петак, 23. октобар 2020.

Na Venerin dan...Sunce je prešlo u Škorpiju, sezona Škorpije počinje na nešto burniji način jer Mesec prelazi u Vodoliju (Prva četvrt) ...Birajte ljubav

 


Moto dana:
"Čovek samo srcem dobro vidi. 
Suština se očima ne da sagledati."

Zvezdani(n) zapis 3053
Petak. Venerin dan.
Venera je u Devici na 24°16'

Obeležila je Venera ovu nedelju...od početka do kraja..
Posle prošlonedeljne opozicije sa RNeptunom u Ribama gde se malo odvojila od realnosti, bezbedno se vratila na zemlju gde je dočekalo Društvo iz Jarca...U vreme dok su RMars u Ovnu i RMerkur u Škorpiji vodili svoje bitke i donosili nam stres, frustracije, nervozu...Venera zajedno sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom nam je ponudila čvrsto tlo, ponudila nam je izbor - ljubav!
Podsetila nas je zajedno sa Jupiterom da - Sreća je voleti i biti voljen...sa Plutonom nam je ponudila kroz - Zavedi me...energiju promena, trasformacije, regeneracije...sa Saturnom - Da ljubav potraje... Ponudila nam je Venera da izaberemo ljubav, sreću, strast, ozbiljnost...
Venera sledeće nedelje prelazi u Vagu...Društvo u Jarcu će za nju tada biti "neprijateljska" teritoorija, posebno negde na sredini novembra kada će biti u kvadratima sa Plutonom 15.novembra, sa Jupiterom 16.novembra i sa Saturnom 19.novembra (u vreme konjukcije Jupitera i Plutona 12.novembra)!

Nadam se da ste spremni za Veliko jesnje spremanje
Nadam se i da znate šta želite!?....jer Sunce u Škorpiji je energija - Ja Želim....

Venera sarađuje sa Društvom u Jarcu, Sunce u Škorpiji i Mesec u Vodoliji ne sarađuju i opet birajte ljubav!!!



Dnevni aspekti
Mesec je u Jarcu do 14:16
kada prelazi u Vodoliju

Mesec je noćas bio vredan...imao je dva snažna susreta, jedan sa Plutonom i drugi sa Saturnom...između ova dva susreta Mesec je bio u trigonu sa Venerom u Devici...I sve ovo smo mi ovde u ovoj vremenskoj zoni uglavnom prespavali...sem ako niste lekari, pekari, policajci...ili ste noćobdija...
Mesec je od 06:34 do 14:16 u praznom hodu...
Dan nam počinje sa Mesecom u Jarcu u praznom hodu...
Ovo je vredan i radan Mesec...ali u praznom hodu pa je najbolje da završite nedovršene stvari...ali i da se pripremite za drugi deo dana...
Iz energije zemlje u energiju vazduha...promena koju ćemo osetiti!
Prvi aspekt Meseca je već u 15:22 sa Suncem u Škorpiji - Prva Mesečeva četvrt!
Mesec će biti ispunjen 50%...
Energija koja donosi neku krizu!!!
Ono što ste započeli u vreme energije Mladog Meseca u Vagi 16.oktobra, sada nailazi na neku prepreku...Akcija u kojoj ste možda na vas utiče kao jedan vid stresa, nervoze, nemira...To je ipak samo jedna prepreka koju možete lako savladati ako ste svesni onog što na vas utiče!!!
U kvadratu su energije koje ne sarađuju Vodolija i Škorpija...Vodolija je za društvenost, socijalnost, više slobode, maštu, kreativnost, originalnost, protiv je statusa quo, dosade, rutine...Škorpija je za duboka istraživanja, za intezitet, strast...Vodolija je aktivna, Škorpija pasivna...

Mesec u Vodoliji, Sunce u Škorpiji na 0° 
Ako redovno čitate blog setićete se ovog stepena...On je povezan sa najavljenom (više puta) konjukcijom (Velika konjukcija) između Jupitera i Saturna u Vodoliji 21.decembra ove godine! 
U životu ništa nije slučajno...pa ni to da će se ove dve planete sresti na 0° Vodolije!
Ovu Prvu Mesečevu četvrt najjače će osetiti Škorpije i Vodolije, kao i Bikovi i Lavovi! Naravno i svi oni koji imaju neke planete na oko 0° ovih znakova, kao i poslednji stepeni znakova Vage, Jarca, Ovna i Rakova!!! 
Zapamtite ovaj datum i period...Na neki način biće povezan sa događajima 21.decembra - kada počinje novi ciklus od 20 godina! I novi ciklusi ovih planeta u vazdušnim znacima!

P.S. 0° Vodolije bio je aktuelan i u vreme prvog ulaska Saturna u Vodoliju 22.marta, kao i 02.jula kada je retrogradno bio na ovom stepenu! 

Na samom kraju dana Mesec u Vodoliji biće u kvadratu sa RMerkurom u Škorpiji i opet sudar ovih energija...najbolje je prespavati ovu energiju...Ako se ipak odlučite za male noćne razgovore...budite oprezni jer ova energija "čačka" tajne, pa ako ih imate bolje je da ne rizikujete...Mogli bi i da se posvađate sa nekim: prijatelj, član porodice, ljubavnik...Bolje je da prespavate i da razgovor ostavite za sledeći dan...Mada u isto vreme Mesec će biti u sekstilu sa RKironom u Ovnu...možda taj razgovor krene i u nekom drugom pravcu...koji će ublažiti kvadrat Meseca i RMerkura...ipak budite oprezni!

Нема коментара:

Постави коментар