понедељак, 30. јул 2018.

Nedeljni horoskop od 30.jula do 06.avgusta....

Naredne nedelje neke smernice za sve znakove:
(ako znate podznak, pročitajte i za taj znak šta piše)

O svim aspektima više:


OVAN: Dragi Ovnovi, od kako je Mars vaš vladar ušao u Vodoliju 16.maja i u vašu 11.kuću nagovestio je vrlo burna dešavanja. Istog dana napravio je prvi kvadrat sa Uranom iz 2.kuće koji je dan ranije ušao u Bika. 02.avgusta u istim kućama 11. i 2. isti aspekt i ista ili slična dešavanja, ali na teži način zbog sada retrogradnog Marsa. Društveni život, prijateljstvo, grupna dešavanja i vaš odnos prema vrednostima, emotivnoj i materijalnoj sigurnosti su na neki način ugroženi i na velikom testu izdržljivosti. Poprilično buran period neposredno posle pomračenja! Neku vrsta razrešenja možete očekivati od 19.septembra posle trećeg kvadrata ovih planeta. Mirnija faza bez iznenadnih dešavanja, posebno onih neprijatnih. Pokušajte da ne rizikujete u ovom periodu, svakako negde do sredine septembra. Uran će već 07.avgusta krenuti retrogradno, 06.novembra ponovo ući u vašu 1.kuću i vaš znak, možda da dovršite nedovršeno!
Negde u isto vreme dva dana kasnije RxMars u sekstilu sa RxKironom u vašem znaku, tu je ova energija da pomogne. Možda je ta pomoć negde iz kruga prijatelja. A možda će baš vaša pomoć biti potrebna nekom vašem prijatelju.
Retrogradni Merkur u vašoj 5.kući u inkonjukciji sa RxPlutonom iz 10.kuće, moguće je nešto više drame, teških reči...Ljubav i karijera traže da se prilagodite, da ne donosite bitne odluke. Pokušajte da se suzdržite i imajte na umu da će ovaj aspekt dugo biti prisutan zbog retrogradnog Merkura. Drugi put je ovaj aspekt ovde na istom mestu, prvi put 16.jula, čeka vas još jedan treći po redu 30.avgusta. Budite oprezni, prilagodite se ovoj energiji koja će ceo avgust vršljati na relaciji ljubavni život karijera. Bolje je da prećutite neke stvari. Od 16.septembra kada Merkur pređe u Devicu u vašu 6.kuću, sve u vezi posla i karijere će krenuti na bolje a pritisak na ljubavni život, zabavu, uživanje, odmor će prestati....


BIK: Dragi Bikovi, od kako je Mars ušao u Vodoliju 16.maja u vašu 10.kuću, uzdrmao je ovu oblast života zajedno sa Uranom iz 1.kuće, koji je dan ranije ušao u vaš znak! Ako ste nezadovoljni vašom karijerom moguć je stresan period, sukobi sa pretpostavljenima, autoritetima, pripazite na vaš ego!!! 02.avgusta u istim kućama 10. i 1. isti aspekt i ista ili slična dešavanja, na teži način zbog sada retrogradnog Marsa. Vi i vaša karijera u fazi promene, željene ili ne, tek te promene mogu biti vrlo stresne. Sve se dešava u vreme pomračenja pa je pritisak možda i jači. Ovo je neka vrsta buđenja za vas. Faza promene odnosa prema karijeri, novi poslovi, projekti ali sa nekom dozom nerviranja. Mirniji period možete očekivati od 19.septembra posle trećeg kvadrata ovih planeta. U to vreme bi mogli i da zaokružite neke od promena. Uran će već 07.avgusta krenuti retrogradno, 06.novembra ponovo ući u vašu 12.kuću, ali nećete više trpeti Marsov pritisak.
U isto vreme samo dva dana kasnije RxMars u sekstilu sa Kironom iz 12.kuće. Vreme je da zalečite neke rane, da se bar potrudite. Nešto što ima veze sa vašom karijerom. Pomoć ili lek može da ide i iz neke tajne, tajnog odnosa, možda je to neka posebna energija, meditiranje, povlačenje radi lečenja i duše i tela.
Retogradni Merkur u vašoj 4.kući u inkonjukciji sa RxPlutonom iz 9.kuće. Prvi put se ovo dogodilo 16.jula na istim pozicijama, sada bi po drugi put mogli da se suočite sa mogućim problemima u porodici i porodičnim odnosima, problemima zbog nekog puta, ali i zakona, pravde, obrazovanja...već prema vašem ličnom horoskopu. Dugo će ova energija vršiti uticaj zbog retrogradnog Merkura pa pripazite bar na ono što je do vas a to su misli, reči, komunikacija. Budite oprezni, možda je bolje da mnoge stvari prećutite posebno jer vas 30.avgusta očekuje još jedan treći kvadrat. Prilagođavanje ovoj situaciji je najbolje rešenje. Od 16.septembra kada Merkur pređe u Devicu u vašu 5.kuću, neke stvari posebno one emotivne prirode biće mnogo lakše za vas. Moći ćete poslednje dane leta da iskoristite za lepe trenutke.


BLIZANCI: Dragi Blizanci, od kako je Mars ušao u Vodoliju 16.maja i u vašu 9.kuću, poprilično je uzdrmao ovu oblast vašeg života zajedno sa Uranom iz 12.kuće, koji je dan ranije prešao u Bika. 02.avgusta po drugi put u istim kućama,  isti aspekt i ista ili slična dešavanja, na teži način zbog sada retrogradnog Marsa. Na udaru su vaši pogledi na svet i okolinu, daljine, inostranstvo, moral, etiku, zakon, pravdu, duhovnost, obrazovanje....Na sve to i neke tajne, nešto što ste ranije potisnuli pa vas sada opterećuje. Neke tajne sada izlaze na videlo. Moguć je stres zbog svega ovog. Mogli bi i slabije da spavate, najpre čuvajte svoje psihofizičko zdravlje!!! Mirniji period možete očekivati od 19.septembra posle trećeg kvadrata ovih planeta. Mada za vas ni tada nema opuštanja jer će Uran biti retrogradan! Uran će već 07.avgusta krenuti retrogradno, 06.novembra ponovo ući u vašu 11.kuću, slede neke druge promene.
U isto vreme samo dva dana kasnije RxMars u sekstilu sa Kironom iz 11.kuće. Ovo je energija koja vam može pomoći da rešite neki odnos, posebno onaj prijateljski. Da vama neko bude lek ili da vi budete nekome lek. Vreme je da se obnove i ozdrave neka prijateljstva.
