петак, 08. октобар 2021.

Na Venerin dan...priča o novim ciklusima i susretima Marsa, Sunca i RMerkura u Vagi....ali i o raskrsnici na kojoj će se uskoro naći Venera...Moto dana:
"Ljubav su prostor i vreme mereni srcem."

Zvezdanin zapis 3314

Petak. Dan Venere.
Venera je u Strelcu na 0°55’

Venera samo što je prešla u Strelca...i tu će ostati do 05.novembra kada će preći u Jarca.
Tada će malo usporiti, 17.novembra će ući u retrogradnu senku i nagovestiti retrogradno (jesen/zima) putovanje...U Jarcu će ostati duže nego obično (u jednom znaku boravi oko mesec dana) zbog retrogradnog ciklusa iz Jarca će preći u Vodoliju 06.marta 2022.


Priča o novim ciklusima i susretima Marsa, Sunca i RMerkura u Vagi

Danas i sutra na zvezdanom nebu:
08.oktobar 06:00: Sunce konjukcija Mars
09.oktobar 18:18: Sunce konjukcija Merkur
09.oktobar 00:48: Merkur konjukcija Mars

Imajte na umu da će se ovog vikenda sresti u egzaktnim konjukcijama Sunce, Mars i RMerkur...upravo posle ovih snažnih energija!!! Mars i RMerkur će biti "u srcu Sunca" ili Kazimi energiji! Mars i Merkur su trenutno oslabljeni u smislu Mars je u energiji u kojoj se ne oseća dobro (Vaga) Merkur je trenutno retrogradan. To će se donekle popraviti makar i trenutno ovom energijom Kazimi...Tokom ove faze Mars i RMerkur će ojačati! Iskoristite ove energije!
Za one koji hoće nešto da nauče neka pročitaju više o Kazimi fazi - Da nešto naučimo...
Kazimi faza ili u srcu Sunca: 08.oktobar 06:00: Sunce konjukcija Mars i 09.oktobar 18:18: Sunce konjukcija Merkur!!! Sunce konjukcija Merkur sledeća Kazimi energija 29.novembra!!

O svim aspektima posebno -  Nalet adrenalina (u energiji Vage), "Ja sam ono što mislim" i Pažljivo birajte svoje bitke...("nekada je mir važniji od pobede") imate OVDE

Snažne energije u dva dana!
Sve je počelo još u vreme Mladog Meseca.Mesec je sada u Škorpiji

Noćas je bio u kvadratu sa Saturnom, čeka nas opozicija sa RUranom u Biku 14:59...
Mesec je u T-kvadratu i okidač za kvadrat RSaturna i RUrana - pogledajte vesti i sve će vam biti jasno...zemljotres u Japanu, požar kod Palate Srbije, Američka nuklearna podmornica udarila je u "nepoznati objekt" ITD I ITD....

Mesec opozicija Uran - Ovo su iznenadni događaji, iznenadne promene kako je Mesec u Škorpiji možda su to promene kroz neko čišćenje, ormana, kompjutera...možda se nešto dogodi i sa finansijama (nepredviđeno), meni jeste...Sunce i Mars danas započinju svoj novi ciklus...
Ovo je svakako poziv na akciju...
Imajte na umu da se konjukcija nalazi u Vagi pa su odnosi i veze u prvom planu, a konjukcija obojena potrebom za mirom, ravnotežom, pravdom, finoćom (nije teško biti fin). Kada pročitate ranije napisano o ovom aspektu na to dodajem i ovo:
Prisetite se šta se dogodilo 14.oktobra 2020.? 
Tada su Sunce u Vagi i RMars u Ovnu bili u opoziciji i tada su naši odnosi i veze bili u kulminaciji, nekome je odnos, veza, partnerstvo tada bio u opasnosti...To je bilo u ciklusu Sunca i Marsa koji se danas završava i počinje novi...Dakle ova energija je Novi početak...
Novi početak za postojeće odnose (sve one koji su preživeli) novi početak i za one koji nisu u nekom odnosu pre svega mislim na emotivne. Ali sve ovo se može primeniti i na bilo koji odnos!

