понедељак, 4. јун 2018.

Nedeljni horoskop od 04.juna do 11.juna...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
06.jun 04:01: Sunce konjukcija Merkur
06.jun 04:24: Venera opozicija Pluton
06.jun 16:07: Merkur kvadrat Neptun
07.jun 07:57: Sunce kvadrat Neptun


Sva dešavanja u dva dana, u sredu i četvrtak!!! Sunce u Blizancima srešće se sa Merkurom na 15* pričaćemo više to je sigurno :)). Komunikacija je u prvom planu. Tako je to u teoriji, aspekt konjukcije Sunca i Merkura pokreće komunikaciju u bilo kom znaku, ovde u Blizancima još i više. Međutim u praksi je to malo drugačije....u istom danu u sredu, pored ove konjukcije, i Merkur koji je i vladar Blizanaca i Sunce biće u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji....aspekt preterivanja!!! I na kraju i Merkur i Sunce u četvrtak u kvadratu sa Neptunom u Ribama!!! Prilično zamršeno :)).
Sve kreće od konjukcije i energije koja reči i komunikaciju stavlja u prvi plan....njihova inkonjukcija sa Jupiterom tu priču gura u preterivanja, a njihov kvadrat sa Neptunom priču čini maglovitom, nejasnom, negde lažljivom....
U pozadini (vidi se dole na karti) egzistira i dalje Veliki vodeni trigon!!!

Za razumevanje onog što se dešava, potrebno je da se prisetimo konjukcije Sunca i Merkura pre ove...koja se dogodila 01.aprila u Ovnu na 11*!!! Merkur je tada bio retrogradan....bila je tada "gužva" na nebu!!! Sadašnja konjukcija je odgovor na neka tadašnja pitanja!!!
http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2018/03/nedeljni-horoskop-26mart-2april.html

Konjukcija Sunca i Merkura pokrenuće reči, komunikaciju, radoznalost "glad" za znanjem, informacijama, potrebu da se kaže i napiše sve što se misli....
Inkonjukcija sa RxJupiterom od nas traži da se prilagodimo da ne uđemo u zamku preterivanja....previše pričanja, priča radi priče, glasan govor...morališe se previše, previše optimizma ili pesimizma (Merkur), previše ega, sujete, arogancije, previše optimizma...previše aktivni ili previše lenji...previše filozofiranja, preterana duhovnost, religijoznost....(Sunce)
Kvadrat sa Neptunom šta reći nego da se čuvamo od obmana, samoobmana, laži, prevara, nejasnih misli i reči..Mnogi će poželeti negde da "odu" u neki svoj svet....tamo gde je sve po njihovom....na nekom zamišljenom oblaku i sl.
Pripazite generalno sa mislima, rečim, komunikacijom, pregovorima....razgovorima!!! Tokom cele nedelje bez obzira što su ovi aspekti egzaktni u dva dana, osetićemo ih od početka do kraja nedelje. Pripazite i u emotivnoj komunikaciji jer....



U sredu Venera u Raku u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu...
Što se emocija tiče, ljubavi....ali i uživanja, zabave, kreativnosti, dece, novca....sve će biti više nego intezivno zbog Plutona!!! Negde malo, negde više iskomplikovaće ova energija naš ljubavni život, veze, odnose sa ljudima....i finanasije (negde)!!! Sa onakvom energijom misli, reči i komunikacija još i ova energija nervoze, napetosti, ljubomore, posesivnosti, opsesija...manipulacije...
Kakava je ovo nedelja pred nama....Realno nedelja koja traži od nas da budemo pribrani....da razmislimo pre nego što nešto kažemo (i slažemo)...Posmatrajte ljude....što se češće diraju i češkaju nos sve je jasnije da tu nešto nije kako treba :)). 

⭐⭐⭐




Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)
O svim aspektima više:
ZVEZDE U JUNU


OVAN: Konjukcija Sunca i Merkura u Blizancima ove nedelje u vašoj 3.kući u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji iz 8.kuće i u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 12.kuće. Vaše misli, reči, komunikacija prilično opterećeni nekom vrstom preterivanja, posebno u vezi nekog novca, onog tkz. tuđeg, zajedničkog. Previše strasti, potrebe da se nešto na silu dovrši. Previše rizika. Tu je i energija laži, prevara, obmana...Izgovorene i napisane laži. Neke tajne koje opterećuju. Problemi sa autoritetima. Nejasne misli, potreba da se negde pobegne. Pripazite u saobraćaju zbog oslabljene pažnje. Ne razgovarajte telefonom ako vozite, ne pišite poruke u vožnji i sl.
Venera u Raku u vašoj 4.kući u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 10.kući, suprostaviće vaše oblasti života dom, porodica, privatno - karijera, položaj u društvu, ego, autoriteti....Neka intezivna napetost u domu, porodičnim odnosima (partner, deca, roditelji) i vaša profesija, vaša karijera, vaša želja za uspehom i položajem u društvu. Ne birajte strane, nemojte previše da se posvetite ni jednoj od suprostavljenih strana, pokušajte da ih "pomirite". Ovo je i sukob sa parterom zbog nečega na relaciji dom - karijera. Ljubomora, posesivnost, opsesije...Nekada se ove svađe završe u krevetu, nekada odu malo dalje!

BIK: Konjukcija Sunca i Merkura u Blizancima ove nedelje u vašoj 2.kući u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji iz 7.kuće i u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 11.kuće. Kada se Sunce i Merkur nađu u kući emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti, kuće vrednosti, novca...energija, misli, reči, komunikacija su usmereni u tom pravcu. Misli se i priča puno na ovu temu. Moguće je i neka vrsta preterivanja, trošenje, troškovi, kazne...Mogući su i problemi na relaciji novac i partner, neke zamerke oko novca ili nekih vrednosti. Na sve ovo ide i nešto nejasno, zamršeno...Neka laž i obmana. Iznenadne neprijatnosti na relaciji novac i prijatelji. Moguće su i neke prevare u okviru vašeg društvenog i socijalnog života. 
Venera u Raku u vašoj 3.kući u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 9.kući, dve suprostavljene energije na relaciji viš i niži um...Venera u Raku razmišlja uže, okrenuta je domu i bliskim ljudima, RxPluton u Jarcu traži promene, traži nešto šire, dalje od onog što je dobro poznato. Ovo je energija koja unosi nervozu u emotivne razgovore, ljubavne, porodične....ljubomoru, posesivnost...Neprijatne vesti, neprijatni razgovori...Potraga za nekom istinom, što se dublje kopa posebno u prošlosti sve je izvesnije da vam se odgovori neće svideti. Neprijatnosti mogu doći i iz nekih daljina, ili zbog nekih daljina...zbog razdvojenosti. 

BLIZANCIKonjukcija Sunca i Merkura u Blizancima ove nedelje u vašoj 1.kući u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji iz 6.kuće i u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 10.kuće. Sunce i Merkur u vašem znaku će svakako pojačati njihov uticaj na vaš lični život. Merkur je i vaš vladar. Sunce vam daje energiju i odlučnost, Merkur brze i radoznale misli, svestranost...Na vas svakako ova konjukcija utiče intezivnije nego kod ostalih znakova. Pripazite ipak da vas pričljivost ne košta, jer RxJupiter vas ove nedelje navodi na razna preterivanja, kada su u pitanju vaše navike, posao, odnos prema zdravlju. Mogli bi da preterate u hrani i piću...mogle bi da vam se vrate neke stare a loše navike. Ne preterujte! Na sve ovo i neke nejasne situacije u vezi vaše karijere, neke laži, obmane, problemi sa autoritetima. Pripazite šta pričate i kome pričate neke stvari. Mogli bi da budete uvučeni u neka ogovaranja. Pripazite i na zdravlje, jer je moguć manjak energije.
Venera u Raku u vašoj 2.kući u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 8.kući, ove suprostavljene energije mogu u vaš emotivni i porodični život a sve zbog neke vrednosti. U igri su lična primanja ali i zajednički resursi. Mogućnost nervoze zbog različitog gledanja na odnos prema emotivnoj i materijalnog sigurnosti. Posebno ako neko pokušava da nametne kontrolu, moć i sl. Novac ne bi trebao da bude uzrok razdora, ali je na žalost česta pojava. Ko troši više, zašto troši i slične stvari. Ljubomora, posesivnost....ljubav koja se kupuje novcem, ili novac se uskraćuje zbog nekih ljubavnih situacija. Ne dozvolite da vas ovo izvede iz takta. Svakako ne radite ništa iz inata ili osvete...

