понедељак, 25. јун 2018.

Nedeljni horoskop od 25.juna do 02.jula...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
25.jun 19:18: Venera kvadrat Jupiter
26.jun 23:04: Mars kreće u retrogradni hod 
27.jun 15:27: Sunce opozicija Saturn
28.jun 06:53: Pun Mesec u Jarcu na 6*
29.jun 07:16: Merkur ulazi u Lava
30.jun 15:01: Merkur kvadrat Uran

Još jedna prilično uzbudljiva nedelja je pred nama...
Počinje sa Mesecom u Strelcu (od 06:29 CET)....
⭐Počinje sa Venerom u Lavu u opoziciji sa Marsom u Vodoliji na 13* (19;18 CET)...Posle Venere u opoziciji sa Marsom, još jedan nezgodan aspekt za ljubav, lepotu, novac...
Kvadrat sa RxJupiterom doneće preterivanja, velika očekivanja....Smanjte očekivanja, ne nosite novčanik i kreditne kartice sa sobom, okrenite se od izloga sa tortama....
Više o ovom aspektu:

⭐U utorak 26.juna u 23:04 CET Mars kreće u retrogradni hod!!!
Jedna od udarnih asto vesti ovog leta!!! Koje su druge vesti, sigurno se pitate :))? 
Odgovoriću vam...to su tri pomračenja, dva delimična pomračenja Sunca i jedno totalno pomračenje Meseca (datumi OVDE), nekoliko retrogradnih planeta....(sa Marsom pet retrogradnih planeta), priča o Mesečevim Čvorovima...Mars je retrogradan svake dve godine ali nije često preko JMČ, to je posebna priča ovog leta. Posebna je priča o totalnom pomračenju Meseca!!! Ali ne....ovog puta ću ovoliko....

Posle dve godine Mars opet retrogradan!!!
Retrogradni Mars .....u Vodoliji od 26.juna do 13.avgusta, u Jarcu od 13.avgusta do 27.avgusta

⭐U sredu Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu na 5* (15:27 CET)

U sredu jedan planetarni događaj :)), Srbija protiv Brazila u 20h!!! 

🌕U četvrtak Pun Mesec u Jarcu - Mesec u Jarcu opozicija Sunce u Raku na 6*

⭐U petak Merkur prelazi u Lava...

⭐I već u subotu Merkur u Lavu u kvadratu sa Uranom u Biku na 2*
Vesti, informacije koje donose tenziju, nemir, nervozu...Stres u najavi, šokantne vesti, skandali...








⭐⭐⭐


Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)
O svim aspektima više:

OVAN: Dragi Ovnovi, ove nedelje uzbudljivo što se ljubavi, uživanja, novca tiče...Venera u Lavu 5.kuća kvadrat RxJupiter u Škorpiji u 8.kući, energija preterivanja koja pre svega utiče na vaše emocije, strast., intimu. Ovo je potreba da se uživa "za sve pare" i u prenosnom smislu i stvarno. Ovde je teško emocije kontrolisati ali i novčanik, posebno kada je reč o tuđem novcu (partnerski, ali i kreditne kartice i sl.). Pripazite novčanik i ne koristite ga kao kompezaciju za nedostatak emocija.
Mars u Vodoliji na 9* kreće u retrogradni hod u vašoj 11.kući, (društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja, želja, iznenadnih dešavanja). Ovo je energija koja vas može usporiti u ovoj oblasti života, uneti neki nemir u vaše društvene odnose, pa pažljivo birajte bitke. Možda ćete poželeti da napustite neku grupu kojoj pripadate, možda ćete imati problema sa prijateljima, ali i sa tehnikom, društvenim mrežama i sl. Kontrolišite svoj bes ili se klonite tuđeg. Preispitajte svoj odnos prema prijateljima, grupama....13.avgusta RxMars prelazi u vašu 10.kuću!
Pun Mesec u Jarcu na 6* u vašoj 10.kući, baš tamo gde treba, da kroz neku vrstu kulminacije shvatite gde se nalazite kada je vaša karijera u pitanju i koliko ste dobro vaš poslovni i porodični život uklopili ili niste. Ukoliko niste sada je vreme za to. U vreme Punog Meseca moguć je i neki zastoj energije, Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. Ne žurite, prvo neki kraj, završetak a onda i početak.
Merkur prelazi u Lava u vašu 5.kuću, (emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece... ), uneće radost u ovu oblast života, kao i potrebu da se razmišlja, priča, komunicira više u ovoj oblasti života. Dugo će ostati Merkur ovde sve do 06.septembra. Uživajte dok traje.
Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku uneće malu zbrku na početku ovog tranzita, nemir, nervozu, stres zbog nekog novca. 