Sutra će se sresti Sunce i RMerkur i oni započinju svoj novi ciklus...peti po redu od ukupno šest!
Ovo je konjukcija gde je Merkur retrogradan pa i dalje revidiramo, preispitujemo, premotavamo itd. ali zahvaljujući susretu sa Suncem sve je mnogo jasnije...

RMerkur će se sresti i sa Marsom koji je dan pre toga imao susret sa Suncem...i sve je spremno za akciju, sa možda malim ili većim oprezom jer ponoviću nekada je mir važniji od pobede!!!

Dakle u dva dana tri susreta i tri nova ciklusa planeta koje su vrlo lične pa im je i uticaj jači!
Sunce i Mars će nastaviti kretanje (tranzit) kroz Vagu...Sunce će 23.oktobra preći u Škorpiju a Mars 30.oktobra (sezona Škorpije pojačana Marsom)!!!
I Merkur će nastaviti svoj retrogradni put....ali već 18.oktobra će nas obradovati direktnim kretanjem! Merkur će 05.novembra preći u Škorpiju!

Pogledajte u kojoj kući vam se nalaze ove tri planete: Mars, Sunce i RMerkur u Vagi...tu je vaša priča o naletu energije o energiji novog početka...
Evo teksta o kućama - Kuće - astrološke....
Ako znate kuću sve ovo opisano primenite na tu kuću...Na raskrsnici je srela ljubav

Da se vratim Veneri ipak je danas njen dan!
Venera će 11.oktobra biti u konjukciji sa JMČ u Strelcu i u opoziciji sa SMČ u Blizancima na  3°52’

Sve će zapravo krenuti sutra!!!
Mesec će peći u Strlca u 17:24 CET
Kasnije uveče 21:36 Mesec će se sresti sa Venerom u Strelcu na 02°33’ 
U 23:51 Mesec će se sresti sa JMČ i biće u opoziciji sa SMČ i to je okidač!!!

★Prelazak Venere preko JMČ u Strelcu opozicija sa SMČ u Blizancima:

Mesečevi čvorovi biće aktivirani Venerom u Strelcu u ponedeljak 11.oktobra.
Poslednji put se to dogodilo 30.decembra 2020. Sve je bilo isto samo su MČ i Venera bili na 18°55’
Tada je bio sam kraj godine a sada idemo ka kraju godine...
SMČ u Blizancima: Blizanci su znak komunikacje pa je komunikacija u najširem smislu te reči u prvom planu. Imamo mogućnost izbora (dualnost znaka), kada su u pitanju naše misli, reči izgovorene i napisane, bliski odnosi, rođaci, komšije, učenje, saobraćaj, kraća putovanja...itd.  - Blizanci: "Ja mislim" - ključna reč: Raznovrsnost!
JMČ u Strelcu: Strelac je znak avanture, putovanja, obrazovanja, filozofije, životnih vidika, zakona, pravde, morala, ideala, vere, duhovnosti, religije itd. - Strelac: "Ja shvatam" - ključna reč: Vizualizacija.
SMČ u Blizancima predstavlja blisku, lokalnu priču, pisanje, hobije, blisko druženje, lokalnu trgovinu, komunikaciju u najširem smislu te reči. Ovo su teme koje govore o pozitivnim dešavanjima, gde možemo očekivati rast...JMČ u Strelcu predstavlja daljine, širu priču, inostranstvo, putovanja, religiju, ideale, uverenja...istinu.. Ovo su teme gde će nešto morati da se menja...gde je potrebno ispravljanje, podešavanje, napuštanje

