уторак, 3. јул 2018.

Nedeljni horoskop od 02.jula do 09.jula...




Ove nedelje na zvezdanom nebu:
05.jul 06:46: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2* Ovna 
05.jul 13:04: Sunce trigon Jupiter
05.jul 13:48: Merkur opozicija Mars
07.jul 20:37: Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 11° Lava
08.jul 16:41: Sunce trigon Neptun

Preključe mesečni izveštaj danas nedeljni....
Kada se ovako spoje dva izveštaja pisanju nikada kraja :)). Posla nikada više, ali zbog onih koji očekuju svaki dan tekst a posebno ova dva izveštaja i prognoze onda tu dileme nema, sedni i piši :)). Pisala i juče u pauzama i shvatila da neću stići da postavim ovaj tekst na vreme. Nadam se da nikada pa ni sada nije kasno!!!
Nedelja pred nama kada su zvezde u pitanju je nedelja koja će najaviti neke bitne događaje u ovom mesecu!!! 
Šta će se dešavati tokom ovog meseca već znate vi koji ste pročitali ZVEZDE U JULU:
Znate i šta će se događati ove nedelje, ali da ukratko još jednom utvrdimo :))).

Nedelja 02.jul - 09.jul:
Ono što nisam napisala je da će ★ Juno asteroid preći u Bika danas, zapravo već je prešao. 
Ovaj podatak je bitan za one koji uče astrologiju ali i za one koji žele više...
Energija Bika dodaje ovoj priči o Juno stabilnost, sigurnost (i emotivnu i materijalnu)...Dok Juno boravi u Biku razmatraće se (energetski) naš odnos prema vrednostima a u vezi partnerstva. Oni koji su u vezama imaće priliku da razmotre da li se osećaju sigurno u toj priči. 
Juno ostaje u Biku do 29.septembra!!!

Još nešto nisam spomenula u mesečnom izveštaju a to je Merkur konjukcija RxSMČ u Lavu na 7° u sredu 04.jula!!! Merkur će pokrenuti (okidač) opoziciju mesečevih čvorova!!! 
Dan posle ovog imamo opoziciju Merkura i RxMarsa a o tome sam pisala!!! Ova priča sa Merkurom u Lavu i njegovim aspektima je bitna...jer Merkur je nebeski glasnik (vesti, informacije....), on je naš uma, reči, komunikacija i još mnogo toga....šta sve OVDE!!!
Ukratko o ovoj energiji....biće mnogo buke, vike, drame...frustracija, nervoze, stresa...Pričaće se glasnije, bučnije, nervoznije....ali i misli su takve, informacije, vesti...
Bitno je i to što će on ove nedelje ući u retrogradnu senku i najaviti njegov retrogradni ciklus ovog meseca (drugi po redu ove godine)!!!

Kiron će ove nedelje krenuti u retrogradni hod i ova energija nam najavljuje da ćemo od ovog meseca pa nekoliko narednih (do decembra) imati priliku da se bavimo lečenjem i pronalaženjem leka za neke naše stare i nove rane!!! Ovo je vrlo značajan događaj....jer ko od nas nema neku ranu ili neki bol?! 



Ako Merkurova opozicija sa RxMarsom spada u ne tako dobre vesti, priča o Velikom Vodenom trigonu spada u jako dobre vesti!!! On kreće sa uticajem od sutra i biće prisutan sve do 13.jula...dakle imaćemo ga i na početku sledeće nedelje!!! A to je bitan podatak (da se pripremite) zbog dolazećeg Mladog Meseca u Raku i delimičnog pomračenja Sunca sledeće nedelje 12.jula!!!
Ova energija velikog trigona će vam svakako pomoći pre svega jer donosi jaku energiju optimizma, duhovnosti, ostvarivanja snova, mašte, kreativnosti....Iskoristite maksimalno ovu energiju i vi koji ste na odmoru (blago vama) ali i vi koji niste....isplanirajte neki bliski odmor i možda neko putovanje, bilo stvarno ili duhovno....Svi zajedno meditirajte kad god vam se ukaže prilika za to....

