уторак, 30. мај 2017.

"Ispod naše sretne zvezde"....Danas na zvezdanom nebu....



Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca
Mesec je u Lavu
05:17 Mesec sekstil Sunce
12:56 Mesec sekstil Jupiter
20:47 Mesec kvadrat Merkur

★Planete:
Sutra:
31.Maj 04:39: Mars sekstil Uran
31.Maj 14:02: Merkur trigon Pluton

Mesec je danas u Lavu, u podne na 12*
I opet nisam stigla da dovrišim tekst pre podneva :(, neki aspekti su me doslovce raspametili....Tran Mars u Blizancima je na mom Nat Mesecu i jutros sam "proključala" k'o expres lonac...."Ne pomaže mila majko".... Ne pomažu ni godine iskustva, ni suzdržavanje, ni mir....a sve znam i sve doslovce primenjujem....i opet....Trebalo mi je poprilično da se sabaerem i sednem za LapTop!!! Rade neki aspekt nepogrešivo....posebno Mars opozicija Saturn....


Pomogao mi je Mesec u Lavu od jutros u sekstilu sa Suncem u Blizancima i u trigonu sa RxJupiterom u Vagi....RxJupiter blizu mog ASC, Mesec u Lavu u mojoj kući karijere....Ova dva Mesečeva aspekta će mnogima od jutros i u toku dana pomoći da se saberu....Optimizam je tu kao izbor, lepa osećanja, "anđeoski aspekt" Mesec sekstil Jupiter da zaštiti....Ja nisam brojala do_____, nisam uopšte brojala na žalost.....to samo potvrđuje da sam i ja od krvi i mesa što se kaže :-))), da imam dušu...a ona je (Mesec u Blizancima) ranjena konjukcijom Marsa preko mog Meseca!!! Srećom pa Tran Merkur u Biku je u trigonu sa mojom Nat Venerom i ja eto pišem.....Pisaću o ljubavi.....Zašto? Mesec je u Lavu i to je inspiracija....Vladar Lava Sunce u sekstilu sa Mesecom u Lavu!!! Sunce uskoro 3.Juna u sekstilu sa Jupiterom!!!
Kasno večeras....dokaz da ništa nije crno ni belo....Mesec u Lavu u kvadratu sa Merkurom u Biku...neraspoloženje, loša komunikacija...Ovde pomaže "ćutanje je zlato"....Nadam se daćemo uspeti da "držimo jezik za zbima"!!! Sve do sledećeg Mesečevog aspekta trigona sa Venerom u Ovnu sutra u 07:53...taman za "Dobro jutro"...i osmeh na licu!!!!

Živela Ljubav!!!

Danas nema egzaktnih aspekata, na žalost prisutan je jučerašnji - opozicija Marsa i Saturna! Ali neću o njemu danas....meni ga je preko glave!!! Radije ću o aspektima koji dolaze...Za dva dana dolazi Jun... nagoveštava dolazak leta....eto razloga za radovanje!!! U pripremi je mesečni izveštaj za Juni...pišem ga u pauzi....Najlepše od svega je što će Venera u Junu biti jedna od glavnih zvezda :))), što će biti lepo aspektovana i zbog čega mogu da kažem: Vratiće se osmeh u naš grad, na naša lica.....Najpre će Venera biti u trigonu sa Saturnom 1.Juna!!! Stabilizovaće se naši odnosi...preuzećemo sudbinu u svoje ruke....više odgovornosti, stabilnosti, vernosti, dugotrajnosti....Već 3.Juna Venera u konjukciji sa Uranom!!! Da malo "razbije" učmalost, dosadu, rutinu....Doneće nam i raznorazna iznenađenja! Poraviće se muško - ženski odnosi zahvaljujući sekstilu Venere i Marsa 9.Juna....Lep početak Juna, zar ne... Samo dan pred dolazak leta 20.Juna, Venera u sekstilu sa Neptunom....romantičari dolazi naše vreme :)))...I na kraju da sve lep začini strašću 24.Juna Venera u trigonu sa Plutonom!!! Više u Zvezdama u Junu uskoro!!!



Sutra nas čeka poslednji dan Maja....Lepo će se završiti ovaj mesec....Mars posle teškog aspekta opozicije sa Saturnom sutra u sekstilu sa Uranom!!! Mars i Uran u sekstilu doneće nam razne mogućnosti....posebno da učinimo nešto za sebe, nešto drugačije, originalnije!!! Budite otvoreni za nove ideje, nove ciljeve, poduhvate....Pomoći će Merkur u trigonu sa Plutonom....intuicija, inspiracija...velika mentalna snaga....Regeneracija kroz misli, reči....Lep kraj i još lepši početak!!! 



Hvala bogu, što je dobra vila,
katkad i na mojoj strani.
Ispod njezinih se krila,
krhko srce lakše brani.


Нема коментара:

Постави коментар