четвртак, 25. мај 2017.

"Mesec je mlad zaljuljao grad"....Mlad Mesec u Blizancima, Venera kvadrat Pluton....

Super Mlad Mesec u Blizancima

Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca
Mesec je u Biku
Mesec u praznom hodu od juče u 21:08 do 14:15 
11:33 Mesec sekstil Kiron
14:15 Mesec prelazi u Blizance
21:44 Mesec konjukcija Sunce (Mlad Mesec)
★Planete:
25.Maj 18:21 Venera kvadrat Pluton

11:33 Mesec sekstil Kiron

Mesec je u Biku, od jutros na 27*...Uskoro će biti u egzaktnom sekstilu sa Kironom u Ribama....vidajte rane i svoje i tuđe....Budite samilosni, humani...
Pronađite "lek za dušu" ili bar nešto što će je zalečiti....Ovaj tranzit može "probuditi" vaše prirodne isceliteljske moći i sposobnosti. Može, ako to "govore" i ostali aspekti u vašem horoskopu! Ovo je i potreba za intimnošću....ono sami sa sobom....u pronalasku ključa (Kiron). Dobra energija za pronalazak mira, za meditaciju, masažu, aromaterapiju...sl. "Otvorite" svoje srce ključ je tu negde!!! Međutim ova energija donosi i empatiju, možda će neko od vas pomažući drugima pomoći sebi.....ili će neko pomoći vama i tako pomoći sebi....Kako god ovo je dobra energija. Bilo da volite sami da rešavate svoje probleme, bilo da volite pomoć drugih, vama bliskih ljudi....
Mesec će izaći iz praznog hoda u 14:15, tada će Mesec preći u Blizance....i sve ćemo biti bliže susretu Meseca i Sunca u Blizancima na 4* - Mlad Mesec - novi početak!!!



Super Mesec....
Večeras u 21:44 Mesec konjukcija Sunce u Blizancima na 4*
Energija (svežeg) vazduha - Blizanci!!! Blizanci su prvi vazdušni znak u horoskopu!!!
Ovaj Mlad Mesec je Super Mesec...najbliži zemlji!!! 
Završava se jedan ciklus i počinje drugi....U prvom planu su naše misli, reči, komunikacija...Sve ovo je pod uticajem novog svežeg vazduha - Blizanci!!! Vaše misli vas izdvajaju...Vi ste odraz svojih misli....Događaji dolaze i prolaze...ostaju naše misli....nekada pozitivne, nekada negativne...Misao je moćna energija!!! Zapravo rekla bih jedna od najjačih!!! Samo ste v "vlasnik" svojih misli...i niko vam tu ne može pomoći!!! Misli nas definišu!!! Sa ovom energijom Mladog Meseca u Blizancima naše misli imaju šansu da budu pozitivne, radoznale, naklonjene novim znanjima, idejama, želje su razmene misli sa drugima....Kada uspostavite kontakt i kontrolu nad svojim mislima uspostavićete i kontrolu nad svojim životom!!! Energija Mladog Super Meseca vam upravo to nudi!!! Izbor je vaš!!! Ovaj Mlad Mesec je na vašoj strani....naravno ako verujete u to!!!
Imate priliku i šansu da popravite svoju komunikaciju, da se bolje informišete, naučite nešto...ovo je i vreme u kome treba da naučite i da slušate druge....šta oni imaju da vam kažu!!! Kako nosi energiju novog početka ovo je i prilika da menjate svoj život!!!
Imate vremena sve do Mladog Meseca u Raku 21.Juna...još jedan Super Mesec!!!
★Ovaj Mladd Mesec će nešto više uticati na Blizance, Strelčeve, Device i Ribe, kao i na sve one koji imaju neke planete na oko 4* ovih znakova!!!
Blizancima je najlakše da krenu u novi početak - konjukcija, Device i Ribe - kvadrat sa Mladim Mesecom pa mogućnost nervoze, Strelčevi - opozicija sa Mladim Mesecom stres zbog neodlučnosti, Vage i Vodolije - trigon lakše će ući u novi početak, tu su i Lavovi i Ovnovi - sekstil!!!
★Pogledajte u kojoj kući vam se nalazi Mlad Mesec u Blizancima - Mesec i Sunce na 4*, ta kuća će vam reći gde je zapravo nov početak najrealniji!!! Recimo: ako je u 5. nova ljubav, ako je u 6. novi posao, u 9. novi put....u 1. nova frizura....ovo je onako uopšteno naravno....

21:44 Mesec konjukcija Sunce (Mlad Mesec)

★Blizancima vlada Merkur....Merkur je u Biku na 10*...u sekstilu je sa Neptunom u Ribama mada egzaktno tek 28.Maja!!! Ipak vrši pozitivan uticaj!!!
★Ovaj Mlad Mesec događa se u vreme kvadrata Venere u Ovnu sa RxPlutonom u Jarcu na 19*
Od ostalih aspekata najaktuelniji je ★trigon RxSaturna u Strelcu sa Uranom u Ovnu na 26*
Sunce i Mesec nemaju aspekte sa ostalim planetama....



Mlad Mesec pod teretom...
Opsesivni kvadrat Venere i Plutona bi mogao da pokvari utisak i uticaj Mladog Meseca....Sem toga Venera je i dalje u opoziciji sa RxJupiterom!!! Ove energije nisu naklonjene diplomatiji, kompromisima i sl. I tako dolazimo do činjenice da je ovaj Mlad Mesec više od reči, misli....komunikacije!!! Opterećen je osećanjima (Venera)...opsesivnim osećanjima i ponašanjem (Pluton)....Zbog svega ovog najpre je bitno da uspostavite kontrolu nad svojim mislima bar dokle traju neprijatni aspekti Venere!!!
Još jedan neprijatan aspekt je tu....egzaktan tek 29.Maja Mars u Blizancima opozicija RxSaturn u Strelcu!!! Prilično je neprijatan i spada u teže aspekte!!! I ako nije egzaktan mogao bi da "porsi račune"...budite orezni!!! Šta to otprilike znači? Možda ćete nešto morati da završite i tek onda da krenete u novi početak!!! Priznaćete da to i nije tako strašno! Zašto onda da budete oprezni? Zbog negativnog uticaja ove opozicije....zbog mogućnosti da vas neko povredi ili da vi povredite nekog...i zbog izuzetno frustrirajuće energije ove opozicije!!!

Više o svim aspektima:

Нема коментара:

Постави коментар