I kao što sam rekla ova prva nedelja u julu nas uvodi u neke događaje koji su pred nama u ovom sedmom letnjem mesecu u godini!!!

Više o svemu što se događa ove nedelje ovde:




Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)
O svim aspektima više:

ZVEZDE U JULU



OVAN: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2° Ovna, dakle u vašem znaku u 1.kući. Od aprila ove godine Kiron je nagovestio da će ova energija uticati na vas nešto više nego na ostale. On je ulaskom u vaš znak pokrenuo priču oko identiteta, nekih novih rana...Sada u retrogradnom hodu daje vam priliku da se sa ranama bilo fizičkim ili emotivnim najpre suočite a onda i hrabro krenete u pronalaženje ključ - leka, a on je negde u samopoštovanju. Nije to lagan proces ali je potreban! Od prihvatanja situacije zavisi i sve ostalo. Sve je bolje od potiskivanja, imajte to na umu. Mali savet za one kojima je Kiron tranzitira kroz 1.kuću: naučite da prihvatite sebe, naučite da je voleti sebe najvažnija stvar u životu, ne zanemarujte sopstvene interese da bi zadovoljili druge... Imajte na umu i da će Kiron u vašem znaku boraviti sve do 14.aprila 2027. godine!!!
Veliki vodeni trigon (Sunce trigon RxJupiter, trigon RxNeptun, Jupiter i Neptun trigon), koji je svakako jako dobra vest za sve znakove kod vas se nalazi na potezu 4.kuća (Sunce u Raku), 8.kuća (RxJupiter u Škorpiji) i 12.kuća (RxNeptun u Ribama). Ovo su snažne energije koje sarađuju i koje vam donose šansu da prihvatite prošlost i da krenete dalje u ostvarivanje nekih vaših snova i ideala. Odmarajte, meditirajte, skupljajte energiju, "punite baterije" na mestu koje volite...Možda i odete negde daleko stvarno ili u mislima. Radite na svojoj duhovnosti, podsvesti...i imajte u vidu da sve ide iz porodice i sigurnost i podrška (i emotivna i materijalna), jer u centru zbivanja je Sunce u Raku!
Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na relaciji 5.kuća i 11.kuća...budite oprezni posebno u komunikaciji, ljubavnoj, emotivnoj, prijateljskoj. Pažljivo birajte bitke da ne bi izgubili "rat". Dobro razmislite pre nego što nešto izgovorite jer se izgovorene reči više ne mogu vratiti. Budite pažljivi i prilikom donošenja nekih odluka. 


BIK: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2° Ovna u vašoj 12.kući i krenuće "borba" sa vašom podsvesti, sa svim onim što ste sakrili i od sebe i od drugih. Bolan je tranzit Kirona kroz ovu kuću sam po sebi, mogu biti pokrenute neke rane i boli bilo fizičke bilo emotivne. Pripazite na psihofizičko zdravlje svakako. Ovo je period od nekoliko meseci u kome vi morate da "radite na sebi", da se pozabavite svojom psihom i podsvešću. Nije lagan proces ali je neophodan. Suočavanje sa ranama je bitna priča ovde, da bi hrabro krenuli u pronalaženje ključa - leka! Potiskivanje (12.kuća) ovde nije opcija. Ova kuća je i kuća strahova, možda neki strahovi isplivaju sada u vreme retrogradnog Kirona. Ključ ili lek je u saosećajnosti, empatiji i prema sebi i prema drugima. Možda vam treba pomoć da bi neki problem rešili, a možda je rešenje u pomaganju drugima, jer pomažući drugima vi zapravo pomažete sebi.Imajte na umu  Kiron će u Ovnu boraviti sve do 14.aprila 2027.godine.
Veliki vodeni trigon (Sunce trigon RxJupiter, trigon RxNeptun, Jupiter i Neptun trigon), je snažna energija koja se kod vas nalazi na potezu 3.kuća (Sunce u Raku), 7.kuća (RxJupiter u Škorpiji) i 11.kuća (RxNeptun u Ribama). Otvaraju vam se razni putevi. U centru svega je Sunce u Raku i vaše misli, reči, komunikacija, koji će vam pomoći da budete veći optimista nego do sada. Ovo je lepa energija i za partnerstvo, odnose, veze, odnose sa javnošću, prijateljstva. Mogućnost novih ideja, iznandnih povoljnih prilika. Možda će neko od vas na neki kraći put, sa partnerom ili prijateljima. Budite otvoreni za saradnju, društvene odnose, napravite dobre planove, pregovore, ugovre. Prihvatite prošlost, oprostite i sebi i drugima (ako ima šta da se oprosti) i krenite dalje.
Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na relaciji 4.kuća i 10.kuća...neka nervoza, nemir, stres, na relaciji dom, porodica i karijera, položaj i status! Budite oprezni u donošenju odluka, sve što je brzo i u afektu je i kuso što bi naš nardo rekao. Ovde je potrebno da obe strane obe oblasti vašeg života uskladite, bez nervoze, pogrešnih reči, pogrešnih odluka. Obratite pažnju i na odnos sa autoritetima, imajte na umu da je autoritet baš to autoritet, bez obzira da li ga vi doživljavate tako. Autoritet... od vlasti, šefova, profesora, roditelja itd. već prema konkretnom slučaju.