Ja sam te energije nazvala - Na raskrsnici je pronašla ljubav...
Venera će se sresti sa JMČ u Strelcu biće to neki "sudar" sa prošlošću (JMČ prošlost), preko puta je SMČ u Blizancima i put ka budućnosti koji možda sada izgelda daleko...ali to je svakako put kojim treba ići...
Da li je vreme da se pozdravite sa nekom emocijom, sa nekom ljubavnom, emotivnom pričom - Venera konjukcija JMČ u Strelcu. Da se pozdravite sa emotivnom prošlošću...možda čak i sa određenom osobom...Ali i da se oprostite od nekih ideala, uverenja, nekih daljina ili od nekog ko je daleko - Venera konjukcija JMČ u Strelcu.
Da li je vreme da krenete novim putem, putem kojim treba ići - Venera opozicija SMČ u Blizancima. To nešto je tu...blisko, bliski odnosi, u mislima...u nekoj komunikaciji, razgovoru, odluci - Venera opozicija SMČ u Blizancima!

Ovo je i period (pre i posle egzaktnih aspekata) kada će se možda aktivirati stare ljubavi, ljubavi iz dalje ili bliže prošlosti, aktiviraće se i naša verovanja, nade...ali i neke finanasijske situacije! Aktiviraju se neke situacije iz prošlosti u vezi ljubavi, vrednosti, novca...

Sve će krenuti aktiviraće se ulaskom Meseca u Strelca konjukcijom Meseca sa Venerom i JMČ u Strelcu sutra!!! I sve u vreme onih konjukcija (Mars, Sunce i RMerkur). Ovde je posebno bitan RMerkur jer je on vladar Blizanaca a SMČ je u Blizancima...pa će prošlost kroz RMerkura biti još prisutnija! SMČ je budućnost dakle nema budućnosti bez prošlosti...Venera je u opoziciji sa SMČ dakle da bi krenuli dalje prvo treba raskrstiti sa prošlošću!!!

Mesečevi čvorovi imaju veze za sudbinom, karmom...ali imajte na umu da karmički ne znači uvek živeće srećno do kraja života uglavnom je priča o karmi priča o nedovršenim i nezavršenim stvarima.
Kada se Venera nađe ovako na raskrsnici Mesečevih čvorova potrebno je da iz obe strane i prošlosti i budućnosti izvučete ono najbolje.....i razmislite da li je...

End Of The Road? Kraj jednog puta ali i početak novog...
Venera je ovde na raskrsnici gde mora da zna šta više neće - konjukcija sa JMČ u Strelcu i mora da zna ili sazna šta hoće i kuda treba da ide - opozicija sa SMČ u Blizancima.

Venera će posle ove "raskrsnice" biti u sekstilu sa RSaturnom u Vodoliji 13.oktobra što je dobra energija za ljubav, Energija koja čuva ljubav, 16.oktobra biće u trigonu sa RKironom u Ovnu Ljubav kao lek, 27.oktobra Venera kvadrat Neptun i Ljubavne i druge iluzije i ružičaste naočari i za kraj oktobra 28.oktobar Venera sekstil Jupiter i Lepša strana života...

Ukratko za one koji ama baš ništa ne razumeju :)
Venera dakle ljubav vam je na raskrsnici...najverovatnije kraj i novi početak. Kraj veze i novi početak. Ili kraj veze kakva je sada i njen novi početak. Ili kraj samoće (za one koji su sami) i nagoveštaj nove priče...naravno sve ovo mnogo dublje i šire..Nekome ljubav, nekome finansije (Venera)...nekome i jedno i drugo :)). Sada ponovo pročitajte ceo tekst i biće vam jasnije :)).


P.S. Kada smo već kod Mesečevih čvorova da se na vreme pripremimo...
Prelazak MČ iz Blizanaca/Strelca u Bika/Škorpiju dogodiće u zavisnosti koje se efermide koriste iz kog programa - 23.decembra 2021. ili 19.januara 2022....sledi tekst o tome!!!


Нема коментара:

Постави коментар