субота, 20. мај 2017.

U dvoje je lepše...Sunce u Blizancima od 20.Maja do 21.Juna



Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca
Mesec je u Ribama
07:50 Mesec konjukcija Neptun
17:04 Mesec sekstil Pluton
18:28 Mesec kvadrat Mars
★Planete:
Kretanje planeta i aspekti
22:30 Sunce ulazi u Blizance
08:15 Saturn trigon Uran (juče)
16:11 Venera opozicija Jupiter (juče)




Mesec je u Ribama, od jutros na 15*....budni sa konjukcijom Meseca i Neptuna u Ribama na 14*...Budni? Ko zna možda su mnogi od vas spoznali da je subota pa su nastavili da spavaju....Ako ste ipak poranili možda budni sanjate...Kada se sretnu Mesec i Neptun...Rekla bih da je taj susret (konjukcija) spas za sanjare, maštare, one koji u čuda još veruju, u magiju, čaroliju... 
Ova konjukcija može biti pozitivna ali može biti i negativna...Sa ovim aspektom možete biti vizionar ali lako se možete i pogubiti...u magli Neptuna. Pozitivan efekat koji nudi ova energija je povezivanje sa vašim osećanjima...konjukcija je u Ribama a to vam je kao neki kanal ka kosmosu...jaka intuicija! Negativan efekat je obmana, samoobmana, razočarenje...lako možete negde "odlutati", poenta je da znate put kojim treba da se vratite...Možete "pobeći" u umetnost, kreativnost, muziku, ples....ali morate se vratiti u realnost, morate znati kako da se vratite u realnost... Morate znati da napravite razliku između stvarosti i mašte, u suprotnom zaista bi mogli da se pogubite...Moguća su i neka mistična iskustva, jasni snovi, proročki snovi... moguće su razne poruke iz mističnog sveta.
Kasnije danas negde u isto vreme ★Mesec sekstil RxPluton u Jarcu na 19* u 17:04!!! Jaka i vrlo intezivna energija...Emocije na dubljem nivou...ono što je potisnuto moglo bi da iskoči...Energija za regeneraciju i transformaciju posebno ako je bilo teških momenata i ako je nešto "završeno da bi nešto novo počelo"...nešto ako ponovo rođeni!!! Jaka intuicija, otkrivanje nekih tajni...Stras i energija "sve ili ništa" u vazduhu. Međutim tu je i ★Mesec kvadrat Mars u Blizancima na 19* u 18:28! Vrlo nervozna i napeta energija!!! Ko bi to mogao da se naljuti, da bude nervozan....impulsivan. Pre svega u domu svom (Mesec), a onda nešto bliže sa ženama koje predstavljaju Mesec...majka, žena, tetka....ali i bilo koja žena. Recimo u marketu za kasom ili u kafiću ljuta žena ili žena koja može da vas naljuti...Emotivni (Mesec) bes (Mars)....energija gde se gubi strpljenje posebno u porodičnim odnosima ali i u emotivnim, ljubavnim odnosima. Strpljenje ovde nije jača strana!!! Pripazite danas i u kuhinji, ne spremajte nervozni hranu...čuvajte se noževa, vatre....



Danas ipak u prvom planu prelazak Sunca u Blizance!!!
Blago Blizancima...vi ćete slaviti svoje rođendane i solarne povratke:

Solarni horoskop ili Srećan rođendan :-)


Sunce će u Blizance ući u 22:30...u Blizancima će boraviti do 21.Juna...




Kako ćemo dočekati ovaj prelazak Sunca iz Bika u Blizance, iz energije zemlje u energiju vazduha?
★Kako je Sunce vladar Lava a u Lavu je od skoro RxSMČ on će se aktivirati na drugačiji način nego kada je Sunce boravilo u Biku!!! Sve vezano za priču o tranzitnom RxSMČ u Lavu aktiviraće se prako Sunca u Blizancima tako što ćemo imati priliku da na poseban način predstavimo svoja umeća, talente, kreativnost....pre svih ljubavna umeća :))). Ovo je odlična prilika za sve one koji se bave rečima, raklamom i sl.  Sunce će da obasja ovu priču....vaše srce, unutrašnje dete, unutrašnje talente...Biće prilike da se pokažete svetu....reflektori će da rade :)))
★U Blizancima je i Mars još od 21.Aprila....danas je na 19*....Dakle jedno vreme ćemo imati druženje Marsa i Sunca u istoj energiji!!! Ima sve da pršti od energije!!! Bar do 4.Juna dokle će Mars boraviti u Blizancima. Mars će izaći 4.Juna a Merkur će preći u Blizance 6.Juna!!!
★★U vladavinu energije Blizanaca ulazimo sa dva egzaktna aspekta:
Saturn trigon Uran (juče)
Venera opozicija Jupiter (juče)
Jedan je dugotrajan i spada u dobre....drugi je karatkotrajan i spada u ne tako dobre!!! 
★U toku sledeće nedelje 21.Maja (ponedeljak) Merkur vladar Blizanaca izlazi iz retrogradne senke sa 4* Bika...Sunce preko svog vladara Merkura će ipak imati prizemljenje (Bik-zemlja) kada to zatreba...
Venera će nam kvariti raspoloženje (Sunce u Blizancima) ili će baš suprotno Sunce u Blizancima popraviti raspoloženje sve zbog Venerinog kvadrata sa RxPlutonom u Jarcu 25.Maja, Sunce će se istog dana sresti sa Mesecom u Blizancima na 4*!!! Eto nama energije novog početka!!! Uprkos Veneri....ili u inat Veneri :))).






Aspekti Sunca u Blizancima:
Mesec konjukcija Sunce - Mlad Mesec u Blizancima 25.Maja, Sunce trigon Jupiter 3.Juna; Sunce kvadrat Neptun 4.Juna; Sunce opozicija Mesec 9.Juna; Sunce opozicija Saturn 15.Juna; Sunce sekstil Uran 18.Juna; Sunce prelazi u Raka 21.Juna!!!


1 коментар: