уторак, 23. мај 2017.

"Da nije nade, srce bi puklo"....Danas na zvezdanom nebu..




Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca
Mesec je u Ovnu
08:15 Mesec trigon Saturn
08:59 Mesec konjukcija Uran
Mesec u praznom hodu od 08:59 do 14:32
14:32 Mesec prelazi u Bika

★Planete:
Danas nema egzaktnih aspekata

11.Maj Mars kvadrat Neptun
19.Maj Saturn trigon Uran ("Da nije nade, srce bi puklo.")
19.Maj Jupiter opozicija Venera
25.Maj Venera kvadrat Pluton
29.Maj Mars opozicija Saturn

Mesec je u Ovnu, od jutros na 28*....
Vesti od jutros ni malo lepe...Na koncertu mlade pevačice Arijane Grande u eksploziji poginule su najmanje 22 osobe...vesti kažu da među njima ima i dece :-(... Sigurna sam da nema roditelja koji ima tijnedžere nije zgrožen i preplašen....Svet definitivno više nije sigurno mesto...bilo gde!!!
Ariana Grande devojka Rak/Jarac sa Merkurom u Raku, Mesecom i Jupiterom u Vagi (konjukcija)

I ako je konjukcija Meseca i Urana egzaktna od jutros....ona je bila prisutna i noćas....Ova konjukcija obično donosi iznenađenja....i prijatna i neprijatna!!! Ovo je vrlo buntovna energija, često bez kontrole...Pročitala sam da je ovaj događaj najavljen na Twitteru!!!
Kada su u pitanju negativni uticaji nekog aspekta uvek se setim Mileta Dupora (jedan od naših najuspešnijih astrologa) i njegovih tumačenja...koja često zvuče vrlo zlokobno i uznemirujuće. Ovu konjukciju je nazvao PREPAD!!! On je za konjukciju Meseca i Urana između ostalog napisao ovo: "opasno i tragično naročito u vatrenim znacima"....Ova konjukcija se i dešava u vatrenom znaku u Ovnu!!! Ovan vlada Velikom Britanijom!!! Vladar Ovna Mars...u Blizancima u dva aspekta koji nisu egzaktni ali...Mars u kvadratu sa Neptunom u Ribama (11.Maj) i Mars u opoziciji sa RxSaturnom u Strelcu (29.Maj)! U mesečnom izveštaju pogledajte oba aspekta...posebno ovaj drugi!!! Još jedan aspekt Mars je aktivan: Mars inkonjukcija RxPluton u Jarcu!!! Mentalni i fizički lom....Ciljevi koji su često opsesija!!!
Tri planete su retrogradne: Jupiter u Vagi, Saturn u Strelcu i Pluton u Jarcu...snažan uticaj prošlosti...Ne bih ja više o ovome...lako je biti general posle bitke!!! I ako izbegavam da pišem o negativnim uticajima nekih aspekata uvek ih ipak predočim....ne da bih "pogodila" već da se pripremimo u ovom ludom svetu...Danas tamo sutra ko zna gde!!!





“Odlučio sam da se držim ljubavi. 
Mržnja je prevelik teret koji se mora nositi na plećima.” - M.L.King

Mesec je dok ovo pišem u praznom hodu...i moj mozak kao da je u praznom hodu....bez obzira što je jako lepo aspektovan sa mojim planetama: sekstil Mesec, trigon Uran....ova energija kaže :"piši"!!! Merkur u Biku me je sasvim usporio....nije to energija koja mene pokreće...već moj Merkur u Lavu, on piše i kada mi se ne piše....čak i ako je Merkur u Biku u kvadratu sa mojim Merkurom u Lavu...upravo taj kvadrat me gura na akciju i on kaže "napiši"!!! I eto pišem i ako stvari koje pišem nisu lepe....Tran RxJJupiter u Vagi je u trigonu sa mojim Nat Marsom u Blizancima i tako zajedno traže makar i zrno optimizma!!! Konjukcija Meseca i Urana u mojoj 7.kući i oni kažu oglas se!!!
Mesec će u 14:32 preći u Bika!!!  Izađite u prirodu....nekada je priroda lek za sve!!!

★Ove nedelje na nebu:
★Ovog meseca na nebu:

Нема коментара:

Постави коментар