понедељак, 9. јул 2018.

Nedeljni horoskop od 09.jula do 16.jula...



Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)
O svim aspektima više:

Šta rade zvezde u periodu od 09.jula do 16.jula...

ZVEZDE U JULU

OVAN: Dragi Ovnovi, ove nedelje vrlo značajan aspekt na zvezdanom nebu zbog Merkurovog retrogradnog kretanja je Merkur kvadrat Jupiter, zapamtite ovaj aspekt jer ćete ga imati još dva puta u naredna dva meseca.  Ovaj aspekt se nalazi na relaciji vaša 5.kuća i vaša 8.kuća, neku vrstu preterivanja možete očekivati u vašem ljubavno - seksualnom životu, onako na prvu loptu. Budite oprezni pazite, šta pričate jer vas Jupiter iz 8.kuće može poneti, posebno jer on ove nedelje kreće u direktan hod! On će ovu oblast života pokrenuti, vi se ipak čuvajte preteranog optimizma ali i preteranog pesimizma. Posle nekoliko meseci zastoja u ovoj oblasti života dolazi vreme za suštinske promene. Ipak sačekajte sa odlukama, vestima, informacijama zbog ovog kvadrata, koji će biti prisutan negde do 28.avgusta u vreme trećeg po redu ovog aspekta. Neka ide život, budite srećni, voljeni i volite, ali pripazite da ne preterujete, euforija nije najbolja energija nađite zlatnu sredinu!
Mlad Mesec u Raku i delimično pomračenje Sunca u vašoj 4.kući, vreme je za novi početak!!! Vreme je za vaš dom, porodicu, privatne stvari...Još jedan novi početak u nizu ali ovaj sa energijom pomračenja. Preko puta ove energije u 10.kući RxPluton, pokušajte da uskladite porodični i privatni život. Neka vam vaš ego i odnos sa autoritetima ne pokvari šansu za nov početak! Možda je vreme da se više posvetite domu i porodici i da prihvatite neke suštinske promene u karijeri!
Ove nedelje, nešto kao ruka spasa, Veliki Zemljani Trigon u kome je Venera u centru zbivanja. Ona najpre ulazi u Devicu u vašu 6.kuću i tokom nedelje formira ovaj trigon sa Uranom u Biku 2.kuća i RxSaturnom u Jarcu 10.kuća!!! Čvrsto tlo i "izlaz u slučaju opasnosti" je radu, karijeri, boljoj organizaciji u svakodnevnom životu i navikama. Uživajte više u poslu kojim se bavite, menjajte nešto ako vam se "namesti", budite u skladu sa vašim telom, vežbajte, učinite nešto za svoje zdravlje (navike), budite originalni ali i stabilni!!!

BIK: Dragi Bikovi, ove nedelje vrlo značajan aspekt na zvezdanom nebu zbog Merkurovog retrogradnog kretanja je Merkur kvadrat Jupiter, zapamtite ovaj aspekt jer ćete ga imati još dva puta u naredna dva meseca. Ovaj aspekt se nalazi na relaciji vaša 4.kuća i vaša 7.kuća, tu je i mogućnost preterivanja u vezi vašeg doma, porodice i partnerskog odnosa. Ovo mogu biti veliki planovi, vaši veliki snovi u vezi partnerstva i porodice, pripazite samo jer bi Jupiter iz 7.kuće mogao da vas ponese, on ove nedelje kreće u direktan hod! On će ovu oblast života pokrenuti, proširiće ono što zatekne, ipak dokle god traje ovaj kvadrat a to je do 28.avgusta pripazite na komunikaciju sa porodicom, pratnerom ako ste u vezi, ali i svakom osobom sa kojom imate neki bitan i poseban odnos. Pripazite i na odnose sa javnošću, ugovorima, zakonom i sl. I dokle Jupiter u direktnom hodu želi da vas pokrene u vašim odnosima sa ljudima, Merkur unosi nervozu koja ide od strane porodice i privatnog. Nađite meru!
Mlad Mesec u Raku i delimično pomračenje Sunca u vašoj 3.kući, vreme je za novi početak!!! Vreme je za nove misli, reči, informacije, komunikaciju, razgovore i porodične, privatne i svake druge..Još jedan novi početak u nizu ali ovaj sa energijom pomračenja. Preko puta ove energije u 9.kući RxPluton, izazovna energija, energija koja menja planove...u vezi nekog putovanja, vaših ideala, pravnih pitanja, zakona, pravde, obrazovanja...Da bi vaše misli i komunikacija imali novu energiju, potrebna je suštinska promena oko pogleda na život! Nešto treba pustiti i završiti!!!
Ove nedelje, nešto kao ruka spasa, Veliki Zemljani Trigon u kome je Venera u centru zbivanja. Ona najpre ulazi u Devicu u vašu 5.kuću i tokom nedelje formira ovaj trigon sa Uranom u Biku 1.kuća i RxSaturnom u Jarcu 9.kuća!!! Ovo je energija koja će vam svakako pomoći, da ipak krenete negde na odmor ako ste planirali ali i ako niste, zahvaljujući Uranu u vašem znaku. Ako i ne uspete da krenete na neko putovanje, očekujte lepe trenutke dok ova energija traje, u emotivnom smislu, sa decom ili oko dece, ili nešto drugo što vas čini smirenim i stabilnim. Promena životne filozofije i vidika svakako vam predstoji, sa ovom energijom uspeh je sigurniji, vaše srce će vam pomoći da izaberete pravi put i dođete do stabilnosti!

