понедељак, 22. мај 2023.

Nedeljni horoskop - Šta rade zvezde u periodu od 22.maja do 29.maja...


Moto nedelje:
"Moramo se navići da na najvažnijim raskrsnicama 
ne nalazimo uvek znakove"


Ove nedelje na zvezdanom nebu:

22.maj 07:56: Sunce sekstil Mars
23.maj 07:12: Mars kvadrat Jupiter
25.maj 01:39 Venera kvadrat Kiron
25.maj 05:20 Mars kvadrat SMČ
26.maj 09:36: Venera sekstil Uran
27.maj 16:29 Jupiter konjukcija SMČ u Biku
27.maj 17:22 Mesec kvadrat Sunce - Prva četvrt
28.maj 12:45: Sunce kvadrat Saturn


Nedelja počinje sa Mesecom u Raku (od 05:28) i Suncem u Blizancima...
Nedelja počinje i Velikim kvadratom.
Danas su Sunce (Blizanci), Mars (Lav) i RPluton (Vodolija na 0°
Kada su planete na ovom stepenu sve je mnogo intezivnije!
Prošla nedelja bila je više nego intezivna, taj intezitet se nastavlja ali i lagano će jenjavati...


Sunce u Blizancima ove nedelje
22.maj 07:56: Sunce sekstil Mars
28.maj 12:45: Sunce kvadrat Saturn

Sunce ima indirektnu ulogu u Velikom krstu, nešto kao Izlaz i rešenje!
Sunce je od juče u trigonu sa RPlutonom - Energija promene... sa ovom energijom možemo krenuti u Čišćenje života...Danas je Sunce i u sekstilu sa Marsom u Lavu, energija koja kaže - Pokrenite svoje ambicije...pokrenite se, krenite u akciju...

Mars u Lavu i RPluton u Vodoliji su i dalje u jakoj opoziciji, Sunce je ovde kao što sam već napisala energija koja nudi Izlaz...Izlaz je u komunikaciji, informacijama, razmeni mišljenja, ideja...Sunce je u Blizancima pa postoji i Izbor (Blizanci - dva)! Sunce ovde dodaje energiju vazduha, opušteniju energiju, dodaje potrebu za druženjem...ima mesta i za leptiriće i humor...

U nedelju, Sunce će biti u kvadratu sa Saturnom u Ribama, "ne vole" se energije Blizanaca i Riba (kvadrat). Ova energija poručuje - (Za)stanite malo... odmorite, budite strpljivi, ako nešto ne ide možda je to s razlogom. Vežbajte mir i staloženost....i sačuvajte prisebnost! 


Mars u Lavu ove nedelje
23.maj 07:12: Mars kvadrat Jupiter
25.maj 05:20 Mars kvadrat SMČ

Okosnica priče ove nedelje je ipak Veliki krst!
U utorak na njegov dan Mars će biti u egzaktnom kvadratu sa Jupiterom u Biku u četvrtak Mars će biti i u egzaktnom kvadratu sa SMČ u Biku! Ovo je sukom između energija Lava i Bika (kvadrat)!

Ako znamo da Jupiter "proširi sve što dotakne", ovde Jupiter vodi u preterivanja, precenjivanja i rizike, negde i u gubitke - Ko hoće više nego što se može....Ima u ovoj energiji oportunizma ili neprincipijelnog korišćenja povoljnih prilika za ostvarivanje sopstvenih, uskih, sebičnih pragmatičnih interesa i ciljeva, ne vodeći računa o moralu, opštim interesima i dugoročnim ciljevima. 

Mars u Lavu će nas dovesti do raskrsnice puteva - SMČ opozicija JMČ, Mars će biti u kvadratu sa SMČ u Biku i u kvadratu sa JMČ u Škorpiji - Kojim putem ići...Aktiviraće se Veliki krst još jednom! Zamislite da ste na nekoj raskrsnici....udahnite, izdahnite i krenite...krenite putem kojim treba ići a on je u pravcu SMČ, iza sebe ostavite prošlost, otpustite sve što ne valja, što vas guši, sputava, vraća unazad....


Venera u Raku ove nedelje
25.maj 01:39 Venera kvadrat Kiron
26.maj 09:36: Venera sekstil Uran

Kiron će Veneru podsetiti na neke rane, Uran će ponuditi promene!
U četvrtak će Kiron aktivirati neke naše rane kroz kvadrat sa Venerom, ljubav ovde može i da zaboli - Ljubav nije ljubav ako boli...Ovo je negde "slomljeno srce". Venera je u Raku ovo su i porodične rane i traume, Kiron je u energiji koja u prvi plan stavlja JA (Ovan). Boli srce, boli duša...nije lako.
Ali Kiron je u isto vreme i rana i lek (ključ)! Budite hrabri, budite svesni i krenite u (iz)lečenje!
Samo dan posle Venera će biti u sekstilu sa Uranom u Biku i ovde ide ona izlizana rečenica Očekujte neočekivano. Očekujte iznenađenja, očekujte da Uran razbije dosadu i rutinu. Ova energija je poželjna ovo je energija - Originalna ljubav...Budite originalni i očekujte Uranovska čuda! Uran donosi i neki vid slobode i oslobađanja! 


Jupiter u Biku ove nedelje
27.maj 16:29 Jupiter konjukcija SMČ u Biku

I Jupiter ove nedelje na raskrsnici
Posle kvadrata sa Marsom u Lavu na početku nedelje, u subotu će se Jupiter sresti (konjukcija) sa SMČ u Biku, ujedno će biti i u opoziciji sa JMČ u Škorpiji. Odavno ste obavešteni o ovom tranzitu - Vreme je za rast....(duhovno i materijalno bogastvo). 
Nije jednostavna ova energija jer su i Jupiter i Mesečevi čvorovi deo priče o Velikom krstu!
Budite oprezni kao što bi bili na bilo kojoj raskrsnici...birajte put pažljivo!

Istog dana u isto vreme Mesec u Devici biće u kvadratu sa Suncem u Blizancima na 6°05’ - Prva Mesečeva četvrt. Mesec je u fazi rasta ovo je pola puta između Mladog Meseca u Biku (19.maj) i Punog Meseca u Strelcu (04.juna). Ovo je i energija krize na tom putu između dva ciklusa!


Neka vam zvezde budu naklonjene...


Pesma nedelje:


Izradu horoskopa, astrološke konsultacije možete zakazati 
porukom na Viber +38163352286 ili mail snezana9@gmail.com


Pročitajte:


AKTUELNO na zvezdanom nebu 2023









Нема коментара:

Постави коментар