уторак, 9. мај 2017.

"Jer moj je život igra bez granica".....Sunce u Biku trigon RxPluton u Jarcu




Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Mesec je u Škorpiji na 1*
00:58 Mesec sekstil Saturn
Mesec u praznom hodu od 00:58 do 07:00
05:53 Mesec sekstil RxSMČ 
Mesec prešao u Škorpiju 07:00
10.Maj 23:42 Mesec opozicija Sunce (Pun Mesec)
★Planete:
20:23 Sunce trigon Pluton
10.Maj 07:19 Merkur konjukcija Uran
Mesečevi Čvorovi prešli u Lava/Vodoliju


Mesec je u Škorpiji, od jutros na 1*.....Noćas je posle ponoći Mesec u Vagi bio u sekstilu sa RxSaturnom u Strelcu....neka vrsta smirenja, smirenje pred buru...Pre samog prelaska Meseca iz Vage u Škorpiju, Mesec je bio (i sada je) u sekstilu sa RxSMČ u Lavu na 29*!!! Put ka srcu je otvoren...Mesečev Čvor samo što je prešao u Lava sa energijom Meseca u Vagi na 29* otvorio je temu srca...poslušajte šta vam srce govori....
Od jutros nas je dočekao Mesec u Škorpiji sve sa energijom "sve ili ništa"!!! Danas bez značajnijih aspekata Meseca u Škorpiji....ali sama energija Škorpije ovde će i te kako doći do izražaja!!!
Ovu energiju obično više osete svi sa Nat Mesecom u Škorpiji, u Raku, Ribama (vodeni znaci), zatim svi koji imaju u natalnom Mesec konjukcija Pluton, Nat Mesecom u 8.kući (bez obzira na znak) 


Sunce trigon Pluton

Danas jedan egzaktni aspekt Sunce u Biku trigon RxPluton u Jarcu na 19*
★Sunce trigon Pluton
Ovo je kratkotrajni aspekt, ali moćna energija!!! Ako je osetite može vam mnogo pomoći....
Jaka, ogromna (trigon) energija, velika odlučnost, dani  u kojima možete prikupiti svoju snagu i pametno je iskoristiti...nešto kao rad na sebi...i mogućnost da nešto promenite na sebi ali i u okolini...Oslobodite se svega što vas pritiska, što je staro, iznošeno....izanđalo :-)... i stvarno i u prenosnom smislu....Ovo je aspekt samopuzdanja, samopoštovanja.... lične transformacije, regeneracije... Iskoristite pametno!!!

Društvena igrica

★★★Slučajno ili ne....danas dan pobede...
U Rusiji parade u Stbiji vojna vežba "Čelik 2017." Parada Sunce moći Pluton!!! Dve moćne energije zemlje Bik i Jarac....odjekuju vojničke čizme!!! Promene su na vidiku Pluton....ali ovo nisu prazna obećanja (trigon)!!! I na ličnom i na globalnom nivou....Ovo je moćna energija uticaja....
★★★ U skaldu sa svim zbivanjima na nebu....Setila sam se jednog TV zabavnog šoua "Igre bez granica" koji je bio aktuelan od 1965 do 1999.!!! Šou se odigravao širom Evrope...Naša nekadašnja država je debitovala u ovom zabavnom programu 1978. godine. I Beograd je bio domaćin! Najviše pobeda je imala Nemačka - šest! 

