петак, 12. јун 2020.

Još 13 dana Venerinog retrogradnog putovanja....sećanje ili vraćanje u 2012. godinu!



Zvezdani(n) zapis 2925
Petak. Venerin dan.
Venera je u Blizancima na 8°

Venera je retrogradna od 13.maja, sutra će biti mesec dana...ostalo je još 13 dana do kraja retrogradnog putovanja Venere...Trenutno je RVenera u sekstilu sa Kironom u Ovnu (egzaktno 11.jun)!!! To je do kraja juna jedini aspekt Venere...25.juna krenuće direktno u julu će ponovo biti u sekstilu sa Kironom (10.jul) ali i u kvadratu sa Neptunom (27.jul)!
Od danas u Beogradu će se održati "Adria tour" - teniski turnir!!! Kakve veze on ima sa RVenerom? 
Pre 8 godina 2012. odigrano je otvoreno prvenstvo Srbije u tenisu gde je trebalo da bude Novak Đoković kao branilac titule iz predhodne godine, ali se povukao sa takmičenja iz privatnih razloga! Sada posle 8 godina Novak će učestvovati u turniru i kao direktor turnira ali i kao učesnik! Energije su vratile Novaka da dovrši neke stvari iz prošlosti! Noletu je bio 22.maja rođendan! RVenera u Blizancima mu tranzitira 5.kućom! Uskoro će preći u 4.kuću - dom, domovina, porodica...

Moj pogled u retrovizor pre osam godina!

Kako RVenera utiče na vas? Da li je i vas vratila u 2012. godinu ili u neko bliže vreme...Ne znam koje aspekte ima RVenera sa vašim planetama ali oni su ti koji opisuju kako "podnosite" Venerino retogradno putovanje. Mnogi od vas će pronaći vezu između sadašnjih dešavanja i dešavanja pre 8 godina u vremenu i prostoru! Neko sa nostalgijom i tugom, neko sa ljutnjom, neko jer će želeti da stavi "pečat" na naku priču....Koliko vas toliko i scenarija! Biće i onih koji neće pronaći očiglednu vezu....možda će se to dogoditi tek za 8 godina od sada (11.maj - 23.jun 2028.RVenera u Blizancima). Sve zbog toga što je Venera uvek retrogradna u istom znaku na oko 8 godina! 
Ono što znam, je da nas RVenera zajedno sa Kironom (sekstil) usmerava na ljubav kao lek (ključ) za neke naše rane -  Ljubav je lek za sve....Vraća nas u april ove godine...neku vrstu završnice imaćemo 10.jula kada je Venera direktna!



Dnevni aspekti:
Mesec je u Ribama

Pred samo svitanje Mesec je bio u kvadratu sa RVenerom (današnji vladar)! Ta energija nas je jutros dočekala budne...Probudili smo se (pre)osetljivi...Želje su ovde jake, takve su i potrebe...Venera vraća u prošlost...Mnogi su od jutros lenji...ravnodušni...Ljubavni ali i drugi odnosi izmiču kontroli...Emotivno nezadovoljstvo ali i finansijsko...
Od jutros Mesec je u trigonu sa Uranom u Biku...ovo je energija koja može promeniti mnogo toga! Neka nova vest, informacija...nešto što vas može razbuditi i pokrenuti...Ovo je energija koja oslobađa od dosade i rutine...Na originalan način možete pronaći rešenje za neke i emotivne i porodične probleme...Ako vam se ukaže prilika za nove planove i ideje...zgrabite to!!!
Popodne Mesec će biti u trigonu sa Merkurom u Raku....empatija u vazduhu...više nego obično bićemo raspoloženi pre svega da (sa)slušamo druge i one nama bliske i one koje sretnemo danas...Sa ovom energijom lakše se uči, čita, komunicira...Neko će se odlučiti za kraći put ili izlet...Moguće su neke lepe vesti, informacije, poruke!!! Najvažnije je da slušate svoju intuiciju!
Mars je od jutros na istom stepenu kao i Neptun, sutra će se dogoditi egzaktan susret! Uticaj ove konjukcije već osećamo prilično intezivno! Sutra u zoru Mesec će se sresti sa Marsom i Neptunom, Mesec će na neki način biti "okidač" za ovu konjukciju! Sve će se dogoditi u vreme Poslednje Mesečeve četvrti....Sutra nas čeka uzbudljiv dan...budite što svesniji da bi mogli da se oduprete Neptunovim pogrešnim signalima!


Нема коментара:

Постави коментар