BIK: Dragi Bikovi, ove nedelje energija preterivanja na relaciji dom, porodica i partnerstvo, uzbudljivi momenti u emotivnom smislu ali i finansijskom...Venera u Lavu 4.kuća kvadrat RxJupiter u Škorpiji u 7.kući, potreba da se dom ulepša, da se u domu uživa, nešto proslavi. Lepa energija, ali i opasnost da se pretera u željama i potrebama. Preterano trošenje novca, napet odnos sa partnerom u domu, ali i sa decom ili zbog dece. Možda i rastanak sa nekim iz porodice zbog putovanja.
Mars u Vodoliji na 9* kreće u retrogradni hod u vašoj 10.kući, (karijere, statusa, položaja, ega, načina na koji vas drugi vide), uzdrmaće RxMars ovu oblast vašeg života. Ovo je vreme za preispitivanje vašeg profesionalnog života, položaja i statusa. Za preispitivanje nekog posla, projekta. Period manjka energije za nove poslove i projekte, period za preispitivanje vaših ambicija, ciljeva kada je vaša karijera u pitanju. Napet odnos sa autoritetima. Iskoristite ovaj tranzit da se osvrnete unazad i vidite šta ste do sada ostvarili u karijeri. 13.avgusta RxMars prelazi u vašu 9.kuću!
Pun Mesec u Jarcu na 6* u vašoj 9.kući, u pravo vreme, vreme odmora, putovanja. Energija kulminacije, širenje vidika, potrebe za avanturom, istinom. Neko će isplanirati i krenuti na put, neko će na drugačiji način širiti vidike, ostvariti neke svoje snove, ideale...kroz učenje, duhovnost, zakon, pravdu. Vreme je da se ne razmišlja ni suviše usko ni preterano široko. Vreme je da sredite svoje misli, reči, komunikaciju. U vreme Punog Meseca moguć je i neki zastoj energije, Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. Teške su to misli, osećanje da nešto ne ide, da je stalo. Budite strpljivi i u naredne dve nedelje po Punom Mesecu završite šta treba da bi krenuli ispočetka!
Merkur prelazi u Lava u vašu 4.kuću, (dom, domovina, porodica, porodični odnosi, privatno, roditelji...), tranzit koji će pokrenuti ovu oblast života. Pričajte više sa svojom porodicom, lepe reči gvozdena vrata otvaraju. Uživajte u svojoj porodici, ovaj tranzit traje do 06.septembra.
Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku u vašem znaku, uneće nešto napetosti na samom početku ovog tranzita, iznenadne vesti, nemir, nervoza. Budite oprezni, neke reči se ne mogu vratiti kada se izgovore. Ova energija kratko traje.

BLIZANCI: Dragi Blizanci, ove nedelje Venera u Lavu 3.kuća kvadrat RxJupiter u Škorpiji u 6.kući, doneće vam veliko uzbuđenje i energiju preterivanja kroz vaše misli, reči, komunikaciju a u vezi vašeg svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja. Neka vrsta euforije, preterivanja u ishrani, poslu, zdravlju. Tu su i neke vesti, koje vas mogu uvesti u preterani optimizam. Ovo su i zabranjene ljubavi posebno ako su one preko posla ili na poslu. Previše uživanja i u emotivnom i u finansijskom smislu.
Mars u Vodoliji na 9* kreće u retrogradni hod u vašoj 9.kući, (horizonta, vidika, životne filozofije, morala, etike, zakona, vere, duhovnosti, obrazovanja, daljina), možda ne najbolja energija za putovanja, učenje...Ovo je manjak energije, ambicija. Ne ljutite se ni na sebe ni na druge, radije preispitajte neke vaše stavove, životne vidike, životnu filozofiju. Revidirajte vaše snove, uverenja, budite strpljivi. Ako niste isplanirali letnji odmor i putovanje, ovo je prilika da se možda vratite negde gde ste već bili a neki drugi put da krenete na neko novo mesto. Na putu budite smireni, bez nervoze koliko god je to moguće. Izbegavajte neprijatne situacije. Birajte i sa kim putujete, posebno ako su to prijatelji ili bilo koja grupna putovanja. 13.avgusta RxMars prelazi u vašu 8.kuću!
Pun Mesec u Jarcu na 6* u vašoj 8.kući, doneće kulminaciju u vaše intimne odnose, zajedničke resurse, finanasije...Potrebu ali i mogućnost da nešto dovršite da bi krenuli u novi početak. Uskladite i napravite ravnotežu kada je vaš odnos prema novcu i vrednostima u pitanju. Balans u emotivnom i materijalnom smislu. Novac je svakako bitan ali ne dozvolite da uđete u krizu zbog njega. Neki vid trasformacije i promene je potreban. U vreme Punog Meseca moguć je i neki zastoj energije, Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. Zastoj u finasijama, briga, strahovi. Ne dozvolite da vas to omete i parališe. Budite strpljivi u naredne dve nedelje po Punom Mesecu osetićete napredak.
Merkur prelazi u Lava u vašu 3.kuću, (misli, razmišljanja, komunikacije, pokreta, braće, sestara, informacija, komšiluka, saobraćaja....), baš tamo gde treba kada ste vi u pitanju. Period u kome ćete više razmišljati, komunicirati kada je ova oblast života u pitanju. Pričajte o ljubavi, pričajte sa onima koje volite. Ovo je energija za dobar odnos sa braćom i sestrama, komšilukom. Lepa energija za kraća putovanja. Uživajte, ovaj tranzit traje do 06.septembra. 
Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku, na samom početku tranzita mogao bi da unese nemir i nervozu, posebno ako nešto krijete. Ovde tajne neće da budu tajne. Iznenadni razgovori, iznenadne vesti, otkrivanje nečega što ste sakrili ili je to ipak tajna nekog vama bliskog.

