субота, 28. јул 2018.

Tvoje nežne godine :).....

Šta da radim ipak sam ja Lav :)))


Subota je Saturnov dan....

Saturn je u Jarcu na 3°, retrogradan je...
Na retrogradni put krenuo je 18.aprila sa 9°!!!
Prešao je 6° do sada...kada stigne do 2° 06.septembra krenuće direktno!!! 


Saturn je u Kvadratu sa Kironom....u trigonu sa Uranom...Pisala sam već o ovim aspektima, poslednji put prošle subote :))
http://zvezdanindnevnik.blogspot.com/2018/07/neka-ti-danasnji-dan-donese-osmehdanas.html

Mesec je i dalje u Vodoliji...
Sada je na 9° i dalje je u društvu RxJMČ i RxMarsa...preko puta su i dalje ★Sunce u Lavu i RxSMČ oni u konjukciji na 5°...egzaktno 29.jula u 02:58 CET!!!
Iza nas je noć Punog Meseca i pomračenja...
Mnogo buke ni oko čega!?!
Videćemo!!!

★Danas Mesec u Vodoliji u kvadratu sa Jupiterom u Škorpiji....kud baš danas :)) na rođendan...
Kada se Mesec u Vodoliji nađe u izazovnom aspektu (kvadrat) sa Jupiterom u Škorpiji....ima da pršti od energije...Vazduh i voda u "sudaru" energija...
Promena raspoloženja je ovde izvesna, od euforije do apatije... Gde je Jupiter tu su preterivanja u emocijama, hrani, piću, svemu što je nedozvoljeno (Jupiter - moral)...Duša (Mesec) ovde želi više, šire, raskošnije, bogatije (Jupiter), ali Vodolija ovde ima svoju priču koja je drugačija od Škorpijine :)). Ovako u kvadratu se ne podnose :)). Ovo je energija optimizma, ali rekla bih preteranog, euforičnog....koji nas može uvesti u neželjene postupke, dešavanja....moralna iskušenja. Ovde vas preterano samopouzdanje i euforija mogu odvesti tamo gde ne želite da budete. Zapravo kasnije shvatite kada euforija prođe da niste to želeli, i onda eto apatije (stanje bez strasti, ravnodušnost i nezainteresovanost)... 
Čuvajte danas novčanik....ali od sebe :)). Ako krenete negde ostavite kartice kod kuće :)))

★Onaj T-Kvadrat je još tu...:((





Srećom pa je tu Venera :))
★Ona je u Devici na 19° i RxPluton u Jarcu je na 19° i oni su od 03:25 CET!!!
Eto nama harmonije kroz trigon....ali i snažne energije regeneracije i trasformacije...
Vala i treba nam...:-)). Moćna je ovo energija Ljubavi...Venera u Devici sve sa vencem na kosi, stidljiva, smerna, večita devojčica...:)) i Pluton u Jarcu....moćan, intezivan, dubok....ovako zajedno u energiji trigona mogu jedan za drugog mnogo da učine....Obe energije su povezane sa zemljom...i Venera i Pluton stoje čvrsti na zemlji....zemlja im daje čvrstinu, praktičnost, pouzdanost....ali i senzualnost :)).
Devica je iz grupe promenljivih znakova, Jarac iz kardinalnih....Prilagodljiva je ova Venera, suptilna, promenljiva...Pluton je pun inicijative, ambicije, strasti....Zajedno mogu mnogo toga!!! Zajedno mogu okusiti intezivno emotivno iskustvo!!!
Ovo je i odlična energija za materijalne stvari...bez novca nema slobode....ova energija će pomoći da se osetimo i emotivno i materijalno sigurni i bezbedni!!!


Nedeljni horoskop od 23.jula do 30.jula...


Već neko vreme ja sam pod uticajem tranzita - Tran Plutona u Jarcu sa mojom Nat Venerom u Devici (trigon) i sve ovo proživljam već prilično dugo....sada me ovaj aspekt "kači" i u solarnom horoskopu :)), ako bar nešto :))). Da imam nešto da se oslonim jer me je "zakačio" i Pun Mesec i pomračenje, i T-Kvadrat i Mesečevi Čvorovi...ma nema šta nije :)))


Sunce se vratilo na poziciju u vreme rođenja...Rođendan, novi početak...nova rođendanska godina predamnom....Ako se po jutru dan poznaje...onda je i ovaj dan bitan za narednu godinu...Kažu da je dobro nešto započeti....ja izgleda nastavljam ono što inače radim :))).
Pored sve gužve na zvezdanom nebu ovih dana...eto imam sreću da je ovaj današnji trigon u mom godišnjem horoskopu, pored njega tu je i trigon Jupitera u Škorpiji sa RxNeptunom u Ribama, njega imam već natalno tako da znam - pomoći će kada zatreba....Tu su i trigon RxSaturna u Jarcu sa Uranom u Biku, trigon RxPlutona u Jarcu sa Junom u Biku, konjukcija mog Lavovskog Sunca sa RxSMČ u Lavu...:))). Ah da tu je i retrogradni Merkur u Lavu bez aspekata!!!





Istog dana rođen....kada i ja....


3 коментара: