четвртак, 26. јул 2012.

Birajte radost, ljubav... dobre i loše vesti (aspekti:-)

ili ima vremena za druge aspekte

Sunce u Lavu, Mesec u Škorpiji danas u kvadratu, ili danas je prva četvrt... tamo gde je kvadrat, tu je i akcija, mada bi neko mogao da kaže i kriza. Ja više volim reč - akcija:-). Ipak budite oprezni, svi vaši postupci u vreme delovanja ove faze mogu posebno da se odraze na vama bliske ljude. Jer Sunce u Lavu ima svoju energiju usmerenu na emocije, ljubavne odnose, na decu, na oblasti života gde želite da se opustite, zabavite ispoljite svoju kreativnost, Mesec ima energiju Škorpije, energiju strasti, inteziteta, emocije na duboko ličnom nivou, bilo da je to strast ili tuga, ushićenje ili želja...Sunce - volja i Mesec - duša u kvadratu, nose dve različite energije, koje na psihološkom nivou donose unutrašnje konflikte i kontradiktornosti - i baš ti konflikti i kontradiktornosti traže od nas akciju i usaglašavanje... otuda možda nervoza, posebno pod uticajem ove dve zaista suprotne energije Lava i Škorpije. Kvadrat ovde donosi - nemir, napetost i kod mnogih nervozu, naravno koliku i kakvu zavisi od položaja ovog kvadrata. Pronađite gde se u vašem horoskopu trenutno nalaze (prolaze-tranzitiraju) Sunce i Mesec i saznaćete tkz. krizne tačke.
Vrlo je moguće da ono što se započeli u vreme Mladog Meseca u Raku 19. Jula, sada na neki način ne funkcioniše, ili ćete samo naići na određene prepreke. Ova faza nešto više utiče na većinu Lavova, Škorpija, Bikova i Vodolija.


Prikaz Mesečeve faze - Prve četvrti ili kvadrata između Sunca u Lavu i Meseca u Škorpiji



Ostali aspekti: 

Još niste otputovali :-)))
Jupiter u Blizancima jako lepo aspektovan, sekstil sa Merkurom iz Lava, trigon sa Marsom iz Vage, sekstil sa Uranom iz Ovna, kvadrat sa Neptunom tek u začetku nećemo ga sada "dirati".  Sreća, optimizam, ekspanzija, dobre prilike "na delu" - energija dobrog osećanja!!!




Komunicirajte, ljubav ne zna za granice :-)
Merkur u Lavu sekstil Jupiter u Blizancima, trigon Uran iz Ovna i sve bliže konjukciji sa Suncem iz Lava. Um, komunikacija, pismenost, govorništvo, i sve što Merkur predstavlja trenutno je u ekspanziji, a mi sa njim lepo raspoloženi... To što je sada retrogradan, pa niko nije savršen, malo opreza i dubljeg misaonog rocesa neće škoditi... 


CRVENO NA RADOST :-)))
Venera u Blizancima :-) i Saturn u Vagi sve bliže trigonu i želji da deluju zajedno, da sarađuju, da IDU KA OREĐENOM CILJU...spremni da prihvate određene situacije i događaje, spremni da neke događaje i iskustva iz prošlosti koji nisu bili povoljni prevaziđu i prihvate... čak i zaborave. Rekoh idu ka CILJU, koji i može da bude različit a jeste jer Venera ima jedan plan, a Saturn drugi, ali energije im se sada slažu i cilj može da bude realan i ostvarljiv... Venera je sada na 19*, Saturn na 23* - egzaktan trigon očekujte 31.Jula :-))) Dobra vest je da smo ovaj aspekt već imali i ja sam pisala o njemu OVDE Sve je isto a ipak nije, jer obe planete su tada bile retrogradne, sada obe idu napred i šta one hoće od vas lakše ćete i saznati!!!!

Ne volim nasilje svake vrste....
Manje dobre vesti za kraj:-), zapravo i nisu toliko loše... Mars u Vagi još uvek nosi tenziju i još uvek mrsi konce, kada je u pitanju ono što simboliše Vaga - javnost, odnosi sa javnosšću, oni drugi iz vaših života, partneri, veze koje imate emotivne, poslovne, prijateljske, bračne.. Još uvek je aktuelna kvadrat (nemir, tenzija, agresivnost...) sa RPlutonom iz Jarca i opozicija (suprotne strane) sa RUranom iz Ovna. Ono što je negde krenulo a ja pisala o tome 17-18. Jula još uvek traje na neki način. Otvorite NOVINE, pogledajte TV, i sve će vam biti jasno... Ko koga maltretira (recimo BusPlus), koja politička opcija vam se (ne) sviđa, odakle zločini, zašto je javnost uznemirena, odakle sudari, požari, šta se dešava sa evrom... ma i sami znate, što da vam dodajem "so na ranu"... kako Mars ide napred biće nam lakše, ali... uvek je tu neko ali ne zaboravite na dugogodišnji kvadrat Plutona i Urana o kome sam ja već pisala ali ne bih sada ovde i u ovom tekstu, jer sada sam ZA OPTIMIZAM!!!!



Danas nešto od meni dragih ljudi, ako ćemo da poludimo (od radosti naravno), nek poludimo U DVOJE :-)))

Kad poludimo - Grupa Regina 

 

Нема коментара:

Постави коментар