четвртак, 14. мај 2020.

Obnavljanje vere, nade...želja - Jupiter kreće na retrogradno putovanje...


Zvezdani(n) zapis 2895
Četvrtak. Jupiterov dan.
Jupiter je na 27° Jarca

Danas i Jupiter kreće na retrogradno putovanje! Posle Saturna i Venere on je treća planeta koja u jednoj nedelji koja će biti u retrogradnom ciklusu! Naravno tu je i Pluton i on je od nedavno retrogradan! Stvari se menjaju od ove nedelje...Lagano se vraćamo u normalu...Mada svima nam je jasno da to nije još uvek ona normala na koju smo navikli...
Energija je dostigla vrhunac....Jupiter je stigao do 27°....sada će početi opadanje tog vrhunca! Vreme je da sagledamo gde smo stigli? Na koji vrh smo se popeli i da li smo se popeli!

"Što je teži uspon uz brdo, to je bolji pogled sa vrha"

Pogledajte šta se sve dogodilo pre 12 godina u vreme tadašnjeg boravka Jupitera u Jarcu! Neke teme (ali i ljudi) su aktuelne i danas na nešto drugačiji način ali su aktuelne...Sada će retro Jupiter još toga vratiti u naše živote. 

Ipak pre svega će nas vratiti u blisku prošlost u februar u vreme kada je ušao u retrogradnu senku - 18.februar i na 17° Jarca! Taj put ćemo ponovo proći zajedno sa Jupiterom (od 27 do 17°)! Kada u septembru stigne ponovo do 17° još jednom će preći isti put od 13.septembra do 06.decembra kada će ponovo biti na 27°! Tada će izaći iz retrogradne senke i relativno brzo već 17.decembra preći u Vodoliju!!!

Sa Jupiterom uvek idu velika očekivanja, bio on direktan ili retrogradan!!! Sada u retro hodu vraćaju nam se zapravo neka očekivanja...Vraća nam se Nada...Vera....ili želimo da nam se vrate - Obnavljanje vere, nade...želja

Aspekti retrogradnog Jupitera oni dugotrajniji:
30.jun 2020. RxJupiter konjukcija RxPluton na 24°
27.jul 2020. RxJupiter sekstil RxNeptun na 20°

Ovog proleća 2020. imamo 4 retrogradnih planeta!!!
Leto je još uvek daleko....ali na leto imaćemo periode sa 5 i sa 6 retrogradnih planeta!!!
Jesen 2020. biće upamćena po najvećem broju retrogradnih planeta - biće ih ukupno 7 a to se zaista retko dešava (fenomen) i eto dešava se baš ove 2020.
10.septembra  u retrogradnom ciklusu: Mars i Kiron u Ovnu, Uran u Biku, Jupiter, Pluton i Saturn u Jarcu!!! Nekoliko dana će biti udarnih sa 7 retrogradnih planeta plus MČ. Već 13.septembra jedan manje jer će Jupiter krenuti direktno.


Dnevni aspekti
Mesec je u Vodoliji

I dalje je Mesec raspoložen za druženje, jutros je u trigonu sa Venerom koja je juče krenula na retro put...I sada pričaju....sećaju se....ima tu lepih uspomena...
Međutim danas je Mesec u Poslednjoj Četvrti ili u kvadratu sa Suncem u Biku! Ne slažu se ove energije...Mesec u Vodoliji ima potrebu da se druži, uči...željan je slobode, znanja. On je i naučnik i umetnik...najčešće bundžija! Sunce u Biku bi da uživa, ne žuri mu se nigde...Kada se ovako nađu u energiji kvadrata Sunce je tvrdoglavo (Bik), Mesec reaguje nepredvidljivo (Vodolija)...Ovaj sukob najviše deluje na naš ego...ali i na našu vitalnost! Očekujte napetost. Iza nas je Pun Mesec u Škorpiji (07.maja)...idemo ka Mladom Mesecu u Blizancima (22.maja). Današnja energija Poslednje Četvrti je samo jedna prepreka na putu ka Novom početku!
Ako ste u mogućnosti danas malo usporite, odmorite makar na kratko...
Ova energija će najviše uticati na Vodolije, Bikove, Lavove i Škorpije!!!
Mesec će biti u praznom hodu od 16:02 do 03:24 (petak)!



Нема коментара:

Постави коментар