понедељак, 16. јул 2018.

Nedeljni horoskop od 16.jula do 23.jula...




Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)
O svim aspektima više:

Šta rade zvezde u periodu od 16.jula do 23.jula....

ZVEZDE U JULU




OVAN: Dragi Ovnovi, Venera u Devici i ove nedelje aktuelna, Venera inkonjukcija RxMars, sekstil Jupiter. Dve različite energije a u centru zbivanja opet Venera. Venera je u vašoj 6.kući, RxMars u 11.kući, Jupiter u 8.kući... (kuće). Ovde su mogući neki stari nerešeni problemi u vezi posla i vaše društvenosti, ali i zdravlja! Venera je vredna, radna, zaposlena, RxMars bi da se druži, provodi više vremena u društvu, na društvenim mrežama i sl. Nervi su ovde napeti, čuvajte psihofizčko zdravlje pre svega! Srećom pa planeta sreće Jupiter može bar na kratko da pomogne, kroz strast, intimu, strastveni ljubavni odnos ako ste u vezi ali i ako niste :). Ovo je dobra energija za regeneraciju a dešava se u vreme vikenda.
RxMars opozicija RxSeverni Mesečev Čvor, bitna energija ove nedelje na relaciji vaša 11.kuća i vaša 5.kuća. Sve je povezano i sa sezonom pomračenja. Neke promene su tu pred vama. Izlaz je u drugačijem odnosu prema emotivnoj situaciji, načinu na koji dajete ljubav, uživanju, deci. Ono što bi trebalo da se menja je način na koji primate ljubav. Sve je započelo u junu i trajaće do kraja septembra.
Kada je Merkur u Lavu 5.kuća u pitanju i inkonjukcija sa RxPlutonom 10.kuća, moguće je nešto više drame, teških reči...Ljubav i karijera traže da se prilagodite. Pokušajte da se suzdržite i imajte na umu da će ovaj aspekt dugo biti prisutna zbog retrogradnog Merkura. 
Sunce ulazi u Lava i u vašu 5.kuću krajem nedelje. Lep period za ljubav, odmor, druženje, decu!!! Sunce u Lavu se slaže sa vašom energijom (trigon)!!!


BIK: Dragi Bikovi, Venera vaš vladar ponovo u centru pažnje. Ove nedelje Venera inkonjukcija RxMars, sekstil Jupiter. Na jednoj strani aspekt prilagođavanja, na drugoj aspekt saradnje. Venera je u vašoj 5.kući, RxMars u 10.kući, Jupiter u 7.kući..(kuće). Moguće su naprijatnosti na emotivnom planu jer Venera bi da uživa, pravi planove za odmor, ili da se odmara, a RxMars bi da dovrši neke poslove, nešto u vezi karijere pa otuda nervoza. Budite oprezni jer ovo je aspekt koji traži prilagođavanje, ne nervirajte se uskoro dolazi bolji period (trigon Venere i Marsa) biće vremena za odmor i uživanje! Tu je na samom kraju nedelje u vreme vikenda i sekstil sa Jupiterom, lepa energija za ljubav, uživanje, odmor sa partnerom ako ga imate. Ništa strašno ni ako ga nemate, možda ako se slože sve kockice upoznate nekog, ali sigurno je da ćete uživati bilo da ste u vezi bilo da niste.
RxMars opozicija RxSeverni Mesečev Čvorbitna energija ove nedelje na relaciji vaša 10.kuća i vaša 4.kuća. Sve je povezano i sa sezonom pomračenja. Neke promene su tu pred vama. Izlaz je u drugačijem odnosu prema domu, porodici, porodičnim odnosima, privatnim stvarima. Ono što bi trebalo da se menja je nešto u vašoj karijeri, položaju statusu. Sve ovo je započeto u junu i biće prisutno do kraja septembra.
Kada je Merkur u Lavu 4.kuća u pitanju i inkonjukcija sa RxPlutonom 9.kuća, mogući su napeti porodični odnosi, problemi zbog nekog puta, ali i zakona, pravde, obrazovanja...već prema vašem ličnom horoskopu. Dugo će ova energija vršiti uticaj zbog retrogradnog Merkura pa pripazite bar na ono što je do vas a to su misli, reči, komunikacija. 
Sunce ulazi u Lava i u vašu 4.kuću krajem nedelje. Dobra energija za dom, porodicu, porodične odnose, prošlost, privatno...Generalno je lepa energija, ali Sunce u Lavu se ne slaže najbolje sa vašom energijom (kvadrat) pa su povremeno mogući problemi!


