понедељак, 1. јун 2020.

Šta rade zvezde u periodu od 01.juna do 08.juna...



Ove nedelje na zvezdanom nebu:
02.jun Merkur ulazi u retrogradnu senku sa 5° Raka
03.jun 02:40: Venera kvadrat Mars
03.jun 19:43: Sunce konjukcija Venera
05.jun 13:04: Merkur sekstil Uran
05.jun 21:12 Pun Mesec u Strelcu na 15° (pomračenje meseca)
06.jun 21:10: Sunce kvadrat Mars



Na samom početku nedelje i ovog meseca dobro će nas prodrmati retrogradna Venera i Mars u Ribama!!! Svađaju se oni na nebu...posvađaće se neko od vas i na zemlji....To će se dogoditi samo dan pre susreta Sunca i RVenere u Blizancima!!! Jako lepa energija samo da nije Marsa u Ribama koji će ometati ovaj susret. Na kraju nedelje i Sunce će biti u kvadratu sa Marsom....Moglo bi ove nedelje da bude puno besa, ljutnje, nervoze, stresa...Narušeni muško ženski odnosi...a na sve to Venera retrogradna zapravo opterećena prošlošću, preispitivanjima, sećanjima, retrospektivom. 
Ovo je i nedelja u kojoj će početi sezona pomračenja....dogodiće se kulminacija Punog Meseca u Strelcu i pomračenje Meseca!!! Najbolje od svega ove nedelje je sekstil Merkura u Raku sa Uranom u Biku!!!
Sezona Blizanaca u punom jeku - RVenera i Sunce u Blizancima, očekujemo njihov susret ali i njihov sukob sa Marsom u Ribama (kvadrat)! Merkur je prešao u Raka sutra ulazi u retrogradnu senku i lagano nam najavljuje sezonu Raka...Mars u Ribama lagano ide ka Neptunu (13.jun)...Teška nedelja pred nama...Neke promene su neminovne...ali izbor je kao i uvek samo naš!!!

Sunce konjukcija Venera kvadrat Mars
U juni i u prvu nedelju juna ulazimo sa retrogradnom Venerom koja je od 13.maja retrogradna. Danas 01.juna je 18 dana i noći retrogradnosti....ostalo je još 25 dana i noći!!! Na tom putu je "naletela" na Marsa u energiji kvadrata (90°) i shvatila kako nemaju isti cilj...ni motiv!!! I svađaju se...Moglo bi da bude vrlo napeto, zato pripazite ako osetite ovaj uticaj!!!
Susret Venere i Sunca je uvek lep...zapravo trebao bi da bude lep...Ovog puta sve zbog Marsa taj susret bi mogao da preraste u veliku svađu....Uticaj kvadrata sa Marsom (Venere i Sunca) trajaće tokom cele ove nedelje tako da nema opuštanja ni kada su muško - ženski odnosi ali ni muško - muški odnosi u pitanju!!!

Sezona pomračenja
Vikend će obeležiti Pun Mesec u Strelcu i pomračenje Meseca!!! Sve sa ovim kvadratima (sa Marsom) biće to više nego zanimljiv i rekla bih nezgodan vikend!!! Mars će izazvati Veneru i Sunce tokom pomračenja, na nama je da na taj izazov odgovorimo što je mirnije moguće!
Kada se spomenu pomračenja ona uvek izazovu neku nelagodu i strah, ljudi se plaše pomračenja, često je to neopravdano jer uglavnom se dogode neke promene koje nam možda u prvi mah ne odgovaraju ili nam se čine da nisu dobre. Ono što je jako bitno je da je ovo prvo pomračenje u seriji Blizanci/Strelac. Poslednji put smo imali pomračenja u ovoj seriji pre 8/9 gidina - 2011/2012. godine! Možete pogledati događaje iz te godine, ko je tada u kojim zemljama bio na vlasti (predsednici, premijeri...itd.)!!! Prisetite se i šta se vama dogodilo u vreme ovih pomračenja da bi mogli da zaokružite svoje priče i da bi mogli da krenete u neke nove...

"Pomoć prijatelja"
Velika pomoć u svemu je sekstil Merkura i Urana...nešto zaista što možemo nazavati zvezdana "pomoć prijatelja"...Nove mogućnosti nove ideje, nova rešenja za novonastale probleme...nove spoznaje koje nam mogu olakšati život i umanjiti traume izazvane pomračejem...Ovo je jaka energija koja vas može inspirisati da nešto promenite. Merkur u Raku ulaskom u retrogradnu senku usporava imaćete više vremena za neke dobre odluke....ali i više vremena da se "ohlade usijane glave" - kvadrati Marsa sa RVenerom i Suncem!!! 

Mesec je danas u Vagi....
Mesec lagano raste....samo je četiri dana do Punog Meseca i pomračenja...lagano nas Mesec vodi ka ovoj snažnoj energiji...Oko podneva Mesec će biti u trigonu sa Suncem u Blizancima...ova energija nas priprema za opoziciju Meseca (Strelac) sa Suncem u Blizancima (Pun Mesec)!!! Sada su duša (Mesec) i volja (Sunce) u skladu...sarađuju...odlično vreme za rešavanje porodičnih i partnerskih odnosa...Kasnije popodne Mesec će biti u trigonu sa RVenerom u Blizancima (Venera vladar Vage)...još harmoničnih energija...



Нема коментара:

Постави коментар