недеља, 3. јул 2016.

Danas na zvezdanom nebu...."Miris mora ispod prozora"

DOBRO JUTRO ZVEZDICE...
Od jutros Mesec se približio mom Nat Mesecu i ja ga osećam maksimalno :)). U sekstilu je sa mojim Nat Uranom, pa sam spremna na sve i iskreno očekujem neočekivano.... Živim sa tim aspektom i život mi je bar do sada bio vrlo zanimljiv, ispunjen koicidencijama. Noćas sam spavala na "rate"....probudim se, zaspim....pa opet ispočetka....sanjala sam nešto.....san sam zaboravila, ali ne sprečava me ništa da sanjarim na javi....
Nedelja je....dan kojim vlada Sunce, Sunce je inače vladar mog znaka (Lav)....Ono u Blizancima odlično aspektovano sa mojim Jupiterom i Neptunom....čim završim pisanje.....odoh da potražim svoj "čarobni ćilim i lampu" i možda se negde sretnemo....:)))


Mesec je u Blizancima....do 15:19 CET kada će preći u Raka
DANAS NA NEBU:
Mesec trigon Uran 05:42 CET
Mesec u Raku 15:19 CET
Od jutros jedan Mesečev aspekt koji odlično poznajem jer živim sa njim (imam ga u natalnom horoskopu - u karakteru). Ovaj aspekt, ova energija Mesec sekstil Uran je poziv za "razbijanje" rutine, poziv da se učini nešto drugačije, neobično...originalno! Nagoveštava neko prijatno iznenađenje, iznenadne i slučajne susrete... Neki poziv koji može promeniti dan (nekada i život). Stpljenje nije deo ove energije... Dosada nije opcija! Ovo je poziv na avanturu, neki iznenadni put ili izlet... Ovo je potreba da se bude human....sve u stilu vaše malo, nekome je puno...Mesec je u Blizancima....uzmite telefon u ruke i uplatite nekome kome je pomoć potrebna....Ovo je energija gladi za znanjem, za nečin novim....samo da se nešto menja i sl. Osloboditi se dosadne svakodnevice... Jaka intuicija do vidovitosti (negde). Potreba za slobodom i oslobađanjem....od svega što steže, vezuje, sputava....Ako se danas pobunite zbog nečega, da bar zante šta vam je :)). Danas je dan za vašu ličnu revoluciju :)). Danas je dan za sve nekonvencionalne stvari....
Ovo je energija aviona, aerodroma, avijacije, pilota....pa šta vam "zapadne"...ali sa današnjim aspektima možete leteti i bez aviona :)))

“Ako ti u pamćenju nije ostala ni najmanja ludost na koju te je navela ljubav, 
nikad nisi ni voleo.”
Vilijam Šekspir (Mesec sekstil Uran) 

Mesec sekstil Uran (natalno): Mel Gibson, William Shakespeare, Rabindranath Tagore, Carlos Santana, Charles, Prince of Wales, Muammar al-Gaddafi, Silvio Berlusconi, Leonard Cohen, Grigori Rasputin, Eric Cantona, Humphrey Bogart, Isabella Rossellini, Soraya Esfandiary-Bakhtiari, Roger Moore, Boris Becker, Linda Evans, Peter Sellers, William Faulkner, Tatum O'Neal, Melina Mercouri....kakvo društvo :))).


Danas na nebu jedan egazktni aspekt:

Magija života.... 
03.Jul 13:01: Sunce trigon Neptun
Sunce u Raku, RxNeptun u Ribama na 11*
Vreme za kraći predah, beg od stresa, stvarnosti. Vreme za duhovnost, veru i verovanje u nešto ili nekog. Vreme za kreativnost, maštu, muziku, umetnost. Energija povezivanja sa duhovnom dimenzijom ličnosti... Aspekt snova, sanjarenja, inspiracije, intuicije. Budi se sklonost i potreba za umetnošću, poezijom, književnošću, muzikom....plesom!!!
Osetljivost na druge ljude, i njihove potrebe, osećajnost, humanost. Vreme u koje možete pronaći svoju srodnu dušu...inspiraciju...Na vašem putu se mogu naći ljudi iscelitelji...medijumi, mistici, okulisti...Odličan aspekt za psihoanalizu. Sa ovim aspektom "život je more"....Sunce naša volja, naš ego, vitalnost, simbol centra....Sunce to i jeste centar našeg života... I Neptun more, okean izor života... Sa ovim tranzitom istraživanje naših "dubina", naše podsvesti je jedna od mogućnosti... Najčešće sa ovim aspektom imamo potrebu za begom od stvarnosti, on je odličan za one koji budni sanjaju....Sa ovim aspektom "isplivavaju" naše najdublje emocije....
Ono što sigurno možete da uradite za sebe je da obezbedite neki vid meditiranja... Nedelja je...dan za odmor...i ako ovaj aspekt kratko traje pronađite ga, pružite sebi šansu i uživajte....na nekom zamišljenom oblaku ako ništa drugo bolje ne smislite....Нема коментара:

Постави коментар