RAK: Dragi Rakovi, ove nedelje energija preterivanja, velikog uzbuđenja u vašem odnosu prema vrednostima, emociji, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti, Venera u Lavu 2.kuća kvadrat RxJupiter u Škorpiji u 5.kući, potreba da se uživa u svim čulima, u ljubavi, da se zabavlja, ljubav pokazuje novcem. Pripazite jer sa ovoim energijama bi zaista mogli da potrošite više nego što možete da podnesete. Ljubav se ne dokazuje novcem, bilo da je u pitanju vaš emotivni partner ili vaša deca ako ih imate. 
Mars u Vodoliji na 9* kreće u retrogradni hod u vašoj 8.kući, (intime, strasti, tuđeg novca i podrške, kriza, suštinskih promena). Ne najbolja energija za ovu oblast života. Vreme je da preispitate neke stavove u vezi novca i finansija posebno onog koji zovemo tuđ novac. Vreme je i da preispitate vašu intimu, strast, odnos prema sexu. Posebno ako ste pomešali strast i prijateljstvo. Mars ovde može da vas uvuče u krizne situacije, pripazite. Sklanjajte se od negativnih ljudi, posebno onih agresivnih. Kontrolišite i svoj bes i ljutnju. Više se odmarajte, skupljajte energiju ne rasipajte je...13.avgusta RxMars prelazi u vašu 7.kuću.
Pun Mesec u Jarcu na 6* u vašoj 7.kući, doneće neku vrstu kulminacije u vaše odnose, veze sa ljudima. Vreme je da unesete balans u vaše odnose i emotivne i sve druge. Na meti su i vaši odnosi sa javnošću. Budite mirni i suzdržani u bilo kom odnosu, ali posebno ako ste u braku ili dužoj vezi. U vreme Punog Meseca moguć je i neki zastoj energije, Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. Neki zastoj, težina u odnosima, neki strahovi, ograničenja. Budite strpljivi u naredne dve nedelje po Punom Mesecu shvatićete šta je potrebno da menjate, možda i završite da bi krenuli dalje.
Merkur prelazi u Lava u vašu 2.kuću, (novca, finansija, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti, odnosa prema vrednostima...), period u kome ćete više razmišljati, komunicirati u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti. Pregovarajte, razgovarajte u vezi novca, ličnih primanja i sl. Analizirajte, planirajte svoj budžet. Posebno dobra energija za one koji su kreativni, bave se nekim poslovima vezanim za lepotu, estetiku, ali i decu, mlade...Ovaj tranzit traje do 06.septembra.
Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku, iznenadne vesti u vezi finansija koje vas mogu uznemiriti, unervoziti. Ne rizikujte kada je novac u pitanju. Ovo je kratkotrajni aspekt, pa pripazite. 

