петак, 22. јул 2016.

Danas na zvezdanom nebu: Sunce ulazi u Lava....

Zvezdice, 


Sunce danas prelazi u moj znak....ja ću  baš u to vreme biti kod frizera, a zna se šta je jednom Lavu svetinja....njegova/njena kosa :)))).  Danas je onaj dan kod frizera koji ne volim baš puno.....farbanje, ali volim rezultat...volim kada zasija boja na ovom kada sve bude gotovo već Lavovskom Suncu....Ovaj Lav na slici isti ja :)))))Mesec je noćas bio aktivan, i neki MI smo bili aktivni :))). Što se noćas lepo peglalo :)))... Juče sam pisala o iznenađenjima, o čudima koji se (ne)dosađuju....(Mesec sekstil Uran). Pa, Zvezdice šta bi noćas :)).....da li ste sa čudima na TI ili se niste upoznali :))). 
Neki drugi su spavali, možda se malo budili (Mesec kvadrat Mars), nervozno okretali u krevetu.....brojali ovce koje su sve redom zaspale ali vi nikako.... Jutros su neki od vas ustali na levu nogu....ili su ustali na pravu ali su nervozni.....ako je tako onda i dalje radi kvadrat Meseca i Marsa, još ako ste svađalački nastrojeni onda noćašnji aspekt radi i dalje :)).

Koliko će vas "držati" ovako raspoloženje zavisi od vašeg karaktera ali i ostalih aspekata. Vrlo brzo po ustajanju (ako ste ranoranilac) Mesec će promeniti znak, preći će u Ribe...
Eto razloga i povoda da se pobegne iz realnosti ako vam se ona baš i ne dopada....Svako bira svoju energiju, nekada energija bira vas....što se tiče energije Meseca u Ribama izbor je širok i dubok kao i more (Ribe), negde kao okean :)))
Danas na nebu jedan bitan događaj....
(Ko se boji Lava još....)

 
Sunce prelazi u znak Lava i eto meni razloga za slavlje....:-)). I Sunce se raduje jer dolazi kući i tu će boraviti od 22.Jula do 22.Avgusta...Od danas će biti u društvu sa Venerom sada na 12* Lava i Merkurom na 16* Lava.... Biće to vatrono druženje....nešto poput vatrometa....Trio će se družiti do 30.Jula kada će Merkur preći u Devicu....


Sunce će dok prolazi (tranzitira) Lavom praviti neke aspekte:

01.Avgust 19:49: Sunce trigon Saturn
16.Avgust 22:23: Sunce trigon Uran
22.Avgust 18:38: Sunce ulazi u DevicuSvi imamo negde u horoskopu Lava....u narednih mesec dana tu će boraviti Sunce u tranzitu....Rodiće se i neki mali Lavići....:)). Kuća/kuće u kojoj će Sunce boraviti nosiće energiju Sunca! Sunce će praviti tranzite, gore vidite trigon sa Saturnom i Uranom, ali praviće i aspekte sa nekim vašim planetama... i praviće jasniju sliku o tranzitu Sunca vama lično. Lavovi će slaviti rođendane - Solarne povratke!!!
Kako ćete saznati kroz koju kuću vam prolazi Sunce? Upustvo imate ovde:

Sam svoj majstor.....Нема коментара:

Постави коментар