уторак, 26. јун 2018.

O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi....Mars od danas u 23:04 CET retrogradan!!!




Utorak je Marsov dan!!!
Mars je u Vodoliji na 9*
Mars je od danas retrogradan....


  • Mars je u retrogradnoj senci od 12.maja
  • Danas u 23:04 CET sa 9* Vodolije kreće u retrogradni hod!!!
  • I deo retrogradnog  ciklusa od 26.juna do 13.avgusta Mars retrogradan u Vodoliji

  • 13.avgusta 04:14 CET Mars (ponovo) ulazi u Jarca
  • II deo retrogradnog ciklusa od 13.avgusta do 27.avgusta Mars retrogradan u Jarcu

  • 27.avgusta 16:05 CET Mars kreće u direktan hod sa 28* Jarca 
  • 08.oktobara 19:30 CET Mars izlazi iz retrogradne senke sa 9* Vodolije


Sve o retrogradnom Marsu:

Retrogradni Mars .....u Vodoliji od 26.juna do 13.avgusta, u Jarcu od 13.avgusta do 27.avgusta


Retrogradni Mars za znak i podznak:

Retrogradni Mars nešto jače utiče na Ovnove, Škorpije jer je Mars njihov vladar, na Vodolije jer Mars se nalazi u vašem znaku (I deo ciklusa)....kasnije i na Jarčeve (II deo ciklusa)!!! Ovo se odnosi i na vas koji imate podznak u ovim znacima!!!
Naravno to je uopšten prikaz, rađen prema prirodnom horoskopu, i on je sasvim korektan za one koji ne znaju svoj horoskop. Oni koji znaju svoj horoskop i znaju kuću kroz koju trenzitira Mars imaju jasniji prikaz onog što bi moglo da se dogodi u narednom periodu!!!
Rođeni u periodu od 11.jula do 09.septembra 1971. rođeni su sa RxMarsom u Vodoliji!!!
I vi ćete osetiti ovaj uticaj nešto više od drugih, samo vi sa tom energijom živite i vi najbolje možete da opišete ovu energiju i njen uticaj na vaš život!!!
Rođeni u periodu od 09.juna do 12.avgusta 1986. rođeni su sa RxMarsom u Jarcu!!!

Aspekti koje će RxMars praviti:
  • 05.jul 13:48: Merkur opozicija RxMars
  • 18.jul 18:04: RxMars konjukcija RxJMČ, opozicija RxSMČ
  • 27.jul 07:13: Sunce opozicija RxMars
  • 02.avgust 04:38: RxMars kvadrat Uran!!!
  • 08.avgust 02:32: Venera trigon RxMars
Svi aspekti koje će RxMars praviti su jako bitni! Ovi aspekti su aspekti Trn RxMarsa sa Tran planetama i bitni su za sve nas i za kolektivni i lični uticaj! 
Još bitniji su aspekti koje će Tran RxMars praviti sa vašim Nat planetama (njih samo vi znate)!!!



05.jul Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na 8*:
Ovaj aspekt smo poslednji put imali 09.juna 2016.godine, tada je Merkur bio u Biku, RxMars u Škorpiji na 25*!!! Dakle iste planete u drugim znacima! 
Ovo je aspekt i energija koji donose brzopletost, nervozu, nemir, rasprave, svađe, džangrizavost....Ovo je energija impulsivnosti, nepromišljenosti...Borbenost u stavovima, rečima, komunikaciji...Donose se nepromišljene odluke, zaključci...Mars je retrogradan pa je sve burnije, napetije, borbenije, strastvenije....ima i dozu destriktivnosti!!! Ovde reči mogu da "ubiju"...Reči se mogu teško povući...Znam postoje reči kao što su: izvini, oprosti...i sl., ali reči izgovorene pod uticajem ovog kvadrata zaista mogu da zabole... 
Pripazite se i u saobraćaju....suzdržite se od pokazivanja srednjeg prsta :)), ne psujte i sl., ali pazite i kako vozite (Merkur - saobraćaj).... Izbrojte do ____, pre nego što nešto kažete, probajte da budete smireni, staloženi ma u kakvoj se situaciji zatekli....bes prođe, reči ostaju.....   
RxMars je u Vodoliji - u energiji koja je jedna posebna energija, energija društvenosti, znanja, mašte, pomalo buntovna energija sa potrebom za oslobađanjem od nečega (ili nekoga), energija ideja, želja, nadanja, energija posebnosti, ekscentričnosti, originalnosti, energija prijatelja i prijateljstva,  grupa, grupnih dešavanja, energija humanosti, energija koja ne voli rutinu, dosadu.....energija iznenađenja, neočekivanih događaja i ponašanja....
Merkur je u Lavu - u energiji koja je pomalo dramatična, koja voli da voli, ljubav i srce u prvom planu, koja voli vlast, da zapoveda, voli reflektore, crveni tepih, pozornicu, sjaj...sportske terene...ali i kockarnice :)), energija koja je velikodušna, lojalna...ali i snobovska, diktatorska, egoistična...ova energija je i energija deteta u nama!!!
Sledeća opozicija ovih planeta očekuje nas 24.septembra 2020.godine (Merkur u Vagi, RxMars u Ovnu na 26*)!!!



