субота, 16. мај 2020.

Miriše sećanje na bosiljak....Kako na vas utiče Mesec konjukcija Neptun i kako mirišu vaša sećanja...


Skopelos 2015.

Zvezdani(n) zapis 2898
Subota. Saturnov dan.
Saturn je u Vodoliji na 1°56'

Saturn je od 11.maja u retrogradnom ciklusu....lagano se vraća ka Jarcu gde se nalaze Jupiter i Pluton takođe u retrogradnom ciklusu. Saturn će im se pridružiti 02.jula i družina će tada izgledati ovako: Saturn 29°, Pluton 24° i Jupiter 23° svi retrogradni u Jarcu. Ko računa stelijum sa tri planete eto ponovo stelijuma! Neće biti JMČ jer je on u Strelcu! U januaru imali smo stelijum u Jarcu tada je Merkur bio takođe u Jarcu, u februaru i martu i Mars je bio u Jarcu!
Dakle, u julu će ponovo zajedno biti Saturn, Pluton i Jupiter, od jula do 17.decembra biće zajedno....prvi će grupu napustiti Saturn 17.decembra, onda za njim i Jupiter 19.decembra! Već 21.decembra oni će biti u Velikoj konjukciji prvoj posle 20 godina (poslednja bila 28.maja 2000. u Biku). Sledeća Velika konjukcija dogodiće se 01.novembra 2040. u Vagi!
Nema opuštanja...ni kada je reč o infekciji, virusu, epidemiji, vakcini kriminalu, špijunaži, štrajkovima, porezima, ekstremima...(Pluton), ni kada je reč o politici, državnicima, novcu, ekonomiji, finansijama, zakonima, istini, religiji, verskim pitanjima, granicama, putovanjima, ceremonijama, diplomatijom, carinama, obrazovanjem....(Jupiter), ni kada je reć o odgovornostima, ambicijama, strpljenju, ograničenjima, tradiciji, starijim osobama, strahovima, sistemima, strukturama, crkvi, zabranama, kontroli, udaljenosti u prostoru....(Saturn)!!! Naravno sve ovo u Jarcu pa su teme i dalje profesija, karijera, uspeh, prestiž, položaj, status, politika, autoriteti (državni, poslovni, porodični)....


Saturn je sada u svom prvom retrogradnom hodu kroz Vodoliju, biće ih još kada sasvim pređe u Vodoliju! U julu će poslednji put prolaziti retrogradno kroz Jarca!

Dakle, možemo ovo Saturnovo retrogradno putovanje podeliti u dve etape:
Prva je u Vodoliji od 11.maja do 02.jula, druga je u Jarcu od 02.jula do 29.septembra!
U prvoj etapi Saturnovog retrogradnog putovanja on nas više vraća na teme iz marta (22.marta je ušao u Vodoliju), vraća nas na neke nedavne događaje...
U drugoj etapi može nas vratiti i dalje u prošlost...
Sve o retrogradnom putovanju Saturna od 11.maja do 29.septembra imate ovde - Za nekog učitelj, za nekog mučitelj... U ovom tekstu su i svi aspekti Saturna koji nas očekuju i na koje treba obratiti pažnju, posebno u periodu avgust, septembar, oktobar! Posebno obratiti pažnju na kvadrate Saturna sa Marsom! Ali i konjukciju (dozvoljeni orbis delovanja) sa Plutonom!

Poslednja poseta...
Saturn će tako po poslednji put posetiti Jarca i svoju kuću. U njoj će boraviti od 02.jula do 17.decembra a onda ponovo tek za 30 godina! To što se Saturn vraća na leto u Jarca ima bitnu ulogu za sve nas u smislu da dovršimo sve nedovršeno od njegovog ulaska u Jarca 20.decembra 2017. godine. Možda sada juli izgleda daleko....ali nije...pa da budemo spremni!
Saturn, subota, 16.maja 2020.


Danas nema egzaktnih aspekata na zvezdanom nebu!


Dnevni aspekti
Mesec je u Ribama

Danas će se sresti Mesec i Neptun u 20:34 na 20° Riba...
Ova konjukcija može biti pozitivna ali može biti i negativna...Sa ovom energijom možete biti vizionar ali lako se možete i pogubiti...u magli Neptuna. Pozitivan efekat koji nudi ova energija je povezivanje sa vašim osećanjima...konjukcija je u Ribama a to vam je kao neki kanal ka kosmosu...jaka intuicija! Negativan efekat je obmana, samoobmana, razočarenje...lako možete negde "odlutati", poenta je da znate put kojim treba da se vratite...Možete "pobeći" u umetnost, kreativnost, muziku, ples....ali morate se vratiti u realnost, morate znati kako da se vratite u realnost... Morate znati da napravite razliku između stvarosti i mašte, u suprotnom zaista bi mogli da se pogubite...Moguća su i neka mistična iskustva, jasni snovi, proročki snovi... moguće su razne poruke iz mističnog sveta. Rekla bih da je ova energija spas za sanjare, maštare, one koji u čuda još veruju, u magiju, čaroliju... Meni od jutros miriše bosiljak...onaj sa nekog Grčkog ostrva....Kako mirišu vaša sećanja?!
(Miris - Venera, Neptun....)


Sa današnjom konjukcijom Meseca i Neptuna budite spremni na prikupljanje raznih energija...i dobrih i manje dobrih...ovo je energija koja povećava osetljivost (preosetljivost)! Budite oprezni! 
Energija Riba nosi beskonačnu energiju vode....duboku, široku, zavodljivu!!! Zamislite okean ili more i sve će vam biti jasno....U njima se kriju velike lepote ali i opasnosti!!! 
Na kraju dana Mesec će se posvađati sa RVenerom u Blizancima...mi ćemo imati pojačanu želju za uživanjima i zabavom....za pažnjom i ljubavlju....ako toga nema eto napada na frižider...Pokušajte da se ne prejedete, jer pun stomak ne obećava miran san....

Нема коментара:

Постави коментар