четвртак, 25. јун 2020.

Bila je tako lepa....Venera kreće direktno!!!





Zvezdani(n) zapis 2932
Četvrtak. Jupiterov dan.
Jupiter je u Jarcu na 24°

Jupiter je već 42 dana retrogradan (od 14.maja)...RPluton je na istom 24°...još samo pet dana je ostalo do egzaktne konjukcije kralja bogova i kralja podzemlja...Ovih dana se sve više vraćamo u april u dešavanja iz aprila kada su se Jupiter i Pluton prvi put sreli posle 13 godina!


Danas na zvezdanom nebu:
25.juna 08:48: Venera kreće direktno sa 5° Blizanaca

Probudili smo se sa Venerom stacioniranom direktno! I da li se već osećamo drugačije? Ne znam, možda! Ono što znam je da je sada vreme da saznamo - Šta ste naučili i da li ste nešto naučili! Da je vreme da se vratimo u normalu u normalni život! Koliko brzo? Sve je to individualno! Veneri je svakako potrebno neko vreme da ubrza...Promene nećemo osetiti odmah ali sigurno hoćemo! 
Preispitivanje je završeno, to je jedino sigurno! Vreme je da odgovorite sebi na neka pitanja. 
Da li su vam želje iste, da li ste u odnosu/vezi u kojoj želite da budete, da li ste srećni i zaljubljeni, da li ste zadovoljni finansijskom situacijom, da li ste shvatili šta je vredno a šta više nije u vašim životima!? Odgovorite na ova pitanja i krenite dalje i vi zajedno sa Venerom!!! I setite se sa Venerom u Blizancima uvek postoji izbor!



Sa Venerom u Blizancima do 07.avgusta
Moramo da krenemo napred. Više nema izgovora...nema šta da vas uspori, vraća, zbunjuje...
Mada.....polako....da ne zaboravimo Venerin kvadrat sa Neptunom....i ako je za sada daleko (27.jul), ipak će nas još jednom treći i poslednji put vratiti negde....svakoga tamo gde je već bio 04.maja, 21.maja...
Venera će boraviti u Blizancima do kraja juna, ceo juli....pored kvadrata sa Neptunom u julu će biti u sekstilu sa Kironom (10.jul), 29.jula će izaći iz retrogradne senke...tada će biti na 21°, na istom stepenu sa koga je krenula na retrogradno putovanje. Od 29.jula do 07.avgusta preći će put kojim nije prešla!!! I sve će nam tada i lično i globalno biti mnogo....mnogo jasnije!
U avgustu će biti u konjukciji sa RSMČ u Blizancima (04.avgust)....i onda će konačno 07.avgusta promeniti znak i preći u Raka!!!


Venera kreće direktno u sezoni Raka....Sunce je u Raku ali i RMerkur...Dakle, povezani smo sa svojim osećanjima na najdublji mogući način. Ne treba zaboraviti da Venera kreće direktno četiri dana posle Mladog Meseca u Raku i pomračeja Sunca (životna prekretnica)....kao i da nas čeka još jedno sezonsko pomračenje 05.jula Pun Mesec u Jarcu i pomračenje Meseca! Ne treba zaboraviti da je juče Neptun krenuo na retrogradno putovanje...da smo viđeni za iluzije, obmane, laži....ali isto tako ne treba zaboraviti da imamo izbora - da je izbor uvek naš!!! Ako osetite zbunjenost, ako vam i dalje nije nešto jasno....sačekajte....sačekajte 29.juli kada će vam mnogo toga biti jasnije!!!

P.S. Meni se u vreme RVenere svašta izdešavalo...kako sam generalno doživela taj ciklus napisala sam OVDE! Mogu samo da dodam...vratila me je RVenera u Blizancima u 2012. na jedan vrlo bolan način...Kada su muško ženski odnosi u pitanju i tu me je vratila u neke stare priče...I jednu sam završila za sva vremena a druga se vratila kroz komunikaciju....jutros sam shvatila (kroz komunikaciju) da je ta priča dobila drugačiji oblik....



Dnevni aspekti
Mesec je u Lavu do 19:04

Mesec je još od juče 07:34 CET u praznom hodu...
Od juče su vam misli i duša u praznom hodu...i to je dobro...posebno za one kojima je bio potreban kratak predah...Večeras 19:04 kada Mesec pređe u Devicu možete opet da planirate, da se bavite sitnicama, detaljima...možete opet u svoju rutinu...Tri sata posle ponoći Mesec u Devici će biti u sekstilu sa Suncem u Raku...na nebu će se ukazati polumesec...a duša u skladu sa voljom...



Нема коментара:

Постави коментар