недеља, 25. октобар 2020.

Budite ono što mislite...Sunce konjukcija Merkur....a možete staviti misli u prazan hod...možda se i čuda dese...




Moto dana: 
Stavi misli u prazan hod,
stresi zvezde k'o dudove.

Zvezdani(n) zapis 3054
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce ju u Škorpiji na 2°20’

Sve više osećamo Škorpionsko Sunce...
Mnogi su već počeli sa "kopanjem" ali i svojevrsnom detoksikacijom...
Upravo izlazi iz teškog kvadrata sa Saturnom (iz vremena kada je Sunce boravilo u Vagi).
ALI...
Sprema se Sunce na megdan sa RUranom u Biku na 8°41’ - 31.oktobra i energiju Očekujte neočekivano...  Orb 6°. Na samom kraju ovog meseca sledi njihov jednogodišnji susret u energiji opozicije...ovo je njihov treći susret od kako je Uran prešao u Bika!

Kada je Sunce prešlo u Škorpiju tu ga je dočekao nebeski glasnik Merkur a danas je njihov zvanični - egzaktan susret (konjukcija) u 19:22 CET!
RMerkur je već u opoziciji sa RUranom u Biku od 20.oktobra "Ne vuci me za jezik"...

Iz nedeljnog horoskopa:

U nedelju srešće se Sunce i RMerkur u Škorpiji...Merkur će tada biti negde na sredini svog retrogradnog ciklusa...Ovde će Sunce osvetleti neke tajne...Pogledajte sve o ovoj konjukciji "Ja sam ono što mislim"

Ova konjukcija se dešava u vreme opozicije RMerkura (i Sunca uskoro) i RUrana i zbog toga će biti još intezivnija...
Ako imate neke tajne vrlo je moguće da budu otkrivene...ili da do vas "dođu" neke druge nečije tajne...Na globalnom nivou ko zna...šta će nas iznenaditi (RUran) ako više bilo šta može da nas iznenadi...
Ovih dana smo saznali za transportni kontejner sa đubrivom u kome su pronađena sedam tela u fazi raspadanja i da su to migranti koji su boravili u našoj zemlji! Ima još sličnih vesti u smislu pronađeno telo u fazi raspadanja...Crna serija samoubistava: U Srbiji za manje od nedelju dana suicid su izvršile četiri osobe...itd.



Kako svaki aspekt ima energiju pre i posle egzaktnog uticaja trajće sve ovo još neko vreme...i zaista Ko zna šta ćemo još saznati...u ovom kontekstu ali naravno biće tu još i raznoraznih drugih iznenađenja!

Šta treba da (sa)znamo?
Šta će još danas i ovih dana Sunce u Škorpiji osetleti zajedno sa RMerkurom koji je na sredini svog retrogradnog ciklusa ostaje nam da saznamo...ali to svakako neće biti lepo...ali to što otkrijemo je upravo ono što i treba da (sa)znamo!!!
Na ličnom nivou to su uglavnom lične, intimne stvari...koje bi radije sakrili...mada gledajte to ovako...bolje je da se neke stvari otkriju i da ne živite u zabludi...ova energija zapravo radi za vas...
Savet: Razgovarajte o svemu...pa i onome što bi ste radije sakrili, razgovarajte bez tabua, bez predrasuda...o intimi, o onome što bi želeli da promenite (suštinske promene), o finansijama onim zajedničkim ali i u vezi tkz tuđeg novca i podrške...

Da nešto naučimo:
Ova konjukcija Sunca i RMerkura poznata je i kao Kazimi energija ili u srcu Sunca!
Termini: spaljenost, planeta pod sunčevim zracima i kazimi:
Spaljenost: Termin koji se ne koristi često! Više se koristi u tradicionalnoj astrologiji. Ali pretpostavljam da ćete negde pronaći i ovaj termin pa da ga malo "pročešljamo".  Spaljenost je termin koji se koristi kada se neka planeta nađe u blizini Sunca. Blizina se određuje stepenima. Spaljenost je kada se neka planeta nađe na udaljenosti (od Sunca) koja je veća od 17' (minuta) a manja od 8°30'. 
Veća udaljenost 8°30' i manja od 17°30' znači da je planeta pod Sunčevim zracima
Ove vrednosti variraju od autora do autora! Ova energija je slabija od spaljenosti!
Kada se planeta nađe na udaljenosti manjoj od 17' (17 minuta) od Sunca onda je to kazimi ili u srcu Sunca!!! Kazimi je vrlo moćna energija!!!
Kada je planeta spaljena ona se ne vidi najbolje od Sunčevih zraka, samim tim i njen uticaj je manji, snaga je manja....planeta je oslabljena energijom Sunca!!!
Ova konjukcija Sunca i RMerkura ima vrlo moćan kraljevski Kazimi uticaj!
Nalazi se u energiji Škorpije koja je fiksna energija, energija vode i velikog inteziteta! Ovo je vrlo duboka, emotivna, intuitivna energija...Ovo je energija koja će nam svakako pomoći u otkrivanju nekih stvari...ova energija će nam ponuditi regeneraciju i trasformaciju...kroz energiju nešto "mora da umre da bi se nešto rodilo"...u prenosnom smislu!!!



Dnevni aspekti
Mesec je u Vodoliji do 22:18
kada će preći u Ribe

Mesec lagano prolazi energijom Vodolije...od juče u 23:53 on je u praznom hodu...
"Stavi misli u prazan hod...stresi zvezde k'o dudove..."
Mesec je u praznom hodu i nema aspekata...poslednji aspekt bio je sekstil sa RMarsom u Ovnu ali njega smo uglavnom prespavali...sem onih koji nisu :).
Trenutno nas energija Meseca u Vodoliji ispunjava bez "ometača" (aspekti)...
Ako čak uprkos praznom hodu osetite nalet ideja onda znate šta vam je...
Dakle...stresite zvezde k'o dudove...možda se rodi neka ideja...pustite naka vas vodi energija Meseca u Vodoliji, neka vas vodi trenutno raspoloženje i očekujte da se čuda dese...
Večeras u 22:18 CET Mesec će preći u Ribe...
"I sanjaj..."
I sve nam ide na ruku...nedelja je...budite otvoreni da odlutate negde na krilima mašte...budite otvoreni za magiju, čuda, maštu....intuiciju...
Slobodno "zaronite" u duboke vode Riba, sa opremom ili bez, ali istražite taj "podvodni svet" mašte, osećanja i kreativnosti.... možda neko od vas "izroni" neku školjku sa biserom, neko zvezdu, neka vam samo ruke ne budu prazne....
Sutra vas čeka novi dan...noćas dok budemo spavali Mesec u Ribama će biti u harmoniji sa RMerkurom i Suncem (oni u konjukciji)...zapamtite šta ste sanjali...Sutra se čuda i iznenađenja nastavljaju jer popodne nas čeka trigon Meseca i RUrana...budite originalni i neka vam nedelja počne originalno!


Нема коментара:

Постави коментар