Retrogradni Merkur u vašoj 3.kući u inkonjukciji sa RxPlutonom iz 8.kuće. Prvi put se to dogodilo 16.jula, tada su krenuli problemi sa komunikacijom, baš sa onim što je vama Blizancima jako bitno. Ovo je energija nervoze, opsesije, teških reči...tenzije. Čuvajte i zdravlje, posebno ako postoji neki problem od ranije (8.kuća). Dugo će ova energija imati uticaj zbog Merkurovog retrogradnog hoda. Prilagodite se ovoj energiji, pripazite na misli pre svega jer od njih mnogo toga kreće. Ne donosite ni odluke ako niste potpuno sigurni u nešto. Imajte na umu da je Merkur vaš vladar pa sve ovo nešto jače utiče na vas i Device!!! 30.avgusta još jednom ovaj isti aspekt, najbolje bi bilo da se u ovom periodu (ceo avgust) prilagodite ovoj energiji, jer od 16.septembra kada Merkur pređe u Devicu i u vašu 4.kuću, smiriće se situacija! Smiriće vas energija vašeg doma, ma gde on bio...makar samo u srcu!RAK: Dragi Rakovi, Mars je u Vodoliju ušao 16.maja u vašu 8.kuću, i već tada je bio u kvadratu sa Uranom iz 11.kuće, koji je samo dan ranije prešao u Bika. Od tada su možda krenuli neki problemi i stresne situacije sa prijateljima ili grupama kojima pripadate, krenula je i nervoza kada je reč o vašim idejama, željama, ali i oko nekog zajedničkog novca ili tkz. tuđeg....Bili su mogući i prekidi nekih odnosa. Sada 02.avgusta po drugi put u istim kućama, isti aspekt i ista ili slična dešavanja, na teži način zbog sada retrogradnog Marsa. Nervoza, nemir, krizne situacije...možda i neke svađe, sukobi, iznenadni neprijatni događaji. Budite oprezni u ovom periodu, pre svega čuvajte psihofizičko zdravlje. Mirniji period možete očekivati od 19.septembra posle trećeg kvadrata ovih planeta. Zapravo tada ćete znati rezultate ovog kvadrata. Ko je ostao, ko je otišao i sl. Uran će već 07.avgusta krenuti retrogradno, 06.novembra ponovo ući u vašu 10.kuću, slede nek druge promene.
U isto vreme samo dva dana kasnije RxMars u sekstilu sa Kironom iz 10.kuće. Neku bol, neku ranu od ranije (RxMars) sada bi mogli da lečite. Naravno prvo da osvestite tu bol. Onda hrabro u rešavanje i lečenje. Ovo je energija jake trasformacije i regeneracije. Pomoć može ići i od strane nekog autoriteta. A možda je nekome potrebna vaša pomoć!
Retrogradni Merkur u vašoj 2.kući u inkonjukciji sa RxPlutonom iz 7.kuće. Ova energija je već bila 16.jula, sada ponovo mogu da budu u centru pažnje vaša emotivna i materijalna sigurnost i bezbednost, partnerski odnosi... Neka vrsta tenzije u vezi emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Problemi sa partnerskim odnosima i vezama. Neka opsesivnost, posesivnost, teške reči a u osnovi vrlo moguće neki novac. Budite oprezni jer će ova energija trajati dugo zbog Merkurovog retrogradnog kretanja. Ne kvarite odnose sa ljudima i onim bliskim i onim sa kojima ste u nekom bitnom odnosu zbog novca ili materijalnih stvari. 30.avgusta još jednom ovaj isti aspekt, najbolje bi bilo da se u ovom periodu (ceo avgust) prilagodite ovoj energiji, jer od 16.septembra kada Merkur pređe u Devicu i u vašu 3.kuću, srediće se vaši partnerski odnosi kroz neku komunikaciju, iskren i detaljan razgovor.


LAV: Dragi Lavovi, od kako je Mars 16.maja ušao u Vodoliju (preko puta vašeg znaka) u vašu 7.kuću i od tada bio u kvadratu sa Uranom iz 10.kuće, koji je samo dan ranije prešao u Bika, krenule su neke nevolje, tenzije, problemi. Buran odnos, svađe sa partnerom ili sa nekim sa kim ste u nekom bliskom odnosu, sa poslovnim autoritetima (i roditelji). Problemi na relaciji karijera i ljudi preko puta vas....Nervozni odnosi, stres, zapaljiv odnos!!! Sada 02.avgusta po drugi put u istim kućama, isti aspekt i ista ili slična dešavanja, na teži način zbog sada retrogradnog Marsa. I ako ste možda mislili da ste neke odnose sredili, sada bi mogli ponovo da imate probleme. Mogući su i problemi sa partnerima iz prošlosti i emotivnim i poslovnim. Odnosi sa javnošću takođe pod pritiskom. Budite oprezni u ovom periodu, pre svega čuvajte psihofizičko zdravlje. Mirniji period možete očekivati od 19.septembra posle trećeg kvadrata ovih planeta. Uran će već 07.avgusta krenuti retrogradno, 06.novembra ponovo ući u vašu 9.kuću, ali nećete više trpeti Marsov pritisak.