BLIZANCI: Dragi Blizanci, ove nedelje vrlo značajan aspekt na zvezdanom nebu zbog Merkurovog retrogradnog kretanja je Merkur kvadrat Jupiter, zapamtite ovaj aspekt jer ćete ga imati još dva puta u naredna dva meseca. Ovaj aspekt se nalazi na relaciji vaša 3.kuća i vaša 6.kuća, mogli bi da budete poprilično rasejani, preterano optimistični ili obrnuto pesimistični, zapravo mogli bi da preterujete u odnosu na vaš svakodnevni život, posao, zdravlje. Obratite pažnju na ishranu, na navike, imajte na umu da loše navike mogu da se vrate jer ovaj kvadrat će biti aktuelan oko dva meseca. Jupiter iz 6.kuće kreće direktno ove nedelje i mogao bi da vas ponese. Jupiter proširuje sve što zatekne, sada u direktnom hodu krenuće napred i ova oblast važeg života, ali dokle ovaj kvadrat traje a to je do oko 28.avgusta budite oprezni, čuvajte se preterivanja i euforije, čuvajte pre svega vaše psihofizičko zdravlje! Obratite pažnju na genitalije, bešiku, rektum...
Mlad Mesec u Raku i delimično pomračenje Sunca u vašoj 2.kući, vreme je za novi početak!!! Vreme je za nov odnos prema vrednostima, prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bezbednosti. Još jedan novi početak u nizu ali ovaj sa energijom pomračenja. Preko puta ove energije u 8.kući RxPluton, energija koja bi mogla da pokvari priču o novom početku, zbog ljubomore, posesivnosti, nametanja moći i kontrole u vašem partnerskom i intimnom životu. Mogući problemi idu i zbog zajedničkih resursa (finasija). Potrebna je neka promena, neka vrsta regeneracije i trasformacije, posebno ako neko vreme osećate negativnu energiju, bes, ljutnju...
Ove nedelje, nešto kao ruka spasa, Veliki Zemljani Trigon u kome je Venera u centru zbivanja. Ona najpre ulazi u Devicu u vašu 4.kuću i tokom nedelje formira ovaj trigon sa Uranom u Biku 12.kuća i RxSaturnom u Jarcu 8.kuća!!! Ovo su moćne energije, energije promene kroz stabilnost. Vaš dom, neki samo vaš kutak vam može pomoći da napunite energiju, da lakše dođete do promena koje su vam potrebne, bilo da je u pitanju vaše zdravlje, ili su to možda finasije. Nama toga što ne može da reši dom ma gde on bio, jer kažu gde vam je srce tu vam je i dom!