BLIZANCI: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2° Ovna u vašoj 11.kući, kreće i vaša borba sa nekim možda iznenadnim ranama starim ili novim. Ovde je moguće da su društveni odnosi, socijalnost, prijateljstvo u pitanju. Nešto iz prošlosti nerešeno. Neki bolan odnos koji sada traži da se sa njim pozabavite. Možda se osećate usamljeno u grupi ljudi, možda ne prihvatate one koji se ne uklapaju u vašu sliku prijateljstva. Osim odnosa sa prijateljima ovde bi mogao da bude u pitanju i vaš odnos prema nekoj grupi kojoj pripadate. Šta god da je u pitanju budite hrabri i u narednim mesecima pokušajte to da rešite ne potiskujte problem. Vama su društvenost i društveni odnosi jako bitni. Nije dobro da potisnete to osećanje, osvestite problem da bi mogli hrabro da se bavite njime i da bi mogli da pronađete ključ - lek za tu situaciju, a on je negde u prihvatanju ljudi pa i onih koji se baš ne uklapaju u vaš opis prijatelja. Imajte na umu  Kiron će u Ovnu boraviti sve do 14.aprila 2027.godine.
Veliki vodeni trigon (Sunce trigon RxJupiter, trigon RxNeptun, Jupiter i Neptun trigon), je tu da vas pokrene na relaciji 2.kuća (Sunce u Raku), 6.kuća (RxJupiter u Škorpiji) i 10.kuća (RxNeptun u Ribama). Ovo su oblasti života koje imaju snažnu energiju i bolju budućnost. Prihvatite prošlost i krenite dalje. U centru zbivanja je vaša emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost. Potreba da budete sigurni ali i da vi pružite nekome sigurnost (Sunce u Raku). Možda vam se smeše bolji poslovi, bolji položaj u društvu i karijeri, možda vas bolje stvari očekuju u već postojećoj karijeri i poslu. Sve zajedno utiče na bolja lična primanja i na vašu emotivnu i materijalnu sigurnost i bezbednost!!! Imajte veru u sebe, krenite u osvarivanje vaših snova!
Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na relaciji 3.kuća i 9.kuća...budite oprezni...naročito sa mislima, rečima u bilo kojoj komunikaciji ali i posebno u emotivnoj! Ovo nije vreme za brzopletost, impulsivnost. Ni prema ljubavnom partneru, ni prema deci (ako ih imate). Ne ponašajte se kao neko dete kome su uzeli omiljenu igračku. Mogući problemi oko putovanja, kašnjenja, odlaganja i slično. Problemi i onima koji nešto uče, svima mogući problemi sa zakonom.

