среда, 24. мај 2017.

"End of May".....






Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca
Mesec je u Biku
04:13 Mesec konjukcija Merkur
13:12 Mesec sekstil Neptun
21:08 Mesec trigon Pluton
Mesec u praznom hodu od 21:08 do 14:15 (25.Maj)
Sutra:
14:15 Mesec prelazi u Blizance
21:44 Mesec konjukcija Sunce (Mlad Mesec)
★Planete:
Danas nema egzaktnih aspekata
25.Maj 18:21 Venera kvadrat Pluton






Mesec je u Biku, od jutros na 12*
Danas Mesec lepo aspektovan....još od pre svitanja Mesec i Merkur u Biku u konjukciji...i jutros su ali nešto slabijoj...Duša (Mesec) i Um (Merkur) zajedno!!! Mesec nastavlja svoj put dalje, ostavlja Merkura i već sat posle podneva Mesec u sekstilu sa Neptunom u Ribama....malo romantike, mašte, umetnosti, snova na javi....Ko uspe blago njemu....ima nas koji moramo da radimo :))). Ako ipak malo "odlutamo" makar u vreme pauze....niko nam neće zameriti :))). Kraj dana biće obeležen trigonom Meseca i RxPlutona u Jarcu...snažna energija, pokretačka energija!!! Međutim....RxPluton je deo nekih energija koje nam mogu pokvariti i raspoloženje i planove....

Pluton je ovaj sa strane :))
Sad ga ima sad ga nema....ne mogu da se dogovore

I ako danas nema egzaktnih aspekata...približavaju nam se neke energije (aspekti) koji će sutra biti više nego aktuelni...RxPluton u Jarcu na 19* već je neko duže vreme u kvadratu sa Uranom u Ovnu na 26*!!! Oni su u dozvoljenom orbisu delovanja tako da taj kvadrat "radi"...Pluton je i već neko vreme u kvadratu sa RxJupiterom u Vagi (od 30.Marta) i on je tu sa svojom energijom nekada slabijom nekada jačom!!! Dakle, najjači je trenutno kvadrat RxPlutona i Venere (sutra), ali tu su i kvadrati RxPlutona sa RxJupiterom i kvadrat sa Uranom!!! Svi zajeno su u T-kvadratu...ali o njemu kasnije!!!

Venera kvadrat Pluton

Sutra u 18:21 RxPluton u Jarcu u egzaktnom kvadratu sa Venerom u Ovnu na 19*!!!
Prvo što možemo pomisliti je kako će ovaj kvadrat uticati na naš ljubavni život....ili na našu Veneru :))....Odgovor je jasan i očigledan....uticaja će biti...sve zavisi šta će ova energija zateći!!! Kvadrat obično donosi napetost....tako je i ovde!!! Pluton ovde može probuditi neke duboko skrivene stvari, ono što smo potisnuli, "zakopali"....Kvadrat bi mogao da probudi neke strahove, da probudi ili produbi nesigurnost....potrebu da se kontroliše, manipuliše i sl. Nešto kao odbrambeni mehanizam! Manipulacija je jedna od manifestacija ovog kvadrata!!! Ljubomora, posesivnost, opsesija....su takođe deo ove energije!!! Dakle, šta zatekne ova energija to će se i dešavati....Pre ove energije Venera u Ovnu je bila (i još uvek je) u opoziciji sa RxJupiterom u Vagi (19.Maj)...tada su već započele neke nevolje na ljubavnom planu...RxJupiter sve širi....Pre svega ovog imali smo i Venerin retrogradni ciklus...što je bitno za ovu priču. Bitno je kako ste iz tog ciklusa izašli!!! Sutrašnji kvadrat Venere i Plutona je samo neka vrsta kulminacije!!! Tako da nikada samo jedan aspekt nije "kriv" za neka dešavanja...priča je uvek šira!!! Suzdržite se vi koji ste u vezama!!! Ne manipulišite, ne ljubomorišite, izbegavajte (nad)moć i kontrolu....Ili se čuvajte tih energija od strane partnera!!! Ne pretite, nemojte ni da postavljate ultimatume...isto tako budute oprezni ako se vama preti i postavljaju ultimatumi!!! Neki odnosi bi mogli neslavno da se završe....u najmanju ruku vrlo burno!!!




Ako ste sami u emotivnom smislu....u vreme ovog kvadrata ako nekog upoznate tu bi strast mogla da bude presudna i očigledna....Ovo je i energija tkz. zabranjenog voća! Mogu vas magnetski privući neki vrlo šarmantni ljudi...Mogli bi postati predmet želje!!! Ljubav i sex ovde često ne idu ruku pod ruku!!! Više o ovom aspektu OVDE!!!
Sledeći kvadrat između Venere i Plutona je 27.Oktobra 2017.


Juče Novi Sad


Još od 17.Maja imamo inkonjukciju Jupitera i Neptuna....i tada sam pisala o vremenskim (ne)prilikama!!! Jupiter je retrogradan i on nas često vraća u ne tako davnu 2014. godinu kada su nas zatekle nezapamćene poplave...I ovih dana su poplave...ne tako kao što su tada bile...ali poplave su poplave....a to najbolje znaju oni koji žive pored nekih reka....
Trenutno RxJupiter je aktuelan kao i RxPluton u Jarcu...RxJupiter u Vagi je u opoziciji sa Venerom u Ovnu, u inkonjukciji sa Neptunom u Ribama i u kvadratu sa RxPlutonom u Jarcu....U sve ovo će se umešati kvadrat Venere u Ovnu sa RxPlutonom u Jarcu!!! Zapravo, oni grade T-kvadrat konfiguraciju koja nije egzaktna ali je dovoljno jaka da nam "zabiberi" život!!!

Prestaće ovaj T-Kvadrat kada se Venera dovoljno odmakne od ovih energija (opozicija i kvadrat)....★Sledeći Venerin aspekt je trigon sa RxSaturnom u Strelcu 1.Juna, zatim i konjukcija sa Uranom u Ovnu na 27* 3.Juna!!! Venera će preći u Bika 6.Juna, i prvi aspekt će biti sekstil sa Marsom u Raku  9.Juna!!! Slede nam mnogo lepši dani za Veneru!!! Idemo polako u susret letu sa baš lepim energijama Venere!!! Namerno sam vam napisala sve ovo da imate u vidu i da imate čemu da se radujete....Budite oprezni ovih poslednjih dana Maja!!! Venera će u Junu praviti sve same dobre aspekte...posle onih iz početka Juna slede i drugi: Venera sekstil Neptun 20.Juna, Venera trigon Pluton 24.Juna (opet Venera i Pluton ali sada u drugačijoj energiji).....Lep kraj proleća i početak leta je pred nama kada je Venera - ljubav u pitanju!!! Izdržite još malo!!!



Sutra nas čeka jedna pozitivna energija....★Mlad Mesec u Blizancima....energija novih početaka!!! Ova energija se dešava par sati posle kvadrata Venere i Plutona!!! I ništa nije slučajno!!!
O svim ovim aspektima mnogo više:
★Ove nedelje na nebu:
★Ovog meseca na nebu:

★★★I za kraj....nije mi namera da vam pokvarim utisak, već da se pripremite....U tekstu je pored ostalih spomenut aspekt kvadrata Jupitera i Plutona!!! Jedno malo podsećanje da bi bili spremni je da ćemo ovaj kvadrat imati još jednom: 4.Avgusta 2017.!!! Posle njega ćemo imati još jedan aspekt koji sada nije aktuelan a to je opozicija Jupitera i Urana 28.Septembra!!!


Нема коментара:

Постави коментар