петак, 27. мај 2022.

Venera na njen dan u svađi (kvadrat) sa Plutonom: "Ja bez tebe ne mogu....S tobom mi nije lako, nije mi lako.."


Moto dana:
"Ja bez tebe ne mogu.
S tobom mi nije lako, nije mi lako.." 

Zvezdani(n) zapis 3500
Petak. Dan Venere.
Venera je u Ovnu na 28°32’


Lagano ide ka svojoj (prvoj) kući Biku (druga je u Vagi)....iza sebe ostavlja Kirona, Jupitera i Marsa!
I Ovnu je od 02.maja i jedva čeka da se vrati kući i da uživa za sve pare!
U Bika će preći sutra u 16:46. Tu u Biku čekaju je Mesec, Uran, SMČ i RMerkur...
Ona je u Biku svoja na svome...i suvereno će vladati svojom kućom do 23.juna kada će preći u Blizance na Merkurov teren (Merkurovu kuću)!


Naravno, saznaćemo i mnogo više od toga!
Ovo se odnosi i na vašu natalnu ali i na tranzitnu Veneru!
Gde se trenutno nalazi, gde će boraviti uvek možete da vidite OVDE!

Zašto je bitno da znate kroz koji znak tranzitira Venera i u kom periodu?
Da možete da saznate gde ste kada je ljubav u pitanju, da li volite, koga volite, šta se dešava sa vašim vezama, partnerstvima, odnosima.... da li je vreme za nove ljubavi, ali i kako ćete uživati, kako ćete se zabavljati, odmarati, "puniti baterije", da li je vreme za kreativnost, sport, rekreaciju....šta rade vaša deca, da li je vreme za bebe.....itd. itd. itd.

Petkom na Venerin dan na blogu uvek imate nešto više o trenutnoj poziciji Venere i njenim aspektima! Dobar vodič za sve...ali nešto više za Bikove i Vage znak i podznak, jer Venera vlada ovim znakovima!

★★★


Dobro će začiniti Venera kraj svog boravka u Ovnu!!!
Od jutros je Venera u kvadratu sa RPlutonom.

Na samom početku meseca Venera je bila u harmoničnom aspektu sa RPlutonom!
Venera je tada bila u Ribama - - I Put A Spell On You 
Sada je u Ovnu, i ne slaže se najbolje sa RPlutonom u Jarcu.
Dve rogate energije u sukobu!



Ovaj aspekt sam nazvala - Opasne veze
One to i jesu sa ovom energijom...i "opasne" i opasne!
Može ova energija i da se zove po filmu "Fatalna privlačnost"

Sa ovom energijom otvaraju se i borbe za moć!
Gde je Pluton u neharmoničnim aspektima (kvadrat. opozicija, nekada i konjukcija) tu je i mogućnost za destrukciju, krizne momente i situacije!

U kući ljubomore...
Venera u Ovnu želi nešto...želi sada i odmah, RPluton u Jarcu želi da ima moć i kontrlou i eto nevolje, eto frustracije, opsesije, ljubomore, manipulacije, emocije van kontrole, neke tajne neće više da budu tajne...

"Moram imati ono što želim"
Važno: Imajte na umu da kontrola drugih nije moć, moć je u kontroli nas samih! Ko ume sebe da kontroliše imaće moć da promeni neke stvari...da se regeneriše, trasformiše...da (po)čisti svoj život od nepotrebnih stvari i ljudi!


"Fatalna privlačnost"

Koliko daleko ste spremni da idete?
Venera je u Ovnu, nestrpljiva, impulsivna..."žena ratnik"...hoće ljubav sada i ovde!
Pluton je u Jarcu...oličenje strasti u energiji koja u kvadratu ima potrebu da dominira, koja je egoistična, fatalna, tvrdoglava, ambiciozna, željna prestiža...željna da kontroliše...

Na testu su osećanja, na testu je ljubav!
"Ja bez tebe ne mogu....S tobom mi nije lako, nije mi lako.." 

Kvadrat Venere i Plutona pravi dubok uticaj na vaš ljubavni i intimni život!
Naravno da će više uticati na veze koje već imaju probleme, koje na neki način nisu na zdravim osnovama. Takve veze mogu pod uticajem ovog tranzita i da se prekinu! Ostale veze mogu biti poljuljane! Neke veze mogu ovu energiju iskoristiti da poprave odnos, da ga transformišu i suštinski nešto promene! Nove veze u ovo vreme mogu nastati iz velike strasti, ali ako strast ne potraje neće ni takve veze opstati!
Savet: u kakvoj god da ste vezi...iz ove energije kvadrata Venere i Plutona izvucite ono najbolje, a to je intezitet, strast (naka radi endorfin za koga kažu da je sličan opijumu), izvucite energiju transformacije i regeneracije i suštinske promene! Suočite se sa problemom, rešite ga i onda krenite dalje...Ako ovo "gurnete pod tepih" iskočiće nekom sledećom prilikom!

Poznati sa Venera kvadrat Pluton:  Eleanor Roosevelt, Hillary Clinton, Condoleezza Rice, Silvio Berlusconi, Klaus Kinski, Elizabeth Taylor, William Shakespeare, Fyodor Dostoyevsky, Diego Maradona, Julian Assange, Britney Spears, Chris Noth (Zverka), Ali MacGraw, Ryan O'Neal...


William Wordsworth 
Venera kvadrat Pluton

Jedini primer za ovaj aspekt gde je Venera u Ovnu a Pluton u Jarcu je William Wordsworth (1770-1850). On je engleski romantičarski pesnik , Ovan/Škorpija...

......
"Nestaće sjaja u travi.
Nestaće veličanstvenosti sveta.
Ostaće samo bleda slika
onoga što je prošlo"

Ako ne znate o kome se radi sugurno znate za film "Sjaj u travi" u tom filmu su stihovi ovog pesnika. Recitacija stihova, na kraju filma, inspirisala je mnoge generacije.

☆Ovaj kvadrat će pre svega uticati na Ovnove, Jarčeve, Vage i Rakove, ali i na sve one koji imaju neke planete u tim znacima na oko 28°. Ako još znate kuće u kojima se nalaze Tran Venera i Tran Pluton imaćete jasniju sliku! 

Možda pomogne i ovaj tekst sa Bloga iz maja 2014:

Nešto duži i intezivniji uticaj trpe oni koji sada u tranzitu imaju kvadrat Tran Plutona u Jarcu sa natalnom Venerom. To su oni koji imaju Nat Veneru u Ovnu i Vagi na oko 28°, (imate uticaj ovih aspekata u tekstu iz 2014.).



Dnevni aspekti
Mesec je u Biku od 08:22

Bikom vlada Venera a ona danas...
08:28 Venera kvadrat Pluton - "Ja bez tebe ne mogu....S tobom mi nije lako, nije mi lako.." 

U 08:30 nestala struja u celom bloku...Tran RMerkur u 8.kući u egzaktnom kvadratu sa Mojim Nat Uranom...pa neka neko kaže slučajno! Izašla sam u šetnju jer od nerviranja nema vajde! Struja je stigla u 15:30, tada sam i nastavila započet tekst...a stala sam kod Sjaja u travi!

Mesec danas više neće imati aspekte....


Pesma dana:





Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com

Нема коментара:

Постави коментар