RAK: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2° Ovna u vašoj 10.kući, moguće je da se javi problem oko uspeha i položaja u karijeri, neka bolna priča za vas. Možda vam je povređen ego, možda ste stvarno zapostavljeni i ne napredujete onim tempom kojim želite. Ovo su one rane koje imaju veze sa nedostatkom samopouzdanja. Strah od neuspeha. Nekako uvek blizu vrha a nikako da stignete do vrha, neki položaj koji vam je izmakao. Ovo je povređena sujeta, ponos, ugled. Neka rana zadaobijena u odnosu sa autoritetima (šef, direktor, profesor, roditelji). Zanemarivanje svojih potreba zbog karijere i profesije i stalne potrebe da se osvoji što veći vrh. U ovom periodu od nekoliko meseci imate priliku da pronađete ključ - lek za ovu situaciju, probleme u karijeri, možda pre svega da promenite stav prema statusu i položaju. Ozdrvaljenje je ovde u prihvatanju sebe, u pitanju šta je to što stvarno želite, šta vas čini srećnim, šta vas zadovoljava a ne druge one oko vas. Bitno je kako vi vidite sebe, a ne kako drugi vide vas, jer pozicija Kirona u ovoj kući upravo o tome govori - kako vas drugi vide.  Imajte na umu Kiron će u Ovnu boraviti sve do 14.aprila 2027.godine.
Veliki vodeni trigon (Sunce trigon RxJupiter, trigon RxNeptun, Jupiter i Neptun trigon), kao poručen za vas Rakove, jer ove energije povezuju vašu 1.kuću (Sunce u Raku), vašu 5.kuću (RxJupiter u Škorpiji) i 9.kuću (RxNeptun u Ribama). U centru svega je Sunce u vašem znaku, otvorena vam je snažna energija radosti i sreće u ljubavi pre svega, otvorena je i mogućnost putovanja, negde daleko a možda ste nekada već tamo bili. Ovo je energija nove ljubavi ako ste sami, uživanja, zabave, odmora. Ako ne odete nigde dobro je i da proširite vidike, krenete u neko duhovno putovanje, obrazovanje i sl. Ovo su snovi koji se ostvaruju, posebno oni snovi koje ste imali u prošlosti, sada je vreme za njih...kada je ljubav u pitanju, potomstvo, putovanja, obrazovanje...Sreća je na vašoj strani...
Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na relaciji 2.kuća i 8.kuća... mogući problemi sa finansijama i ličnim i onim tkz. tuđim. Ne najbolja komunikacija, nekako borbena, nervozna svađalačka. Problem sa osećanjem sigurnosti emotivne i materijalne. Ljutnja i bes zbog novca, ili ga ima premalo, ili ste dužni ili vama duguju....teške reči mogu da "padnu" ako se ne kontrolišete.

LAV: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2° Ovna u vašoj 9.kući, bolna tačka ovde je životna filozofija, životni vidici, daljine, potraga za istinom, srodnom dušom. Potreba za širinom i ekspanzijom. Bolni momenti u vezi uverenja, ideala, verovanja. Strah od nemogućnosti da se fizički putuje više i češće, od nemogućnosti da se znanje proširi uveća. Neke rane nove i stare, pre svega psihološke i emotivne prirode. U ovom periodu imate vremena da zavirite u svoj um, da krenete u potragu za ključem - lekom, a on je negde u prenošenju znanja drugima u pomaganju da drugi prošire svoja znanja. Lek je da ipak nastavite da proširujete svoje znanje, lek je u putovanju, u drugim kulturama. Lek je i u obnavljanu uverenja u slušanju vaše duše a ona će vas već odvesti na neko menatalo ili fizičko putvanje. Istina je negde tamo. Imajte još ovo na umu u znaju je lek. Imajte na umu  Kiron će u Ovnu boraviti sve do 14.aprila 2027.godine.
Veliki vodeni trigon (Sunce trigon RxJupiter, trigon RxNeptun, Jupiter i Neptun trigon), na relaciji vaša 12.kuća (Sunce u Raku), 4.kuća (RxJupiter u Škorpiji) i 8.kuća (RxNeptun u Ribama). Snažna energija u kojoj je centar Sunce u Raku, vaš unutrašnji mir i ravnoteža, vaša podsvest, neka potreba za povlačenjem i "punjenjem baterija". Možda je vreme za kraći odmor, predah, neku vrstu osamljivanja u nekom samo vašem kutku. Neki samo vaši tajni izvori energije, gde je porodica vaša najveća snaga i podrška, utočište. Vreme za transformaciju i regeneraciju, meditiranje. Vreme za suštinske promene. Vreme je za neki kraj, opraštanje, prihvatanje prošlosti... sve ovo da bi krenuli napred, na krilima intuicije, mašte, kreativnosti.
Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na relaciji 1.kuća i 7.kuća. Ovde je energija Vodolije suprotno od vaše, pa možete imati utisak da vas oni preko puta vas izazivaju. Napete misli, reči...brzopletost, impulsivnost. Jezik brži od pameti posebno u odnosima "jedan na jedan". Svađe sa partnerom, ali i sa ljudima sa kojima ste u nekoj vezi. Ovo je i buran odnos sa prijateljima. Zbog retrogradnog Marsa mogućnost vraćanja emotivne prošlosti ali na bolan način, kroz svađu, bes, dramu i pitanje otkud ti ili to baš sada.