RAK: Dragi Rakovi, ove nedelje vrlo značajan aspekt na zvezdanom nebu zbog Merkurovog retrogradnog kretanja je Merkur kvadrat Jupiter, zapamtite ovaj aspekt jer ćete ga imati još dva puta u naredna dva meseca. Ovaj aspekt se nalazi na relaciji vaša 2.kuća i vaša 5.kuća, pa možete očekivati burna dešavanja na relaciji vaš lični novac, prihod, odnos prema vrednostima u sukobu sa vašim emocijama, uživanjem, zabavom, decom. Pripazite na novčanik, mogli bi da trošite više nego što bi trebalo. Ova energija nosi rasejanost i euforiju, preterani optimizam ali i pesimizam. Obratite pažnju posebno jer će Jupiter iz 5.kuće, pokrenuti stvari iz ove oblasti života, što je dobro, samo imajte na umu da će ovaj kvadrat biti aktuelan sve do 28.avgusta. Ljubav može da se širi, možete više uživati, odmarati, posle nekoliko meseci retrogradnog Jupitera konačno vam sleduje više sreće i radosti. Prva dva meseca budite samo oprezni sa novcem, trudite se da ne preterujete!
Mlad Mesec u Raku i delimično pomračenje Sunca u vašoj 1.kući, vreme je za novi početak!!! Vreme je da nešto uradite lično za sebe, Mlad Mesec je u vašem znaku, počnite nešto novo, bilo da se radi o vašem izgledu ili je to nešto sasvim drugo nešto vaše lično. Još jedan novi početak u nizu ali ovaj sa energijom pomračenja. Preko puta ove energije u 7.kući RxPluton, vrlo izazovna energija, energija posesivnosti, ljubomore, nametanja kontrole i moći, manipulacije u vašim odnosima sa bliskim ljudima. Ako ste u dužoj vezi ili braku ovo može da bude prilično nezgodno. Kontrolišite svoj bes i ljutnju, sklanjajte se od drugih sa takvim energijama.
Ove nedelje, nešto kao ruka spasa, Veliki Zemljani Trigon u kome je Venera u centru zbivanja. Ona najpre ulazi u Devicu u vašu 3.kuću i tokom nedelje formira ovaj trigon sa Uranom u Biku 11.kuća i RxSaturnom u Jarcu 7.kuća!!! Ako je partnerstvo u bilo kojoj krizi, posebno u vreme Mladog Meseca, energija ovog trigona će vam svakako pomoći. Razgovarajte sa partnerom, iznenadite ga nečim originalnim. Krenite na neki kraći put, ili izlet, može i obična šetnja u kojoj ćete imati vremena da razgovarate o stvarima koje moraju da se menjaju u vašem odnosu. Ovo su jake energije, postojane i stabilne. Budite praktični. Dodajte na sve ovo i malo originalnosti i faktor iznenađenja i promene vas svakako neće više plašiti.

