субота, 6. јун 2020.

Ove subote Sunce i Mars se svađaju....Saturn priča o susretu sa Jupiterom i o planetarnim ciklusima 2020.




Zvezdani(n) zapis 2919
Subota. Saturnov dan.
Saturn je u Vodoliji na 1°24'

Saturn je od 11.maja retrogradan... i on i mi se tek navikavamo na ovu energiju...daleko je u ovom trenutku 29.septembar kada će Saturn krenuti direktno...nešto bliže je 02.jul kada će retgoradno preći u Jarca...RSaturn u Vodoliji je na 4° od RJupitera u Jarcu....ovo je konjukcija i ona svakako "radi" ali onu "pavu" za sada samo očekujemo - 21.decembara Saturn konjukcija Jupiter u Vodoliji  na 0°29' - Velika konjukcija!!!

Svakih 20 godina imamo ovu konjukciju i novi ciklus ovih planeta! Ove godine se završava jedan ciklus započet 28.maja 2000. (konjukcija u Biku) i počinje novi ciklus 21.decembra 2020. (konjukcija u Vodoliji). Dakle, novih 20 godina je pred nama....a sada se zapravo pripremamo za taj novi ciklus...jer pre početka uvek ide kraj!!! Mnogo toga još moramo da preguramo....



Kada se sretnu zakon (Jupiter) i red (Saturn)...
Velika konjukcija će trajati narednih 20 godina....događa se u Vodoliji i svakako možemo očekivati tehnološku revoluciju ali ne samo tehnološku već bilo koju revoluciju! Mnogo toga će morati da se menja, to već sada osećamo....Ako promene ne dođu lagano moguće je da će biti raznih pobuna protiv svega što ne želi da se menja!!! I ako na prvi pogled kvadrati Saturna i Urana (sledeće godine) nemaju ništa sa ovim....to je samo na prvi pogled....Jer Uran vlada Vodolijom a ova konjukcija je u Vodoliji! Biće promena to je izvesno, ali izvesno je da će biti i vrlo burnih promena!!! Ono što je jako bitno je da su ciklusi Jupitera i Saturna najmoćniji i najuticajniji od svih ostalih, jer se zapravo susreću dve najveće planete Sunčevog sistema!!!




Planetarni ciklusi...
U astrologiji neke vremenske periode merimo pomoću planetarnih ciklusa (primer: ciklus Sunca i Meseca imamo svakih mesec dana - Mlad Mesec). 

Saturn konjukcija Pluton (na svakih 33/38 godina prethodne su bile 1982, 1947, 1914...itd); 
Jupiter konjukcija Pluton (svakih 13 godina prethodne su bile 2007, 1994, 1981...itd) i ovaj 
Jupiter konjukcija Saturn (svakih 20 godina prethodne su bile 2000, 1980, 1961...itd).

Konjukcija Jupitera i Saturna u narednim godinama sve do 2159. godine događaće se samo u vazdušnim znacima!!! Izlazimo iz konjukcije u zemljanom znaku i ulazimu u konjukciju - ciklus u vazdušnom znaku....menjaju se i teme i oblasti života na koje će ovaj ciklus imati uticaj u narednim godinama!!!

Dakle, ove godine imamo tri veća ciklusa koji se završavaju i počinju, što nam zapravo govori da je ova 2020. godina godina velikih prekretnica za sve nas i globalno i lično....Ove prekretnice su značajne i za istoriju!!! Mnogi o ovome pišu kao o novom dobu čovečanstva!!!

Po čemu je posebna ova 2020. godina
Ova 2020. godina nije značajna samo zbog ovih planetarnih ciklusa....već i zbog promene znakova Mesečevih čvorova (RSMČ u Blizancima i RJMČ u Strelcu), zbog retrogradnog ciklusa Venere i Marsa, broja retrogradnih planeta u jednom periodu (fenomen od 7 retrogradnih planeta) kao i zbog sezone pomračenja Meseca i Sunca kojih ima ukupno šest!

Subota, 06.juna 2020.



Robert De Niro  Sunce kvadrat Mars

Danas na zvezdanom nebu:
06.jun 21:10: Sunce kvadrat Mars


Danas dan posle Punog Meseca i pomračenja, Sunce u Blizancima je u egzaktnom kvadratu sa Marsom u Ribama!!! I dalje se svađaju energija Blizanaca sa energijom Riba...U sukobu su dve jake muške planete i muške energije - Sunce i Mars...Kada se ovako nađu u energijama koje se ne slažu njihov sukob je još jači i intezivniji...Samo dan posle Punog Meseca i pomračenja još jedna snažna energija kroz ovaj kvadrat. Juče su Mesec i Mars bili u egzaktnom kvadratu danas Sunce i Mars, RVenera je i dalje u kvadratu sa Marsom!!! Veliki je uticaj Marsa u Ribama ovih dana...velik i nekako zbunjujuć što nas sve zajedno vodi u razne frustracije. Pogledajte samo šta se događa u Americi...U 21 veku i dalje se raspravlja o rasizmu...Kako je Mars u Ribama uglavnom u neharmoničnim apsktima ovih dana i mi osećamo negativan uticaj kroz iscrpljenost, sabotaže, nostalgiju, zavisnosti....Kvadrat sa Suncem nas zapravo gura u akciju...na nama je da to ne bude pogrešna akcija!
Proći će i ovo kao što sve i prođe...ali Mesec ide ka i sve je bliži Neptunu (egzaktno 13.juna)!!! Još ćemo biti zbunjeni i sluđeni....slabi, iscrpljeni...Čuvajte zdravlje pre svega i fizičko i psihičko...Neke vesti iz sveta govore da ni ovaj prvi talas virusa nije gotov, čak ima i blagog povećanja zaraženih...



Dnevni aspekti
Mesec je u Strelcu do 21:44 kada će preći u Jarca

Dan posle Punog Meseca i pomračenja Meseca u Strelcu....Mesec je od jutros u kvadratu sa Neptunom u Ribama (posle kvadrata sa Marsom od juče)! Mnogi su od jutros nešto mamurni i kao opijeni...Od jutros preosetljivost i loše raspoloženje....Kao da ste lumpovali celu noć i probudili se sa teškim mamurlukom....Od jutros je i imunitet slab pa se čuvajte....
Mesec je u praznom hodu od 06:10 do 21:44 CET....Stavite misli u prazan hod...odmorite dušu!!!
Mesec prelazi u Jarca u 21:44
Pre ove promene energija Mesec u Strelcu će se sresti sa RJMČ u Strelcu! Proradiće opozicija Mesečevih čvorova (nasuprot je RSMČ u Blizancima). Proradiće "raskrsnica" i dilema šta treba pustiti i gde treba ići...Sutra je novi dan...sutra je kraj ove nimalo lake nedelje...

Нема коментара:

Постави коментар