BLIZANCI: Dragi Blizanci, Venera u Devici nastavlja svoju priču od ranije da je u centru zbivanja. Ove nedelje Venera inkonjukcija RxMars, sekstil Jupiter. Na jednoj strani aspekt prilagođavanja, na drugoj aspekt saradnje. Venera je u vašoj 4.kući, RxMars u 9.kući, Jupiter u 6.kući..(kuće). Mogući su neki problemi jer Venera bi da uživa, planira, uređuje a RxMars bi da putuje, širi vidike. Ovo je možda i neki problem od ranije (RxMars). Ako nije hitno možda je bolje da sačekate 08.avgust i trigon Venere i Marsa i tada otputujete negde bilo da ste planirali ili niste (last minute). Dotle čuvajte se tenzije, čuvajte nerve...Ovog vikenda sekstil sa Jupiterom pružiće vam ugodne trenutke u domu, možda ćete pevajući sređivati svoj dom...ili se baš suprotno ulenjiti i praviti planove za neko putovanje ili sl. Možda ćete promeniti neke navike. 
RxMars opozicija RxSeverni Mesečev Čvorbitna energija ove nedelje na relaciji vaša 9.kuća i vaša 3.kuća. Sve je povezano i sa sezonom pomračenja. Neke promene su tu pred vama. Izlaz je u drugačijem odnosu načinu razmišljanja, komunikaciji, bliskim odnosima (braća, sestre)...Ono što bi trebalo da se menja je vaša životna filozofija, vidici, odnos prema daljinama, zakonu, pravdi, obrazovanju. Ove promene su krenule u junu i trajaće do kraja septembra.
Kada je Merkur u Lavu 3.kuća u pitanju i inkonjukcija sa RxPlutonom 8.kuća, mogući su problemi pre svega sa komunikacijom. Ovo je jaka nervoza, opsesivne, teške misli i reči...tenzija. Čuvajte i zdravlje, posebno ako postoji neki problem od ranije (8.kuća). Dugo će ova energija imati uticaj zbog Merkurovog retrogradnog hoda. Prilagodite se ovoj energiji, pripazite na misli pre svega jer od njih mnogo toga kreće. Ne donosite ni odluke ako niste potpuno sigurni u nešto. Imajte na umu da je Merkur vaš vladar pa sve ovo nešto jače utiče na vas i Device!!!
Sunce ulazi u Lava i u vašu 3.kuću krajem nedelje. Super energija za kuću koja je inače "vaša". Vi se ovde najbolje snalazite a Sunce će samo doprineti da zablistate. Sunce u Lavu se lepo slaže sa vašom energijom (sekstil)!!!!


RAK: Dragi Rakovi, Venera u Devici nastavlja da bude u centru pažnje i zbivanja. Ove nedelje Venera inkonjukcija RxMars, sekstil Jupiter. Na jednoj strani aspekt prilagođavanja, na drugoj aspekt saradnje. Venera je u vašoj 3.kući, RxMars u 8.kući, Jupiter u 5.kući..(kuće). Ovde su mogući neki problemi posebno sa vašim mislima, rečima, komunikacijom...Napetost, nervoza, jer Venera ima svoje planove, potrebu da priča, analizira, bude u pokretu. RxMars nema istu potrebu, njemu je do strasti, intime i drugačijeg druženja...ako može tajno, ono samo za tvoje oči :). Venera čuva novac, RxMars bi da troši. Budite oprezni ne brzajte i ne donosite odluke na emotivnom planu, posle bi mogli da se kajete. Sačekajte do 08.avgusta (trigon Venere i Marsa), složiće se tada Venera i Mars i sve će prštati od strasti...ali reši će se i problem finansija. U vreme vikenda sekstil sa Jupiterom moga bi da vas odvede negde na neki izlet ili kraći put, ali svakako lepa energija za druženje i ljubavnu komunikaciju.
RxMars opozicija RxSeverni Mesečev Čvorbitna energija ove nedelje na relaciji vaša 8.kuća i vaša 2.kuća. Sve je povezano i sa sezonom pomračenja. Neke promene su tu pred vama. Izlaz je u drugačijem odnosu prema vrednostima, prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Ono što treba promeniti je vaš odnos prema krizama, završetcima, prihvatanju da je nečemu kraj, ali potrebno je menjati vaš odnos prema tkz. tuđem novcu i podršci. Proces je započet u junu i trajaće do kraja septembra.
Kada je Merkur u Lavu 2.kuća u pitanju i inkonjukcija sa RxPlutonom 7.kuća, mogući su problemi emotivno materijalne prirode. Neka vrsta tenzije u vezi emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Problemi sa partnerskim odnosima i vezama. Neka opsesivnost, posesivnost, teške reči a u osnovi vrlo moguće neki novac. Budite oprezni jer će ova energija trajati dugo zbog Merkurovog retrogradnog kretanja. Ne kvarite odnose sa ljudima i onim bliskim i onim sa kojima ste u nekom bitnom odnosu zbog novca ili materijalnih stvari.
Sunce ulazi u Lava i u vašu 2.kuću krajem nedelje. Generalno ovo je lepa energija, jer gde god Sunce prolazi donosi energiju i potrebu da zasijate. Kako Sunce napušta vašu energiju i "seli se" u Lava to je znak da će vas to sada Lavovsko Sunce i dalje grejati (polusekstil sa vašim znakom).


LAV: Dragi Lavovi, Venera u Devici je i dalje u centru pažnje i zbivanja. Ove nedelje Venera inkonjukcija RxMars, sekstil Jupiter. Na jednoj strani aspekt prilagođavanja, na drugoj aspekt saradnje. Venera je u vašoj 2.kući, RxMars u 7.kući, Jupiter u 4.kući..(kuće). Neka vrsta tenzije, Venera bi radi i zaradi i sačuva novac, RxMars ima drugačiji plan, on bi da se druži, uživa u partnerskim odnosima, on bi da troši novac....Nemaju ovde Venera i Mars isti cilj...Nervira Marsa ta Venerina potreba da bude vredna, radna...on bi da se druži, pa ako neće Venera ima ko hoće :). Ne žurite, prilagodite se...uskoro će 08.avgusta Venera i Mars biti u trigonu a to je druga priča, biće vremena za komunikaciju, onu lepu ljubavnu, za druženje, putovanje....U vreme vikenda neko će da radi po kući, neko će da sređuje, uređuje svoj životni prostor, neko sebe lično ;), sve zahvaljujući sekstilu sa Jupiterom. 
RxMars opozicija RxSeverni Mesečev Čvorbitna energija ove nedelje na relaciji vaša 7.kuća i vaša 1.kuća. Sve je povezano i sa sezonom pomračenja. Neke promene su tu pred vama. Izlaz je negde u vama samima, u vašem srcu. prvo menjajte nešto kod sebe da bi se možda oni vama bitni ljudi promenili. Ono što treba menjati je vaš odnos prema prtnerstvu generalno bilo da ste u vezi ili niste. Ovde je bitan i vaš odnos sa javnošću. Sve je krenulo u junu i trajaće do kraja septembra
Kada je Merkur u Lavu 1.kuća u pitanju i inkonjukcija sa RxPlutonom 6.kuća, mogući su problemi  više lični jer je Merkur u vašem znaku, ali i problemi oko svakidašnjice, posla, zdravlja. Pre svega naravno čuvajte zdravlje, posebno ako ima nekih problema od ranije, nešto što ste "gurnuli pod tepih". Imajte na umu da je Merkur u vašem znaku, da će on biti retrogradan, tako da će ova energija ovog aspekta dugo trajati. Ne dramite bez preke potrebe...
Sunce ulazi u Lava i u vašu 1.kuću krajem nedelje. Dakle vi ste od tada u centru pažnje, što vam inače ne pada teško :)). Ovo je vaš period, vaše doba godine. Tu negde je i vaš rođendan i vaš solarni povratak. Uživajte!