LAV: Dragi Lavovi, ove nedelje vrlo značajan aspekt na zvezdanom nebu zbog Merkurovog retrogradnog kretanja je Merkur kvadrat Jupiter, zapamtite ovaj aspekt jer ćete ga imati još dva puta u naredna dva meseca. Ovaj aspekt se nalazi na relaciji vaša 1.kuća i vaša 4.kuća, Merkur u vašem znaku u ovoj energiji mogao bi da dramu podigne na viši nivo, da vas uvede u energiju preterivanja u vašem domu, odnosu sa porodicom. Pripazite u komunikaciji sa članovima porodice, posebno jer će Jupiter iz 4.kuće ove nedelje krenuti direktno. Krenuće i ova oblast života, Jupiter proširi ono što zatekne, pripazite da vas ne uvede zajedno sa Merkurom u preterani optimizam ili obrnuto pesimizam, sve do 28.avgusta kada će ovaj kvadrat biti aktuelan treći put po redu! Neka ekspanzija i širenje vam svakako predstoje u okviru vašeg doma, ali imajte na umu da bi svako preterivanje bilo kontraproduktivno. 
Mlad Mesec u Raku i delimično pomračenje Sunca u vašoj 12.kući, vreme je za novi početak!!! Vreme je da zavirite u vašu podsvest i u sve ono skriveno ili "gurnuto pod tepih". Novi početak se ovde najpre odnosi na vaš tkz. rad na sebi. Da li je vreme da izađete iz sigurne zone 12.kuća. Ako se tu dobro osećate i to je u redu, možda vam treba samo novi pristup. Još jedan novi početak u nizu ali ovaj sa energijom pomračenja. Preko puta ove energije u 6.kući RxPluton, teške energije koje vam najpre mogu uticati na psihofizičko zdravlje. Neke promene su neophodne, možda zbog toga osećate bes, ljutnju, nervozu, stres...Možda vam je potreban novi pristup zdravlju, navikama, poslu kojim se bavite. Da bi do promena došlo nešto treba suštinski promeniti. Ako imate neku tajnu ona vas sada može još više opteretiti.
Ove nedelje, nešto kao ruka spasa, Veliki Zemljani Trigon u kome je Venera u centru zbivanja. Ona najpre ulazi u Devicu u vašu 2.kuću i tokom nedelje formira ovaj trigon sa Uranom u Biku 10.kuća i RxSaturnom u Jarcu 6.kuća!!! Ove energije će vam svakako pomoći, izlaz je u radu, poslu kojim se bavite. Izlaz je u drugačijem odnosu prema emocijama i materijalnoj bezbednosti. Ako vam rad pruža sigurnost i bezbednost to je to, na sve to ide i finanasijska satisfakcija. Uživajte u malim stvarima. Uložite u svoje zdravlje i vreme i novac.

DEVICA: Drage Device, ove nedelje vrlo značajan aspekt na zvezdanom nebu zbog Merkurovog retrogradnog kretanja je Merkur kvadrat Jupiter, zapamtite ovaj aspekt jer ćete ga imati još dva puta u naredna dva meseca. Ovaj aspekt se nalazi na relaciji vaša 12.kuća i vaša 3.kuća, pokrenuće on ovde vašu podsvest, sve ono što se skrivali, tajne, strahove i sl. Pripazite šta pričate i kome, tajne bi mogle da prestanu da budu tajne. Čuvajte se rasejanosti, euforije...mogli bi da prorade i neki kompleksi. Pripazite jer će Jupiter iz 3.kuće ove nedelje krenuti direktno. Može on ovde proširiti sve što zatekne, vaše misli, reči, komunikaciju, planove, ideje, informacije, potrebu da saznate neku istinu. On ovde donosi više optimizma, srećnih vesti, informacija....ali zbog energije kvadrata koja će trajati do 28.avgusta pripazite jer bi ova energija mogla da vas ponese. Merkur iz 12.kuće bi mogao da vas obmane i zavede.
Mlad Mesec u Raku i delimično pomračenje Sunca u vašoj 11.kući, vreme je za novi početak!!! Vreme je za nov odnos prema društvenosti, prijateljstvu, grupama kojima pripadate. Vreme je za nove ideje, želje, nadanja. Ovu energiju bi mogli da doživite kroz formu nekog iznenađenja. Još jedan novi početak u nizu ali ovaj sa energijom pomračenja. Preko puta ove energije u 5.kući RxPluton, pa pripazite posebno u ljubavnim odnosima i vezama. Ovo su teške energije, energije ljubomore, posesivnosti, opsesija, nametanja kontrole, manipulacija. Sve ovo bi moglo da utiče na energiju novog početka u vidu neprijatnog iznenađenja posebno ako niste spremni za suštinske promene. A promene su ovde neophodne da bi mogli da krenete u novi početak bez obzira da li ste u vezi ili niste.
Ove nedelje, nešto kao ruka spasa, Veliki Zemljani Trigon u kome je Venera u centru zbivanja. Ona najpre ulazi u Devicu u vašu 1.kuću i tokom nedelje formira ovaj trigon sa Uranom u Biku 9.kuća i RxSaturnom u Jarcu 5.kuća!!! Ovo je jako dobra energija za vaš ljubavni život. Venera u vašem znaku je već dobra priča, zajedno sa Uranom i Saturnom uneće u vaš emotivni život originalnost ali i sigurnost. Možda je vreme za neki duži put u dvoje. Možda je vreme da više vremena provedete sa decom ako ih imate, ili da ozbiljno razmislite o deci ako ih nemate. 