LAV: Dragi Lavovi, ova nedelja je prepuna uzbuđenja kada ste vi u pitanjuVenera u Lavu 1.kuća kvadrat RxJupiter u Škorpiji u 4.kući, sa Venerom u vašem znaku sve ukazuje na veliku dramu, na relaciji vi i vaš dom, porodica, privatne stvari, prošlost. Možda i neki neplanirani trošak, na uređenje doma, ili zbog nekog člana porodice. Potreba da se nešto proslavi, pokažu emocije ali sve preuveličano, preterano i poprilično dramatično, onako Lavovski da se vidi. 
Mars u Vodoliji na 9* kreće u retrogradni hod u vašoj 7.kući,  (odnosa, veza, partnerstva, odnosa sa javnošću), vreme je za preispitivanje vaših odnosa i veza. Kod nekih od vas ova energija vam može vratiti u život nekog partnera iz prošlosti. Kod većine je zapravo samo vreme da preispitate vaš odnos prema partnerstvu generalno. Ako ste u braku ili dužoj vezi ovo bi mogao da bude napet period. Bes, ljutnja, agresija...vašeg partnera ili vaša. Kontrolišite ovu energiju. Pažljivo birajte bitke, ovde gubi ona strana koja pokreće rat. Preispitajte svoju potrebu za slobodom. Ne činite pogrešne poteze, bolje sačekajte da Mars krene u direktan hod. Ne započinjite nove veze. Ako ipak krenete u nova partnerstva imajte na umu da možda kada Mars krene napred možete izgubiti interesovanje. 13.avgusta RxMars prelazi u vašu 6.kuću.
Pun Mesec u Jarcu na 6* u vašoj 6.kući, (svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja), doneće neku vrstu kulminacije u ovim oblastima vašeg života. Obratite pažnju pre svega na zdravlje. Možda je vreme da malo zastanete, odmorite se više i prikupite energiju. Vreme je da napunite baterije, da pronađete balans u vašem svakodnevnom životu, navikama, poslu.  U vreme Punog Meseca moguć je i neki zastoj energije, Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. Neka težina, previše posla, obaveza...neki zastoj, kašnjenje. Budite strpljivi, pre svega mislite na svoje psihofizičko zdravlje. U naredne dve nedelje po Punom Mesecu radite na svojoj energiji, navikama, zdravlju, završite, dovršite šta je potrebno i krenite u nove poduhvate.
Merkur prelazi u Lava u vašu 1.kuću, Merkur u vašem znaku je dobra energija za vas. Ovo je period za lepše misli, reči, komunikaciju. Mislite, pričajte o ljubavi...pišite. Ova energija će vam svakako prijati, jer vi volite dramu. Uživajte ovaj tranzit traje do 06.septembra.
Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku, na samom početku tranzita uneće nemir i nervozu a sve u vezi vaše karijere, položaja, ega, odnosa sa autoritetima. Moguće neke neprijatne vesti, informacije. Iznenadne promene. Pripazite na odluke, ne donosite ih u ovo vreme, ne rizikujte. Ova energija kratko traje, tako da bi vam koristilo da se maksimalno suzdržite kada su reči u pitanju.

DEVICA: Drage Device, ove nedelje velika uzbuđenja na relaciji vaša podsvest, tajne, skriveno i vaše misli, reči, komunikacija, Venera u Lavu 12.kuća kvadrat RxJupiter u Škorpiji u 3.kući, velika preterana potreba da se nešto kaže, otkrije, sazna. Neke tajne mogu biti u opasnosti zbog vaše neopreznosti, zapravo zbog neke vrste euforije. Pripazite da vam se ne omakne nešto što već dugo skrivate. Moguće su i tajne veze, bilo da ste već u vezi ili niste. 
Mars u Vodoliji na 9* kreće u retrogradni hod u vašoj 6.kući, (svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja), nije najbolja energija za ove oblasti vašeg života. Pre svega mogli bi da osetite manjak energije, želje, motivacija. Ovo je period za preispitivanje, nije najbolji period za nove poslove. Pripazite pre svega na zdravlje zbog manjka energije. Ne ljutite se zbog svega ovog, ako nešto ne ide, sačekajte bolji period, nema razloga da svoje nezadovoljstvo pokrivate besom, jer tako samo sebi možete da naškodite. Zapravo svom zdravlju. Usmerite se na ono što možete popraviti a ne na nove poslove i poduhvate, biće za njih vremena. U ovom periodu potrudite se da se bolje organizujete posebno u svakodnevnom životu, pripazite na navike. Revidirajte vaš odnos prema zdravlju. Neke bolesti bi mogle da se vrate. 13.avgusta RxMars prelazi u vašu 5.kuću!
Pun Mesec u Jarcu na 6* u vašoj 5.kući,  (emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece... ), i neka vrsta kulminacije. Pre svega ovde je potrebna ravnoteža između davanja i primanja u emotivnom smislu. Ne merite ljubav i osećanja. Moguća su i neka iznenadna dešavanja, nešto što vam se možda na prvi pogled neće dopasti. Vreme je da osvestite šta želite kada je ljubav u pitanju ali i vaše uživanje, zabava, odmor, deca. Ako su ljubav i prijateljstvo pomešani možda je vreme da to razgraničite. U vreme Punog Meseca moguć je i neki zastoj energije, Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. Neka prepreka, pesimizam, težina u emotivnim ali i prijateljskim odnosima. Budite strpljivi, u naredne dve nedelje po Punom Mesecu, pokušajte da završite sve što treba, možda čak i neki odnos i vezu. Imajte na umu da je kraj zapravo samo novi početak.
Merkur prelazi u Lava u vašu 12.kuću, (skrivenog, tajni, podsvesti, zatvorenih ustanova, tkz. spremišta...), ovo je period za romantiku, tajne misli, reči, komunikaciju. Možda i za neku tajnu vezu. Potreba da se usamite, razmišljate, stvarate. Period pojačane intuicije ali i grešaka, nejasnoća. U vreme ovog tranzita radite na sebi, svojoj duhovnosti, mislima. Merkur u ovoj kući ima neku sličnost sa retrogradnim Merkurom, pa zavirite u svoju unutrašnjost u svoju podsvest. Ovaj tranzit traje do 06.septembra.
Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku, na samom početku ovog tranzita mogao bi da ugrozi vaše tajne. Moguće su i neke neprijatne vesti nešto u vezi daljina, putovanja, obrazovanja, zakona, pravde, morala. Ovaj aspekt traje kratko ali ipak pripazite da vas intuicija ne zavara.