DEVICA: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2° Ovna u vašoj 8.kući, neke rane i stare i nove mogu biti predmet vašeg preispitivanja. Moguće je da su vaše bolne tačke vaša intima, strast, seksualnost, neki bolan rastanak, nečije neprisustvo, nečija smrt. Budite hrabri i prihvatite to šta god da jeste i krenite u narednih nekoliko meseci u borbu lečenja vaše ranjene duše pre svega kroz regeneraciju i trasformaciju. Ovde je pre svega bitno da osvestite vašu bol, ranu i tek onda da krenete u duboko istraživanje i potragu za ključem - lekom, a on je negde u saznanju da je život u stvari jedan ciklus i da sve ima svoj kraj i početak, i da bi se nešto rodilo, nešto drugo mora da umre, i da je nekada potrebno da nešto pustite iz svog života da bi krenuli dalje. Iza svake krize dolazi transformacija i suštinska promena. Imajte na umu Kiron će u Ovnu boraviti sve do 14.aprila 2027.godine.
Veliki vodeni trigon (Sunce trigon RxJupiter, trigon RxNeptun, Jupiter i Neptun trigon), na relaciji 11.kuća (Sunce u Raku), 3.kuća (RxJupiter u Škorpiji) i 7.kuća (RxNeptun u Ribama), jako dobra energija koja vam može doneti razna pozitivna iznenađenja. Centar svega je Sunce u Raku, vaš izvor energije ide iz sfere društvenosti, socijalnosti, prijatelja, grupa kojima pripadate. Nešto kao "pomoć prijatelja". Ovo je energija druženja, iznenadnih lepih dešavanja sa partnerom, neka romantika i sl. Ako niste u vezi mogućnost upoznavanja srodne duše. Ovo je period optimizma, srećnih okolnosti i dešavanja. Možda je vreme za neki kraći put, izlet. Možda je vreme za ostvarivanje nekih vaših snova, želja, ideja.
Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na relaciji 12.kuća i 6.kuća, budite oprezni u komunikaciji, posebno onoj poslovnoj. Ne morate baš sve da kažete što mislite. Ovo je energija bunta, pobune, svađa. Pripazite i na sve ono što krijete, ovde su neke vaše tajne u opasnosti. Posebno budite oprezni sa zdravljem. Ne zakazujte intervencije u ovom periodu.