VAGA: Drage Vage, ove nedelje vrlo značajan aspekt na zvezdanom nebu zbog Merkurovog retrogradnog kretanja je Merkur kvadrat Jupiter, zapamtite ovaj aspekt jer ćete ga imati još dva puta u naredna dva meseca. Ovaj aspekt se nalazi na relaciji vaša 11.kuća i vaša 2.kuća, na relaciji vaš društveni život, grupe kojima pripadate, prijateljstvo i vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Ovde su moguća razna preterivanja, iznenadna dešavanja posebno sa prijateljima a u vezi nekog novca. Mogući su i finansijski ispadi, preveliki troškovi i sl. Pripazite na naovčanik, makar izvadite kartice kad negde krenete. Nemojte da vas euforija ponese. Rasejanost ovde nije poželjna. Jupiter iz 2.kuće ove nedelje kreće direktno, proširiće i vaše mogućnosti što se finanasija tiče, ali vi ipak pripazite dokle traje ovaj kvadrat a to je sve do 28.avgusta. Pokušajte da budete umereni. 
Mlad Mesec u Raku i delimično pomračenje Sunca u vašoj 10.kući, vreme je za novi početak!!! Vreme je za nov odnos prema karijeri i društvenom statusu i položaju. Novi poslovi, novi projekti, nove mogućnosti. Još jedan novi početak u nizu ali ovaj sa energijom pomračenja. Preko puta ove energije u 4.kući RxPluton, prilično teška energija koja vam može pokvariti planove. Neke promene su ovde neophodne da bi mogli da krenete dalje i da napredujete. Morate na neki način "pomiriti" poslovno i privatno.
Ove nedelje, nešto kao ruka spasa, Veliki Zemljani Trigon u kome je Venera u centru zbivanja. Ona najpre ulazi u Devicu u vašu 12.kuću i tokom nedelje formira ovaj trigon sa Uranom u Biku 8.kuća i RxSaturnom u Jarcu 4.kuća!!! Ovo su moćne energije, sa Venerom u 12.kući možda vam je vreme za odmor i povlačenje, neki vid meditacije. Vreme je da napunite baterije, da li je to u vašem domu ili nekom samo vašem kutku to ćete već vi odlučiti. Tamo gde se osećate lepo i sigurno. Budite originalni i kreativni u procesu transformacije i regeneracije. Neki vid terapije, meditiranja, uživanja daleko od očiju javnosti. Možda vam najveću sigurnost pruža vaš dom a dom je tamo gde vam je srce. Ovo je i mogućnost tajne veze.

ŠKORPIJA: Drage Škorpije, ove nedelje vrlo značajan aspekt na zvezdanom nebu zbog Merkurovog retrogradnog kretanja je Merkur kvadrat Jupiter, zapamtite ovaj aspekt jer ćete ga imati još dva puta u naredna dva meseca. Ovaj aspekt se nalazi na relaciji vaša 10.kuća i vaša 1.kuća, vaš ego, položaj i status u društvu, vaša karijera i vi lično u energiji preterivanja. Mogli bi da osetite neku vrstu euforije, preteranog optimizma ali i pesimizma. Budite oprezni. Posebno jer Jupiter iz 1.kuće, u vašem znaku proširuje sve što zatekne a on ove nedelje kreće direktno, posle četiri meseca retrogradnosti. Krenuće i sve ono što je možda stalo u tom periodu. Ovo je vaše vreme, ali budite oprezni zbog ovog kvadrata sa Merkurom koji će trajati sve do 28.avgusta. Pripazite u odnosima sa autoritetima, u svim pregovorima, ugovorima vezanim za karijeru. Nije vreme za previše drame. Ovaj kvadrat će možda uticati i na to kako vas drugi vide i doživljavaju, moguće je da će misliti da ste previše teatralni i da u nečemu preterujete.
Mlad Mesec u Raku i delimično pomračenje Sunca u vašoj 9.kući, vreme je za novi početak!!! Vreme je za nov pristup životnoj filozofiji i vidicima, daljinama, inostranstvu, obrazovanju, idealima, duhovnosti, zakonu, pravdi...Još jedan novi početak u nizu ali ovaj sa energijom pomračenja. Preko puta ove energije u 3.kući RxPluton, teška energija koja može uticati na vaš um, razum, razmišljanje, komunikaciju...Neka vrsta opsesije, posesivnosti, ljubomore, besa...Moguće je i da dođe do promene planova, otkazivanje puta i sl. Ovde je potrebna velika promena i trasformacija da bi mogli da krenete u novi početak. Oslobodite se pre svega besa ali i klonite se takve energije kod drugih.
Ove nedelje, nešto kao ruka spasa, Veliki Zemljani Trigon u kome je Venera u centru zbivanja. Ona najpre ulazi u Devicu u vašu 11.kuću i tokom nedelje formira ovaj trigon sa Uranom u Biku 7.kuća i RxSaturnom u Jarcu 3.kuća!!! Ovo su moćne energije, energije koje vam nude lepa iznenađenja. Iznenadite partnera, razgovarajte, zajedno dođite do rešenja, razgovorom možete povratiti sigurnost i stabilnost. Ako niste u vezi ovo je period gde bi mogli da upoznate nekog originalnog i stabilnog partnera. Sve Škorpije iskoristite ovu energiju za druženje.