VAGA: Drage Vage, ova nedelja je za vas nedelja iznenadnih emotivnih dešavanja, Venera u Lavu 11.kuća kvadrat RxJupiter u Škorpiji u 2.kući, iznenadnih finansijskih poteza, troškova i sl. Iznenadni ljubavni susreti, druženja, prijateljski susreti ali sa tendencijom da se previše potroši. Pripazite i da ne pomešate ljubav sa prijateljstvom. Moguće su neke neprijatne situacije zbog novca sa ljudima koji su vam prijatelji. Ovo je i iznenadni poriv da se novac potroši, nešto kao kompezacija za emocije. Pripazite da vas euforija ne ponese.
Mars u Vodoliji na 9* kreće u retrogradni hod u vašoj 5.kući, (emocija, ljubavi, uživanja, zabave, kreativnosti, dece... ), period ne najbolji za ovu oblast vašeg života. Manjak energije, strasti, želje. Neprijatni momenti sa emotivnim partnerom, nervoza, bes, agresija. Ljubomora, nešto u vezi vaše prošlosti. Nemojte se iznenaditi ako vam se u živt vrati neki stari ljubavnik. Pripazite i na vaš odnos sa decom ako ih imate, ovo bi mogao da bude buran period i za vas i za njih. Manjak energije u kreativnosti, uživanju, zabavi...možda je vreme da prispitate tu priču. Nije momenat za nove veze, ali ako se dogodi imajte na umu da strast može da prođe i da ne budete zadovoljni izborom. 13.avgusta RxMars prelazi u vašu 4.kuću!
Pun Mesec u Jarcu na 6* u vašoj 4.kući, (dom, domovina, porodica, porodični odnosi, privatno, roditelji...), neka vrsta kulminacije na relaciji dom, porodica i vaša karijera, položaj u društvu. Ovde je potrebno naći balans, nikako ne birati strane ili zapostaviti neku stranu u ovim energijama. Ravnoteža, mir i balans je potreba ove energije. U vreme Punog Meseca moguć je i neki zastoj energije, Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. Ovo je neka prepreka, neki zastoj u vašem profesionalnom životu koji može uticati i na vaš porodični život. Budite strpljivi, slušajte šta vam energije poručuju i više se odmarajte. U naredne dve nedelje po Punom Mesecu doći će izlaz iz ove situacije, neki kraj ali i novi početak. 
Merkur prelazi u Lava u vašu 11.kuću, (društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja, želja, iznenadnih dešavanja), period za više druženja, društvenosti. Pričajte, komunicirajte sa prijateljima, koristite društvene mreže...Pričajte o ljubavi, prijateljstvu.Razmenjujte ideje, informacije. Nova prijateljstva, možda i neka ljubav u okviru druženja sa prijateljima. Uživajte, ovaj tranzit traje do 06.septembra.
Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku, energija nervoze, napetosti, brzopletosti na samom početku ovog tranzita. Budite oprezni sa rečima, posebno u ljubavnim i prijateljskim pričama. Kratko traje ovaj aspekt, ipak budite oprezni, posebno ako je neki novac u pitanju.