18.jul RxMars konjukcija RxJMČ u Vodoliji na 6*
RxMars u Vodoliji opozicija RxSMČ u Lavu na 6*
O ovom aspektu sam pisala mnogo ranije:
Ove aspekte imamo još od 14.juna (tada su bili egzaktni). Tada je Mars bio DIREKTAN. 
18.jula Mars će biti RETROGRADAN!!! Sve je isto što se aspekta tiče, uticaj je nešto drugačiji zbog RxMarsa, zapravo malo je komplikovaniji....
Iste energije su u pitanju: energija Vodolije i energija Lava!!!
Završnicu...završnu priču ovih aspekata očekujemo 22.septembra kada će Mars ponovo biti direktan!



Neću ponovo pisati o ovom aspektu sada, biće reči o njemu u julu....za sada je dovoljno da pročitate već napisane tekstove....
Ono što najkraće mogu da napišem je: sa Mesečevim Čvorovima život nam je kao na nekoj raskrsnici - put kojim treba ići i put kojim ne treba ići....a najkraće....Sledi svoje srce ono zna put!!!


27.jul Sunce opozicija RxMars:
Ovaj aspekt posebno izdvajam!!! Kada je Mars retrogradan i u opoziciji sa Suncem, tada je najbliži Zemlji!!! Poslednji put smo imali ovaj aspekt 22.maja 2016. Sunce je bilo u Blizancima, RxMars u Strelcu!!! U julu ove godine Sunce će biti u Lavu, RxMars u Vodoliji na 4*!!!
Ova opozicija donosi nervozu, svadljivost, naglost, impulsivnost, preterane reakcije, prenapregnutost (i živaca i tela...), negde su to i ekstravagantni prohtevi i zahtevi...Ljubomora!!! Agresija!!!
"Muške" svađe... jer obe planete predstavljaju muški princip (a imamo ih svi i žene i muškarci u svojim horoskopima).... Ipak nešto nervozniji muški svet :-))).
Ova energija negde može i da utiče na fizičko zdravlje....ali ako se dobro organizujete i pripremite  uopšte ne treba da se plašite....Ovde baš treba primeniti ono: odmarajte više!
Astrološki ova opozicija je interesantna jer se ne dešava često...
Aspekt je kratkotrajan jer se Sunce kreće brzo, ali njegov uticaj je izvestan...
Sa ovom energijom (aspekt) radi se i deluje preko svojih granica!!!
Ovo je aspekt jake konkurencije... Akcije počinju dobro ali obično imaju poteškoća da se i dovrše, naravno sve zbog Marsove retrogradnosti!!!   
Volja (Sunce) je jaka (Mars), ima ovde i viška energije...Zbog efekta ove opozicije moguća je nervoza, pojačana nervoza svuda oko nas... Lako neko može da vas uznemiri tih dana!!!
Nekim temperamentima ovo može da bude okidač... 
Zbog svega ovog....SAVET: Pažljivo i mudro birajte svoje bitke (ako su bitke potrebne)!!!
Budite oprezni u saobraćaju, sa bilo kojom tehnikom, mašinama i sl. Sklonite oružje vi koji ga imate...međutim i nož je oružje pa pripazite u kuhinji...
Sa ovim aspektom sve je izazov, borba (opozicija)....u aspektu su dve suprotne energije (Lav - Vodolija)...U "igri" je mnogo toga: ljubav, emocija, ljubav koju pružamo, uživanje, zabava, sport, odmor....deca...(LAV) sa druge strane: društvenost, socijalnost, grupe, grupna dešavanja, prijateljstvo, nade, želje, ciljevi, iznenadna dešavanja, ljubav koju primamo...(VODOLIJA)...
⭐⭐⭐Ova opozicija se dešava u vreme Punog Meseca u Vodoliji na 4* (27.jul u 22:20 CET) u vreme Totalnog Mesečevog Pomračenja!!! Pun Mesec je deo T-kvadrata: Sunce opozicija Mesec, Mesec u Kvadratu sa Uranom i Sunce u kvadratu sa Uranom!!! Tako da ova opozicija ima još jači uticaj na žalost!!! Sve ovo samo dan pre mog rođendana, blago meni!!!
I opet ne ljutite se na glasnika....moje je da napišem da se pripremimo!!!
Sledeća opozicija ovih planeta je 13.oktobra 2020.godine (Sunce u Vagi, RxMars u Ovnu na 21*)