VAGA: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2° Ovna u vašoj 7.kući, kreće i vaša borba sa nekim ranama i starim i novim u vezi vaših partnerskih odnosa. 7.kuća je kuća preko puta vas, vaše ogledalo, odraz onog što osećate. Ne mora to da bude samo emotivni, bračni partner, to može biti neko sa kim imate neki bliski odnos. Možda je vaša bolna tačka vaš odnos sa javnošću. Ako niste u vezi ili braku možda je baš to vaša bolna priča. Generalno bolna tačka za Kirona kroz ovu kuću je partnerstvo i potreba za partnerstvom i strah od samoće!!! U narednih nekoliko meseci u vreme retrogradnosti krenite u istraživanje, osvestite svoj problem i hrabro se suočite sa njim. Krenite u potragu za ključem - lekom, a on je negde u prevazilaženju straha od samoće, odbacivanja u zdravijim odnosima i vezama i u učenju i lekcijama da samoća nije ono najgore što može da vam se dogodi. Jedna bitna lekcija je naučiti kako biti sam. Imajte na umu  Kiron će u Ovnu boraviti sve do 14.aprila 2027.godine.
Veliki vodeni trigon (Sunce trigon RxJupiter, trigon RxNeptun, Jupiter i Neptun trigon), na relaciji 10.kuća (Sunce u Raku), 2.kuća (RxJupiter u Škorpiji) i 6.kuća (RxNeptun u Ribama). Ovo su snažne energije koje sarađuju, u centru svega je Sunce u Raku, odatle crpite najviše energije. Ovo su dobre energije da ostvarite neke vaše snove u vezi vašeg položaja, statusa, posla kojim se bavite i da sve to bude zaokruženo emotivnom i materijalnom satisfakcijom. Ovo je i odlična energija za svakodnevni život i navike, posebno ako niste zadovoljni, dobra energija generalno za više sreće i optimizma ali i za dobro zdravlje, sve kroz neki vid meditiranja, opuštanja.
Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na relaciji 11.kuća i 5.kuća... ovde su moguća razna neprijatna iznenađenja, posebno ako ste u nekoj emotivnoj vezi. Iznenadna vest, poruka, informacija koji mogu da vas razbesne. Budite oprezni sa rečima, porikama i sl. Moguće su svađe, prepirke, ali i više od toga. Suzdržite se, ne morate baš sve da kažete. Zbog retrogradnog Marsa mogućnost vraćanja neke emotivne prošlosti ali ne baš na prijatan način. 

ŠKORPIJA: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2° Ovna u vašoj 6.kući, krenuće vaša potraga, preispitivanje u vezi rutine i svakodnevnog života, navika, posla kojim se bavite, ali i zdravlja. Ovde bi moglo da se radi pre svega o vašem psihofizičkom zdravlju. Možda su neke stvari postale bolne i teške. Možda ste sebi postavili stroga pravila, možda ste postali rob navika. Ishrana, zdravlje, težina, vežbanje kao opsesija. Položaj Kirona u ovoj kući je često i buđenje hipohondrije. Posao ne treba i nesme da vam bude opterećenje, pre svega zbog zdravlja, i to je ono čime bi morali u ovom retrogradnom periodu da se bavite. Ako niste zadovoljni poslom to se često može odraziti na zdravlje. Vreme je da se uhvatite u koštac dok traje ovaj retrogradni period sa svim problemima i da se izborite i pronađete ključ - lek, a on je negde u ključnoj reči za Kirona u 6.kući - relaksacija, zatim više slobode i oslobađanje od robovanja nekim navikama. Imajte na umu  Kiron će u Ovnu boraviti sve do 14.aprila 2027.godine.                            Veliki vodeni trigon (Sunce trigon RxJupiter, trigon RxNeptun, Jupiter i Neptun trigon), na relaciji 9.kuća (Sunce u Raku), 1.kuća (RxJupiter u Škorpiji) i 5.kuća (RxNeptun u Ribama). Moćna energija sa Suncem u Raku u centru. Naglasak je na daljinama, širenju vidika, obrazovanja, duhovnosti. Jako dobra energija za ljubav, romantiku, putovanje u dvoje. Idealna odmor ako sebi to možete da priuštite. Širenje i ekspanzija emocija, ljubavi, ostvarivanje nekog sna. Ako niste u vezi idealna prilika da upoznate svoju srodnu dušu!!!
Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na relaciji 10.kuća i 4.kuća... neki problem na relaciji karijera i dom, porodica...nervoza zbog neke vesti, poruke, komunikacije. Problem sa autoritetima. Ne budite brzopleti i impulsivni, birajte pažljivo bitke. Ne morate baš sve da kažete što mislite i ne donosite nagle odluke. Moguće su i svađe u porodici, zbog neke profesionalne odluke.

