недеља, 14. јун 2020.

Pamtim samo sretne dane....Danas na zvezdanom nebu...



Zvezdani(n) zapis 2926
Nedelja. Dan Sunca.
Sunce je u Blizancima na 23°

Još uvek se oporavljamo od kvadrata Sunca sa Marsom i Neptunom i konfuzije koja ide sa ovim energijama... Previše je Neptuna u ovom trenutku...zapravo njegovih pogrešnih signala...Dodatno smo zbunjeni, konfuzni, sluđeni konjukcijom Marsa i Neptuna od juče!!! Mnogo je teško dobiti ono što se želi (Mars) u ovom trenutku...jer Neptun rastače, rastvara...otežava naše akcije...Pokušajte da sagledate svoje granice i da ne idete preko njih...i čuvajte pre svega svoje psihičko stanje i zdravlje a onda i fizičko...Mnogo nam Neptun crpi energiju ovih dana. Pokušajte da se ne izgubite u "talasima Neptuna"...
Sunce će u naredna dva dana biti u inkonjukciji sa RPlutonom (15.jun) i RJupiterom (16.jun). Ove energije nam poručuju da se prilagodimo (inkonjukcija). Da se prilagodimo novom načinu života...što i nije lako u ovom trenutku...Vrhunac ovih sadašnjih dešavanja i ličnih i posebno globalnih dogodiće se u julu. Sunce će preći u Raka i u julu će se dogoditi - Sunce opozicija RJupiter (14.jul), Sunce opozicija RPluton (15.jul). Za mesec dana od sada videćemo rezultate prilagođavanja!!! Zbog opozicije moguće je da ćemo biti na "klackalici" između energije Raka i Jarca! Tek u septembru kada Sunce bude u Devici i kada formira trigone sa RJupiterom (09.septembar) i RPlutonom (15.septembra) bićemo u prilici da odahnemo posebno u poslovno, finansijskom smislu ali i što se triče zdravlja!
Dakle, Sunce sada kroz inkonjukciju nas usmerava na konjukciju Jupitera i Plutona (30.jun egzaktno)....
Sledeće nedelje Sunce prelazi u Raka....dolazi leto...sezona Raka...Do kraja juna čeka nas kvadrat Sunca u Raku sa Kironom u Ovnu!!!




Dnevni aspekti:

Mesec je u Ovnu od juče u 23:03 CET...Ovom Mesecu se žuri...on voli akciju, voli da započne nešto novo...Dodaje energiju entuzijazma i spontanosti, hrabrosti...Od jutros je Mesec u sekstilu sa RVenerom u Blizancima...ova energija stavlja ljubav u prvi plan...emocije, kreativnost, uživanje...i neku povezanost sa prošlim vremenom..."pamtim samo sretne dane"....
Kasnije popodne Mesec će se sresti sa Kironom...Najčešće je ova energija okidač za bol ali ova energija svakako može biti i lekovita...Donosi ova energija neku vrstu osetljivosti...ali i veliku sposobnost empatije...osetljivost na tuđu bol...Jednom mesečno imamo ovu konjukciju i imaćemo je sve dokle Kiron boravi (tranzitira) Ovnom! Ona je uvek tu da nas podseti na nešto, ponekad na nešto bolno ali u isto vreme i da probudi odlučnost i hrabrost da se sa tim suočimo...i krenemo u izlečenje! Slušajte srce ono zna gde je ključ!






Нема коментара:

Постави коментар