DEVICA: Drage Device, Venera je i dalje u vašem znaku i dalje je u centru svih zbivanja. Ove nedelje Venera inkonjukcija RxMars, sekstil Jupiter. Na jednoj strani aspekt prilagođavanja, na drugoj aspekt saradnje. Venera je u vašoj 1.kući, RxMars u 6.kući, Jupiter u 3.kući..(kuće). Ovde je moguća tenzija, jer Venera želi i da radi i da uživa, planira, analizira, RxMars ima drugačije potrebe, nervozan je posebno mu smeta svakodnevna rutina, na poslu mu je teško, neka nervoza i tenzija, muči ga i zdravlje...Budite pre svega oprezni sa psihofizičkim zdravljem, čuvajte se povreda i ne svađajte se sa kolegama. Sačekajte već od 08.avgusta je druga priča (Venera trigon Mars). Manje će biti pritiska na poslu a zarada će biti zadovoljavajuća. Kada Devica ima para sve ostalo ide k'o po loju. U vreme vikenda sekstil sa Jupiterom će vam doneti momente uživanja, radosti, sreće...ok, rad je potreban ali vreme je i za uživanje. Druženje, lepa emotivna komunikacija, neki izlet ili kraći put.
RxMars opozicija RxSeverni Mesečev Čvorbitna energija ove nedelje na relaciji vaša 6.kuća i vaša 12.kuća. Sve je povezano i sa sezonom pomračenja. Neke promene su tu pred vama. Izlaz je negde u vašoj podsvesti, u tkz. radu na sebi. Ono što bi trebalo da menjate su vaše navike, odnos prema poslu, zdravlju. Ove energije su krenule u junu i trajaće do kraja septembra.
Kada je Merkur u Lavu 12.kuća u pitanju i inkonjukcija sa RxPlutonom 5.kuća, mogući su problemi  u vezi svega onog što ste "gurnuli pod tepih" nekada ranije, zbog nekih tajni posebno ako su ljubavne. Ovo je energija posesivnosti, opsesivnosti, teških reči. Suzdržite se, ne morate baš sve da kažete što mislite. Ako ste u ljubavnoj vezi budite oprezni, pokušajte da se prilagodite situaciji jer ova energija će dugo da traje zbog Merkurovog retrogradnog hoda!
Sunce ulazi u Lava i u vašu 12.kuću krajem nedelje. Ovo je lepa priprema pred ulazak Sunca u vaš znak. Na izgled ćete možda malo usporiti ili povući se ali to je kao da ste u položaju pred strat i čekate da vaše vreme krene (23.avgust ulazak Sunca u Devicu). Vaša energija i energija Sunca u Lavu su u komšiluku (polusekstil).