02.avgust RxMars kvadrat Uran...
I o ovom aspektu sam pisala mnogo ranije!!!
Prilično nezgodan aspekt....koji dolazi šest dana posle Punog Meseca u Vodoliji i opozicije Sunca i RxMarsa!!! 
Ovu energiju smo osetili baš jako u vreme kada je bio prvi kvadrat 16.maja (i dan danas se oseća njegov uticaj), 02.avgusta drugi put, sigurno jak uticaj i na kraju od 19.septembra ćemo se konačno osloboditi ove ni malo lagane i lepe energije!!!



08.avgust Venera trigon RxMars
"Tebe čuvam za kraj"
I na kraju jedan sasvim drugačiji aspekt...između Venere i RxMarsa....trigon je pozitivan aspekt...
Imali smo relativno skoro ovaj aspekt - 11.aprila ove godine!!! Tada je Venera bila u Biku, Mars u Jarcu!!!
Ovako sam o ovom aspektu pisala u aprilu, tada sam najavila ovaj aspekt koji sledi:
"Vreme je za ljubav.....Ovo je aspekt strasti, vreme kada smo puni ljubavi prema drugima, srdačni, skloni uživanjima svake vrste :-))).  Sa ovim aspektom lakše postižete ono što želite ili lakše osvajate ono ili onoga koga želite. Ovo je aspekt zdrave seksualnosti, jakog fizičkog zadovoljstva, plodnosti . U ravnoteži su i u skladu i muški i ženski princip u svakom od nas. Energije se slažu Bik (zemlja) i Jarac (zemlja) i emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost :)).
Ovo je period društvenosti, društvenih, emotivnih, ljubavnih kontakata!!! Ovo je potreba za više zabave, uživanja (gde je Bik tu je pravo uživanje - u svim čulima :). Ovo je vreme sklada u davanju i primanju....Na ličnom planu više koketiranja, popularnosti, lepih muško - ženskih odnosa. Ovo je i period kreativnosti. Uživajte, u ljubavi, hrani, piću, plesu, lepoti....
Ovaj aspekt nismo imali odavno, nije ga bilo u 2017. Ranije smo ga imali 12.aprila 2016. (Venera u Ovnu i Mars u Strelcu na 8*)  i 06.jula 2016. (Venera u Raku i Mars u Škorpiji na 23*)
Ove godine imaćemo ga još dva puta: 08.avgusta Venera u Vagi, RxMars u Vodoliji na 1* i 09.novembra RxVenera u Vagi i Mars u Vodoliji na 26*!!!"

O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi.
To ne zna niko, samo ti.

Aspekt koji sledi u avgustu ove godine
....je drugačiji zbog retrogradnosti Marsa pre svega ali i zbog znakova u kojim se Venera i Mars nalaze....Venera u Vagi, Mars u Vodoliji!!!
Muško - Ženski odnosi u prvom planu!!! Posle svega mogućnost (TRIGON) da naši odnosi budu nešto bolji....trigon nudi saradnju!!! Ali šta ćemo sa Marsom koji je retrogradan....Očigledno da nam on nudi i dalje neku priču iz prošlosti....ljubavne prošlosti pre svega a onda i neke druge....kako kome već prema njegovom ličnom horoskopu!!! 
Mnogima će ova energija pružiti još jednu šansu...za ljubav, za povratnike....ili za nešto već viđeno i doživljeno....neki  Deža vi (franc. déjà vu — već viđeno)!!!
Nekome će se neko vratiti u život....da priču dovršite!!! Ovde je kraj dobar i srećan....bilo da povratak znači nastavak veze bilo da je kraj sasvim ali ovog puta bez bola...
"Srce stade kao dete da se otima, tražili smo se po prethodnim životima"
Neko će upoznati u ovo vreme nekog novog....ALI...možda u razgovoru shvatite da se zapravo poznajete na neki način od ranije....bili ste u istoj školi, fakultetu, poslu....ali se nikada niste sreli ili nešto slično. Ili možda se nikada u životu niste videli ali nešto u tom susretu liči kao da ste se već nekada ....možda u prethodnim životima!!!


Нема коментара:

Постави коментар