STRELAC: Dragi Strelčevi, ove nedelje vrlo značajan aspekt na zvezdanom nebu zbog Merkurovog retrogradnog kretanja je Merkur kvadrat Jupiter, zapamtite ovaj aspekt jer ćete ga imati još dva puta u naredna dva meseca. Ovaj aspekt se nalazi na relaciji vaša 9.kuća i vaša 12.kuća, ova energija može doneti preteranost svake vrste, preterani optimizam, euforiju ali preterani pesimizam, sve na relaciji vaši životni vidici, ideali, duhovnost, daljine, obrazovanje i sve ono što krijete, tajne, podsvest. Jupiter iz 12.kuće, ove nedelje posle četiri meseca retrogradnosti kreće direktno, on će svakako pokrenuti ovu oblast života, on proširije ono što zatekne. Ipak vi budite oprezni posebno sa onim stvarima koje skrivate. Neki snovi, ideali, nove mogućnosti sada kreću i mogu biti realizovani, ali budite oprezni zbog kvadrata sa Merkurom do 28.avgusta kada će on po treći put za dva meseca možda vas uvesti u situaciju da neke planove pomerite. Ako imate neku tajnu čuvajte je u ovom periodu. Pripazite i na zdravlje, na genitalije, bešiku, rektum!
Mlad Mesec u Raku i delimično pomračenje Sunca u vašoj 8.kući, vreme je za novi početak!!! Vreme je za regeneraciju i trasformaciju, suštinske promene. Vreme je da nešto završite da bi krenuli u neki novi početak. Vreme je i za nov pristup tkz. tuđem novcu, intimi....Još jedan novi početak u nizu ali ovaj sa energijom pomračenja. Preko puta ove energije u 2.kući RxPluton, teška energija, posesivnost, opsesije, nametanje kontrole, ljubomora... Da bi krenuli dalje, potrebna vam je suštinska promena kada su finasije i tkz. tuđe i vaše lične u pitanju. Potrebno je da promenite odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti. Novac jeste bitna stavka u životu ali ne po svaku cenu, posebno ne na uštrb zdravlja.
Ove nedelje, nešto kao ruka spasa, Veliki Zemljani Trigon u kome je Venera u centru zbivanja. Ona najpre ulazi u Devicu u vašu 10.kuću i tokom nedelje formira ovaj trigon sa Uranom u Biku 6.kuća i RxSaturnom u Jarcu 2.kuća!!! Taman u vreme pomračenja energija koja može da vas umiri, ponudi čvrsto tlo pod nogama. Ovo su moćne energije koje vam pružaju mogućnost stabilnijih prihoda, možda neku promenu u vezi posla kojim se bavite. Možda su promene u vezi navika, zdravlja. Ulažite u svoje psihofizičko zdravlje.

