уторак, 23. јун 2020.

"Budućnost pripada onima koji vjeruju u svoje snove.” Neptun od danas u retrogradnom ciklusu do 29.novembra




Zvezdani(n) zapis 2930
Utorak. Marsov dan.
Mars je u Ribama na 27°

Polako odbrojavamo dane što se tiče boravka Marsa u Ribama....još pet dana je do prelaska Marsa u Ovna! Isto toliko je ostalo do sekstila sa RSaturnom u Vodoliji gde će biti ponovo reči o odgovornostima!!!
Da li se iko od vas seća kada je Mars poslednji put boravio u Ovnu (bio kod kuće)?
Podsetiću vas...bilo je to od 01.januara do 14.februara 2019.
Mars voli da boravi u Ovnu a ove godine će baš dugo boraviti u znaku kojim vlada...više od šest meseci...biće to vrlo zanimljivih šest meseci!



Danas je Neptun zvezda nebeskog programa!

23.jun 06:32: Neptun kreće u retrogradni hod sa 20° Riba

Neptun je jutros rano krenuo na svoje redovno retrogradno godišnje putovanje! Na put je krenuo sa 20°! U narednih pet meseci preći će samo 2°. Direktno će krenuti sa 18° 29.novembra!
Neko će ovu energiju osetiti manje neko više...
Najviše će osetiti promenljivi znakovi Ribe, Device, Blizanci i Strelčevi ali i svi oni koji imaju neke planete na oko 18/20° ovih znakova!!!
Svima će se aktivirati kuća u Ribama kroz koju će Neptun narednih pet meseci putovati - tranzitirati retrogradno! Ova oblast života biće pod uticajem Neptunovih "talasa"...Tu možete očekivati u narednih pet meseci otkrivanje nekih laži i istina...Mnogima će spasti "veo" sa očiju...mnogi od vas će krenuti u razotkrivanje životnih misterija! Mnogi će shvatiti da stvari nisu onakve kakve izgledaju!
Što se tiče kolektivnog uticaja retrogradnog Neptuna on će nas pre svega vratiti na priču o virusu (Neptun - virus)!

Ovog leta 27.jula osetićemo intezivan uticaj RNeptuna kroz njego treći po redu kvadrat sa Venerom u Blizancima (prvi je bio 04.maja, drugi 21.maja). Treći kvadrat ovih planeta će nam možda doneti neku vrstu završnice u vezi svih dilema i ličnih i kolektivnih...ALI...možda će i neke dileme pojačati, ostaje nam da saznamo!!!
Ovog leta 27.jula i na jesen 12.oktobra osetićemo još jedan intezivan uticaj RNeptuna kroz sekstile sa Jupiterom u Jarcu! Prvi sekstil 20.februara je nekako prošao nezapažen zbog situacije u kojoj smo se nalazili!!! 

Retrogradni Neptun je samo još jedna u nizu retrogradnih planeta....od danas imamo ih ukupno 6: RPluton, RJupiter, RSaturn, RNeptun, RVenera i RMerkur! Tako će biti sve do 25.juna kada će ovu družinu napustiti Venera! Sa ovoliko retrogradnih planeta naglasak na prošlost je velika, ali i na preispitivanja, revidiranja...i događaja i utisaka i psiholoških stanja!!! Sve u cilju da budemo spremniji kada sve ove planete svaka u svoje vreme krenu u direktan hod!!!

Računajte na to da bi retrogradni Neptun mogao da vam razbije mnoge iluzije i da bi mogli neke stvari da vidite ogoljene ili onakve kakve stvarno jesu!!! 
Neptun je bio direktan od 27.novembra 2019. Sada nas RNeptun vraća u događaje od novembra prošle godine do danas i lično i kolektivno! Kolektivno svakako očekujte razne vesti o aktuelnom virusu! Mnoge stvari će sada izaći na površinu! Razbićemo mnoge iluzije, otkriti mnoge laži...
Na ličnom planu mnogima će biti teško zbog razbijanja iluzija...najteže će proći oni koji budu konačno shvatili u kojoj stvarnosti žive!!! Sve one koji su bežali od stvarnosti sada bi ta stvarnost mogla da "zaskoči"!!! Neke istine bi mogle sada da vam se "nasmeju u lice"...
Šta bi moglo da pomogne...tkz rad na sebi (samorazvoj), pomoć nekog u koga imate povrenja, razna savetovanja, meditiranje, zdrave navike...i da....klonite se svih i ličnih i kolektivnih teorija zavera, život i je i ovako ponekad dovoljno komplikovan da ga opteretite i na taj način! I još jedan savet: ako imate ili ćete imati neke zdravstvene probleme obavezno dva puta proverite dijagnozu u vreme RNeptuna!

29.novembar sada izgleda daleko....ali doći će i taj dan...i Neptun će krenuti direktno! 
Dotle ne gubite vreme, preispitajte svoje ideale, snove, istine...pokušajte da razganičite šta je stvarnost a šta iluzija...u bilo kom segmentu vašeg života (a posebno u onom gde RNeptun tranzitira - natalna kuća)! Sve ovo da što spremniji dočekate Neptunovo direktno kretanje!!!




Dnevni aspekti:
Mesec je u Raku do 14:33 kada prelazi u Lava

Mesec je od jutros u opoziciji sa RPlutonom i RJupiterom u Jarcu....sa ovim energijama smo se probudili (ko je mogao da spava)! Srećom jutro je krenulo sa Mesečevim trigonom sa Marsom u Ribama (današnji vladar)! Ovo su akcije motivisane emocijama...
Dok ovo pišem Mesec je u praznom hodu - od 09:20 do 14:33
U 14:33 Mesec prelazi u Lava! Preko puta na "nišanu" čeka ga RSaturn u Vodoliji i neka vrsta zastoja, kočnice, možda i umora posebno ako noćas niste lepo spavali...
Kraj dana je ipak mnogo lakši...Mesec će biti u trigonu sa današnjom zvedom programa RNeptunom...naspavaćete se...možda i nešto lepo sanjati....možda vas poseti i neka muza...



Нема коментара:

Постави коментар