U isto vreme samo dva dana kasnije RxMars u sekstilu sa Kironom iz 9.kuće. Neke stare rane ili nove svejedno je sada bi mogle da budu izlečene. Pomoć stiže iz daljina ili je potrebno da vi odete negde da bi se izlečili. Ovo je energija koja vam pruža više optimizma. Možda je to vaš partner, ili neko iz vaše prošlosti, ruka pomoći je pružena. Ili ste vi ti koji ćete nekome pomoći.
Retrogradni Merkur u vašem znaku u vašoj 1.kući u inkonjukciji sa RxPlutonom iz 6.kuće. Prvi put je ova energija krenula 16.jula, sada je tu po drugi put, vraća vas unazad posebno ako ste ostavili nerešene neke stvari. Mogući su problemi više lični jer je Merkur u vašem znaku, ali i problemi oko svakidašnjice, navika, posla, zdravlja. Pre svega naravno čuvajte zdravlje, posebno ako ima nekih problema od ranije, nešto što ste "gurnuli pod tepih". Mogući su i česti nesporazumi na poslu. Imajte na umu da je Merkur u vašem znaku, da će on biti retrogradan, tako da će ova energija ovog aspekta dugo trajati. 30.avgusta još jednom ovaj isti aspekt, najbolje bi bilo da se u ovom periodu (ceo avgust) prilagodite ovoj energiji, jer od 16.septembra kada Merkur pređe u Devicu i u vašu 2.kuću, sve će biti mnogo mirnije i sigurnije.


DEVICA: Drage Device, Mars je u Vodoliju ušao 16.maja i u vašu 6.kuću i istog dana bio u kvadratu sa Uranom iz 9.kuće, koji je samo dan ranije prešao u Bika. Od tada su možda krenule neke nevolje, burne promene posebno ako ste u nekoj rutini već neko duže vreme. Nesporazumi i komplikacije u poslovnom svetu. Problemi sa zakonom, pravdom, moralom...Mogući su i problemi sa zdravljem, nešto iznenada. Sada 02.avgusta po drugi put u istim kućama, isti aspekt i ista ili slična dešavanja, na teži način zbog sada retrogradnog Marsa. Problemi na poslu veći, možda je čak i neki veći zastoj pa otuda još veća nervoza i stres. Odlaganje puta, ili ako ste na putu problemi i nervoza. Pokušajte da se suzdržite gde god da ste i čuvjate zdravlje. Mirniji period možete očekivati od 19.septembra posle trećeg kvadrata ovih planeta. Znam da volite red, rad i disciplinu, kao i odvojeno vreme za rad i za odmor, ali strpite se malo. Mada, Uran će već 07.avgusta krenuti retrogradno, 06.novembra ponovo ući u vašu 8.kuću. Dobro je što više nećete trpeti Marsov pritisak.
U isto vreme samo dva dana kasnije RxMars u sekstilu sa Kironom iz 8.kuće. Možda je ova energija i nekako vama najpotrebnija. Nešto što će vas regenerisati. Možda je vaš lek i ključ izlečenja u svakodnevnim (urednim) navikama. Zbog haosa oko vas, rešenje je da vratite svoje navike.
Retrogradni Merkur u vašoj 12.kući u inkonjukciji sa RxPlutonom iz 5.kuće, prvi put 16.jula, sada po drugi put može pokrenuti probleme u vezi svega onog što ste "gurnuli pod tepih" nekada ranije, zbog nekih tajni posebno ako su ljubavne. Ovo je energija posesivnosti, opsesivnosti, teških reči. Suzdržite se, ne morate baš sve da kažete što mislite. Ako ste u ljubavnoj vezi budite oprezni, pokušajte da se prilagodite situaciji jer ova energija će dugo da traje zbog Merkurovog (inače vaš vladar pa još više sve ovo osećate) retrogradnog hoda! 30.avgusta još jednom ovaj isti aspekt, najbolje bi bilo da se u ovom periodu (ceo avgust) prilagodite ovoj energiji, jer od 16.septembra kada Merkur pređe u Devicu i u vaš znak, sve će biti mnogo mirnije i bolje po vas. Dotle se prilagodite!


