петак, 22. мај 2020.

Novi početak....Mlad Mesec u Blizancima....gde Neptun nudi konfuziju a Saturn strpljenje, stabilnost i odgovornost....



Zvezdani(n) zapis 2904
Petak. Venerin dan.
Venera je u Blizancima na 20°

Venera je retrogradna, danas u konjukciji sa Merkurom...juče u kvadratu sa Neptunom....Do kraja maja Venera i Neptun će pričati svoju priču, Merkur će da ode dalje...ali već 03.juna Venera će se sresti sa Suncem i posvađati (kvadrat) sa Marsom u Ribama...Tek smo u devetom danu retrogradnosti Venere...još je dug put pred nama...nismo stigli ni do pola puta....Danas je RVenera deo priče o Mladom Mesecu u Blizancima, deo priče o novom početku!!!


Danas na zvezdanom nebu:
22.maj 10:41: Merkur konjukcija Venera
22.maj 14:01: Sunce trigon Saturn
22.maj 17:42: Merkur kvadrat Neptun
22.maj 19:38 Mlad Mesec u Blizancima na 2°

Merkur i RVenera danas vode svoje razgovore na nebu....mi na zemlji očekujemo vesti, informacije...Merkur je direktan...Venera na retrogradnom putu....Merkur Veneri donosi vesti...vraća je u prošlost, u nedovršene stvari, odnose, emocije...Mi se vraćamo u priče koje smo voleli...
Vraćamo se sa Merkurom i RVenerom u naše odnose, veze, emocije, ljubavi....ali i finansije...
(za mnoge od vas ovo je i vraćanje u proleće 2012. godine)
Oživeće ova energija naše kuće Blizanaca....i tu oblast naših života: um, misli, reči, komunikacija, bliski odnosi....itd.
ALI....ima tu jedna zamka!!!
U ovaj susret umešao se Neptun u Ribama...
Konfuzija, magla, iluzija....iskrivljena ogledala, ružičaste naočari....
Zbog svega ovog možete videti i čuti samo ono što želite da vidite i čujete...i eto zamke!
Previše dobro da bi bilo istinito!
Razočarenja zbog nerealnih očekivanja....
Merkur i RVenera su u Blizancima...pa izbor postoji....možete ići putem magle, iluzije, konfuzije...ali možete i ići putem razuma (zdravog razuma)!
P.S. Neptun je virus....još uvek je mnogo nepoznatog...da li smo se prerano opustili...mnogi već pakuju kofere za putovanja...granice se otvaraju...Ovaj kvadrat Neptuna sa Merkurom i RVenerom donosi još teorija zavera, propagande, dezinformacija....

Tu je da pomogne trigon Sunca u Blizancima sa RSaturnom u Vodoliji...
Tu je energija strpljenja, odgovornosti, energija koja jača samopouzdanje....energija koja će pomoći da preuzmete odgovornost za svoj život...Pomaže ova energija da se uklopite u nova pravila, u novu realnost u kojoj se nalazimo....ma gde vi sada bili....u smislu da li je kod vas vrhunac epidemije ili je početak kraja epidemije...Virus je još uvek tu...i ako ga ne vidimo!


Dnevni aspekti
Mesec je u Biku do 15:53

Od jutros Mesec je u trigonu sa Plutonom i Jupiterom u Jarcu...snažne energije uoči Mladog Meseca...energije koje će pokrenuti priču RJupitera i RPlutona (konjukcija)....u smislu moramo ići dalje...moramo napred ali pre toga moramo da dovršimo nedovršeno (retrogradnost planeta).
Mesec će biti u praznom hodu od 10:01 do 15:35 CET



Mesec prelazi u Blizance u 15:35
U 19:38 Mlad Mesec u Blizancima na 2°

Mesec i Sunce zajedno....
Danas ga nećemo videti na nebu...a onda će postepeno ponovo početi da se puni...
Kraj jednog ciklusa i početak novog...
Danas je vreme za Novi početak...
Mlad Mesec je u Blizancima...i to je tema novog početka...
Blizanci: um, misli, reči, pisanje, komunikacija, informacije, tehnika, učenje, putovanje, trgovina, saobraćaj, bliski, lokalni odnosi...braća, sestre, komšiluk....najbliža okolina...
Blizancima vlada Merkur, on je danas u konjukciji sa RVenerom i u kvadratu sa Neptunom!
Konfuzija u vreme Mladog Meseca i Novog početka...
Tu je i trigon Sunca i Meseca sa Saturnom u Vodoliji...i činjenica da izbor postoji...Zdrav razum, odgovornost, strpljenje...Izlaz iz konfuzije je moguć i stvaran...Na vama je odluka!
Možete se prepustiti osećanjima...što nije loša stvar....posebno ako izbegnete zamke i konfuziju u koju nas uvlači Neptun! RSaturn je tu da pomogne prilikom odluke...da krenete dalje u novi početak!
Bez obzira na to što Mars u Ribama ljutito čeka i Mesec i Sunce (kvadrat u najavi)...pažljivo birajte bitke...
Ono što je bitno je da znate da odluke koje donosimo u vreme ovog Mladog Meseca uticaće na ostatak godine koji je pred nama!!! I još nešto, ovaj Mlad Mesec nas uvodi u sezonu pomračenja...drugim rečima nije još kraj!


Нема коментара:

Постави коментар