уторак, 19. октобар 2021.

Na dan Marsa gde on sa Jupiterom poručuje - Sreća je dostižna...mnogi će pomisliti i ovo "Osećam nešto čudno u vazduhu"...naravno jer idemo lagano ka Punom Mesecu u Ovnu...


Moto dana:
"Sreća prati hrabre."

Zvezdani(n) zapis 3323

Utorak. Dan Marsa.
Mars je u Vagi na 22°29’


I Jupiter je danas na istom stepenu...još uvek je u stanici u trigonu sa Marsom...
Energije Vage i Vodolije se slažu (vazdušni trigon), Mars i Jupiter su moćne planete
I oni vas zajedno pitaju i inspirišu - Gde želite da preduzmete akciju?

Mars ovde u Vagi ima potrebu i trudi se da sve uravnoteži, da bude šarmantan, društven, pravedan...diplomatski i partnerski je nastrojen...I Jupiter u Vodoliji je društven, ima potrebu da bude originalan, uspešan...ovako zajedno u energiji trigona oni naše akcije, napore, ciljeve mogu ispuniti optimizmom, srećom, entuzijazmom...

Jupiter ovde usmerava...širi, Mars daje pogon, energiju!!!
Energija u kombinaciji sa entuzijazmom!
Odlična energija za sport, takmičenje, putovanje, učenje...ali i za karijeru, politiku...




Mesec je u Ovnu

Mesec je na Marsovom terenu.....svrbe ga i prsti i tabani, nema strpljenja u ovoj energiji, želi akciju, želi novi početak...prilično je hrabar i vrlo, vrlo direkatan i želi da bude prvi u svemu. Moguće je da od jutros osećate neku užurbanost i ono hoću sada sve...sada ili nikada (Ovan). Ako se osećate kao da ste u nekom akcionom filmu to je zbog ove energije....

Jutros se Mesec sreo sa RKironom u 07:03...emotivna ranjivost, nešto iz prošlosti...
Najčešće je ova energija okidač za bol ali ova energija svakako može biti i lekovita...Donosi ova energija neku vrstu osetljivosti...ali i veliku sposobnost empatije...osetljivost na tuđu bol...Jednom mesečno imamo ovu konjukciju i imaćemo je sve dokle Kiron boravi (tranzitira) Ovnom! Ona je uvek tu da nas podseti na nešto, ponekad na nešto bolno ali u isto vreme i da probudi odlučnost i hrabrost da se sa tim suočimo...i krenemo u izlečenje! Slušajte srce ono zna gde je ključ!

U isto vreme Mesec je i u opoziciji sa Merkurom od juče direktnim i izaziva da kažemo ono što mislimo direktno, a to se neće svideti mnogima. Donosi ova energija i promenljivo raspoloženje, Mesec - duša i Merkur Um u neskladu (opozicija)....nervozno razmišljanje, nervozan govor, komunikacija... Napetost, stres...Narodski rečeno glava i srce u sukobu...Osećanja protiv razuma ili razum protiv osećanja.

Od podneva Mesec će biti u trigonu sa Venerom u Strelcu...olakšanje, ljubav u vazduhu, ljubav kao pokretačka snaga i energija. Lepa je ovo energija...energija nežnosti, harmonije, energija lepih misli, energija opuštanja, zabave, druženja i emotivnih i prijateljskih i porodičnih. Potreba za dodirom, zagrljajem, osmehom...ono da se mazite i pazite. Ako ste u prilici dobro je vreme za kozmetičke usluge, da sredite kosu, nokte....za kupovinu garderobe, nakita, kozmetike i sl., za druženje sa vama dragim ženama...



"Osećam nešto čudno u vazduhu"
Mesec je danas ispunjen 98,5%...sutra će biti Pun...sutra egzaktno u 16:56 CET
Dolazi nam ovaj Pun Mesec u Ovnu...neposredno posle Merkurove i Jupiterove promene pravca kretanja, a pre toga i Saturnove i Plutonove promene kretanja... svi su krenuli u direktan hod...i provociraju nas da pokažemo šta smo naučili iz njihovih retrogradnih ciklusa...baš u vreme kulminacije i vrhunca koje donosi Pun Mesec u hrabrom i neustrašivom Ovnu!
P.S. Da vas samo podsetim u vreme Mladog Meseca u Vagi 06.oktobra imali smo imali smo šet retrogradnih planeta + asteroid Kiron, istog dana Pluton je prvi krenuo u direktan hod!

Ovnom vlada Mars a on je danas u trigonu sa Jupiterom...energije vam neće faliti...ALI...Mars je i u konjukciji sa Suncem i sutra će biti na nišanu (opozicija) sa Mesecom! Tu negde "iza ćoška" čeka ih Pluton u Jarcu spreman za sukob, svađu. To vam je dragi moji onaj T-kvadrat već opisan ranije!
Pripazite se...Pluton u Jarcu će osloboditi veliku količinu nervoze, stresa, besa u kvadratu sa Marsom, Suncem, Mesecom! Neće mnogo pomoći ni to što je Mars u diplomatski nastrojenoj Vagi, a još manje što je Mesec u Ovnu. Ne vole se energija Jarca, Ovna i Vage...a Pun Mesec u Ovnu traži od nas balans i ravnotežu...a baš tu ravnotežu kvariće Pluton!!!






Нема коментара:

Постави коментар