Severni Mesečev Čvor u Lavu

I ako sam juče već pisala o Mesečevim Čvorovima....ponoviću samo neke osnovne stvari
Severni Mesečev Čvor je u Lavu ☊, Južni Mesečev Čvor je u Vodoliji ☋
U ovim znacima će boraviti do Novembra 2018.!!!
Za priču o MČ bitno je ko su vladari! Za Lava - Sunce, za Vodoliju - Uran (i Saturn)!!!
Bitno je da vidite u kakvim su spektima vaše Nat Sunce i Nat Uran (Saturn) jer u tom pravcu će se odigravati vaša priča!!! Bitno je i kako su položeni i aspektovani Tran Sunce, Uran i Saturn!!!
Naravno pre svega su bitni kuće i aspekti koje će Tran Mesečevi Čvorovi praviti sa vašim planetama! Kada sve ovo sagledate lakše ćete pratiti kretanje MČ u narednih 18 meseci!!!
U narednom periodu svi ćemo imati priliku, šansu, mogućnost da završimo neke stvari vezane za energiju Vodolije (RxJMČ ☋)....i da krenemo dalje putem energije Lava (RxSMČ ☊)...
★Ja očekujem velike promene....RxSMČ u Lavu na 29* je sada egzaktno preko mog Nat Urana!!! Uran vladar RxJMČ u Vodoliji na 29*. RxSMČ u Lavu je u sekstilu sa mojim Nat Mesecom u Blizancima, RxJMČ u Vodoliji u trigonu sa Nat Mesecom u Blizancima. Mesečevi Čvorovi su na osi 11/5 kuća...Očekujem vrlo interesantne uticaje i događaje...Tokom tranzita MČ će praviti još vrlo interesantnih aspekata sa mojim Nat planetama...neki jako dobri ali i neki ne baš najbolji....posebno sredinom 2018. Ali ja živim za danas!!! Mesečevi Čvorovi me sada inspirišu u vezi emocija, kreativnosti, hobija, odmora, uživanja, dece (deteta ljubi ga majka :))) 5.kuća, i nameću neku priču vezanu za društvenost, socijalnost, prijateljstva, tehniku, društvene mreže, iznenadnosti 11.kuća....I ja kao i svi volim da znam šta će biti...samo ja uvek idem korak po korak....MČ su se "podelili" na osi 11/5 kuće i te oblasti života biće u žiži narednih 18 meseci!!! Davanje i primanje je jedna od priča za poziciju 11/5....Ljubav se ne meri...ali dođe trenutak kada pomislimo ko daje više :))). Videću :)).
Vi pokušajte sami (sam svoj majstor), ako ne možete potražite pomoć...



Šta je još bitno, gde da obratite pažnju?
★Sutra je egzaktna konjukcija Merkura i Urana u Ovnu na 25*....Oni su već u konjukciji i ta energija "radi svoje"...posebno na globalnom planu....bar su vesti takve....šokantne, eksplozivne, skandalozne...Baš u vreme promene Mesečevih Čvorova....Lav - estrada, Vodolija - društvene mreže...Moji prijatelji na FB su se raspisali o događaju u vezi jednog rijalitija....pogledam vesti tu ima svega....Merkur konjukcija Uran....Merkur - vesti, glas....Uran - društvene mreže, portali.....Senzacija!!! Bruji cela zemlja ali i šire....U vestima je i 62 Pesma Evrovizije...Naša zemlja nastupa 11.Maja!!! BIH ne učestvuje zbog finansijskih problema, Rusiji Ukrajina nije dozvolila da se pojavi....Pored nas tu će biti komšije: Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Makedonija...
Ovde je Uran u prvom planu....kao vladar RxJMČ u Vodoliji!!! On je u konjukciji sa Merkurom pa istina želi na svetlost dana....Samo šta je istina?!?! Konjukcija se dešava u Ovnu....sve je vrlo burno, vatreno, borbeno....Ovnom vlada Mars....on je u Blizancima....vatrena komunikacija, borbena, pomalo ili više agresivna! I kada smo kod istine....★Mars je u kvadratu sa Neptunom u Ribama (egzaktno 11.Maja) i ovde svako ima svoju istinu....a Neptun obmanjuje, laže, vara....Neiskrenost je deo ove energije!!! Mogući su razni ispadi!!! Ok, ★Mars je i u trigonu sa RxJupiterom u Vagi (egzaktno 12.Maja) možda se do istine i dođe!!! Filozofiraće se puno (RxJupiter).....braniće se stavovi (Mars)...ko zna šta će sve sve na kraju izdešavati!!! Ja lično mislim sve će se svesti na jedno....to narod želi....hleba i igara!!! Narodu treba zabava to nije sporno...sporan je način zabave....
★I Pun Mesec u Škorpiji nam je sve bliže...sutrra egzaktno u 23:42 CET...Rasplamsaće se energija strasti...Mesec u Škorpiji opozicija Sunce u Biku na 20*!!! Za nekog kraj...za nekog početak!!!
Više o svemu:
★Ove nedelje na nebu:
★Ovog meseca na nebu:

Da se bar mogu zaljubiti 
U malu seljanku 
Na nekom proplanku
Gore u svemiru
Tako da dolje ne vidim

Jer moj je život igra bez granica


Нема коментара:

Постави коментар