уторак, 26. јул 2016.

Danas na zvezdanom nebu: "Je Veux"

Zvezdice, "Dobro jutro, ovo iznad nas je nebo"....Danas bez Sunca....bar ga nema sada dok pišem ovo... prema prognozi danas ga neće ni biti...Budna sam već od 6h što je za mene čudna pojava....međutim dešava se to kada je Mesec u Ovnu :)). Od jutros je na mom descedentu (7.kuća)...nema aspekte sem opozicije sa ascedentom :))). Pijem kafu i čitam...muškarac u Japanu ubio 19 osoba i ranio 50.!!! Kuda ide ovaj svet? Lako bi bilo okriviti jednu planetu Marsa, ratnika, simbola oružja, noža, mača....Ima tu nečega to je sigurno, ali....ne bi on mogao sam....Već neko vreme on je u inkonjukciji sa Uranom u Ovnu i često nas ostavi bez daha i komentara....Globalni uticaj je očigledan. Ali..Dve tinejdžerke preminule od udara groma!!!
Jedan dugotrajan aspekt je takođe deo ove priče, ovog globalnog ludila... RxSaturn u Strelcu kvadrat RxNeptun u Ribama...Mesec je i dalje u Ovnu....Od jutros u trigonu sa Merkurom i u konjukciji sa Uranom....Očigledno je da više radi konjukcija!!! Iznenadni uznemirujući događaji....Ovo je ponekad patološka potreba da se šokira, jak izliv besa, pobune... Aspekt koji je izazov za bezbednost....Prilično je nepredvidljiv osim što je iznenadan i neočekivan....I ako je dnevni aspekt i ako traje kratko uticaj ovog aspekta je jak: javlja se potreba da se nešto promeni, posebno rutina i rutinske stvari u životu, najviše ga osećaju ljuudi koji su sputani na neki način, koji imaju utisak da su u nekoj zamci.... Ponekad je to dobra energija, energija da se nešto promeni, uradi drugačije, originalnije....Međutim to je nekada i nasilna promena....Ova današnja konjukcija dešava se u Ovnu, Ovnom vlada Mars, Mars je u inoknjukciji sa Uranom....Uz jak uticaj Marsa (loš aspekt) fanatične sklonosti! U vatrenim znacima ova konjukcija pojačava fanatizam! Šta reći....budite oprezni! Mene od jutros muči internet....radi, ne radi, radi....i tako već više od pola sata....Poznati sa Mesec konjukcija Uran: Andy Murray, Roger Federer, Bob Dylan, Klaus Kinski, Niccolo Paganini, Arthur Miller, Vivien Leigh, Gordon Ramsay, Orson Welles, Lucky Luciano, Lord Byron, Zaz,  Paul Cézanne, Jack London, Paco Rabanne, Andy Warhol, Italija (ujedinjenje 1861)


*Jači uticaj ovog aspekta je kada Tran Uran u Ovnu prelazi (konjukcija) preko nečijeg Meseca u Ovnu, on može doneti iznenadno preselenje, odlazak od kuće, promenu posla, kraj prijateljstva ali i nova prijateljstva... Oslobađanje od stega, svih uslovljavanja, svakog tereta... Često menjanje raspoloženja, jak uticaj na nervni sistem... Nepredvidljive emocije, reakcije... Potreba da se živi u budućnosti...Interes za astrologiju....


Prvi aspekt Meseca u Biku je kvadrat sa Suncem u Lavu posle ponoći....Poslednja Mesečeva Četvrt...Kriza svesti, Mesec - Duša i Sunce - Volja u sukobu - kvadrat! Posle prošlonedeljnog Punog Meseca u Jarcu, ovo je kao neka prva prepreka, priprema za Mlad Mesec koji dolazi, priprema za novi početak... Ovaj kvadrat se nalazi na 4* Meseca i 4* Sunca, uticaće nešto jače na: Bikove i Lavove (nema noćas nama spavanja :), uticaće i na Škorpije i Vodolije, kao i na sve one koji imaju neke planete na oko 4* ovih znakova!!!


Нема коментара:

Постави коментар