недеља, 4. октобар 2020.

Izađi...i zagrli neko drvo....Danas Pluton kreće direktno...i lagano kreni da "čistiš" svoj život...



Moto dana:
Drvo se na drvo oslanja, a čovek na čoveka

Zvezdani(n) zapis 3034
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Vagi na 11°31’

Trudi se Sunce da održava ravnotežu...ne pomaže preko puta RKiron u Ovnu od 29.septembra u vreme Punog Meseca, narušava tu ravnotežu bolnim trenucima, ranama iz prošlosti. 
Ne pomaže ni inkonnjukcija RUran u Biku  od 02.oktobra iznenađuje, donosi nervozu a sve kao uvod u opoziciju 31.oktobra (Sunce tada u Škorpiji). 
Zapravo teško će Sunce u Vagi ali i mi sa njim biti u ravnoteži jer ga uskoro čekaju kvadrati sa Društvom u Jarcu: 11.oktobar sa Jupiterom, 15.oktobar sa Plutonom i 18.oktobar sa Saturnom...Tu je i nezgodna opozicija sa RMarsom u Ovnu 14.oktobra! Zapišite ove datume!
O svim aspektima Sunca pogledajte OVDE!


Danas u 15:32 CET Pluton stacioniran direktno

To već znate:

Poslednja planeta u Jarcu koja kreće direktno!
Od danas Jupiter, Pluton i Saturn DIREKTNI
Od danas roller coster ....
Više nas ne vraćaju u prošlost...sada od nas traže da primenimo lekcije koje smo naučili dok su bili na retrogradnom putovanju. Naučili ili nismo naučili moramo napred!!!
Pluton će dalje lagano...on u Jarcu ostaje još tri godine, dakle još ćemo se družiti sa njim u ovoj energiji. Jupiter i Saturn "ubrzavaju"....idu ka budućnosti idu ka Vodoliji idu ka Velikoj konjukciji i njihovom novom ciklusu. Jupiter će pre toga da se sretne treći i poslednji put sa Plutonom 12.novembra i tako će se zaokružiti priča o stelijumu u Jarcu koji nas je mučio od početka ove godine!
Pluton je u Jarcu od 2008....Saturn je u Jarcu od 2017., Jupiter od decembra 2019. 2020. su napravilu "udruženje" - Društvo u Jarcu!
Tako zajedno ove 2020. godine zadali su udarac svetskom poretku, zastarelim strukturama...to rade i dalje sve do kraja ove godine...



Saturn od skoro, Pluton danas direktni pa su energije jake i negde vrlo očigledne i lično i globalno!
Danas je Pluton zvezda nebeskog programa!

Imali smo pet meseci da shvatimo šta Pluton hoće od nas...Neki od nas na najteži mogući način (smrt članova porodice)...Pluton je sada tačno na mestu gde je bio u aprilu!
Pluton je sada na 22° Jarca na istom stepenu gde je bila konjukcija Saturna i Plutona (odatle je sve krenulo)...Sada nas podseća da je jesen stigla i da je vreme za Veliko jesenje čišćenje!
Priča iz aprila bi mogla da se ponovi ovde najviše mislim na globalnu situaciju i na Kovid 19!
Pluton je u simbolici smrt...ali ne mora obavezno da bude fizička smrt, jer Pluton simboliše neku smrt i ponovo rađanje - završetak nečega i početak nečeg novog kroz transformaciju i regeneraciju!
Sada kada je stacioniran direktno je i najjači - obratite pažnju!!!

Uskoro će Sunce u Vagi imati energetske susrete (kvadrati) sa Društvom u Jarcu!
Očekuje nas stresni period i lično i globalno!
Sada su sve oči uperene u SAD i u njihovog predsednika Trampa!

Za nekoliko dana Merkur u Škorpiji biće u opoziciji sa RUranom u Biku...čekaju nas neprijatne vesti, informacije, komunikacija...Moguće su i neke finansijske vesti (Bik-Škorpija), neprijatna iznenađenja sa novcem, u vezi banke, kredita (moratorijum na kredite)...nešto u vezi berze itd. Moguće je i da nam se vrate u život neki intimni detalji...stari ljubavnici...
Neke druge priče biće u vezi tajni...moguće je da će neke tajne biti otkrivene ali na neprijatan način Uran - šok, skandal...
Mogući su i problemi sa tehnikom, kompjuterima....čuvajte podatke!

Mesec konjukcija Uran - alarm!



Dnevni aspekti:
Mesec je u Biku

Od jutros je u opoziciji sa Merkurom u Škorpiji...Ovo je energija koja ima neku poruku za vas...poslušajte šta vam kosmos poručuje kroz neke "znakove pored puta"! Možda je to neka vest, neki razgovor, komunikacija sa nekom vama bitnom osobom...(Ja sam već to prošla)

Dok ovo pišem očekuje nas susret Meseca i RUrana na 9°....Bik uglavnom nije za promene ali Uran jeste i ovde u ovoj konjukciji on ne pita za dozvolu...Ne opirite se...
Ova energija vas može izbaciti ili iz takta ili iz ravnoteže...

Нема коментара:

Постави коментар