уторак, 2. мај 2017.

"Krevet od ruža"....na današnji dan!!!





★Danas na zvezdanom nebu:
Mesec u praznom hodu od 22:22 (1.Maj) do 06:11
06:11 Mesec prešso u Lava 
09:23 Mesec trigon Venera
19:46 Mesec sekstil Mars
★Planete danas:
Danas nema egzaktnih aspekata, nema ni promena energija
Sutra Merkur u Ovnu kreće direktno, prekosutra Sunce sekstil Neptun




Mesec je u Lavu, od jutros na 3*...direktno preko mog Nat Sunca i Merkura!!! Ja se ne osećam najbolje, moja majka je ostala bez sestre, ja bez još jedne tetke...Najbolje se osećam kada radim ovog trenutka dok pišem...Pogledala sam jutros kroz prozor....preko puta naše zgrade puno zelenila, drveća i sve je nabujalo....prepliću se boje....najviše bela i zelena....Na mom stolu cveće...
Pomaže da pišem o ljubavi...Mesec je u Lavu...pritisno moje Sunce od jutros....i mog Merkura....o čemu drugom da pišem ako neću o ljubavi....O majkama koje vole svoju decu do poslednjeg trenutka....o majkama koje žive za svoju decu do poslednjeg daha...O ženama koje su svoj život posvetile deci, unucima, praunucima....jer su se mlade udavale...O ženama koje su volele zemlju, trave, cveće...★Mesec je od jutros u trigonu sa Venerom u Ovnu (Venera od skoro direktna ali i dalje u retrogradnoj senci), ★uskoro će Mesec egzaktno da bude u sekstilu sa Marsom u Blizancima....Volite se ljudi....volite svoje bližnje...porodicu, decu...partnere!!! Još je praznik, ali i ako nije za vas opet iskoristite ovu energiju....kažite nekom da ga volite....ILI još bolje pokažite...Kupite majci, sestri, ženi, prijateljici cveće....obradujte nekog...jer tako ćete obradovati i sebe!!! Ne čekajte dobar trenutak kao što je očigledno ovaj (Mesec trigon Venera, sekstil Mars)....uvek je pravi trenutak!!! Izmamite nekom osmeh....Zaboravite na razmirice (sve teške aspekte i energije) u porodici u odnosima (bilo kojim)....



★Sunce je u Biku....vlada energija zemlje, bez obzira što je "samo" Sunce u Biku!!! Sunce polako formira sekstil sa Neptunom u Ribama (egzaktno 4.Maja u 02:50 CET), vole se zemlja (Bik) i voda (Ribe)!!! Vole, poštuju, slažu (sekstil)!!! Oseća se već ova energja (zbog dozvoljenog orbisa delovanja)!!!



★Bikom vlada Venera, Venera je od jutros na 1* Ovna!!! Budi se zemlja i priroda...Cveta cveće....spremaju se novi plodovi kao i svake godine...Život ide dalje!!! Ostaju sećanja!!!
Mene lično od jutros uhvatila nostalgija: Venera i dalje u konjukciji sa Kironom ali i u kvadratu sa RxSaturnom!!! Tuga!!! Možda nisam jedina, zapravo znam da nisam jedina....neke tuge su tu, hteli mi to ili ne....Ja izvlačim iz sebe najbolje što umem....trenutno nema mesta za sreću ali ima za optimizam...jer zaista Život ide dalje!!! Tako i vi....vi koji imate neku tugu, ranu i sl.... vidajte svoje rane....ljubavlju!!! Počnite danas....Mesec u Lavu trigon Venera u Ovnu....obnovite emociju ili se prepustite novim osećanjima...i kao što već rekoh ne čekajte za ljubav je uvek pravo vreme!!! Ako nema tog nekog, ako ste sami verujte u to da nećete još dugo biti sami....Dokle se to ne dogodi pogledajte oko sebe....neko je takođe sam i usamljen!!!


Bed Of Roses (1996)

Venera ide dalje
....svakim danom sve brže...uskoro će ona izaći iz retrogradne senke 18.Maja!!!
Ok, znam ko je pročitao ZVEZDE U MAJU zna da Venera sprema neke ne baš povoljne aspekte za nas...već 19.Maja Venera u Ovnu u opoziciji sa RxJupiterom u Vagi; 25.Maja Venera u Ovnu u kvadratu sa RxPlutonom u Jarcu!!! Još iskušenja je pred nama...sa jedne strane preterivanja, sa druge strane opsesije!!! Razmišljajte ovako...zlaskom Venere iz retrogradne senke ona će povratiti svoju snagu, naići će na iskušenja, ali ona je u energiji Ovna borac, izboriće se i ona i vi sa svim što nas očekuje!!! 
Verujte u sretan kraj, verujte u ljubav: Bed Of Roses (1996)...."Everything is going to be ok"

★Ove nedelje na nebu:
★Ovog meseca na nebu:


Sitting here wasted and wounded
At this old piano
Trying hard to capture


1 коментар: