уторак, 30. јун 2020.

Kada se sretnu kralj bogova i bog podzemlja...drugi put ove godine....


Zvezdani(n) zapis 2937
Utorak. Marsov dan.
Mars je u Ovnu na 1°

I dalje je u sekstilu sa RSaturnom u Vodoliji...to je onaj - Izdržati sve...aspekt! Sigurno ste osetili nalet ove energije...Kratko traje...ali traje! Mars traži akciju!!! RSaturn u Vodoliji nudi pomoć...ALI...on je već od 02.jula ponovo u Jarcu i dolaze neka nova - stara pravila, o tome u narednim tekstovima!  Danas je ipak nešto drugo u prvom planu....Danas na zvezdanom nebu:
30.jun 07:46: RxJupiter konjukcija RxPluton na 24°

Drugi od tri susreta ovih planeta...začiniće ovu nedelju, početak jula...
U ovom drugom susretu i Jupiter i Pluton su retrogradni...
Ovaj drugi susret je nešto kao druga šansa, druga prilika za sve nas...

Prvi susret se dogodio 05.aprila:
Dogodio se ovaj susret u nezgodno vreme u vreme ekspanzije korona virusa zvanog Kovid 19!
I ovaj drugi susret preti da bude sličan...Sve je isto, iste planete isti znak isti stepen...ali planete nisu direktne već su na retrogradnom putovanju!
Vraća nas ova konjukcija na stare nerešene probleme!
Problemi iz tog perioda se uvećavaju (Jupiter) inteziviraju (Pluton)!

Drugi susret - druga šansa
Na ličnom nivou ovo je prilika da utvrdite gde se nalazite kada je u pitanju vaša profesija, karijera, uspeh, položaj, status, odnos prema autoritetima....struktura vašeg života - Jarac!!!
Pogledajte gde se nalazi 24° Jarca u vašim natalnim kartama?!
To mesto, ta pozicija je sada najaktuelnija i ove nedelje ali i od početka ove godine a biće i do kraja ove naporne 2020. godine!
Prošle godine 02.decembra Plutonu se pridružio i Jupiter! Sada su na istom 24° i zajedno su započeli novi ciklus! Novi ciklus znači da je stari završen! Prethodni njihov ciklus započet je 11.decembra 2007. u Strelcu na 28° jako blizu Galaktičkog centra!
Možda vam ovo pomogne da shvatite kako "radi" ova energija! Setite se gde ste bili tada!
P.S. Meni ovaj datum znači mnogo 11.decembra je rođendan moje majke! 

Ovaj sadašnji ciklus započet 05.aprila 2020. trajaće  do 04.februara 2033. (Jupiter i Pluton će tada biti u Vodoliji na 14°). Novih 13 godina je pred nama! Ali pre toga prvo ovaj sadašnji ciklus mora da se završi...Poslednji susret Jupitera i Plutona u Jarcu dogodiće se 12.novembra 2020.


Šta ovaj sadašnji susret znači za nas u globalnom smislu:
Svet se menja pred našim očima!
To se događa zapravo još od jednog drugog susreta....susreta Saturna i Plutona koji se dogodio 12.januara 2020. (na 22°, dakle jako blizu ovog 24°) čiji je uticaj krenuo krajem 2019. godine pa otuda i naziv virusa Kovid 19!!! Možda tada toga nismo bili svesni, u aprilu smo postali svesni, svesni smo i sada u junu....bićemo i u novembru/decembru....

Današnja konjukcija RJupitera i RPlutona je samo okidač za promene koje su krenule ranije....sada nas ova energija vraća da dovršimo nedovršeno...
Na globalnom planu sve očigledniji finansijski potresi...
Virus i dalje prisutan možda na isti način ali ga sada svet drugačije doživljava...Nećete sada videti gotovo nigde #ostanikodkuće....eventualno i retko možemo videti #budiodgovoran ili budimo odgovorni!!! Ostaje pitanje kako biti odgovoran kada sve košta i maske i rukavice i sredstva za dezinfekciju...a treba i nešto jesti, platiti nagomilane račune....

Na sve ovo u prvom planu je pitanje dominacije! 
Koliki je uticaj na mase! U svim delovima sveta je više nego očigledno kontrolisanje masa! Zapravo pokušaj da se mase kontrolišu! Možete da pogledate u svoje "dvorište" možete i u komšijino....ali i u neka dvorišta tamo daleko na nekom drugom kontinentu! Svuda je isto....postoji nametanje moći, kontrolisanje kroz moć...Ovde se nameće pitanje koliko situacija sa virusom "pomaže" da ova kontrola (nametanje kontrole) bude jača i intezivnija!
Sa ovom konjukcijom Jupiter/Pluton mi zaista možemo govoriti o teorijama zavera...O nekim drugim teorijama zavera gde je Neptun upleten možemo imati sumnje...ali ovde to nije reč! Jupiter i Pluton zaista donose stvarne teorije zavere...a one i idu kroz nametanje kontrlole, kroz razne manipulacije i slično!!!


U kakvom okruženju je današnja konjukcija:
Mars je u Ovnu i on već sam naglasila traži akciju, on je direktan u stanju koje najviše voli ali već u julu 25. ulazi u retrogradnu senku, ni septembar nije daleko 10. kada će i on u retrogradni hod i kada ćemo čuti bubnjeve u ritmu Marsa u Ovnu.Venera je u Blizancima direktna je ali još uvek u retrogradnoj senci, još uvek nas vuče ka prošlosti...
Sunce i Merkur su u Raku pa pored naglašene teme Jarca imamo i naglašenu temu Raka (sezona Raka). Merkur je retrogradan pa nas i on vuče u prošlost...
Saturn se vraća u Jarca....i ovo leto/jesen pa i zimu opet će harati čuvena trojka: Jupiter, Pluton i Saturn u Jarcu: Tokom cele ove godine sudbinu nam kroje Jupiter, Saturn i Pluton
RNeptun u Ribama trenutno "miruje" uskoro u julu biće u drugom po redu sekstilu sa Jupiterom u Jarcu, nadam se da će biti zapaženiji od prvog! I sve bi bilo super da nije kvadrata Neptuna sa Venerom 27.jula (istog dana kada će se dogoditi sekstil Jupitera i Neptuna)! 
Tu je i sezona pomračenja Sunca i Meseca....uskoro 05.jula poslednja za ovo leto!!!
Mnogo je retrogradnih planeta (uskoro i Kiron u avgustu i Uran)!!!

★Danas je ova konjukcija najjača (Jupiter konjukcija Pluton u Jarcu)...ona se dešava u vreme konjukcije Sunca i RMerkura u Raku i kvadrata sa Kironom u Ovnu! Velika tenzija na relaciji Rak - Jarac - Ovan!!! Kraj juna 2020. uz veliku tenziju i neizvesnost šta nam donosi jul 2020.?! A juli počinje ulaskom Saturna u Jarca 02.jul, Punim Mesecom i pomračenjem Meseca u Jarcu 05.jul!!!
Nije ništa ni crno ni belo, nešto je i u nijansama...01.jula nas očekuje sekstil RMerkura i Urana - biće tu i nekih lepih vesti i iznenađenja!!!
Što se današnje konjukcije tiče ponoviću nešto što sam napisala u aprilu:
Nadam se da će ovo što sam ranije napisala ipak prevagnuti:
"Vera, Nada (Jupiter) da će se teško vreme završiti (Pluton) i da se krene iz početka (Pluton)" Sada imamo drugu šansu...u novembru biće i treće!!!

P.S.Da je ova konjukcija ove 2020. godine posebna govori i činjenica da ćemo je imati ukupno tri puta (dakle tokom cele godine) a da smo neke ranije konjukcije Jupitera i Plutona imali samo jednom i neke nove konjukcije će se dogoditi samo jednom...
Dnevni aspekti
Mesec je u Škorpiji

Mesec je od 47 minuta posle ponoći u strastvenoj i intezivnoj Škorpiji....Noćas je Mesec bio u kvadratu sa RSaturnom u Vodoliji...teška energija za san i snove...sa ovom energijom smo se i probudili, zapravo oni koji su uopšte mogli da spavaju!
Oko 16h Mesec će biti u trigonu sa Suncem u Raku....harmonična energija gde su nam duša i volja u saradnji...Međutim tu je i opozicija Meseca sa Uranom u Biku i moguće su neke iznenadne vesti ne baš prijatne...Srećom tu je i trigon Meseca sa RMerkurom u Raku...i prilika da nekome vama dragom i bliskom kažete šta i kako se osećate...u ovom danu kada neki drugi aspekti i energije imaju moć da vam promene život....na ovaj ili onaj način....Нема коментара:

Постави коментар