RAK: Konjukcija Sunca i Merkura u Blizancima ove nedelje u vašoj 12.kući u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji iz 5.kuće i u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 9.kuće. Ove nedelje konjukcija Sunca i Merkura u vašoj kući podsvesti, tajni, svag što skrivate i od sebe i od drugih. Energija, vitalnost...misli, reči, komunikacija nešto zatvoreniji nego inače. Ovo je i potreba da se povučete i razmislite u tišini. Razgovor sami sa sobom ili sa nekim u koga imate veliko poverenje. A poverenje će vam trebati. Zahvaljujući RxJupiteru moguća su neka emotivna, ljubavna preterivanja...Pripazite pre svega da se neke tajne ne otkriju. Preterivanja se ovde odnose i na uživanja, zabavu...Previše svega. Moguće su i neke moralne dileme posebno ako ste u nekoj tajnoj vezi. Vi koji imate decu pripazite i na njihovo ponašanje. Na sve ovo zamagljen i nejasan pogled na svet, moralnost, zakon, pravdu...Mogućnost prevare, obmane...Mnoge stvari vam neće izgledati onako kako stvarno izgledaju. Nejasni snovi, ideali, duhovnost...Pogrešna intuicija. 
Venera u Raku u vašoj 1.kući u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 7.kući... sa Venerom u vašem znaku suprostavljena RxPlutonu moguće je da osetite nervozu i neprijatne situacije na relaciji vi i vaš partner...ili vi i neko do koga vam je stalo a umešane su emocije. Ovo je energija ljubomore, posesivnosti, manipulacije...Potreba da se neko kontroliše, da se nametne moć...Sumnja u ljubav u partnera. Potreba da se nešto suštinski promeni. Pripazite ipak posebno ako se pojavi "zabranjeno voće", možda nije vreme da se rizikuje posebno ako ste u dugoj vezi ili braku. Sačekajte da ova energija prođe onda donosite odluke posebno ako u vašem odnosu nešto od ranije nije kako treba. Instant promene ili promene radi promene kasnije vam se možda neće dopasti.

LAV: Konjukcija Sunca i Merkura u Blizancima ove nedelje u vašoj 11.kući u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji iz 4.kuće i u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 8.kuće. Ove nedelje su moguća razna iznenadna dešavanja. Konjukcija Sunca i Merkura u vašoj 11.kući, društvenosti, socijalnosti, prijatelja, grupa kojima pripadate... inteziviraće vaše misli, ideje, komunikaciju...Potreba da se komunicira sa prijateljima ili sa ljudima u okviru neke grupe...Zahvaljujući RxJupiteru iz oblasti života koji se odnose na vaš dom i porodicu moguća su neka preterivanja...iznenadni neprijatni događaji, neko bi mogao da pretera u nečemu. Probajte da ne reagujete ishitreno, razmislite pre nego krenete u komunikaciju i ljubavnu i porodičnu. Na sve ovo i neke nejasnoće, magle, obmane, laži...posebno oko nekog tkz. tuđeg novca (zajmovi, krediti, partnerov novac...). Proverite sve što dobijete ovih dana neku poruku, pismo ili sl. Pročitajte sve pre nego što nešto potpišete neki dokument pre svega...
Venera u Raku u vašoj 12.kući u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 6.kući... vrlo je moguće da ćete ove nedelje biti okupirani nekom tajnom...ona može biti ljubavna, porodična, poslovna...energije su suprostavljene otuda i neka nervoza, ljubomora, posesivnost, kontrola, nametanje moći...manipulacija. Tajne priče mogu biti u opasnosti ili će neko tek ući u neku tajnu priču. Budite oprezni "zabranjeno voće" je ipak zabranjeno...Budite oprezni i sa zdravljem i psihičkim i fizičkim, nervoza i nemir nikome ne donose dobro.

