понедељак, 4. октобар 2021.

Šta rade zvezde u periodu od 04.oktobra do 11.oktobra...

svitanje ...sa mog prozora


Moto nedelje:
"Ne čuvaj ništa za specijalne prilike.
Život je specijalana prilika i svaki dan je specijalna prilika"

Ove nedelje na zvezdanom nebu

04.oktobar 02:04: Merkur trigon Jupiter
06.oktobar 13:05 Mlad Mesec u Vagi na 13°24'
06.oktobr 20:29 Pluton kreće direktno sa 24°19 Jarca
07.oktobar 13:21 Venera ulazi u Strelca
08.oktobar 06:00: Sunce konjukcija Mars
09.oktobar 18:18: Sunce konjukcija Merkur
09.oktobar 00:48: Merkur konjukcija Mars


Dinamična nedelja je pred nama ali takav je zapravo ceo oktobar...puno stvari se dešava odjednom...
Oktobar nas zapravo priprema za poslednja dva meseca u godini, za sezonu pomračenja, za poslednji kvadrat Saturna i Urana, za retrogradnu Veneru...
Najviše očekujemo kada je oktobar u pitanju od direktnih kretanja planeta...

Ova nedelja počinje sa lepim astro vestima...Merkur i ako retrogradan u trigonu je sa RJupiterom koji se sprema za direktno kretanje (sledeće nedelje) - Pozitivne misli donose pozitivne događaje....
Mladi ali i svi ostali počnite da učite nešto, upišite neki kurs...čitajte, širite vidike...

Ponedeljak je dan Meseca, Mesec je u Devici u prvom delu dana u trigonu sa RUranom...lepe iznenadne vesti, u drugom delu dana i pred spavanje u opoziciji sa RNeptunom u Ribama...moguća nesanica ili neki nemirni snovi...U utorak će Mesec preći u Vagu (14:41) i lagano nas uvesti u energiju Mladog Meseca u Vagi na 13°!

Sreda je dan velikih asto vesti...Mlad Mesec u konjukciji sa Marsom u Vagi na 13°!
Pluton u Jarcu stacioniran direktno!

Mlad Mesec...novi ciklus...novi početak...ali ne bilo kakav...ovaj je u egzaktnoj konjukciji sa Marsom.
Novi početak začinjen strašću, ali i besom, ljutnjom...
Mlad Mesec u Vagi baviće se našim partnerstvima, vezama, obavezama, ugovorima...Vaga ima potrebu za ravnotežom, diplomatijom, mirnim rešenjima između strana u odnosu, vezi...
Šta će Mars uraditi? Mogao bi ravnotežu da naruši ali mogao bi i da pokrene priču kroz akciju, inicijativu, strast...Konjukcija je to i kao i sve konjukcije ima dve strane medalje mi biramo!!!
Tamo gde vam se u natalnoj karti nalazi 13° Vage možete očekivati Novi početak sve sa Marsovim uticajem...Mars voli da se svađa i voli da "podgreje" priču...Vaga ne voli svađe...on Mars bi ovde mogao da bude i pasivnoagresivan!
Tu je i Venera...vladar Vage u vreme Mladog Meseca na samom kraju Škorpije 28°53'...Mlad Mesec u 13:05 a Venera na 29° u 15:30 CET spremna za ulazak Strelca i veliku promenu energije!

Ali pre toga na dan Mladog Meseca u 20:29 Pluton planeta trasformacije, smrti i ponovnog rađanja...ili bog podzemnog sveta kreće direktno sa 24°19 Jarca. Posle šestomesečnog redovnog retrogradnog ciklusa spreman je za suštinske promene - Vreme je za suštinske promeneOn je tu da povrati ono osećanje moći, kontrole...ali tu je on i da vrati snagu onu "tiha voda breg roni" snagu, koja često podseća na vulkansku energiju...puf..puf...pa lava...To što će Pluton krenuti direktno samo nekoliko sati posle Mladog Meseca prilično je značajno.
Mars i Pluton...Mars u konjukciji sa Mladim Mesecom, Pluton kreće direktno a obe planete su vladari Škorpije (strast, transformacija, promene)...a Venera tog dana još uvek u Škorpiji...strast na kvadrat!!!