JARAC: Dragi Jarčevi, ove nedelje vrlo značajan aspekt na zvezdanom nebu zbog Merkurovog retrogradnog kretanja je Merkur kvadrat Jupiter, zapamtite ovaj aspekt jer ćete ga imati još dva puta u naredna dva meseca.  Ovaj aspekt se nalazi na relaciji vaša 8.kuća i vaša 11.kuća, mogućnost preterivanja na relaciji vaša intima, tkz. tuđi novac, krizne situacije i vaša društvenost, prijateljstvo, iznenadni događaji. Budite oprezni sa prijateljima posebno u komunikaciji sa njima u vezi nekih materijalnih stvari. Moglo bi da dođe do prekida prijateljskih odnosa. Jupiter iz 11.kuće, ove nedelje kreće direktno i ovde u ovoj oblasti života bi moglo da vam krene posle perioda retrogradnosti. Pripazite zbog ovog kvadrata jer Jupiter širi sve što zatekne i mogao bi zajedno sa Merkurom da vas ponese, sludi, budite oprezni još dva meseca koliko će ova energija da traje zaključno sa 28.avgustom kada će ovaj kvadrat biti teći i poslednji. Ne donosite ishitrene odluke, klonite se i preteranog optimizma i preteranog pesimizma, rasejanosti što su odlike ovog kvadrata. Pripazite i na novac mogući su iznenadni nepotrebni troškovi, ne pozajmljujte novac, ne uzimajte kredit ako baš ne morate.
Mlad Mesec u Raku i delimično pomračenje Sunca u vašoj 7.kući, vreme je za novi početak!!! Vreme je za novo poglavlje u vašim vezama i odnosima sa ljudima, partnerskim odnosima. Još jedan novi početak u nizu ali ovaj sa energijom pomračenja. Preko puta ove energije u 1.kući RxPluton u vašem znaku, poprilično teška energija koja u vaše partnerske odnose unosi ljubomoru, posesivnost, opsesiju, nametanje moći, manipulacije....Da bi krenuli dalje morate nešto suštinski promeniti. Pluton je u vašem znaku, počnite od sebe. Menjajući sebe možete očekivati i da se drugi promene oni do kojih vam je stalo. 
Ove nedelje, nešto kao ruka spasa, Veliki Zemljani Trigon u kome je Venera u centru zbivanja. Ona najpre ulazi u Devicu u vašu 9.kuću i tokom nedelje formira ovaj trigon sa Uranom u Biku 5.kuća i RxSaturnom u Jarcu 1.kuća!!! Ovo su zaista moćne energije koje vam nude ljubavna i emotivna iznenađenja, možda neki put u dvoje ili put sa vama dragim ljudima. Ovo su energije koje vam nude izlaz iz teške situacije ako ste zaglavili i nekoj emotivnoj priči-vezi. Ako ste slobodni ovo je prilika da iznenada upoznate nekog originalnog i stabilnog partnera.

