четвртак, 18. мај 2017.

Iskoristite ovaj dan - Capre diem... Sunce sekstil Kiron



"nek ovaj dan novi dan bude 
dan samo za nas ...


Dobro ti jutro ljubavi 
uz tebe sreća postoji 
tvoja je ruka jedina luka 
zagrli me ..."


Danas na zvezdanom nebu:
★Mesec:
Kretanje Meseca u Vodoliji
07:38 Mesec trigon Mars
23:00 Mesec sekstil Uran
23:05 Mesec sekstil Saturn
★Planete:
Kretanje planeta i aspekti
Venera u Ovnu izlazi iz retrogradne senke
22:06 Sunce sekstil Kiron

08:15 Saturn trigon Uran 19.Maj
16:11 Venera opozicija Jupiter 19.Maj
10:36 Jupiter inkonjukcija Neptun 17.Maj


Mesec je u Vodoliji, od jutros na 19*.... Jutro kreće sa snažnom energijom trigona Meseca i Marsa u Blizancima...energije vam sigurno neće faliti, sve akcije sa ovim aspektom Meseca imaju šansu za uspeh, sa njim se pojačava naša snalažljivost, samouverenost, hrabrost...Lako je uhvatiti se u koštac sa svim mogućim problemima u toku dana...Zbog Meseca u Vodoliji sa ovim aspektom sva grupna dešavanja su povoljna, prijateljski odnosi i sl. Zbog Marsa u Blizancima očekujte i vrlo aktivnu komunikaciju...i svestranu jer su u saradnji dve energije vazduha Vodolija i Blizanci!!! .Iskoristite ovaj dan - Capre diem!!! 
Na kraju dana još dva aspekta Meseca sekstil sa Uranom u Ovnu i mogućnost raznih iznenađenja...Pre odlaska u krevet možda neka iznenadna vest ili poseta :))). U isto vreme Mesec će biti u sekstilu sa RxSaturnom u Strelcu, tu je šansa da mirno odete u krevet :)) Doduše šta bude jače...Uran ili Saturn :))).




Vest dana je ipak Venerin izlazak iz retrogradne senke!!!
Ljubavni život do kraja Maja i u Junu!!!
Konačno i to da se dogodi....:))). Lakše će se disati...Venera je sada na 12* 51*, kada oko 15h pređe na 13* prestaje senka!!!  Od 30.Januara do danas Venera u posebnom stanju :))). 
Prvi aspekt Venere u Ovnu biće opozicija sa RxJupiterom u Vagi 19.Maja, drugi je Venera u Ovnu kvadrat RxPluton u Jarcu 25.Maja!!! Razmišljajte ovako...posle perioda retrogradnosti dolazi period koji će nas na neki način prodrmati....Dakle nema spavanja!!! Ljubavni život (tranzitna Venera) do kraja Maja pomalo napet!!! U Junu na samom početku 1.Juna Venera u Ovnu trigon RxSaturn u Strelcu.....smirenje!!! Neće dugo to trajati jer već 3.Juna Venera i Uran u Ovnu u egzaktnoj konjukciji....neka iznenađenja!!! 6.Juna Venera prelazi u Bika!!! Venera svoja na svome :)). 9.Juna Venera u Biku sekstil Mars u Raku...intezivni muško-ženski odnosi...20.Juna Venera u Biku sekstil Neptun u Ribama....romantika kao začin ovim odnosima!!! 24.Juna Venera u Biku trigon RxPluton u Jarcu strast kao začin :))) 5.Jula Venera prelazi u Blizance!!!
Dakle, našu Veneru uskoro (bez retrogradne senke) čekaju dva izazovna aspekta koja možda kod nekih od vas već deluju!!! Opozicija je manje nezgodna...jer u njoj su dve planete sreće Venera - mala i Jupiter - velika!!! Sa jedne strane energija Ovna (JA) sa druge strane energija Vage (TI)...Svaka strana vuče na svoju stranu!!! Poenta je naći se na sredini....Nešti teži je kvadrat Venere i Plutona...zbog energije koja donosi ljubomoru, posesivnost, kontrolu, manipulacije i sl. Ovo su velika iskušenja za Veneru ali i za nas već prema položaju Tran Venere u Ovnu, RxJupitera u Vagi i RxPlutona u Jarcu u vašim horoskopima!!! Neko će sve ovo teže podneti neko lakše!!!
Za kraj na temu izlaska Venere iz retrogradne senke malo podsećanje....Venera će ponovo ući u retrogradnu senku 2.Septembra 2018.sa 25* Vage!!! Retrogradna će biti od 5.Oktobra sa 10* Škorpije do 16.Novembra 2018. Iz retrogradne senke će izaći 17.Decembra 2018.!!! Iste 2018 i Mars će biti retrogradan!!!



Danas još jedna lepa vest....Sunce u Biku sekstil Kiron u Ribama
Sve što hoću, MOGU"!!!
Aspekt izlečenja ili (za)lečenja!!! Svi imamo nešto bolno u životu u prošlosti....kao i neki nezavršen posao oko toga!!! Neke rane ili boli - Kiron!!! Danas i ako kao kratkotrajna energija i aspekt Kiron u saradnji sa Suncem donosi volju za životom....Kada je neko bolan, bolestan i sl. najlakši put do izlečenja je zapravo VOLJA ZA ŽIVOTOM!!! Kada bolesnik ima volju za životom sve je lakše....



Kada se ovako (i na kratko) Sunce i Kiron sretnu u dobroj energiji (sekstil) sve je moguće!!!
Sunce je naša volja, ego, karakter, vitalnost, zdravlje....Kiron je učitelj i iscelitelj....Kada se ovako nađu u sekstilu Sunce svojom toplinom može obasjati rane - Kiron....toplota leči!!!
Ne postoje neizlečive bolesti postoje samo neizlečivi ljudi.... Samo oni koji ne žele da menjaju svoje navike mogu biti neizlečivi!!! Ovo se odnosi i na bolesti duše, na emotivne rane....Ovaj dan treba iskoristiti....Iskoristite ovaj dan - Capre diem.... mislim na ovu kratkotrajnu energiju....Za menjanje navika, za početak ozdravljenja...jer nije realno očekivati da se neko u jednom danu izleči....Ali je realno da se u proces izlečenja krene sa realnim planom....Neka Sunce najpre osvetli problem, ranu i sl. tu je Kiron koji pruža ruku i mogući lek!!! Možda je lek u prirodi (Sunce u Biku) u zemlji (Sunce u Biku)....svakako da ova energija nudi neko praktično rešenje!!!

★Ove nedelje na nebu:

Нема коментара:

Постави коментар