субота, 23. октобар 2021.

Sezona Škorpije...


to je ta Škorpija :)

Moto dana:
"Nemoj, srećo, nemoj danas
Da ispravljaš krive drine
Možes doći do istine"

Zvezdani(n) zapis 3327

Subota. Dan Saturna.
Saturn je u Vodoliji na 7°00’

Prošao je Saturn kroz razne sezone od ulaska u Vodoliju.
Danas na njegov dan stigla nam je sezona Škorpije.

Sunce je jutros u 06:51 CET prešlo u Škorpiju!
Sunce inače svakih 30 dana menja znak, menja energiju!

Sezona Škorpije počinje 23.oktobra u 06:51 i trajaće do 22.novembra u 03:34!

Prešlo je Sunce iz energije vazdušne Vage u energiju (nemirne) vode Škorpije!
Ostavilo je Sunce iza sebe u Vagi Merkura i Marsa...u Škorpiji će neko vreme boraviti sam!
Mars će mu se pridružiti 30.novembra, Merkur 05.novembra!

Tu u Škorpiji Sunce će osvetleti razne misterije, tajne, skrivno, intimno...
Tu u Škorpiji Sunce će pokazati i svoje magnetske moći - magnetsku privlačnost!

Prelaskom iz lepršave Vage u Škorpiju prelazi i u mnogo intezivniju, dublju energiju nemirnih voda Škorpije! Gde je dubina tu je intezitet, tu je strast...i fizička i ona životna, tu je i ona pomalo izlizana ali tačna rečenica "sve ili ništa". Nema u ovoj energiji ništa što je površno...sve je dublje nego što na prvi pogled izgleda - Pročitajte:  "Tiha voda breg roni"

Ima smisla sve ovo jer Škorpijom vladaju Mars i Pluton!
Ovo je i jaka energija strasti...one "sirove" Marsovske i one vulkanske Plutonove strasti!
Nije ovo samo puko fizičko spajanje ovo je spajanje na mnogo dubljem nivou. Fama koja vlada da je Škorpija najseksualnija energija i znak u zodijaku nije tačna...Za Škorpiju je seks više od zadovoljstva!
Ako iko može da se nosi istinom to je energija Škorpije imajte i to na umu!

Unazad mesec dana u sezoni Vage radili smo na našim odnosima, vezama...emotivnim, partnerskim, prijateljskim, poslovnim, javnim...i sada u sezoni Škorpije radićemo na odnosima ali na mnogo dubljem, intimnijem nivou, dubljem i intezivnijem nivou!!!
Sa energijom Škorpije možemo raditi i na trasformaciji, suštinskoj promeni odnosa, veza kao i na regeneraciji istih!!! To je najveći "bonus" ove energije! Naravno ovo važi za one veze i odnose koje traže ili vape za promenama! Kod nekih drugih veza i odnosa ova energija će strast podići na viši nivo...ili će se strast obnoviti ili će se "ponovo roditi"...ili će se sasvim ugasiti!!! 
Dakle, ili će se odnosi produbiti ili će se ugasiti!!!

U narednih mesec dana u prvi plan će doći i naše želje...jer moto Škorpije je - Ja želim!
Razmislite o svojim željama, razmislite šta je to što želite! 

Energiju Škorpije povezujemo i sa tkz "tuđim novcem"...ali taj novac zapravo i nije tuđ...to je Moj I Tvoj novac zajedno, udruženi...generalno ovo je energija tuđe emotivne ali i materijalne podrške!!!

U osnovi energija Škorpije ima priču o eliminaciji! Smrt i ponovno rađanje! Kroz eliminaciju, čišćenje dolazi šansa za ozdravljenje, pravi se mesto, prostor za nešto drugo, novo...onda dolazi i transformacija...ona je nekada bolna ali je potrebna, ona je prirodni dar energije Škorpije!

Sezonu Škorpije ne vole baš fiksni znaci - Bik, Lav, Vodolija...nije to njihova "šoljica čaja"...
Ovi znakovi ovu sezonu mogu doživeti kao napornu i tešku! Bik je suprotno (u opoziciji) sa Škorpijom a Lav i Vodolija su u svađi (kvadrat) sa energijom Škorpije!


"Nemoj, srećo, nemoj danas
Da ispravljaš krive drine
Možes doći do istine"
Bora Đorđević (Sunce u Škorpiji)


Škorpije će slaviti rođendane i svoje solarne povratke...
Svi imamo u natalnom horoskopu Škorpiju...tu u toj kući ćete "potražiti" događaje u narednih mesec dana boravka Sunca u Škorpiji! Tu ćete želeti da zasijate i tu će vas obasjati toplina tranzitnog Sunca! Najveću pažnju obratite na skrivene istine...jer one će sada isplivati na površinu, obratite pažnju i na želje i one će biti mnogo jasnije i intezivnije!!!

Generalno obratite pažnju na genitalije, reproduktivne organe, rektum, debelo crevo, bešiku...
Dobar period za detoksikaciju organizma


Šta nas očekuje u sezoni Škorpije:

30.oktobra Sunce u Škorpiji u kvadratu sa Saturnom u Vodoliji - Pročitajte: (Za)stanite malo...

04.novembra Sunce i Mesec u Škorpiji u konjukciji - Mlad Mesec u Škorpiji - Novi (strastveni, intezivni...) novi početak!
05.novembra Sunce u Škorpiji u opoziciji sa RUranom u Biku - njihovo godišnje suočavanje....Očekujte neočekivano, očekujte bunt, potrebu za slobodom i oslobađanjem, sukob sa autoritetima, stresove, nervozu, nemir...
12.novembra Sunce u Škorpiji trigon Neptun u Ribama - sretnu se dva puta godišnje u energiji trigona, kada je Sunce u vodenom znaku, prvi susret je bio 15.jula (Sunce u Raku)...sada u novembru mnogima će "zamirisati more"...ovo je Zov daljina, beg od stvarnosti ali kroz umetnost, kreativnost, intuiciju...energija koja će ublažiti neke druge neharmonične energije...
15.novembra Sunce u Škorpiji kvadrat Jupiter u Vodoliji energija - Preterivanje i precenjivanje...gde ću vas upozoriti i savetovati da Vežbate umerenost!!!
16.novembar Sunce u Škorpiji sekstil Pluton u Jarcu, Pluton je vladar Škorpije pa je ovo vrlo intezivna energija, snažna energija Promena!!!

19.novembar Sunce u Škorpiji opozicija Mesec u Biku - Pun Mesec u Biku na 27°14' - Delimično pomračenje Meseca i sezona pomračenja...




Mesec je u Blizancima od 09:57 CET
Ovo je moj Mesec...i od jutros ja sam u svom fazonu...pišem, razgovaram, kuvam, u pauzama peglam...ma ludilo mozga :))...Danas je i dan za akciju...svašta nešto imam u vidu...kada završim ovaj tekst...idem i u stari komšiluk...planiram i da obavim kupovinu...setila sam se da nemam tečnost za vetrobransko staklo...da odem kod vulkanizera....joooj.....to je taj Mesec u Blizancima!!! I ko zna koja ideja će mu pasti na pamet do kraja dana! 

Prvi aspekt Meseca u Blizancima je konjukcija sa SMČ, opozicija JMČ u Strelcu na 3° u 16:27 CET, 
Ovo je energija novih mogućnosti, energija koja će pokazati "put kojim treba ići"...Energija za druženje, komunikaciju, za bliske odnose, komšiluk, braću, sestre...Prioriteti su tu u energiji SMČ u Blizancima...mogući su i neki sudbinski susreti, sudbinske komunikacije...






Нема коментара:

Постави коментар