петак, 6. јул 2012.

Venera i poljupci...

Nešto lepo danas u naslovima :-), Blic kaže da je danas svetski dan za poljupce :-*  i pita: "Kada ste se poslednji put ljubili"? Zaista kada?

Venera vlada poljupcima. Ako je tako onda pogled u natalnu kartu bi mogao da otkrije kako se ljubite: u kom znaku vam je Venera, u kojoj kući i kakve aspekte pravi. Vi već i sami znate kako se ljubite, da li uopšte volite poljupce, da li više volite da vas ljube ili vi ljubite radije...  
Ovo je uopšten prikaz poljubaca po znacima, ne ljutite se odmah ako se ne pronađete.



Venera u Ovnu, ovoj Veneri nećete pobeći, poljubiće vas nabrže od svih znakova, ona kada se na nešto nameri - "napada", takva je i u poljupcima, poljubiće vas naglo bez pripremljene taktike, spontanim poljupcem, poljupcem koji osvaja, podjednako dobro barata poljupcima ali i oružjem:-), mada je bolja varijanta poljubac kao oružje:-),


Venera u Biku kao da je izmislila poljupce, usne,... ona voli dodire, pa voli da ljubi ali i da je ljube, to su slatki poljupci, jer ova Venera voli slatkiše, voli i mirise pa će vas njuškati dok vas ljubi, najpre će vas maziti, dodirivati a onda tek ljuuubiti, voli prirodu i poljupce u prirodi, svaku vrstu uživanja, ljubiti se sa ovom Venerom je zaista uživanje, želećete da vas ljubi satima. (Ovo mogu da potpišem i ne samo kao astrolog...:).


Venera u Blizancima, večita devojčica/dečak, voli da se ljubi, šalje poljupce dok priča, uvek više od jednog, voli da se igra tako i ljubi kao da se igra, to je poljubac leptira ili poljubac lagan poput leptira, često ovlaž u prolazu, ali Blizanac je to ko još može da mu zameri taj poljubac kao dašak vetra, a možda se i smeje dok vas ljubi, poljubac poslat rukom, prvo razgovor pa onda ljubljenje:-).


Venera u Raku, poljupci nežni, instiktivni, romantični, majčinski topli, poljubac u toplom domu, poljupcem može reći više od reči, zaštitnički poljubac, blagi poljubac, pod uticajem Meseca uvek drugačiji, strastven, novi, poljubac na mesečini, pored neke vode, posle poljupca ove Venere osećaćete se toplo i predivno i sigurno.


Venera u Lavu, poljubac zlata vredan, voli da je u centru pažnje pa takvi i poljupci, poljupci sa ukusom drame, upadljivi poljupci, blistavi poljupci kada svi gledaju, na nekom tronu, na daskama koje život znače, ispod reflektora, na crvenom tepihu u Kanu možda ili izmišljenom koga je briga za to kada vas već ljubi ova strasna Venera, u luna parku, na koncertu, ko ljubi žabu da bi postao princ ili princeza - Venera u Lavu :-)

 
Venere u Devici  je stidljiva, oprezna, takvi su i poljupci, čedni, nevini, suzdržani..., brižni kao da vas ljubi medicinska sestra, ali da vas to ne zavara, zna ova Venera da bude i te kako strastvena samo daleko od očiju javnosti, mada može u nekom polju lala, makova, poljskog cveća i sl. , čistoća i higijena pre svega pa i poljupca, morate da budete majstor za poljupce da vas ne bi iskritikovala, ako ne razmišlja puno i ne vodi računa o detaljima ljubiće vas najlepše od svih.


Venera u Vagi, ko ljubi sa više stila od ove Venere, sa većim šarmom i gracioznošću, rafinirani su to poljupci, umirujući i harmonični, senzualni, poljupci kojima se udvara, miri, diplomatski pololjupci, ipak najlepše se ljubi na svom venčanju:-).


Venera u Škorpiji je "izmislila" strasne, erotične poljupce, retko je ulov, ona je lovac, usne ove Venere su kao magnet, poljubac koji nosi magiju, poljubac na sve ili ništa, poljupcem zavodi, poljubac kojim će izazvati ljubomoru, pojubac posle kog ostajete bez daha, koji traži potpuno predavanje.


Venera u Strelcu ljubi otvoreno, poljubac sa dozom avanture, poljubac na putu, na otvorenom, na hipodromu, na sportu, poljubac u pokretu, poljubac optimizma,  viteški poljubac, poljubac na koji se čeka idealistički ili idealan poljubac, ali ova Venera uvek hoće i želi više i još i još, ponoviće poljupce bezbroj puta.


Venera u Jarcu ta ledena kraljica/kralj čekaće (u nekom zamišljenom zamku) na pravi poljubac strpljivo i dugo, rezervisana, ne pokazuje osećanja, ali neće se libiti u starosti da se javno ljubi, poljubiti Veneru u Jarcu je kao savlađivanje najvišeg vrha neke planine, ili obrnuto da bi vas poljubila savladaće sve prepreke vremenske, prostorne...zaista teško se odlučuje na prvi poljubac, ali kada krene...


Venera u Vodoliji  ljubiće slobodno najslobodnije, kada najmanje očekujete i na mestima gde ne očekujete ili gde drugi ne očekuju:-), poljubac koji će šokirati, ekscentričan poljubac, preko nekog laptopa, ljubiće vas sa jednim okom na ekranu, poljubac preko interneta kao da je izmislila ova Venera, drugarski ili prijateljski poljubac, poljubac kao da nije sa ove planete...


Venera u Ribama
ljubi tajno, poljupci su slađi ako su skriveni, poljubac maštovit, romantičan, uz neku muziku ili zajedničku pesmu, najlepši je uz sveće, može i pod vodom:-), poljubac dubok kao more, poljubac namenjen usnuloj lepotici ili princu, tkz. filmski poljubac, poljubac na plaži, anđeoski poljubac...





Flamingosi - Poljupci 

Hocu samo da te ljubim, ljubim
hocu dugo da te ljubim, ljubim
hocu da te poljupcima
budim i uspavam ja 



Нема коментара:

Постави коментар