VAGA: Drage Vage, Venera vaš vladar je od ranije u centru zbivanja i vama to godi. Ove nedelje Venera inkonjukcija RxMars, sekstil Jupiter. Na jednoj strani aspekt prilagođavanja, na drugoj aspekt saradnje. Venera je u vašoj 12.kući, RxMars u 5.kući, Jupiter u 2.kući..(kuće). Mogući su problemi u vašim ljubavnim vezama, posebno ako su one iz bilo kog razloga tajne. Venera bi da se skriva, da bude tajanstvena, mistična, velom ili čipkom, može i svila obavijena. Ona bi da se povuče daleko od drugih očiju i tu u svom kutku da uživa. RxMars ima drugačije želje i potrebe, on bi da se druži, uživa, i to na mestima gde narod obično i uživa. On bi da pokaže kako se oseća, nervira ga Venerina potreba da bude negde sama sa Marsom :)). Ovde mogu biti otkrivene neke tajne, na ne baš lep način. Budite oprezni neko vreme, uskoro već oko 08.avgusta kada Venera i Mars budu u trigonu ide bolja priča. Iste ili slične će imati potrebe i Venera i Mars, Venera više neće da se skriva. Ovog vikenda zahvaljujući sekstilu sa Jupiterom, Venera će ipak imati tih svojih "5minuta" samo za sebe, da se usami, da uživa u nekom svom kutku i ambijentu. Da drugim rečima napuni baterije. Sama ili sa nekim svejedno je samo da uživa :)).
RxMars opozicija RxSeverni Mesečev Čvorbitna energija ove nedelje na relaciji vaša 5.kuća i vaša 11.kuća. Sve je povezano i sa sezonom pomračenja. Neke promene su tu pred vama. Izlaz je negde u vašoj društvenosti, socijalnosti, prijateljstvu. Ono što bi trebalo da menjate je vaš odnos prema ljubavi, način na koji pružate emocije bilo partneru, deci ako ih imate. Ovaj proces je započeo u junu i trajaće do kraja septembra.
Kada je Merkur u Lavu 11.kuća u pitanju i inkonjukcija sa RxPlutonom 4.kuća, mogući su problemi  zbog iznenadnih neprijatnih vesti, informacija, poruka...Ovo je teška komunikacija sa porodicom, prijateljima. Neprijatna energija posebno jer će dugo trajati zbog Merkurovog retrogradnog hoda. Budite oprezni, ne donosite bitne odluke jer bi mogli da narušite porodičan sklad i odnose unutar porodice. 
Sunce ulazi u Lava i u vašu 11.kuću krajem nedelje. Tu ćete želeti da zasijate. Društvenost, prijateljstvo, osećanje slobode. Sunce u Lavu se slaže (sekstil) sa vašom energijom.


ŠKORPIJA: Drage Škorpije, Venera u Devici nastavlja sa trendom da je u centru zbivanja. Ove nedelje Venera inkonjukcija RxMars, sekstil Jupiter. Na jednoj strani aspekt prilagođavanja, na drugoj aspekt saradnje. Venera je u vašoj 11.kući, RxMars u 4.kući, Jupiter u 1.kući..(kuće). Mogući su razni nesporazumi, iznenadna dešavanja koja vam neće prijati. Venera ovde želi da se druži, izlazi, planira, uređuje tuđe živote :), a RxMars misli da je bolje baviti se nekim porodičnim stvarima i (ne)prilikama. Ovde je u pitanju i nešto nerešeno iz prošlosti pa nervoza zbog svega toga. Srećom pa u vreme vikenda sekstil sa Jupiterom u vašem znaku (malo ste povlašćeni), doneće vam baš ono što vam je potrebno i što sada želite. Neke lepe iznendne vesti, ljubavne pre svega ali i sve druge već prema ličnom horoskopu. Ovo su i iznenadna druženja, grupni susreti, iznenadne veze za one koji su sami. 
RxMars opozicija RxSeverni Mesečev Čvorbitna energija ove nedelje na relaciji vaša 4.kuća i vaša 10.kuća. Sve je povezano i sa sezonom pomračenja. Neke promene su tu pred vama. Izlaz je negde u drugačijem odnosu prema karijeri, položaju i statusu. Ono što bi trebalo da se menja je vaš odnos prema domu, porodici, privatnim stvarima. Sve je krenulo u junu i trajaće do kraja septembra.
Kada je Merkur u Lavu 10.kuća u pitanju i inkonjukcija sa RxPlutonom 3.kuća, mogući su razni problemi sa mislima, rečima, u komunikaciji i generalno ali posebno u vezi karijere. Pripazite u ovom periodu posebno na odnos sa autoritetima bilo da je to šef ili roditelj. Ovde je potreban period prilagođavanja a on će trajati nešto duže zbog Merkurovog retrogradnog hoda. Ne dramite previše, ne ljutite se ni na sebe ni na druge, posebno ne dolazite u sukob sa autoritetima. Ne forsirajte previše priču, ne morate sve da kažete što mislite, jer ovo mogu biti teške reči, a reči se ne povlače tako lako. Ne donosite ni bitne odluke u vezi profesije.
Sunce ulazi u Lava i u vašu 10.kuću krajem nedelje. Ovo je kuća vrhunca, zenita pa ćete želeti da zasijate više od Lavova gde će inače Sunce boraviti. Ne vole se baš energije Lava i Škorpije (kvadrat), možda vama to neće smetati ali bi moglo da zasmeta drugima.