DEVICA: Konjukcija Sunca i Merkura u Blizancima ove nedelje u vašoj 10.kući u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji iz 3.kuće i u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 7.kuće. Konjukcija Sunca i Merkura u vašo kući karijere, društvenog statusa i položaja, ega, autoriteta...uneće energiju, intezivne misli, reči, komunikaciju u ovu oblast vašeg života. Razmenjivaćete misli, reči, ideje...Budite oprezni jer energija preterivanja ide iz kuće komunikacije. Pripazite šta i kome pričate nešto....da ne bi kasnije zažalili. Posebno se ovo odnosi na autoritete sa kojima ste u nekom odnosu. Čuvajte se i preteranog optimizma i suprotno preteranog pesimizma. Na sve ovo tu je i energija laži, obmana, magle...iz pravca kuće veza i odnosa. Laži i obmane u partnerskom odnosu bilo da je to emotivan ili poslovan odnos. Čuvajte se i ogovaranja. Moguća su i razna razočarenja.
Venera u Raku u vašoj 11.kući u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 5.kući... Kada se na sve ovo sa Suncem i Merkurom doda i ova energija suprostavljene Venere i Plutona, emocije i ljubavne priče mogu baš da budu napete. Ovde je moguća ljubomora, posesivnost, kontrola, nametanje moći...."merenje" ko daje više ili manje. Prilično napeta ljubavna dešavanja. Mogući su i rastanci ali samo ako to potvrđuje vaš lični horoskop. 

VAGA: Konjukcija Sunca i Merkura u Blizancima ove nedelje u vašoj 9.kući u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji iz 2.kuće i u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 6.kuće. Konjukcija u vašoj kući daljina, životne filozofije, vidika, morala, zakona, pravde, duhovnosti...Mislićete i pričati mnogo o ovim temama. Da li je to neki put, obrazovanje, ili nešto povezano sa vašim višim umom...tek bićete sigurno raspoloženi za komunikaciju i neku vrstu analize, proučavanja...Budite oprezni ove nedelje sa preterivanjima kada je novac u pitanju i sve u vezi vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Mogući su i iznenadni troškovi...kazne. Na sve ovo energija magle nejasnoća, laži, obmana u svakodnevnom životu, navikama, poslu, zdravlju...Loše navike, nejasne dijagnoze...Problemi na poslu zbog nekih intriga. Čuvajte zdravlje, ono je najpreče i obavezno proverite više puta dijagnozu.
Venera u Raku u vašoj 10.kući u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 4.kući... problemi na relaciji karijera, položaj, ego, autoriteti i dom, porodica, privatno...Nervoza, ljubomora, posesivnost, napeti odnosi...Venera je vaš vladar pa sve ovo intezivnije deluje na vas. Da li neko sumnja da se više posvećujete karijeri nego porodici, ako je odgovor potvrdan pokušajte da ne ulazite u porces poricanja. Budite pažljivi i pametno rešite ovaj problem. 

