понедељак, 25. мај 2020.

Šta rade zvezde u periodu od 25.maja do 01.juna...


Ove nedelje na zvezdanom nebu:
25.maj 08:47: Mars sekstil Uran
28.maj 20:10 Merkur ulazi u Raka
29.maj 15:56: Sunce sekstil Kiron

Neka se i to dogodi...samo tri zvezdana događaja ove nedelje...
Ponedeljak počinje uzbudljivo....za sve one koji su željni promena...Ovo i jeste odličan period ako imate potrebu nešto da menjate posebno tamo gde ste upali u rutinu i dosadu. Kada se udruže Mars i Uran u sekstilu sve je moguće. Mars inicijativa, akcija, Uran ekscentrična planeta koja nudi originalnost, slobodu, progresivnost! Ovo je rizik koji se isplati! Vreme je da preuzmete inicijativu i započnete nešto novo i originalno! Šta vam još treba? Malo motiva i inspiracije .... i to je to!!!
Ako vas je raspametio Merkur u Blizancima svojom znatiželjom, radoznalošću, prikupljanjem informacija itd. onda ćete se obradovati ulasku Merkura u Raka! Znam zasigurno će se obradovati Škorpije i Ribe (voda)... Vratiće nas ovaj Merkur našim osećanjima...misli, reči, komunikacija biće usmerene na naš dom, porodicu, privatne stvari, prošlost....Raznežiće se Merkur, raznežićete se i vi...bićete u kontaktu sa svojim osećanjima...Ovaj Merkur sve pamti...i više koristi srce nego razum. I ovaj Merkur mnogo brine...Dugo će boraviti u ovom znaku sve do 05.avgusta zbog retrogradnosti koja predstoji u junu/julu!
Petak i vikend i još jedna potraga za ključem (lek)...ovde su reči najveći lek (Sunce u Blizancima)...reči su ključ za neke naše rane! Sa ovom energijom saznaćemo i da nismo sami!!!
P.S. Sunce u Blizancima ide ka kvadratu sa Marsom, Venera takođe ali unazad! Kvadrati će se dogoditi u junu! Prvo će se sresti Sunce i RVenera onda će RVenera 03.juna a Sunce 06.juna biti u kvadratu sa Marsom u Ribama! Interesantna najava juna meseca!!!


Ponedeljak

Dan Meseca, Mesec je kod svoje kuće u Raku...Danas će Mesec biti u sekstilu sa Uranom, u trigonu sa Marsom i kvadratu sa Kironom! Uzbudljiv dan je pred nama! Mars i Uran u sekstilu, Mesec u Raku okidač za ovaj tranzit! Sve još uzbudljivije, budite spremni za nove ideje, nove akcije, poduhvate...imate podršku i od Meseca! Na kraju dana Mesec će biti u kvadratu sa Kironom, podsetiće nas ova energija na to koliko smo ranjivi!!!

Danas su Mars u Ribama i Uran u Biku u harmoničnom aspektu i poručuju - Budi svoj...
Vole se voda i zemlja, sarađuju...sarađujte i vi sa ovom energijim. 
Ovaj tranzit nudi motiv, hrabrost da uradite nešto drugačije, nešto originalno u svom životu. Iskoristite maksimalno ovu energiju!!!




Četvrtak

Ulaskom Merkura u Raka očekujte manje priče...sigurno mnogo manje nego dok je boravio u Blizancima...Ulaskom Merkura u Raka više ćemo razmišljati o domu, porodici, sigurnosti...Komuniciraćemo više na ovu temu...Dom i porodica na prvom mestu!
Imajte na umu da će Merkur u Raku u junu biti retrogradan
U retrogradnu senku već ulazi 02.juna, od 18.juna do 12.jula biće retrogradan, iz retrogradne senke izlazi 26.jula! Ovo će biti drugi (od tri) retrogradni ciklus Merkura! U Lava će preći 05.avgusta! Tačne datume, stepene imate OVDE!


Petak
Još jedna prilika za iscelenje...
Sunce u Blizancima u sekstilu sa Kironom u Ovnu...
Energija koja nudi prihvatanje i suočavanje sa bolom i prihvatanje tog bola....kroz pronalaženje lek - ključa...koji otvara neka vrata, koja nudi izlaz, rešenje...Pronalaženje puta...put iscelenja....ili ćete naići na osobu koja vam može pomoći, iscelitelj neki....Ili to ili ćete sami do rešenja...Sunce je vaš ego, volja, način....(gde ima volje ima i načina), Sunce je i neka osoba....otac, muž ili neka druga bitna osoba u vašem životu!!! Dakle ili ćete sami ili uz nečiju pomoć! Sa ovom energijom lakše ćete prihvatiti neku bol, prihvatiti sebe...Kako je ovde prisutna energija Blizanaca sve ide i kroz razgovor, razmenu informacija...i činjenicu da nismo sami...Posle svega što smo prošli i prolazimo ovo nam je baš potrebno!!!

Kraj nedelje, kraj maja dočekaćemo sa Suncem i RVenerom u Blizancima i njihovim kvadratima sa Marsom u Ribama...ali i umirujućom energijom sekstila Sunca i Kirona...Čeka nas jun, čeka nas leto...dva pomračenja, Venerino direktno kretanje, Merkurovo retrogradno kretanje i druga po redu konjukcija RJupitera i RPlutona!!! Mnogo smo jači nego ranije...ali još uvek nije kraj...tu smo negde u junu na sredini početka kraja!!!



Нема коментара:

Постави коментар