STRELAC: Dragi Strelčevi, Venera u Devici nastavlja da bude u centru zbivanja. Ove nedelje Venera inkonjukcija RxMars, sekstil Jupiter. Na jednoj strani aspekt prilagođavanja, na drugoj aspekt saradnje. Venera je u vašoj 10.kući, RxMars u 3.kući, Jupiter u 12.kući..(kuće).  Ovde su mogući razni problemi sve zbog Venerine potrebe da bude vredna, radna, uspešna i na što većem položaju. RxMars ima drugačiju potrebu i želju, on bi da se druži, kreće, komunicira sa bliskim ljudima, braćom, sestrama, najbližim prijateljima. On bi i negde na kraći put, izlet. Ovo je i nervozna komunikacija. Pripazite se u saobraćaju. Ne svađajte se sa ljudima. Već od 08.avgusta kada Venera i RxMars budu u trigonu biće prilike za druženje, putovanje, iznenadne susrete. Ako ste sami tada bi mogli i da upoznate nekog. Krajem nedelje u vreme vikenda sekstil sa Jupiterom će vam omogućiti da napunite baterije. Svakako ćete se dobro osećati, ali možda najbolje ako se pozabavite vašom duhovnošću. 
RxMars opozicija RxSeverni Mesečev Čvorbitna energija ove nedelje na relaciji vaša 3.kuća i vaša 9.kuća. Sve je povezano i sa sezonom pomračenja. Neke promene su tu pred vama. Izlaz je negde u drugačijem odnosu prema životnim vidicima, filozofiji života, duhovnosti...obrazovanju daljinama, zakonu, pravdi. Ono što bi trebalo menjati je način razmišljanja, komunikaciju koju imate sa ljudima...Ova energija je krenula od juna i trajaće do kraja septembra.
Kada je Merkur u Lavu 9.kuća u pitanju i inkonjukcija sa RxPlutonom 2.kuća, moguće je da ćete često menjati raspoloženje. Najviše ako osetite materijalnu nesigurnost. Mogli bi da budete ljuti zbog novca, zbog odlaganja puta zbog novca i sl. Mogu i da se jave neki stari problemi zbog novca. Obratite pažnju na kazne, neplaćene račune i sl. Pokušajte da se prilagodite ovoj energiji, trudite se da vas ne "uhvate" opsesivne i teške misli. Novac je bitan ali i vaše psihičko stanje. Ovaj period će da potraje zbog Merkurovog retrogradnog hoda, za vas je najbolje da preispitate svoj odnos prema finasijama.
Sunce ulazi u Lava i u vašu 9.kuću krajem nedelje. Ovo je odlična energija za sve one koji će na neki put krenuti, vaša energija i energija Sunca u Lavu se baš dobro slažu (trigon). Ako nigde ne putujete, ovo je dobar period za duhovnost, životnu filozofiju, obrazovanje. 