STRELAC: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2° Ovna u vašoj 5.kući, možda pokrene i neke bolne teme u vezi vaših emocija, ljubavi, emotivnog partnera, dece (potomstvo)...ili ako ih nemate oko potrebe da ih imate. Nekima od vas rane i bol iz prošlosti zbog ljubavi. U ovom retrogradnom periodu od nekoliko meseci vreme je da se preispitate i suočite sa ranama i novim i starim. Hrabro da krenete u potragu za ključem - lek, a on je negde u kreativnom izražavanju, u umetnosti, muzici, osmehu, ali i saznanju da treba da uživate u životu zbog same i jednostavne činjenice da ste živi. Imajte na umu  Kiron će u Ovnu boraviti sve do 14.aprila 2027.godine.  
Veliki vodeni trigon (Sunce trigon RxJupiter, trigon RxNeptun, Jupiter i Neptun trigon), na relaciji 8.kuća (Sunce u Raku), 12.kuća (RxJupiter u Škorpiji) i 4.kuća (RxNeptun). Vrlo moćna energija za obnavljanje energije, za regeneraciju i trasformaciju, za "punjenje baterija" negde gde vam je prijatno u nekom samo vašem svetu i kutku. Neka vrsta povlačenja, odmora, meditiranja. U centru zbivanja je Sunce u Raku a ono vam sugeriše potrebu da nešto suštinski promenite, razmotrite pomirite se sa prošlošću, oprostite i sebi i drugima i krenete dalje. 
Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na relaciji 9.kuća i 3.kuća... problemi sa mislima, rečima, komunikacijom...Budite oprezni jer izgovorene reči se ne mogu vratiti. Budite oprezni i u komunikaciji sa braćom i sestrama. Najveći oprez u saobraćaju. Izbegavajte ljute i besne ljude i situacije gde može doći do agresije.

JARAC: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2° Ovna u vašoj 4.kući, ova energija bi mogla da vas okrene u neko razmatranje i preispitivanje odnosa u porodici, nekih bolnih tačaka i situacija. Pozicija Kirona u ovoj kući je teška jer ova kuća je najdublji deo vaše duše. Ovo su i neka bolna sećanja, nešto u vezi obrasca vaspitanja, odnos sa roditeljima i sl. Suočite se hrabro sa onim što vas boli bilo da su stare rane ili nove u pitanju.  Možda je vreme da iskoristite ovaj retrogradni period da pronađete ključ - lek, a on je negde u opraštanju sebi i drugima koji su učinili da se osećate ranjivo ili ranjeno. Imajte na umu .Kiron će u Ovnu boraviti sve do 14.aprila 2027.godine.            
Veliki vodeni trigon (Sunce trigon RxJupiter, trigon RxNeptun, Jupiter i Neptun trigon), na relaciji 7.kuća (Sunce u Raku), 11.kuća (RxJupiter u Škorpiji) i 3.kuća (RxNeptun u Ribama). Iskoristite ovu snažnu energiju da ostvarite neke svoje snove iz prošlosti. U centru svega je Sunce u Raku i najveću snagu ćete crpeti iz porodice ali i partnerskog odnosa. Ako niste u vezi moguća su razna iznenadna dešavanja u vidu pronalaženja vaše srodne duše i idealnog partnera. Moguć je i neki kraći put. Ovo su i bolji odnosi sa braćom i sestrama, bliskim ljudima, prijateljima. Oprostite sebi i drugima, prihvatite prošlost i krenite dalje. Tu vas čeka vaš partner ako ste u vezi ili braku, ako niste negde na tom putu među bliskim ljudima, prijateljima možete upoznati nekog ko će biti vaše Sunce.
Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na relaciji 8.kuća i 2.kuća...nervoza, nemir, brzopleta i nesmotrena komunikacija u vezi nekog novca i tkz. tuđeg i ličnog. Budite oprezni i zapitajte se da li se isplati svađati se zbog novca. Bilo da vam neko duguje novac ili vi nekom dugujete sve može da se reši na mirniji način.

