недеља, 7. јун 2020.

Budite danas nečije Sunce....


Krit 2016.

Zvezdani(n) zapis 2920
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Blizancima na 17°

Sunce se i dalje svađa sa Marsom...prilično je napeto na sve strane...a ništa manje napetosti neće biti kada Sunce formira kvadrat i sa Neptunom u Ribama - 11.juna. Drugačija je ovo vrsta napetosti...Napetost se ovde stvara zbog iluzija, obmana, laži...zbog razočarenja! 
Dobra strana ove energije je što se sa njom može "pobeći" od stvarnosti u svet snova, mašte i kreativnosti - I am a daydreamer...
Sunce je i dalje u konjukciji sa RVenerom zajedno u kvadratu sa Marsom....Flashback - warm nights -Almost left behind...Suitcases of memories...Time after time...

Do kraja juna što se Sunca tiče čeka nas: konjukcija Sunca i RSMČ u Blizancima - 20.jun, prelazak Sunca u Raka - 20.jun, Mlad Mesec u Raku: Sunce konjukcija Mesec - 21.jun i kvadrat Sunca u Raku sa Kironom u Ovnu - 30.jun!!!
Sunce, nedelja, 07.juna 2020.



Dnevni aspekti:
Mesec je u Jarcu

Mesec se polako "smanjuje" ili Mesec opada lagano...Ne znam da li osećate popuštanje pritiska posle Punog Meseca i pomračenja ili još uvek taj pritisak osećate - sve je individualno! Kako god, iza nas je jedno od tri pomračenja ovog proleća/leta! 
Dakle, ipak nema još opuštanja! Ne ljutite se na glasnika!
Danas je Mesec u Jarcu i nudi vam neke vrhove zamišljene planine...Posle energije vatrenog Strelca sada imamo energiju čvrste zemlje Jarca...nadam se da ste taj prelaz osetili kao povoljan!
Danas će Mesec u Jarcu biti u trigonu sa Uranom u Biku! Zemljani trigon! Vreme je za dobre vesti i lepa iznenadna dešavanja. Posle ovakve nedelje koja lagano prolazi potrebne su nam lepe vesti! Nedelja je a ovaj aspekt nudi "razbijanje" dosade i rutine...Budite originalni!
U isto vreme na žalost, Mesec formira i kvadrat sa Kironom u Ovnu a već znate energije Jarca i Ovna se baš ne vole...Ove energije na nas deluju tako što postajemo ranjivi...nešto bi moglo da nas zaboli...Na to ide još jedna neharmonična energija: Mesec će biti u opoziciji sa Merkurom u Raku koji se uvukao u retrogradnu senku....Nervoza, nemir....koji idu od naših misli, reči...Posle dobrih vesti (Mesec trigon Uran) moguće su i neke ne tako lepe vesti...Ne baš najbolja komunikacija sa bliskim ljudima pa pripazite...nije teško "držati jezik za zubima" kada se tako odluči!




Danas RVenera bira pesmu...ista ona koja je još uvek u konjukciji 
sa Suncem i u kvadratu sa Marsom:


Нема коментара:

Постави коментар