субота, 4. јул 2020.

Nova normalnost...i kako ostati normalan...


Zvezdani(n) zapis 2941
Subota. Saturnov dan.
Saturn je u Jarcu retrogradno na 29°

Već sve znate...Saturn se vratio u Jarca da dovrši neke poslove...ali i da nam pomogne da savladamo jednu od njegovih najvećih lekcija ovog trenutka i pojedinačno i kolektivno, lekciju o odgovornosti!!!
Da je ovaj Saturnov povratak u Jarca jako bitan govori i činjenica da je ovo njegova poslednja poseta Jarcu (sledeća će se dogoditi 25.januara 2047.godine)!

Nova normalnost...
Kratkim boravkom u Vodoliji nagovestio nam je šta će biti naša nova stvarnost i nova normalnost...
Ne znam da li smo svi shvatili da moramo nešto promeniti ali ipak pre tih promena Saturn nas sve vraća da još jednom pređemo lekciju...i da se lakše suočimo sa novom stvarnošću....
Ne znam šta vama prvo padne na pamet kada se spomene "nova normalnost"...meni padaju na pamet poljupci, rukovanje, zagrljaji...Ljudi teško menjaju navike...pa su pronašli nove načine pozdravljanja...neki drugi ne haju i rade sve isto kao do sada...Sada mi još nešto pada na pamet...mislim da će nama najteže biti da ne postanemo nenormalni u ovim uslovima...

Sada je na 29° stepenu prekretnice i tu će biti sve do 16.jula!!!
Ovo je na neki način i kritični period za sve nas...prvi je bio u martu od 10. do 21.marta (u ovom periodu je proglašena pandemija, kod nas proglašeno vanredno stanje, najveći broj smrtnih slučajeva u Italiji, prvi smrtni slučaj u Srbiji...)
Još jednom će biti na 29°....od 07. do 17.decembra, tada ćemo moći i da uporedimo sva tri perioda!


Od 02.jula ponovo imamo snažnu energiju Jarca: Jupiter, Pluton i Saturn....i svi retrogradni! Družiće se ova trojka sve do pred kraj ove godine...Već sam ranije napisala:
Tokom cele ove godine sudbinu nam kroje Jupiter, Saturn i Pluton
Već nas dobro "drma" konjukcija Jupitera i Plutona (drmaće nas i 12.novembra)....što se tiče Saturna i Plutona ranije sam napisala i ovo: Od 10.septembra 2020. između Saturna (retrogradan u Jarcu) i Plutona u Jarcu ponovo će biti 3° udaljenosti sve do 13.oktobra! I dalje će biti blizu ali će se razadljina povećavati...U martu 2021. nemamo više ovu  konjukciju!!!
Dakle, što se ovih planeta tiče i njihovih konjukcija nema opuštanja sve do kraja novembra!
Neke veće i značajnije promene i priča o novoj normalnosti dogodiće se od 21.decembra kada se sretnu Jupiter i Saturn u Vodoliji na 0°29'.

★U glavi mi se vrti rečenica od juče: "U nedelji smo maksimuma zaražavanja, vrhunac se očekuje ovog vikenda"! A juče je bio i crni dan po broju umrlih u našoj zemlji...Ništa bolje nije nigde ni u okruženju ni tamo daleko...
Bolnice se pretvaraju u kovid bolnice...a da li se razmišlja o "normalnim" bolestima! Ja sam ovu dilemu proživela sa svojom majkom...


Nas ovog vikenda čeka Pun Mesec i pomračenje Meseca u Jarcu!
Jaka energija Jarca u vreme sezone Raka (Sunce i RMerkur u Raku)!
Ove dve energije su suprostavljene a pitanje koje nam postavljaju je Kako se snalazite na relaciji posao - kuća?!
Ova energija Punog Meseca i pomračenja događa se u ponovnom vrhuncu pandemije!
U vreme kada smo shvatili ali izgleda ne i prihvatili da svet više nije onakav kakav je bio i da se menja pred našim očima!
Sa energijom Punog Meseca i pomračenja Meseca dolazi energija kulminacije i najviše mi se zbog ovog u glavi vrti ona rečenica!
Jarcem vlada Saturn a on je od nedavno na 29° i zbog toga ide i poređenje sa martom!
Kulminacija na osi Rak - Jarac: nematerijalno, bezuslovno, emotivno I materijalno, uslovno...
Da mi lepo ispratimo ovu energiju jer sledeće pomračenje u Jarcu dogodiće se u 06.jula 2028.



Dnevni aspekti:
Mesec je u Jarcu od 06:48CET

Pre ulaska u Jarca bio je u konjukciji sa RJMČ i u opoziciji sa RSMČ....najava pomračenja!
Danas će Mesec biti u kvadratu sa Marsom u Ovnu... najava nervoze, nemira, burnih dešavanja i događaja..Kasnije večeras Mesec će biti u opoziciji sa RMerkurom u Raku... najava još nervoze, ne baš lepih vesti, duša i razum suprostavljeni...i za sam kraj dana Mesec u kvadratu sa Kironom u Ovnu...i neka bol u duši...I ovo je primer kako se energije ne slažu, energije Jarca i Raka, energije Jarca i Ovna!!! Rak - Jarac - Ovan su u prirodnom T-kvadratu!
18 minuta posle ponoći Mesec u trigonu sa Uranom u Biku...ipak lepe vesti ili samo velika potreba i osećanje slobode, ovo je prilika da se nešto promeni....
Nedeljno jutro 06:44 u znaku Punog Meseca i pomračenja Meseca u Jarcu.
Ne baš lagano buđenje pod uslovom da ćete moći da spavate u noći između subote i nedelje!
Posle energije kulminacije Mesec će biti u trigonu sa Neptunom u Ribama (nedelja)...možda se ipak naspavate i spremno dočekate ponedeljak i novu nedelju jula!



Нема коментара:

Постави коментар