уторак, 12. јул 2016.

Danas na zvezdanom nebu....Vena u Lavu....Some Like It Hot :-)

DOBRO JUTRO ZVEZDICE....
Od jutros Mesec egzaktno na mom ASC, sada je već u 1.kući....Osećam svaki njegov kvadrat i opoziciju a danas ih je baš puno na "meniju". Posebno me je namučio noćašnji kvadrat Meseca i Sunca..... Ali....srećom osećam i snažnu energiju Venere u Lavu, čim je ušla u moj znak približava se Merkuru i Suncu....i duša peva....
"Duša peva duboko široko
Duša peva od jutra do mraka
i kad peva čuda priziva
ne bi li se nama ipak desila"

DANAS NA NEBU:
Mesec kvadrat Sunce 02:51 CET - Prva Mesečeva Četvrt u Vagi
Mesec opozicija Uran 11:29 CET
Mesec kvadrat Merkur 17:00 CET
Noćas je carovao jedan Mesečev aspekt gde su duša (Mesec) i volja (Sunce) bili u sukobu (kvadrat). Duša je htela jedno, volja drugo...Možda niste mogli ni da zaspite zbog ovoga...Ovo je sukob između onog što se želi i što nam je potrebno....Ovo je unutrašnja tenzija, nemir....otuda moguća nesanica. Ovo je energija Prve Mesečeve Četvrti...kriza svesti...nalazi se u Vagi....na 20*....Mene je baš namučila ova energija.....jer moj ASC je na tom stepenu!!! Ovu energiju najviše mogu da osete: Vage, Rakovi, Ovnovi i Jarčevi....i svi oni koji imaju planete u ovim znacima na oko 20*. Od jutros je mnogima zazvonio "nebeski alarm"....(Uran), nekog će dočekati neke neprijatne vesti, nekog nervoza kojoj ne znaju ime, bar ne u prvi mah....Možete očekivati iznenadne promene planova, neočekivane obrte nekih životnih situacija, problemi sa tehničkim uređajima....(ja od jutros nemam internet)....u stomaku (Mesec) igraju neki "pundravci" :))) - Mesec opozicija Uran. A kasnije popodne još jedan Mesečev kvadrat....kvadrat sa Merkurom. Kao da nije dovoljno sve ovo, sada i um, misli, komunikacija u konfuziji....Logika u sukobu (kvadrat) sa dušom....Duša hoće jedno, razum hoće nešto drugo....pa izdrži ti sada... Problemi sa mladim ljudima (Merkur), sa braćom, sestrama (Merkur), komšilukom (Merkur) ali i sa svim onim što Merkur predstavlja!!! 
Na spavanje ćemo otići sa Mesecom u Škorpiji....


Danas na zvezdanom nebu:
12.Jul 07:33: Venera ulazi u Lava
Venera je već ušla u Lava....
Venera će u Lavu boraviti od 12.Jula do 5.Avgusta....

"You Are The Sunshine Of My Life"
Venera je prva otvorila sezonu Lava....sve sa reflektorima, crvenim tepihom i širokim osmehom na lacu....I neko vreme ona će biti u centru pažnje...što joj ni malo neće teško pasti :)). Za njom će već u Četvrtak 14.Jula i Merkur ući u Lava....i na kraju 22.Jula redovan Sunčev ulazak u svoj znak!!! Oho...biće interesantno bar neko vreme: Venera, Merkur i Sunce u Lavu!!! Blago nama :)))


Venera će boraveći u Lavu imati neke aspekte:
16.Jul 23:59: Merkur konjukcija Venera
20.Jul 15:19: Venera trigon Saturn
01.Avgust 06:08: Venera trigon Uran
05.Avgust 17:26: Venera ulazi u Devicu


 

Нема коментара:

Постави коментар