VAGA:  Drage Vage, od kako je Mars 16.maja ušao u Vodoliju i vašu 5.kuću u kvadratu je sa Uranom iz 8.kuće, koji je samo dan ranije ušao u Bika. Svađe, sukobi, rastanci...krizne ljubavne situacije. Sve je ovo bilo u opticaju od tada, možda previše burno i eksplozivno.  Sada 02.avgusta po drugi put u istim kućama, isti aspekt i ista ili slična dešavanja, na teži način zbog sada retrogradnog Marsa. Ovaj sada kvadrat bi mogao da vas vrati unazad na neku nedovršenu priču, svađu, sukob. Ako do sada niste završili neku priču u ovom periodu je to izvesnije. U ovom periodu mogući su razni ljubavni rizici, kockanje i pravo i u prenosnom smislu. Obratite pažnju i na zdravlje, kako rukujete nekim tehničkim aparatima i alatima i sl. Mirniji period možete očekivati od 19.septembra posle trećeg kvadrata ovih planeta. Da li mirniji ili samo jasniji u smislu kakve je posledice ostavio saznaćete tada. Uran će već 07.avgusta krenuti retrogradno, 06.novembra ponovo ući u vašu 7.kuću. Nećete trpeti Marsov pritisak ali moguća su razna iznenađenja.
U isto vreme samo dva dana kasnije RxMars u sekstilu sa Kironom iz 7.kuće. Možda vam ova energija pomogne ako ste u nekoj ljubavnoj svađi, ako imate neku emotivnu bol...Ključ je u partneru, negovoj pažnji. Mada je za to potrebna i vaša hrabrost, hrabrost da potražite pomoć. Možda je i obrnuto, možda partner treba vašu pomoć!!!
Retrogradni Merkur u vašoj 11.kući u inkonjukciji sa RxPlutonom iz 4.kuće. Prvi put je ova energija bila aktuelna 16.jula, sada po drugi put, mogući su problemi zbog iznenadnih neprijatnih vesti, informacija, poruka...Ovo je teška komunikacija sa porodicom, prijateljima. Neprijatna energija posebno jer će dugo trajati zbog Merkurovog retrogradnog hoda. Budite oprezni, ne donosite bitne odluke jer bi mogli da narušite porodičan sklad i odnose unutar porodice. Ne morate sve da kažete, nešto i prećutite. 30.avgusta još jednom ovaj isti aspekt, najbolje bi bilo da se u ovom periodu (ceo avgust) prilagodite ovoj energiji, jer od 16.septembra kada Merkur pređe u Devicu u vašu 12.kuću, biće to mnogo mirniji period za vas možda i vreme da se malo povučete.


ŠKORPIJA: Drage Škorpije, od kako je Mars vaš vladar ušao u Vodoliju 16.maja u vašu 4.kuću u kvadratu je sa Uranom iz vaše 7.kuće, koji je samo dan ranije prešao u Bika. krenule su neke promene. Da li je on uticao na vaš porodični i partnerski odnos, da li je bilo svađe, nervoze, potrebe za slobodom ili nije, sada 02.avgusta po drugi put u istim kućama, isti aspekt i ista ili slična dešavanja, na teži način zbog sada retrogradnog Marsa. Neka nedovršena priča, svađa od ranije sada bi mogla da se aktivira. Ovo je poprilično eksplozivna energija pa pripazite. Ovo se odnosi i na vaš odnos sa javnošću...Mirniji period možete očekivati od 19.septembra posle trećeg kvadrata ovih planeta. Mada treba imati na umu da će Uran već 07.avgusta krenuti retrogradno, 06.novembra ponovo ući u vašu 6.kuću. Jedino što nećete više trpeti Marsov pritisak.
