петак, 29. октобар 2021.

U suret novembru...




Moto dana:
 All you need is love...

Zvezdani(n) zapis 3333

Petak. Venerin dan.
Venera je u Strelcu na 23°06’

Venera je još uvek na relaciji kvadrat Neptun sekstil Jupiter...i kome da da poverenje. Neptun je mami svojim zanosnim talasima a Jupiter kao vladar Strelca nudi izlaz i rešenje...Zbunjena je Venera ali izlaz postoji! Do ulaska Venere u Jarca ostalo je još malo (05.novembar), a onda kada pređe u Jarca tu će ostati sve do 06.marta 2022. a to je prilično dug period!!!


Danas na Venerin dan pisaću o nekim važnim događajima koji nas čekaju u novembru...tek da se pripremimo na ono što nas čeka...Neću pisati o Marku Zuckebergu i promeni imena FB u Meta, jer sam više puta pisala o njemu i o tome da ga čekaju velike promene od kako je Uran ušao u Bika! Poslednji put sam pisala o njemu na početku oktobra - Retrogradni Merkur na delu...ali nije on jedini krivac....neka predviđanja se svakako ostvaruju.

Najbitniji događaji novembra su svakako:
Eksplozivni Mlad Mesec u Škorpiji na 12°39' 04.novembra, Pun Mesec u Biku na 27°14' - Delimično pomračenje Meseca - 19.novembar i Saturn sekstil Kiron - III - 27.novembar. Dodala bih i Venerin ulazak u retrogradnu senku  sa 11°04'  Jarca - 17.novembra!





Jako bitan period je i period od 10.novembra do 17.novembra (19.novembra)
Merkur i Mars u Škorpiji biće u konjukciji egzaktno 10.novembra na 7° i egzaktno u kvadratu sa Saturnom u Vodoliji na 7° ...biće ovo okidači za kvadrat Saturna i Urana pred njegov treći egzaktni kvadrat 24.decembra!!!
13.novembra prvo će Merkur biti u egzaktnoj opoziciji sa Uranom u Biku na 12°, 17.novembra i Mars će biti u egzaktnoj opoziciji sa Uranom u Biku na 12°

Ovo je priča o T-kvadratu: Merkur i Mars u Škorpiji u kvadratu sa Saturnom u Vodoliji u opoziciji sa Uranom u Biku - Saturn i Uran u kvadratu!!!
Ovu energiju osetićemo SVI, jer svi imamo u svom horoskopu Škorpiju - Bika - Vodoliju (fiksni znaci), nešto više će osetiti svi oni koji imaju neke planete na oko 7°/12° fiksnih znakova (plus Lav)

Energija ovog T-kvadrata mnoge će naterati na neku akciju, jer biće tu nekih prepreka, nekih ograničenja, napetosti, nervoze, stresa. U ovom periodu od 10.novembra do 17.novembra plus minus neki dan obratite pažnju na svoje akcije, reakcije, ponašanje, odluke...itd. itd. Pripazite jer su moguće i neke nesreće, nezgode i sl. U ovoj konfiguraciji svi aspekti su bitni ali izdvojila bih kvadrat Marsa i Saturna jer on je najteži od svih! Generalni savet: Mudro birajte svoje bitke!!!

(P.S. dok ovo pišem na TV priča o Burnout sindromu koji zovu bolest savremenog doba i eto dokaz da ništa nije slučajno...i sama sam se iznenadila da se to što pišem poklapa na neki način sa onim što pričaju gosti jedne TV emisije)

Sve ovo se dešava zapravo dešavaće se u sezoni Škorpije a već sam vas ranije upozorila da će ova sezaona Škorpije 2021. biti nešto drugačija od nekih ranijih sezona!!!


Izdvojila sam kvadrat Marsa i Saturna...do novog teksta (Zvezde u novembru) podsetiću vas na poslednji kvadrat ovih planeta. On se dogodio 13.januara ove godine, Mars je tada bio u Biku, Saturn u Vodoliji na 3°04’ baš na dan Mladog Meseca u Jarcu. Pročitajte - U danu Mladog Meseca u Jarcu...
Sada deset meseci posle tog kvadrata imamo ponovo isti kvadrat samo što je sada Mars u Škorpiji suprotno od Bika...ponovo nas očekuje suočenje sa stvarnošću!!!



Mesec je i danas u Lavu

Juče je bila Poslednja Mesečeva četvrt "ko je preživeo sada će da priča"...ali tu nije kraj nervozi..uskoro u 12:24 CET čeka nas kvadrat Meseca i RUrana u Biku - Očekujte neočekivano. Iznenadni događaji, iznenadne vesti, nemir, nervoza...pobuna, možda i neki skandal...Pokušajte da sačuvate mir...pokušajte da pronađete mir i stabilnost jer sutra nas čeka još jedan kvadrat, kvadrat Sunca u Škorpiji i Saturna u Vodoliji...a i Mars ulazi u Škorpiju...Mesec će preći u Devicu....jedan intezivan dan je pred nama...nastavak kvadrata Sunca i Meseca, opozicije Meseca i Saturna!!!

Нема коментара:

Постави коментар