ŠKORPIJA: Konjukcija Sunca i Merkura u Blizancima ove nedelje u vašoj 8.kući u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji iz 1.kuće i u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 5.kuće. Ove nedelje konjukcija Sunca i Merkura u vašoj 8.kući, kući koja je povezana za vaš znak...Razmišljaćete, komunicirati u vezi vaše intime, strasti, promena, kriza....ali i tkz. tuđeg novca (partnerov, zajmovi, krediti...). Ako već razmišljate, razmislite i o svom zdravlju. Ove nedelje vas očekuju i neka preterivanja, tako da pre svega obratite pažnju na psihofizičko zdravlje...RxJupiter je u vašem znaku, on širi sve što dotakne, u ovoj energiji preterivanja potrebno vam je određeno prilagođavanje situaciji i sve će biti kako treba. Morate samo biti svesni da preterujete. Na sve ovo kao dodatna briga je i energija laži, obmana, iluzija, razočarenja...pre svega u emotivnom životu. Mogućnost prevare...Budite maštoviti i kreativni kako bi ovu energiju preneli na taj teren.
Venera u Raku u vašoj 9.kući u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 3.kući... Na sve ovo što se dešava sa Suncem i Merkurom, problemi i u ljubavnoj komunikaciji. Sve zbog neke ljubomore, posesivnosti, opsesija, nametanja moći i kontrole...Pluton je vaš vladar pa vi sve ovo možete doživeti još intezivnije....Ne treba da razmišljate ni suviše široko (9.kuća) ni suviše usko (3.kuća), nađite zlatnu sredinu. Moguća i ljutnja zbog nekog puta ili nečijeg putovanja.

STRELAC: Konjukcija Sunca i Merkura u Blizancima ove nedelje u vašoj 7.kući u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji iz 12.kuće i u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 4.kuće. Ove nedelje, preko puta vas u Blizancima u vašoj 7.kući, veze, odnosi...nalazi se konjukcija Sunca i Merkura. Osetićete potrebu da više komunicirate sa ljudima koji su preko puta vas ili će oni želeti da komuniciraju sa vama (partneri ako ste u dužoj vezi ili braku, ali i ostali ljudi sa kojima ste u nekom bliskom odnosu). Budite oprezni u tim komunikacijama "jedan na jedan" posebno ako imate neku tajnu ili nešto skrivate od partnera ili nekog vama bliskog, a sve zbog RxJupitera u vašoj kući podsvesti i tajni. Mogla bi neka tajna da vam "izleti iz usta". Možda imate i neke strahove, neko predosećanje...imajte na umu da Jupiter širi sve što dotakne pa i strahove. Na sve ovo i neki nejasni porodični odnosi, neke laži, obmane...razočarenja. 
Venera u Raku u vašoj 8.kući u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 2.kući... Nervoza zbog nekih vrednosti...zbog nekog novca, finansija i ličnih i zajedničkih. Ljubomora, posesivnost, kontola, nametanje moći, manipulacija...Potrudite se da ne idete ni previše duboko ni previše unazad u prošlost. Novac ne bi trebao da bude razlog emotivnih i porodičnih svađa i napetosti. Ali realno ponekad bude...ovo je taj period, pa pripazite. Novac dođe i prođe, pa opet dođe...ali sa emocijama nekada nije tako.

JARAC: Konjukcija Sunca i Merkura u Blizancima ove nedelje u vašoj 6.kući u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji iz 11.kuće i u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 3.kuće. Konjukcija Sunca i Merkura ove nedelje u vašoj kući navika, posla, zdravlja...Razmišljaćete, pričati, analizirati ove oblasti vašeg života sa posebnom energijom i radoznalošću. Međutim budite oprezni jer je RxJupiter u vašoj kući iznenadnih dešavanja, prijateljstva, grupa kojima pripadate....a tu vas očekuje i neko preterivanje. Budite oprezni i zbog Neptuna iz vaše kuće komunikacija....moguće su neke obmane, laži, prevare, razočarenja...Budite oprezni sa zdravljem, navikama ali i u komunikaciji i odnosu u poslovnom okruženju. Možda budete i deo nekih ogovaranja. Što se zdravlja tiče moguć pad energije, nejasne dijagnoze i sl. 
Venera u Raku u vašoj 7.kući u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 1.kući... Intezivna energija nervoze, posebno jer je RxPluton u vašem znaku. Ovo je energija ljubomore, posesivnosti, nametanja kontrole i moći, manipulacije...Ovo je i energija "zabranjenog voća", pa pripazite bilo da ste u vezi, braku ili niste. Ni jedna ljubav ne trpi kontrolu ni posesivnost, imajte to na umu ove nedelje. Negde je moguć i prekid odnosa, ali za to mora da bude potvrde u ličnom horoskopu.