JARAC: Dragi Jarčevi, Venera u Devici je i dalje u centru zbivanja. Ove nedelje Venera inkonjukcija RxMars, sekstil Jupiter. Na jednoj strani aspekt prilagođavanja, na drugoj aspekt saradnje. Venera je u vašoj 9.kući, RxMars u 2.kući, Jupiter u 11.kući..(kuće). Ovde su moguće neke neprilike i neprijatnosti sve zbog Venere koja bi mogla da bude u euforiji, i uprkos njenoj praktičnosti ona želi šire i više...biće lepo raspoložena još ako može da putuje nema kraja njenoj sreći. Međutim tu je RxMars nervozan zbog trošenja novca, čini mu se da previše radi a novca nigde. I on bi da uživa ali oseća nesigurnost. Potreban je zapravo period prilagođavanja njihovih želja i potreba, jer već od 08.avgusta (Venera trigon Mars), Mars će biti mirniji kada su u pitanju emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost. Ovog vikenda sekstil sa Jupiterom  će vam doneti lepa iznenađenja. Ako već niste na putu spremite se možda vam se smeši neki dalji put. Ako ipak od putovanja nema ništa, provešćete lep vikend bilo gde da se nalazite, ako ste što se kaže sa svojim ljudima. Kratak ali sladak period. Ovo je energija druženja sa prijateljima, sa partnerom ako ste u vezi, ali ako niste ovo je mogućnost da upoznate svoju srodnu dušu, a ta osoba je ili iz neke daljine ili ćete je upoznati negde daleko.
RxMars opozicija RxSeverni Mesečev Čvorbitna energija ove nedelje na relaciji vaša 2.kuća i vaša 8.kuća. Sve je povezano i sa sezonom pomračenja. Neke promene su tu pred vama. Izlaz je negde u drugačijem odnosu prema kriznim situacijama, suštinskim promenama, ali i prema tkz. tuđem novcu i podršci. Ono što bi trebalo da se menja je vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Ovaj proces je krenuo u junu i trajaće sve do kraja septembra.
Kada je Merkur u Lavu 8.kuća u pitanju i inkonjukcija sa RxPlutonom 1.kuća, moguća je nešto jača nervoza zbog činjenice da je Pluton u vašem znaku. Ovo je neka kriza, neki nemir, nešto kao neizdrž. Ljutnja, bes....Ne ljutite se ni na sebe ni na druge. Pokušajte da se prilagodite ovoj energiji i da najpre sačuvate svoje psihičko ali i fizičko zdravlje. Ovo su teške misli, reči gotovo one koje mogu da "ubiju". Budite oprezni posebno jer će ova energija duže potrajati zbog Merkurovog retrogradnog hoda. 
Sunce ulazi u Lava i u vašu 8.kuću krajem nedelje. Gde god boravi Sunce ono donosi snažnu energiju. Ovde je samo u pitanju to što se vaša energija i energija Sunca u Lavu ne slažu najbolje, zapravo njima je potrebno prilagođavanje (inkonjukcija). Čuvajte energiju, ne rasipajte je previše i čuvajte zdravlje u ovom periodu.


VODOLIJA: Drage Vodolije, Venera u Devici nastavlja sa trendom da je u centru zbivanja i pažnje. Ove nedelje Venera inkonjukcija RxMars, sekstil Jupiter. Na jednoj strani aspekt prilagođavanja, na drugoj aspekt saradnje. Venera je u vašoj 8.kući, RxMars u 1.kući, Jupiter u 10.kući..(kuće)Malo je nezgodno to što je Mars u vašem znaku pa vas muči nešto više od ostalih. Mars ima potrebu da se preispituje, vraća u prošlost. Zbog njega ste nekako previše okupirani sobom. Venera opet ima drugačiju želju. Ona je za strast, intimu. Planira tajne susrete, razmišlja o izgužvanoj svili...Dobra vest je da će već oko 08.avgusta  (Venera trigon Mars) sve biti drugačije. Možda će vas ta energija odvesti negde daleko ili bilo gde na neki put. Svakako ćete biti mnogo bolje raspoloženi. 
Ovog vikenda će sekstil sa Jupiterom da vas prilično umiri. Ono što bi vas najviše obradovalo je to da spojite lepo i korisno.
RxMars opozicija RxSeverni Mesečev Čvorbitna energija ove nedelje na relaciji vaša 1.kuća i vaša 7.kuća. Sve je povezano i sa sezonom pomračenja. Neke promene su tu pred vama. Izlaz je negde u drugačijem odnosu prema ljudima suprotno od vas, partneri...emotivni ili bilo koji drugi. Oni su vaš odraz imajte to na umu. Ono što bi trebalo da menjate ste zapravo vi lično...neke promene prvo treba da krenu od vas da bi mogli da očekujete i da se drugi menjaju, zapravo da se promeni vaš odnos. Proces je krenuo u junu i trajaće do kraja septembra.
Kada je Merkur u Lavu 7.kuća u pitanju i inkonjukcija sa RxPlutonom 12.kuća, komplikuju se vaši odnosi i veze i emotivne i bilo koje druge. Problem bi mogao da bude zbog neke tajne. Možda će biti teško sačuvati tajnu. Budite oprezni ako ste u vezi, braku ali i generalno sa ljudima sa kojima ste u vezi. Ako ste u poslu koji ima veze sa javnošću takođe. Ovaj aspekt traje dugo zbog retrogradnog Merkura i zahteva od vas da se prilagodite situaciji. Razmislite dobro pre nego što nešto iznesete u javnost.
Sunce ulazi u Lava i u vašu 7.kuću krajem nedelje. Sunce će boraviti u energiji koja je suprotno od vas (opozicija). Generalno Sunce u tranzitu kroz ovu kuću je povoljno...sve u smislu suprotnosti se privlače.Da bi sve funkcionisalo kako treba vi i oni preko puta vas potrebno je da pronađete meru i ravnotežu.