VODOLIJA: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2° Ovna u vašoj 3.kući, neke stare rane ali i nove mogle bi da vas pokrenu da preispitate neka vaša razmišljanja, vašu komunikaciju sa ljudima. Mogli bi da se preispitate zbog čega vas nečije reči bole više od reči nekih drugih ljudi. Zbog čega vam nije do komunikacije, zbog čega su vam nekada misli teške i bolne. I zbog čega imate osećanje da vas ljudi ne čuju dobro i da ste često pogrešno shvaćeni. Prvi korak je da osvestite problem a onda i da hrabro krenete u potragu za ključem - lekom, a on je negde u saznanju da su vaše reči bitne i vredne pažnje. Imajte na umu Kiron će u Ovnu boraviti sve do 14.aprila 2027.godine.
Veliki vodeni trigon (Sunce trigon RxJupiter, trigon RxNeptun, Jupiter i Neptun trigon), na relaciji 6.kuća (Sunce u Raku), 10.kuća (RxJupiter u Škorpiji) i 2.kuća (RxNeptun u Ribama). Moćne energije koje mogu da vas pokrenu kada su vaš svakodnevni život, navike, rutina, posao, zdravlje, karijera i novac u pitanju. U centru zbivanja je Sunce u Raku, a ono vam sugeriše da povežete vaš posao i dom, članove porodice. Ovo je energija koja vam nudi ekspanziju više šansi, mogućnosti za poslovni uspeh a da pri tom uredite svoj svakodnevni život i navike. Ovo je i energija vitalnosti, optimizma, zdravlja. Ove energije sarađuju a negde je tu u celoj priči i materijalna satisfakcija. Krenite u ostvarivanje svojih snova, crpeći snagu iz porodice.
Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na relaciji 7.kuća i 1.kuća... RxMars je u vašem znaku i on vas u ovom periodu sigurno prilično iskušava...Ovo je energija brzopletosti, nervoze...Budite oprezni u komunikaciji jer su moguće svađe sa ljudima sa kojima ste u nekom bliskom odnosu...U svakom slučaju dobro razmislite pre nego što nešto kažete...Bes prođe, reči ostaju.

RIBE: Kiron kreće u retrogradni hod sa 2° Ovna u vašoj 2.kući, neke stare i nove rane mogu biti predmet vašeg prispitivanja. Bolne tačke su u vašem odnosu prema vrednostima. Ranjivost zbog emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Finansijska situacija koja kod vas možda izaziva nesigurnost i manjak samopouzdanja. Da li vrednujete sebe na pravi način, da li vas drugi vrednuju kako treba. U narednom periodu potrebno je da najpre osvestite problem i bolnu tačku a onda da hrabro krenete u potragu za ključem - lekom, on je negde u saznanju da pronađete vrednost unutar sebe a ne daj etražite spolja. Imajte na umu Kiron će u Ovnu boraviti sve do 14.aprila 2027.godine.
Veliki vodeni trigon (Sunce trigon RxJupiter, trigon RxNeptun, Jupiter i Neptun trigon), na relaciji 5.kuća (Sunce u Raku), 9.kuća (RxJupiter u Škorpiji) i 1.kuća (RxNeptun u Ribama). Ovo je snažna energija, energija koja može da vas pokrene. U centru zbivanja je Sunce u Raku i vaše emocije. Ljubavna ekspanzija. Mogućnost putovanja. Ako niste u vezi ovo je idealna prilika da upoznate svoju srodnu dušu. Ovo je energija ostvarivanja snova, ideala. Ako vas zovu daljine otisnite se krenite u neko fizičko ili duhovno putovanje, Neptun u vašem znaku će vam pomoći, a možda će vas odvesti i gde ste već nekada bili (već viđeno) zbog svog retrogradnog hoda.
Merkur u Lavu opozicija RxMars u Vodoliji na relaciji 6.kuća i 12.kuća... Budite oprezni u komunikaciji posebno poslovnoj...Mogli bi da budete brzopleti i da otkrijete neke tajne zbog koga bi mogli nekog dobro da naljutite. 

Нема коментара:

Постави коментар