ŠKORPIJA: Drage Škorpije, ove nedelje vas očekuju razna uzbuđenja, energija preterivanja na relaciji vaša karijera, položaj, status, odnos prema autoritetima i vas lično, Venera u Lavu 10.kuća kvadrat RxJupiter u Škorpiji u 1.kući, potreba da se pokažete i dokažete na vrlo dramatičan, Lavovski način. Previše uzbuđenja zbog emocija koje se šire kao požar. Ljudi oko vas bi mogli da vas vide kao prepotentnu i arogantnu osobu. Uzbudljiv i napet odnos sa autoritetima. Prevelike želje kada je karijera u pitanju. Potreba da skrenete pažnju na sebe. Budite ipak oprezni da ne preterate u tim svojim željama, da vas euforija ne ponese.
Mars u Vodoliji na 9* kreće u retrogradni hod u vašoj 4.kući, (dom, domovina, porodica, porodični odnosi, privatno, roditelji...), ovo je period koji treba da iskoristite da preispitate neke stavove u vezi ove oblasti života. Moguće je i neko vraćanje u prošlost. Negde će kasniti preselenje, negde renoviranje. Kod nekog možda komplikovaniji porodični odnosi, bilo da su to roditelji u pitanju, partner, deca...Nije isto da li se ljutite na majstore ili na nekog člana porodice to i sami znate. Zapravo bilo bi dobro da kontrolišete bes. Revidirajte vaše odnos prema porodici. 13.avgusta RxMars prelazi u vašu 3.kuću!
Pun Mesec u Jarcu na 6* u vašoj 3.kući, (misli, razmišljanja, komunikacije, pokreta, braće, sestara, informacija, komšiluka, saobraćaja....), neka vrsta kulminacije u vašim mislima pre svega, rečima, komunikaciji, odnosu prema bliskim ljudima. Napravite ravnotežu, ne treba misliti ni suviše usko ali ni suviše široko. Vaša potraga za nekom istinom će doći u pravo vreme, ne žurite. U vreme Punog Meseca moguć je i neki zastoj energije, Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. Ovo je energija teških misli, strahova...Budite strpljivi  u naredne dve nedelje po Punom Mesecu, polako će se srediti stvari, nešto ćete završiti da bi nešto drugo (za)počeli!
Merkur prelazi u Lava u vašu 10.kuću, (karijere, statusa, položaja, ega, načina na koji vas drugi vide), period u kome ćete razmišljati, pričati, komunicirati u vezi ove oblasti vašeg života. Ovo je dobra energija za one koji se bave kreativnim poslovima, poslovima vezanim za umetnost, lepotu, javnost, reči (pisane i izgovorene). Dobra komunikacija sa autoritetima, šefovima, direktorima...Ovaj tranzit traje do 06.septembra.
Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku, na samom početku tranzita mala neprijatnost, neko neprijatno iznenađenje, vest, informacija. Ne rizikujte previše, budite oprezni sa rečima, ovaj aspekt kratko traje, ne morate baš da kažete sve što vam je na umu, posebno onima koji su bitni u vašoj karijeri, ali i partneru. Pripazite i na odnose sa javnošću, mogući su neki skandali.

STRELAC: Dragi Strelčevi, ovo je nedelja u kojoj ćete imati potrebu da previše filozofirate, potrebu da negde odlutate, možda i da otkrijete neku tajnu, neku istinu, Venera u Lavu 9.kuća kvadrat RxJupiter u Škorpiji u 12.kući, donosi vam želju da otputujete, proširite vidike, odete negde daleko. Ovo su i problemi sa nekom tajnom, sa nečim što skrivate. Problem sa moralom, zakonom, pravdom. Mogući su i neki troškovi. Rastanka zbog nečijeg putovanja. Daljine vas zovu, svrbe vas tabani...i to je u redu, samo pre nego što se otisnete proverite sve činjenice, nemojte da vas euforija ponese. 
Mars u Vodoliji na 9* kreće u retrogradni hod u vašoj 3.kući, (misli, razmišljanja, komunikacije, pokreta, braće, sestara, informacija, komšiluka, saobraćaja....), ne baš povoljna energija za ovu oblast vašeg života. Budite oprezni u ovom periodu posebno u komunikaciji generalno sa svim ljudima ali posebno sa onim vama bliskim. Ovo je energija ljutnje, besa, agresije. Izbegavajte takve osobe, ali i kontolišite svoj bes i ljutnju. Nije vreme za nove pregovore, ugovore i sl. Bolje revidirajte i preispitajte stare, one iz prošlosti. Budite oprezni u saobraćaju, ako ne morate ne kupujte novi automobil, telefon i sl. 13.avgusta RxMars prelazi u vašu 2.kuću!
Pun Mesec u Jarcu na 6* u vašoj 2.kući, (novca, finansija, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti, odnosa prema vrednostima...), vreme kulminacije u vezi vašeg odnosa prema vrednostima, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti, ali i u vezi tkz. tuđeg novca i podrške. Nađite balans u finansijama, vašim ličnim i onim drugim (partnerov novac, pozajmice, krediti...). U vreme Punog Meseca moguć je i neki zastoj energije, Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. Možda neki zastoj u prilivu novca, neki problem, prepreka koja vam može doneti neraspoloženje, srahove. Budite strpljivi jer ćete u naredne dve nedelje po Punom Mesecu doći do rešenje i izlaza iz nešto teže finanasijske situacije. 
Merkur prelazi u Lava u vašu 9.kuću, (horizonta, vidika, životne filozofije, morala, etike, zakona, vere, duhovnosti, obrazovanja, daljina), ovo je period za lepše misli, reči, komunikaciju. Više optimizma, radosti. Povoljan period za obrazovanje, putovanje...za sve one koji se bave rečima. Uživajte, ovaj tranzit traje do 06.septembra.
Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku, na početku ovog tranzita, aspekt i energija koja će vam doneti nervozu, nemir, neprijatne vesti. Budite oprezni i kada je vaše zdravlje u pitanju, klonite se nepotrebnog stresa.

JARAC: Dragi Jarčevi, ove nedelje možete očekivati velika uzbuđenja i iznenađenja u vašem emotivnom ali i finansijskom polju, Venera u Lavu 8.kuća kvadrat RxJupiter u Škorpiji u 11.kući, mogu vas uvući u energiju preterivanja na intimnom planu, na planu zajedničkih resursa. Ovo je i energija iznenadnih troškova. Želja i potreba da se nešto promeni u vašoj intimi, budite oprezni ko zna gde vas to može odvesti. Mogući su i problemi sa prijateljima. Velika želja da se nešto promeni ali na vrlo euforičan način, pa pripazite!
Mars u Vodoliji na 9* kreće u retrogradni hod u vašoj 2.kući, (novca, finansija, emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti, odnosa prema vrednostima...), ovo je period u kome je najbolje da preispitate svoje stavove i odnos prema vrednostima, emotivnoj i materijalnoj bezbednosti. Neki zastoj u vezi vaših ličnih finasija. Nervoza zbog toga, možda bes i ljutnja. Možda je bolje da energiju potrošite na sređivanje vaših finasija, odlaganje nekih nepotrebnih troškova i sl. Kada Mars krene direktno krenuće i vaše finansije, dotle se reorganizujte, preispitajte, napravite pripreme. Ako nešto ne ide u nekom trenutku nije razlog za stres, jer ništa ne traje večno. 13.avgusta RxMars prelazi u vašu 1.kuću!
Pun Mesec u Jarcu na 6* u vašoj 1.kući, (ličnosti, izgleda, karaktera, vitalnosti...), neka vrsta kulminacije na relaciji vi i oni preko puta vas, u svim odnosima "jedan na jedan". Pronađite balans i ravnotežu u svim odnosima, ali posebno ako ste u braku ili dužoj vezi. U vreme Punog Meseca moguć je i neki zastoj energije, Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. Neka težina, pesimizam, osećanje prepreke u odnosima i emotivnim (partnerski) i porodičnim. Ne paničite, budite strpljivi jer će vam dve nedelje po Punom Mesecu sve biti jasno. Nešto ćete morati da završite da bi počeli nešto novo.
Merkur prelazi u Lava u vašu 8.kuću, (intime, strasti, tuđeg novca i podrške, kriza, suštinskih promena), više razmišljanja, reči, komunikacije u ovoj oblasti vašeg života. Misli i reči strastvene, takve i poruke. Razmišljanje o nekim suštinskim promenama u vezi vaših osećanja i ljubavnih priča u kojima ste ili niste (zašto niste). Duboko istraživanje, analiziranje osećanja. Neke tajne strastvene veze. Interes za okultno. Ovaj tranzit traje do 06.septembra.
Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku, energija nervoze, nemira, neprijatnih vesti i iznenađenja, na samom početku ovog tranzita. Kratko traje ovaj aspekt ali budite baš oprezni, posebno vi koji ste u nekim nestabilnim ljubavnim pričama. Ne morate baš sve da kažete šta mislite.