 
RIBE: Drage Ribe, Venera u Devici  je i dalje u centru zbivanja. Ove nedelje Venera inkonjukcija RxMars, sekstil Jupiter. Na jednoj strani aspekt prilagođavanja, na drugoj aspekt saradnje. Venera je u vašoj 7.kući, RxMars u 12.kući, Jupiter u 9.kući..(kuće). Moguća je tenzija u vašim partnerskim odnosima zbog neke tajne ili zbog nečeka što skrivate od sebe (podsvest) ili od drugih vama bitnih ljudi. Venera ovde uživa u partnerstvu, planira, analizira i vezu i partnera. RxMars se nešto skriva, mulja što bi naš narod rekao i eto nevolje. Neka tajna ne želi da ostane tajna. Pripazite neko vreme, jer će Venera i Mars biti u trigonu oko 08.avgusta, što je dobra energija baš za sve skrivene stvari. Strasne tajne veze i sl. Krajem nedelje za vikend sekstil sa Jupiterom će vas na kratko (kratkotrajni aspekt) pokrenuti možda krenete na neki put a možda putujete na bilo koji način. Lepo raspoloženje i lep odnos sa partnerom. Ako ste sami možda upoznate srodnu dušu.
RxMars opozicija RxSeverni Mesečev Čvorbitna energija ove nedelje na relaciji vaša 12.kuća i vaša 6.kuća. Sve je povezano i sa sezonom pomračenja. Neke promene su tu pred vama. Izlaz je negde u drugačijem odnosu prema svakodnevnom životu, navikama, poslu, zdravlju. Ono što bi trebalo da menjate je zapravo u vašoj podsvesti, sve ono što ste ranije "gurnuli pod tepih". Potrebno je da više radite na sebi. Sve ovo je krenulo u junu i trajaće do kraja septembra.
Kada je Merkur u Lavu 6.kuća u pitanju i inkonjukcija sa RxPlutonom 11.kuća, budite oprezni u vezi vaših navika, posla, zdravlja. Mogući su neki neprijatni ispadi. Gledajte da smanjite nervozu i da pre svega ostalog mislite na svoje psihofizičko zdravlje. Poslovni odnosi komplikovani, pa je bolje da neke stvari prećutite. Ovaj tranzit traje dugo zbog Merkurovog retrogradnog kretanja, pa gledajte da se prilagodite situaciji. 
Sunce ulazi u Lava i u vašu 6.kuću krajem nedelje. Ovo je dobra energija za zdravlje i vitalnost, za svakodnevni život i navike. Ali energije Sunca u Lavu i vaša energija se ne slažu najbolje oni su u inkonjukciji. Zbog ovoga vam je potrebno da se prilagodite situaciji i da sačuvate zdravlje pre svega.

Нема коментара:

Постави коментар