U četvrtak Venera prelazi u Strelca...iz vode u vatru...Venera ulazi u energiju Strelca kojoj je samo kosmos granica...Za sve vas kojima je Venera u Škorpiji bila teška a posebno za Bikove, Lavove i Vodolije sada mogu da odahnu...Strelcem vlada Jupiter i Venera će voleti da boravi u ovoj energiji...ako na to dodam da je Jupiter u Vodoliji (originalno, drugačije...slobodno, buntovno...) i da će uskoro i Jupiter krenuti direktno sve ovo zvuči jako dobro!
Odapnite strelu....Ili ćete biti meta ili lovac... Strelac vlada strelom, strelcima...Dakle...odapnite luk i strelu i ciljajte u metu...Dok je Venera bila u Škorpiji gledali smo u dubinu, istraživali duboko...sada nastavljamo istraživanje ali sa pogledom visoko i široko...Želim vam da budete dobri strelci...ili nečija meta sve je stvar trenutka! Pogledajte vašu kuću Strelca ili kuće...tu je vaša priča!
Venera će naravno praviti neke aspekte u tranzitu kroz Strelca ali jedan ću izdvojiti unapred da bi se pripremili...to je konjukcija Venere i JMČ / opozicija SMČ u Blizancima! Ta konjukcija bi mogla da vrati u naše živote neke ljude, neke ljubavi iz prošlosti (JMČ - prošlost) ili nove ljude ali nešto deža vi...neki slični model, obrazac ljubavne priče iz prošlosti...a možda to budu i neki karmički susreti, zbog nekih karmičkih dugova! U isto vreme Merkur je u Vagi (veze, odnosi) i retrogradan je...

Petak i subota dakle vikend su dani za konjukcije...za nove cikluse planeta.
Prvo će se sresti Sunce i Mars  - Nalet adrenalina, novi ciljevi, jaka strast, jaka intezivna energija (novi ciklus je 18.novembra 2023.). Zatim će se sresti Sunce i RMerkur - "Ja sam ono što mislim" (novi ciklus je 29.novembra) i na kraju RMerkur i Mars - Pažljivo birajte svoje bitke..."nekada je mir važniji od pobede" (novi ciklus je 10.novembra). Merkur je retrogradan pa je i dalje potreban oprez i dalje je dobro sve preispitati, ponovo proceniti...

Detaljnije o svim promenama i svim aspektima ove nedelje pogledajet ovde:

 


Ukratko za instagram...


Nedelja počinje lepim vestima iz prošlosti...RMerkur trigon RJupiter - Pozitivne misli donose pozitivne događaje....

Događaj nedelje je Mlad Mesec u konjukciji sa Marsom u Vagi i Novi početak nešto turbolentniji, u danu kada će Venera preći na "onaj" 29° Škorpije (spremna za skok u Strelca)...ali i u danu kada će Pluton u Jarcu krenuti direktno i pokrenuti priču o trasformaciji i suštinskim promenama - Vreme je za suštinske promene!

Dan posle Venera će preći u Strelca i samo je nebo granica - Odapnite strelu....Ili ćete biti meta ili lovac... Veneri će biti dobro na teritoriji Strelca kojim vlada Jupiter, vreme je za slobodu, vreme je za (životnu) avanturu...

Vikend će biti u znaku konjukcija i novih ciklusa...srešće se Sunce i Mars -  Nalet adrenalina, (u znaku Vage), srešće se retrogradni Merkur prvo sa Suncem - "Ja sam ono što mislim" , onda i sa Marsom - Pažljivo birajte svoje bitke...("nekada je mir važniji od pobede").

Ovo je zapravo trostruka konjukcija pa je intezitet još jači (u danu Mladog Meseca imamo i stelijum u Vagi)...To što su tri lične planete Sunce, Merkur i Mars u konjukciji je važna vest...sa novim ciklusima ovih planeta kreću i nove priče...Zapamtite ove datume, jer će ove planete praviti neke nove aspekte do njihovih novih ciklusa!





Нема коментара:

Постави коментар