VODOLIJA: Drage Vodolije, očekujte ove nedelje mnogo uzbuđenja, Venera u Lavu 7.kuća kvadrat RxJupiter u Škorpiji u 10.kući, potreba da se preteruje posebno ako ste u nekoj dužoj vezi ili braku. Prevelike želje i potrebe i u emotivnom i profesionalnom smislu. Poprilično drame na Lavovski način u vašim odnosima sa ljudima i emotivnim i onim drugim. Prevelika očekivanja, euforija...pripazite da ne ugrozite vaš emotivni ili profesionalni život.
Mars u Vodoliji na 9* kreće u retrogradni hod u vašoj 1.kući, (ličnosti, izgleda, karaktera, vitalnosti...). Ova energija će na vas uticati nešto više nego na ostale, jer je u vašem znaku. Pripazite Vodolije, posebno ako osetite bes, kontrolišite ga maksimalno. Očekujte pad energije, frustracije, stres....Ne reagujte besom, pokušajte da budete što mirniji u narednom periodu. Suočite se sa problemima iz prošlosti, preispitajte sve ono što je u vezi vaših ciljeva i motivacije. Ako nešto ne ide, polako, ništa ne traje večno. Usporite, doći će ponovo vaše vreme. 13.avgusta RxMars izlazi iz vašeg znaka i prelazi vraća se u vašu 12.kuću!
Pun Mesec u Jarcu na 6* u vašoj 12.kući, (skrivenog, tajni, podsvesti, zatvorenih ustanova, tkz. spremišta...), neka vrsta kulminacije na relaciji onog što skrivate, potrebe da se povučete i usamite i svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja! Nađite sredinu između ovih krajnosti. Obratite posebnu pažnju na navike i psihofizičko zdravlje! U vreme Punog Meseca moguć je i neki zastoj energije, Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. Neka težina, neraspoloženje zbog rutine u koju ste upali, možda osetite potrebu da se izdvojite, usamite, pobegnete negde u svoj svet tišine. Budite strpljivi, radite na sebi na svom psihoofizičkom zdravlju, dve nedelje po Punom Mesecu osetićete poboljšanje. 
Merkur prelazi u Lava u vašu 7.kuću,  (odnosa, veza, partnerstva, brakova, odnosa sa javnošću). Ovaj tranzit je dobar za bolje odnose sa ljudima, bolju komunikaciju, posebno za vas koji ste u braku ili dužoj vezi. Razgovarajte sa partnerom o emocijama pre svega. Ovaj tranzit traje do 06.septembra.
Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku, na samom početku ovog tranzita može uneti nemir i nervozu na ralaciji partnerski odnosi i porodica. Iznenadne vesti, događaji. Pripazite u komunikaciji sa partnerom i porodicom, ne morate baš sve da kažete što mislite.

RIBE: Drage Ribe, ovo je nedelja u kojoj bi mogli da uđete u energiju preterivanja, Venera u Lavu 6.kuća kvadrat RxJupiter u Škorpiji u 9.kući, na relaciji vaš svakodnevni život, navike, posao, zdravlje i vaš filozofski stav, vaši životni vidici, duhovnost, moral, etika. Potreba da se više uživa u svemu. Pripazite kada su vaše navike u pitanju, vaša ishrana, zdravlje...Ovo je energija preteranog optimizma, euforije. Pripazite jer neke loše navike mogu da vam naprave probleme. Pripazite i na finansije.
Mars u Vodoliji na 9* kreće u retrogradni hod u vašoj 12.kući, (skrivenog, tajni, podsvesti, zatvorenih ustanova, tkz. spremišta...), period u kome vam svakako sledi neki vid introspekcije, preispitivanja, svega onog što ste nekada "gurnuli pod tepih". Neke tajne iz prošlosti sada vas mogu opteretiti. Ovo je i manjak energije pa ne žurite nigde, meditirajte, odmarajte se koliko vam to obaveze dozvoljavaju. Suzbijte bes ako ga osetite i sklanjajte se od ljudi koji nose negativnu energiju. 13.avgusta RxMars prelazi u vašu 11.kuću!
Pun Mesec u Jarcu na 6* u vašoj 11.kući, (društvenosti, prijateljstva, ideja, nadanja, želja, iznenadnih dešavanja), neka vrsta kulminacije u ovoj oblasti života. Pokušajte da pronađete ravnotežu u primanju  davanju emocija. Ravnotežu između društvenog života i emotivne priče. U vreme Punog Meseca moguć je i neki zastoj energije, Sunce u Raku u opoziciji sa RxSaturnom u Jarcu. Ovo je energija zastoja, ograničenja u vašem emotivnom životu, neko neraspoloženje i možda strah od napuštanja. Budite strpljivi jer će vam u naredne dve nedelje po Punom Mesecu biti sve mnogo jasnije. Bitno je da znate da svaki kraj je zapravo samo novi početak!
Merkur prelazi u Lava u vašu 6.kuću, (svakodnevnog života, navika, posla, zdravlja), lepa energija za poslovne odnose, komunikaciju...Da unesete više radosti u vaš svakodnevni život i navike, bolji odnos prema zdravlju, posebno prema emotivnom stanju u kojem ste. Ovaj tranzit traje do 06.septembra.
Kvadrat Merkura u Lavu i Urana u Biku, ovo su iznenadne vesti, ne baš prijatne, stresne situacije, nervoza, nemir zbog posla i loše komunikacije. Čuvajte pre svega zdravlje. Ovaj aspekt kratko traje i na samom početku je ovog tranzita Merkura u Lavu. 


Нема коментара:

Постави коментар