четвртак, 28. октобар 2021.

Podseti me šta to beše ljubav....Venera u Strelcu kvadrat RNeptun u Ribama, sekstil Jupiter u Vodoliji...

Rodos 2018.

Moto dana:
Veruj u ljubav

Zvezdani(n) zapis 3332

Četvrtak. Jupiterov dan.
Jupiter je u Vodoliji na 22°29’

Danas je Jupiter u saradnji (sekstil) sa Venerom...
28.oktobar 21:15: Venera sekstil Jupiter

Ova energija poručuje:
Uvek postoji Nada, Vera može pomeriti planine a Ljubav nikada ne prestaje...

Jupiter proširi sve što dotakne...a sada širi priču o ljubavi, romantici, sreći (Venera - mala sreća), radosti, plodnosti, željama, uživanju, zadovoljstvu, druženju, ali i novcu...itd, itd. (Simbolika Venere)

Dok traje ovaj tranzit zapitajte se Šta želite, koje su vaše želje(!?), jer ovo je prilika da to što želite i ostvarite ili to što želite i dobijete (Ali setite se i onog: Pazi šta želiš to može i da se ostvari).
Šta god to bilo Ljubav, Sreća, Sloboda, Novac...


Sve ovo u vreme kvadrata Venere i RNeptuna u Ribama...
I sve ovo dok se nekome ljubav ruši k'o kula od karata...razočarenje, razotkrivanje, laži, lažni moral...prevara!!!
Može li ovaj današnji sekstil vratiti Veru u Ljubav? 
Može li se verovati u bolje sutra u lepšu budućnost? 
Ne znam, to znate samo vi kojima se možda tako nešto dešava, koji su ovih dana doživeli neko razočarenje, neku laž, neku prevaru!
Nezgodan je ovaj kvadrat, zapravo jedan deo njegovog uticaja a i dalje ima snagu (uporedo sa današnjim sekstilom). I dalje tvrdim da jedan aspekt nije dovoljan da se dogode neke stvari, ali je sasvim dovoljan ako ima pogodno tlo ili "podršku" nekih drugih aspekata!
Težak je taj osećaj razočarenja, to nejasno osećanje, ta lažna priča razotkrivena, ljubav osporena!!! Venera u Strelcu je satkana od ideala i potrebe za istinom, verom, nadom (preko Jupitera vladara Strelca) ali RNeptun je tu sliku iskrivio, slagao...i krajni rezultat je lažna priča! RNeptun poručuje: Pazite u šta verujete...ali nekada bude kasno!
Da, na umu mi je stvarna priča koja se dešava ovih dana, neću spominjati aktere zbog diskrecije!!!



Mesec je u Raku do 11:07
Noćas 7 minuta posle ponoći Mesec je bio "na nišanu" sa Plutonom u Jarcu...dok su oni odmeravali snage i dok je svako "vukao" na svoju stranu mi smo išli na spavanje...kako ko...jer bilo je teško zaspati sa ovom intezivnom energijom. Ono, već ste u krevetu željni sna a san nikako neće na oči...ređaju se pitanja...probudila se podsvest...tu negde je neka krivica, ljubomora...Red misli o porodici, red misli o poslu...ni tamo ni ovamo...a san...ma nikako da dođe...nisu mnogo pomle ni ovce!

Buđenje (ko je uspeo da zaspi) nervozno, ono "ustajanje na levu nogu"...ni reč progovorena pre prve kafe, a sve zbog kvadrata Meseca i Marsa u Vagi...ovo je i ono "Ne diraj me, pokvarićeš nešto"...
Srećom pa je to poslednji aspekt pre Mesečevog menjanja znaka.

Mesec će biti u praznom hodu od 08:01 do 11:07...pravi izgovor za ne raditi ništa.


Prvi aspekt Meseca koji voli da podetinji, koji voli da voli...a voli i dramu je sekstil sa SMČ u Blizancima (trigon JMČ u Strelcu)....Duša (Mesec) na raskrsnici bira put...Lav je tu...ta energija srca...i srce će pronaći pravi put...

Kako je dan počeo, tako nekako će se i završiti...a možda i još nervoznije!
Jer će se Mesec u Lavu posvađati sa Suncem u Škorpiji u 22:05...to je...Poslednja Mesečeva četvrt!
U sukobu su dve jake volje i dve energije (Lav/Škorpija) koje se ne vole previše. Ovde su u sukobu Lavova svetlost (Sunce) i Škorpijonska tama (Pluton)!
Lav bi da se igra, zabavlja...Škorpija je preozbiljna ona bi da "kopa", ona bi da otkrije nešto a za to je spremna da ide do dna...i nju Lav samo nervira!
Ovo je...Poslednja četvrt nedelju dana pre snažnog Mladog Meseca u Škorpiji 04.novembra Mesec konjukcija Sunce na 12°40’ u egzaktnoj opoziciji sa RUranom u Biku na 12°47’ - Očekujte neičekivano!

I tako...možda još jedna neprospavana noć...jer kada je ova Mesečeva faza na nebu bude i neka kriza, kriza svesti, nervoza, nemir, ljutnja, bes....i neki neizdrž! Najviše će pogoditi nas Lavove i Škorpije ali i Bikove i Vodolije...


Mogu li da poprave stvari neki anđeli čuvari...
Da li će moći sekstil Venere i Jupitera da ublaži svu ovu silnu nervozu od jutra do kraja dana?!

Venera je još uvek sva u zanosu, vidi sve ružičasto, možda je i doživela razočarenje ili samo što nije (jučerašnji kvadrat sa Neptunom)...ali sada zahvaljujući Jupiteru ona može da se Nada...da Veruje...Možda i zgrabi neku sjajnu priliku...a možda može i da Oprosti!!!





Нема коментара:

Постави коментар