U isto vreme samo dva dana kasnije RxMars u sekstilu sa Kironom iz 6.kuće. Energija koja će vam pomoći da zalečite neke rane, nešto možda staro a povezano sa domom i porodicom. Možda je rad i posao taj vaš lek. Ili baš suprotno možda je dom lek i odmor od rada.
Retrogradni Merkur u vašoj 10.kući u inkonjukciji sa RxPlutonom iz 3.kuće, prvi put ova energija je bila jaka 16.jula, i tada su možda krenuli neki nervozni i stresni momenti. Mogući su razni problemi sa mislima, rečima, u komunikaciji i generalno ali posebno u vezi karijere. Pripazite u ovom periodu posebno na odnos sa autoritetima bilo da je to šef ili roditelj. Ovde je potreban period prilagođavanja a on će trajati nešto duže zbog Merkurovog retrogradnog hoda. Ne dramite previše, ne ljutite se ni na sebe ni na druge, posebno ne dolazite u sukob sa autoritetima. Ne forsirajte previše priču, ne morate sve da kažete što mislite, jer ovo mogu biti teške reči, a reči se ne povlače tako lako. Ne donosite ni bitne odluke u vezi profesije. 30.avgusta još jednom ovaj isti aspekt, najbolje bi bilo da se u ovom periodu (ceo avgust) prilagodite ovoj energiji, jer od 16.septembra kada Merkur pređe u Devicu u vašu 11.kuću, biće to mnogo mirniji period za vas a krenuće i neke nove misli, ideje, informacije!STRELAC: Dragi Strelčevi, 16.maja Mars je ušao u Vodoliju i u vašu 3.kuću, istog dana je bio u kvadratu sa Uranom iz 6.kuće, koji je samo dan ranije prešao u Bika. Od tada je možda krenula nervozna komunikacija, brzopleta, eksplozivna, burna...svađe i prepirke sa kolegama, generalno bunotovnički stav i neka pobuna na poslu. Možda i neki zdravstveni problemi najviše na nervnoj bazi. Sada 02.avgusta po drugi put u istim kućama, isti aspekt i ista ili slična dešavanja, na teži način zbog sada retrogradnog Marsa. Kao da će vas naterati da dovršite nešto, možda neku svađu, neki problem na poslu ili nešto u vezi zdravlja. Čuvajte se stresa jer bi on mogao da vam naruši zdravlje. Mirniji period možete očekivati od 19.septembra posle trećeg kvadrata ovih planeta. Mada treba imati na umu da će Uran već 07.avgusta krenuti retrogradno, 06.novembra ponovo ući u vašu 5.kuću. Jedino što nećete više trpeti Marsov pritisak.
U isto vreme samo dva dana kasnije RxMars u sekstilu sa Kironom iz 5.kuće. Ova energija vam nudi neki lekoviti razgovor, ljubavni, sa decom, bilo sa kim ko vam je drag...Ovde pomažu i lepe misli, pozitivne, hrabre...Neki hobi, odmor bilo šta, što će zalečiti neke vaše stare rane...
