субота, 30. октобар 2021.

Danas prepreka na putu...Sunce kvadrat Saturn, Mars prelazi u Škorpiju a Mesec u Devicu...




Moto dana:
"Nijedan zalazak sunca nikad nije sprečilo svitanje, 
kao što ni jedna prepreka nikad nije sprečila nadu"

Zvezdani(n) zapis 3334

Subota Dan Saturna.
Saturn je u Vodoliji na 7°11’


Danas je Saturn u kvadratu sa Suncem u Škorpiji...još jedna u nizu provera stvarnosti!
Još jedan test i još jedna lekcija...na testu je naš ego, naša volja, naša vitalnost...

A na "putu" neka prepreka...neka stena, kamen (Saturn).
Ovo je ogromna napetost između ega (Sunce) i odgovornosti (Saturn) koja se manifestuje kao ograničenje! Da, to je tako...ali kvadrat je i energija akcije, energija koja nekada motiviše, on je i naš pogon...Da bi napredovali moramo proći ovaj izazov, ovaj test!!!
Volja će naići na prepreke, ograničenja, kašnjenje...već prema položaju planeta u horoskopu ali generalno to su prepreke u karijeri, profesiji...položaju!!!
Na testu su i neki muškarci iz naše okoline...Na testu je i naš odnos prema autoritetima sa ocem, mužem ako se tako postavlja, šef....itd.
Ako ste na dobrom putu ovaj tranzit bi čak mogao i da vas ojača, mogla bi ova energija da vas podstakne da unesete red i disciplinu u vaš život...Ako niste na dobrom putu ova energija bi mogla da donese pesimizam, depresiju, strahove...
Mnogo teže ovu energiju podnose Škorpije, Vodolije, Bikovi i Lavovi kao i svi oni koji imaju neke planete na oko 7° ovih znakova (fiksni znaci)! Tu u Biku je i RUran na 13° i on otežava ovu priču!!!
Međutim najteže je onima koji sada imaju kvadrat Tran Saturna u Vodoliji sa Nat Suncem u Škorpiji ili sa Nat Suncem u Biku  na oko 7°.  Ovo je dugotrajan tranzit pa je i efekat jači i konkretniji!!

Danas i Mars menja znak...prelazi u Škorpiju i pridružuje se Suncu...
Mars kao pojačanje...sezoni Škorpije (čeka se Merkur).
Mars je vladar Ovna i Škorpije! 
Mars u Ovnu je uvek u akciji, tu je ambiciozan, hrabar, impulsivan, tu je vođa...pionir! 
Mars u Škorpiji je šarmer magnetske privlačnosti, detektiv, majstor zakulisnih radnji, zavodnik, okulista, hirurg...itd.
Ulaskom Marsa u Škorpiji javlja se potreba, želja, nagon za spajanjem...i fizičkom, seksualnom i materijalnom (zajedničke finasije i resursi). 
Ulaskom Marsa u Škorpiju bićemo spremni za "kopanje" za duboko poniranje u srž stvari...
Poslednji put je Mars boravio u Škorpiji od 19.novembra 2019. do 03.januara 2020.!

Mars u Škorpiji će biti prilično aktivan!
10.novembra u konjukciji sa Merkurom, 11.novembra u kvadratu sa Saturnom, 17.novembra u opoziciji sa RUranom (juče sam pisala o ovim aspektima), 29.novembra Mars će biti u trigonu sa RNeptunom, 06.decembra Mars će biti u sekstilu sa Plutonom (vladar Škorpije), 08.decembra u kvadratu sa Jupiterom u Vodoliji....i 13.decembra će preći u Strelca!!!

Ovaj tranzit Marsa kroz Škorpiju biće nešto povoljniji za Škorpije, Rakove, Ribe, Device i Jarčeve!
Nešto intezivnije i nervoznije će uticati na Bikove, Lavove i Vodolije!




Mesec je u Lavu do 20:09
Od jutros je u trigonu sa Venerom u Strelcu (09:04)...lepa energija za subotnje jutro...lepa energija da pomogne da se suočimo sa izazovima kvadrata Sunca i Saturna (11:53)...
Mesec trigon Venera: energija ljubavi, nežnosti, harmonije....energija lepih misli, energija opuštanja, zabave, druženja i emotivnih i prijateljskih i porodičnih....Potreba za dodirom, zagrljajem, osmehom...ono da se mazite i pazite :)....Ako ste u prilici dobro je vreme za kozmetičke usluge, da sredite kosu, nokte....za kupovinu garderobe, nakita, kozmetike i sl. (Ja moram u Ikeu po neki alat)...
Mesec će biti u praznom hodu od 09:04 do 20:09...odmorite dušu...

Mesec će u 20:09 preći u Devicu
Praktična energija u subotu uveče...ja već znam šta ću da radim...
Srećom pa će Mesec već u 20:21 biti u sekstilu sa Marsom koji je tek prešao u Škorpiju (16:21), jaka energija, ona energija koja budi zaštitnički odnos prema porodici...jake strasti, spontane reakcije, ova energija pojačava temperament...jak entuzijazam, potreba za takmičenjem (i pobedom), popularnost, šarm....jake želje... Devica ovde nudi uživanje u sitnicama, Škorpija podiže nivo strasti i fizičke i svake druge. Ovo je aspekt jakog emotivnog reagovanja...Muško (Mars) ženski odnosi (Mesec) na visokom nivou ili naponu...


Pročitajte više o svim aspektima ovde:


Нема коментара:

Постави коментар