субота, 30. јул 2016.

Danas na zvezdanom nebu: Merkur ulazi u Devicu....Ne volem...Al tebe volem, to je fakat...

Zvezdice,


Kada pre....Mesec je opet blizu mog Nat Meseca... Svima nam se jednom u mesec dana Mesec vraća na natalnu poziciju... Povratak svake planete na natalnu poziciju je naglašavanje snage ili slabosti te planete... Šta će biti (snaga ili slabost) zavisi od aspekata koje ta planeta pravi sa ostalim natalnim planetama!!! Moj Mesec je u egzaktnom sekstilu sa Uranom u Lavu i trigonu sa ASC u Vagi!!! Moj Mesec je lutalica :)). Interesantno je da ćemo danas imati i tranzitni aspekt Mesec sekstil Uran u Ovnu....dakle ja ću danas imati dublu dozu Meseca i Urana :))). Merkur danas napušta moj znak :-(, prelazi u praktičnu Devicu....ali neka tamo ga čekaju  moja Venera, Pluton....biće zanimljivo, posebno kada se Merkur bude "vraćao" (retrogradni Merkur) i vrteo oko njih :-)

Mesec je još uvek u Blizancima....Od jutros se nećka....kvadrat Jupiter, sekstil Venera....Mesec kvadrat Jupiter donosi energiju "lako ćemo"....sve je dobro, sve je previše dobro...moguća je i euforija. Ako slučajno ne ispadne tako....onda je pad raspoloženja težak, onda je tu nalet pesimizma, osećanja promenljiva. Ovo je jaka energija preterivanja... u jelu, piću....i drugim nedozvoljenim sredstvima :). Ovo je energija i preteranog trošenja novca....Međutim tu je i Mesec sekstil Venera....Duša je ovde radosna, srećna...Ljubav prema porodici, ljubav prema partneru.....ljubav prema bliskim ljudima, ljubav prema ljudima :)). Ovde se lako uklapaju ljubav prema porodici sa ljubavnim vezama....Ova energija voli nežnost, šarm, popularnost....ova energija ne voli nesporazume, sukobe....Ova energija voli da se druži, društvena je, socijalna...Vrši povoljan uticaj na dom, porodicu...sve što je privatno (Mesec), partnerstvo, veze, odnose (Venera)... Lep odnos sa ženama....Pre ulaska Meseca u Raka, imamo jedan interesantan aspekt....Mesec sekstil Uran. Jak kreativni potencijal....Ovo je energija željna promena :)). Kada se udruže (sekstil) dve planete mašte, intuicije, predosećanja sve je moguće...moguće su nagle odluke...za večernji izlazak, možda i za neki kraći put...zašto da ne vikend je... Možete očekivati neočekivano, neku avanturu, pomoć prijatelja, neobičnih drugačijih, originalnih...Duša bi da luta...duša želi nezavisnost, originalnost...Duša je humana... Ovo je potreba za novim znanjima i saznanjima, ovo je potreba da se nešto menja...posebno rutina! Možda je baš danas dan za promene, za nešto novo, drugačije, originalno...ne budite kopija...budite original!!! Ovo je poziv na rizik...Ne traje dugo, tek nekoliko sati....ali sigurna sam možete ga osetiti...Danas imamo jedan zvezdani događaj....Merkur prelazi u Devicu 

Merkur se vraća kući...

Merkur u Devici (tranzitni)

Merkur prvi napušta kraljevsko društvo :) i žurku u Lavu i prelazi u praktičnu Devicu!!! Zapravo vraća se kući!!!  Do sada (u Lavu) je uglavnom čuo samo sebe, preterivao, slušajući ga mogli ste da pomislite da sve zna najbolje... Ali bilo je sa njim optimizma, humora, pravodoljublja, plemenitih misli...uspeo je uglavnom da pitanja srca stavi u prvi plan, i viteštva, a svojim talentom za zabavu i kreativnost pokrenuo je mnoge od nas...Od danas pa do 7.Oktobra Merkur će boraviti u Devici!!! Zašto ovoliko dugo? Pogađate, biće retrogradan od 30.Avgusta do 22.Septembra!!!

I samo da se podsetite:

Uran kreće u retrogradni hod...."Hit The Road Jack"
Нема коментара:

Постави коментар