Retogradni Merkur u vašoj 9.kući u inkonjukciji sa RxPlutonom iz 2.kuće, možda utiče na vas da često menjate raspoloženje. Sve je krenulo 16.jula kada je ovaj aspekt bio prvi put, sada po drugi put možda će vas ponovo naterati da menjate raspoloženje. Najviše ako osetite materijalnu nesigurnost. Mogli bi da budete ljuti zbog novca, zbog odlaganja puta zbog novca i sl. Mogu i da se jave neki stari problemi zbog novca. Obratite pažnju na kazne, neplaćene račune i sl. Pokušajte da se prilagodite ovoj energiji, trudite se da vas ne "uhvate" opsesivne i teške misli. Novac je bitan ali i vaše psihičko stanje. Ovaj period će da potraje zbog Merkurovog retrogradnog hoda, za vas je najbolje da preispitate svoj odnos prema finasijama. 30.avgusta još jednom ovaj isti aspekt, najbolje bi bilo da se u ovom periodu (ceo avgust) prilagodite ovoj energiji, jer od 16.septembra kada Merkur pređe u Devicu u vašu 10.kuću, mogli bi da planirate nove izvore finansijskog priliva, kroz nove poslove.JARAC: Dragi Jarčevi, Mars je ušao u Vodoliju 16.maja u vašu 2.kuću, istog dana je napravio kvadrat sa Uranom iz 5.kuće, koji je samo dan ranije prešao u Bika. Možda je ova energija  poprilično uzdrmala  vaš odnos prema emotivnoj i materijalnoj sigurnosti i bzenednosti. Nervoza, napetost, sukobi, svađe oko novca, dece, izlivi besa i sl. Sada 02.avgusta po drugi put u istim kućama, isti aspekt i ista ili slična dešavanja, na teži način zbog sada retrogradnog Marsa. Budite obazrivi ovde bi neko mogao da bude i emotivno i fizički povređen ako se ova energija ne kanališe kako treba. Mirniji period možete očekivati od 19.septembra posle trećeg kvadrata ovih planeta. Mada treba imati na umu da će Uran već 07.avgusta krenuti retrogradno, 06.novembra ponovo ući u vašu 4.kuću. Jedino što nećete više trpeti Marsov pritisak.
U isto vreme samo dva dana kasnije RxMars u sekstilu sa Kironom iz 4.kuće. Ko bi mogap bolje od vaše porodice da izleči neke stare rane. Ovo je energija koja bi mogla da vam povrati sigurnost i emotivnu i materijanu. 
Retrogradni Merkur u vašoj 8.kući u inkonjukciji sa RxPlutonom iz vaše 1.kuće, možda vam je još od 16.jula kada je prvi put krenula ova energija nervoza drugo ime :), možda i zbog činjenice da se Pluton nalazi u vašem znaku. Sada ponovo isti aspekt, moguća ponovo neka kriza, neki nemir, nešto kao neizdrž. Ljutnja, bes....Ne ljutite se ni na sebe ni na druge. Pokušajte da se prilagodite ovoj energiji i da najpre sačuvate svoje psihičko ali i fizičko zdravlje. Ovo su teške misli, reči gotovo one koje mogu da "ubiju". Budite oprezni posebno jer će ova energija duže potrajati zbog Merkurovog retrogradnog hoda. 30.avgusta još jednom ovaj isti aspekt, najbolje bi bilo da se u ovom periodu (ceo avgust) prilagodite ovoj energiji, jer od 16.septembra kada Merkur pređe u Devicu u vašu 9.kuću, možete očekivati mnogo lepši period.


VODOLIJA: Drage Vodolije, od kako je Mars ušao u vaš znak i vašu 1.kuću 16.maja i istog dana formirao kvadrat sa Uranom iz 4.kuće, koji je samo dan ranije prešao u Bika, moguće je da je ta vrlo napeta energija uticala negativno na vaš porodični mir....nemir, nervoza, sukobi, svađe, kvarovi tehničkih uređaja i sl. Budite oprezni i probajte da budete što strpljiviji da ne narušite porodične odnose, bilo da ste u braku ili kao dete odnos sa roditeljima, braćom, sestrama...Sada 02.avgusta po drugi put u istim kućama, isti aspekt i ista ili slična dešavanja, na teži način zbog sada retrogradnog Marsa. I ako ste možda i izbegli nervozu, sada u ovom drugom naletu verovatnije je da nećete, pa pripazite. Mirniji period možete očekivati od 19.septembra posle trećeg kvadrata ovih planeta. Mada treba imati na umu da će Uran već 07.avgusta krenuti retrogradno, 06.novembra ponovo ući u vašu 3.kuću. Jedino što nećete više trpeti Marsov pritisak.
