четвртак, 14. јул 2016.

Danas na zvezdanom nebu: Merku u Lavu..."Time of my Life"....

Zvezdice,
Mesec je od jutros "preko" mog Neptuna...šta da vam kažem sanjam otvorenih očiju :)). Još je Mesec i dalje u trigonu sa Tran Neptunom....ma teško me je skinuti od jutros sa oblaka :)). Još je Mesec u sekstilu sa mojom Venerom....mašta radi 200 na sat :)). Lenja sam :)), ali tranzitni aspekt Mesec sekstil Pluton budi me na pravi način....htela ili ne vredna sam...pišem, brišem i uzdišem :)). Do 12h moram sve da završim jer počinje radno vreme :))). Venera i Merkur u Lavu na mom Merkuru i Suncu....dodatna energija da sa osmehom na licu izađem na ovih paklenih 30* od jutros...:)))

DANAS NA NEBU:
Mesec trigon Neptun 22:45 CET 13.Jul...
Mesec sekstil Pluton 07:19 CET
Mesec sekstil Jupiter 13:22 CET
Mesec trigon Sunce 20:44 CET
Mesec konjukcija Mars 00:21 CET 15.Jul...
Od jutros jedan Mesečev trigon koji je aktuelan još od noćas....Mesec na krilima Neptuna....ujedinjeni sanjari sanjaju i stvarno i na javi :))). Hoće li se sanjari probuditi....Mnogi hoće jer Mesec je od jutros u snažnom aspektu sa Plutonom....strasti se ovde bude....Mada možda ta energija nekog nagoni da svoje snove ostvare....Mnogi će dobiti energiju za promene...Promeniti nešto od jutros je motiv....Bude se strasti, intuicija....jak unutrašnji glas vodiće mnoge ka nekom uspehu...Dobra energija za posao, karijeru, položaj, uticaj na mase....novac, posebno onaj tkz. tuđi. Rešavanje "bankarskih" problema....kredita, pozajmica i sl. (Mesec sekstil Pluton)...Oko podneva jedan jako lep aspekt, uvek kada se Mesec i Jupiter nađu u dobrim aspektima imamo energiju optimizma, sreće...radosnih životnih trenutaka....Nekako sve ide glatko....porodični odnosi, privatne stvari (Mesec), rešavaju su zakonska pitanja, pitanja pravde, morala (Jupiter), neko će danas na put sa lepom energijom (Jupiter), neko će da uči :))....Većina bi mogla da bude nasmejana i srećna bez nekog posebnog razloga...još ako ima i nekih drugih aspekata (u natalnom horoskopu) možda razloga za sreću i bude....Kupite danas neki loz...možda vam se posreći :))). (Mesec sekstil Jupiter).
Na spavanje opet sa lepim Mesecečevim aspektom.....na spavanje duša (Mesec) i volja (Sunce) u ravnoteži, skladu....miru!!! (Mesec trigon Sunce)....
E sad, da li će ovu idilu poremetiti Mesečeva konjukcija sa Marsom (odmah posle ponoći) to ćete videti....Nezgodna je ovo energija....intezivna, strastvena....noć je pa iskoristite ovu energiju najbolje što umete....a to nikako ne treba da bude svađa, napetost....i ona čuvena "sve ili ništa"....DANAS NA NEBU:
Merkur prešao u Lava 02:46 CET 
Prešao je noćas Merkur u vatrenog Lava.... Ko mu se više obradovao od mog Merkura :))).
Merkur će kratko boraviti u Lavu od 14.Jula do 30.Jula....
Dok bude u energiji Lava praviće i neke aspekte:
16.Jul 23:59: Merkur konjukcija Venera
19.Jul 08:27: Merkur trigon Saturn
27.Jul 09:44: Merkur trigon Uran
30.Jul 20:18: Merkur ulazi u Devicu

Нема коментара:

Постави коментар