уторак, 5. јул 2016.

Danas na zvezdanom nebu: I belive in fairy land...Merkur trigon NeptunDobro jutro zvezdice...
Od jutros moja duša luta....sa Tran Mesecom u Raku u 9.kući putuje daleko :-).  Pomaže mu i Tran Merkur u Raku u trigonu sa mojim Nat Neptunom i Nat Jupiterom :-). A na nebu danas egzaktni trigon Merkura i Neptuna....Osećam da ću svaki momenat pauze iskoristiti boraveći na nekom oblaku :-). 
Mašite mi vi sanjari, maštari, kreativci....


Danas na zvezdanom nebu: 
Mesec konjukcija Venera 03:09 CET
Mesec trigon Mars 06:43 CET
Mesec kvadrat Uran 08:29 CET


Posle konjukcije Meseca i Sunca (Mlad Mesec), još jedna konjukcija Meseca sa Venerom....Lepa energija koju smo uglavnom prespavali, ali taj uticaj osećamo i od jutros....lepota i harmonija, nežnost, maženje...paženje :))), poljupci....majka grli dete....ljube se ljubavnici....jutarnja kafa lepše miriše, mirišu i sećanja onima koji su sami....Mesec konjukcija Venera. Od jutros želje (Mars) i osećanja (Mesec) u skladu (trigon), pozitivne strasti, muško ženski sklad....povećano samopouzdanje, pionirski duh, početak nekog poduhvata...Mesec trigon Mars. Iznenadna dešavanja, nervoza, neprijatna iznenađenja, nemir, onaj unutrašnji...pobuna, impulsivnost, jaka potreba da se nešto promeni i nervoza jer to ne ide, provokacije, skandali... Mesec kvadrat Uran.

Danas na nebu jedan egzaktni aspekt:

I belive in fairy land...
05.Jul 14:19: Merkur trigon Neptun
Merkur u Raku, RxNeptun u Ribama na 11*


Naravno da ću opet o čaroliji, mašti i čudima :-))). Šta da radim kada mi je Neptun omiljena planeta, još kada je u bilo kom odnosu sa Merkurom sve je zanimljivije...Ovde se radi o kratkotrajnom aspektu jer Merkur ide brže, međutim vrlo je moguće osetiti ga ako inače imate istaknutog Neptuna kao recimo što ga ja imam u 1.kući.
Ovo je aspekt inspiracije, intuicije, predosećanja nekih događaja koji tek slede, razumevanje stvari i na intelektualnom i na duhovnom planu... Lep aspekt i tranzit ma koliko da traje...Maštajte, dragi moji, maštajte....Jer mašta može svašta...:-))). I poslušajte šta vam intuicija govori....Nekada je dovoljan i samo jedan trenutak....jedan blesak intuicije i da vam se dogode neke značajne promene. Ovo naglašavam zbog kratkog trajanja ovog aspekta. Njega će i osetiti oni koji su rođeni sa aspektima koji govore o jakoj intuiciji. Imajte na umu da se intuicija neguje....ona se ne uči ali se na njoj i te kako radi i treba da se radi!!!!!

Život je bajka....život može biti bajka, na kratko! Beg od stvarnosti, beg u neki samo vaš svet...mašte, čarolije, magije....Čuda su moguća....pazite šta želite može vam se ostvariti....
Izvadite svoje "čarobne ćilime, lampe"....
Stavite slušalice na svoje uši i slušajte muziku....Obojite svoj svet nijansama.....napišite pesmu, nacrtajte nešto, fotografišite neki momenat iz života "zarobite ga" za večnost.....Poznati sa Merkur trigon Neptun: Meryl Streep, Victoria Beckham, Maria Callas, Victor Hugo, Billie Holiday, Stendhal, Emily Brontë, Oscar Wilde, George Bernard Shaw, Michael J. Fox, Boy George, Vanessa L. Williams, Henry Ford, Shirley Temple, Roy Orbison, Nena, Akira Kurosawa....

One of these mornings, you're goin' to rise up singin'
Then you spread your wings and you'll take the sky

Summertime

 

Нема коментара:

Постави коментар