U isto vreme samo dva dana kasnije RxMars u sekstilu sa Kironom iz 3.kuće. Ključ za izlečenje nekih starih rana i boli je u vašim mislima...Budite hrabri i uporni, promenite i misli i neka mišljenja, biće vam svakako lakše da se regenerišete. Misli imaju moć.
Retrogradni Merkur u vašoj 7.kući u inkonjukciji sa RxPlutonom iz 12.kuće, još od 16.jula kada je ovaj aspekt bio pvi put komplikuju vaše odnose i veze i emotivne i bilo koje druge. Problem bi mogao da bude zbog neke tajne. Možda vam je teško da sačuvate neku tajnu. Budite oprezni ako ste u vezi, braku ali i generalno sa ljudima sa kojima ste u vezi. Ako ste u poslu koji ima veze sa javnošću takođe. Ovaj aspekt traje dugo zbog retrogradnog Merkura i zahteva od vas da se prilagodite situaciji. Razmislite dobro pre nego što nešto iznesete u javnost. 30.avgusta još jednom ovaj isti aspekt, najbolje bi bilo da se u ovom periodu (ceo avgust) prilagodite ovoj energiji, jer od 16.septembra kada Merkur pređe u Devicu u vašu 8.kuću, možete očekivati period regeneracije.


RIBE: Drage Ribe, Mars je ušao u Vodoliju i u vašu 12.kuću 16.maja, tada je istog dana formirao kvadrat sa Uranom iz 3.kuće, koji je samo dan ranije prešao u Bika. Ovo je prilično nezgodna energija, jer neke tajne mogu biti otkrivene na neprijatan način. Budite oprezni, čuvajte se mračnih i usamljenih mesta. Budite oprezni i sa psihofizičkim zdravljem. Posebno sada 02.avgusta kada po drugi put u istim kućama, isti aspekt i ista ili slična dešavanja, na teži način zbog sada retrogradnog Marsa. Mirniji period možete očekivati od 19.septembra posle trećeg kvadrata ovih planeta. Mada treba imati na umu da će Uran već 07.avgusta krenuti retrogradno, 06.novembra ponovo ući u vašu 2.kuću. Jedino što nećete više trpeti Marsov pritisak.
U isto vreme samo dva dana kasnije RxMars u sekstilu sa Kironom iz 2.kuće. Ova energija vam pruža mogućnost lečenja nekih starih rana, nešto u vezi vaše emotivne i materijalne sigurnosti i bezbednosti. Da bi se osećali sigurnije potrebno je da hrabro otkrijete sve ono što ste ranije gurnuli u podsvest. Osvestite problem i lakše ćete uspeti ili sami sebi da pomognete ili da potražite pomoć.
Retrogradni Merkur u vašoj 6.kući u inkonjukciji sa RxPlutonom iz 11.kuće, još od 16.jula vršlja po vašim navikama, zdravlju, na poslu. Sada sve ponovo. Mogući su neki neprijatni ispadi. Gledajte da smanjite nervozu i da pre svega ostalog mislite na svoje psihofizičko zdravlje. Poslovni odnosi komplikovani, pa je bolje da neke stvari prećutite. Ovaj tranzit traje dugo zbog Merkurovog retrogradnog kretanja, pa gledajte da se prilagodite situaciji. 30.avgusta još jednom ovaj isti aspekt, najbolje bi bilo da se u ovom periodu (ceo avgust) prilagodite ovoj energiji, jer od 16.septembra kada Merkur pređe u Devicu u vašu 7.kuću, možete očekivati period regeneracije.

Нема коментара:

Постави коментар