VODOLIJA: Konjukcija Sunca i Merkura u Blizancima ove nedelje u vašoj 5.kući u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji iz 10.kuće i u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 2.kuće. Ove nedelje konjukcija Sunca i Merkura u vašoj kući emocija, ljubavi, lepote, uživanja, zabave, kreativnosti, dece....Razmišljaćete, pričati u vezi ove oblasti vašeg života, nadahnuto, Blizanački radoznalo, svestrano....Sve bi bilo uredu da nije RxJupitera iz vaše kuće karijere, društvenog položaja, autoriteta, ega....on će vam doneti neku vrstu preterivanja. Budite zbog toga oprezni jer bi mogli da preterate u nekoj komunikaciji i ljubavnoj i poslovnoj, još ako su one povezane....Ne pričajte baš svima sve....posebno ne mešajte ako ne morate ljubavne priče sa vašom karijerom. Na sve ovo ide i neka magla, nešto nejasno, lažno, obmanjujuće u vezi nekih vrednosti i u vezi vašeg odnosa prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. 
Venera u Raku u vašoj 6.kući u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 12.kući... Kada je Venera u vašoj 6.kući, navika, posla, zdravlja suprostavljena RxPlutonu iz kuće skrivenog, podsevsti, tajni moguća je napetost, nervoza i pre svega problemi sa psihofizičkim zdravljem. Možda je u pitanju i neka tajna koja vas opterećuje, neka ljubomora, posesivnost, nametanje kontrole, moći...možda neki vid manipulacije. Budite oprezni sa tajnama, posebno ako su ljubav i posao povezani. Ipak najviše obratite pažnju na zdravlje.

RIBE: Konjukcija Sunca i Merkura u Blizancima ove nedelje u vašoj 4.kući u inkonjukciji sa RxJupiterom u Škorpiji iz 9.kuće i u kvadratu sa Neptunom u Ribama iz 1.kuće. Sa konjukcijom Sunca i Merkura u vašoj 4.kući, dom, porodica, porodični odnosi, prošlost, privatno...imaćete potrebu da razmišljate, komunicirate u vezi ove oblasti vašeg života. Međutim RxJupiter iz 9.kuće doneće i neki vid preterivanja, a odatle mogući problemi sa daljinma ili iz daljina, sa zakonom, pravdom, moralom, etikom...Širi Jupiter neki problem koji je od ranije. U vezi nekog putovanja, obrazovanja ili je samo u vezi nekog vašeg pogleda na život. Na sve ovo nadovezaće se i neki nejasan stav, neka magla, obmana, laž, prevara...koja ide od strane vašeg vladara Neptuna u vašem znaku. Na vas ova energija utiče nešto više nego na druge. Budite oprezni da ne bi došlo razočarenja u vezi vaše porodice, roditelja i sl. 
Venera u Raku u vašoj 5.kući u opoziciji sa RxPlutonom u Jarcu u vašoj 11.kući... Kada se na sve ovo sa Suncem i Merkurom doda i ova energija suprostavljene Venere i Plutona, emocije i ljubavne priče mogu baš da budu napete. Ovde je moguća ljubomora, posesivnost, kontrola, nametanje moći...."merenje" ko daje više ili manje. Prilično napeta ljubavna dešavanja. Mogući su i rastanci ali samo ako to potvrđuje vaš lični horoskop. 


Нема коментара:

Постави коментар