VODOLIJA: Drage Vodolije, ove nedelje vrlo značajan aspekt na zvezdanom nebu zbog Merkurovog retrogradnog kretanja je Merkur kvadrat Jupiter, zapamtite ovaj aspekt jer ćete ga imati još dva puta u naredna dva meseca. Ovaj aspekt se nalazi na relaciji vaša 7.kuća i vaša 10.kuća, prilično uzbudljiva i dramatična energija na relaciji vaši partnerski odnosi i vaša karijera i društveni status. Budite oprezni dok ovaj kvadrat traje a potrajaće do 28.avgusta kada će po treći put biti aktuelan. Ovo je energija preterivanja, rasejanosti pa pripazite, ne kvarite odnose i emotivne i poslovne. Nije dobra ni euforija, ni preterani optimizam ali ni preterani pesimizam. Jupiter iz 10.kuće, ove nedelje kreće u direktan hod. Posle nekoliko meseci retrogradnosti krenuće nova energija. Jupiter širi ono što zatekne, dakle imate mogućnost za proširenje karijere, posla i sl. Budite oprezni prva dva meseca zbog kvadrata sa Merkurom posebno kada on bude bio retrogradan!
Mlad Mesec u Raku i delimično pomračenje Sunca u vašoj 6.kući, vreme je za novi početak!!! Vreme je za promene i nešto novo u vezi vaših navika, posla, zdravlja. Još jedan novi početak u nizu ali ovaj sa energijom pomračenja. Preko puta ove energije u 12.kući RxPluton, energija koja bi ovaj novi početak mogla prilično da oteža i uspori. Ovo je energija opsesivnosti, posesivnosti, manipulacije...energija koja bi pre svega mogla da utiče na vaše psihofizičko zdravlje. Obratite pažnju na zdravlje, neke loše navike...tek kada tu napravite suštinske promene možete da krenete dalje. Budite oprezni i sa nekim tajnama.
Ove nedelje, nešto kao ruka spasa, Veliki Zemljani Trigon u kome je Venera u centru zbivanja. Ona najpre ulazi u Devicu u vašu 8.kuću i tokom nedelje formira ovaj trigon sa Uranom u Biku 4.kuća i RxSaturnom u Jarcu 12.kuća!!! Ovo je moćna energija koja vam nudi mir i stabilnost. Možda je vreme za neku vrstu povlačenja radi punjenja baterija. Energija regeneracije kroz strast i intimu. Ljubavni odnos daleko od očiju javnosti, tajne veze i ako ste u vezi i ako niste.

RIBE: Drage Ribe, ove nedelje vrlo značajan aspekt na zvezdanom nebu zbog Merkurovog retrogradnog kretanja je Merkur kvadrat Jupiter, zapamtite ovaj aspekt jer ćete ga imati još dva puta u naredna dva meseca. Ovaj aspekt se nalazi na relaciji vaša 6.kuća i vaša 9.kuća, ovo je energija drame, preterivanja na relaciji vaše navike, posao, zdravlje i vaši životni vidici, daljine, obrazovanje, ideali, snovi, zakon, pravda.  Mogući su problemi i odlaganja putovanja, problemi sa dokumentima, kazne zbog neplaćenih računa, preterani posao ili lenjost, problemi sa zdravljem i navikama zbog preterivanja.... Jupiter iz 9.kuće, ove nedelje kreće direktno posle četiri meseca retrogradnosti i on će pokrenuti ovu oblast vašeg života. Proširiće optimizam, mogućnost putovanja, obrazovanja, širenja vidika i sl. Međutim zbog ovog kvadrata sa Merkurom budite oprezni u naredna dva meseca jer će ovaj aspekt biti aktuelan do 28.avgusta. Budite oprezni u poslovnoj komunikaciji, prilikom kretanja na neki put, poseban akcenat na navike i zdravlje...
Mlad Mesec u Raku i delimično pomračenje Sunca u vašoj 5.kući, vreme je za novi početak!!! Vreme je za promene i nešto novo kada je u pitanju vaš emotivni-ljubavni život, vaša kreativnost, uživanje, zabava, odmor, deca...Još jedan novi početak u nizu ali ovaj sa energijom pomračenja. Preko puta ove energije u 11.kući RxPluton, prilično teška energija koja ovu priču o novom početku može da pokvari. Ovo je energija ljubomore, posesivnosti, nametanja moći i kontrole, manipulacije. Poremećen odnos primanja i davanja ljubavi. Potrebna je suštinska promena u vašem ljubavnom životu da bi mogli da krenete u neki novi početak.
Ove nedelje, nešto kao ruka spasa, Veliki Zemljani Trigon u kome je Venera u centru zbivanja. Ona najpre ulazi u Devicu u vašu 7.kuću i tokom nedelje formira ovaj trigon sa Uranom u Biku 3.kuća i RxSaturnom u Jarcu 11.kuća!!! Ovo su moćne energije koje vam nude originalne promene i stabilnost u partnerskom odnosu. Razgovarajte sa partnerom, ako imate mogućnost idite na kraće putovanje u dvoje. Iznenadite partnera nekom sitnicom. Ako niste u vezi, velika je verovatnoća da iznenada upoznate originalnog i stabilnog partnera.

Prethodni nedeljni horoskop:


Нема коментара:

Постави коментар